Možda bi je onda trebalo prebaciti na drugu temukaranana wrote:jest poruzna koka, ali meni se cini, onako na izgled, da zna znanje.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
zenit dozic
#826 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- jao_situacije
#827 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
samo da kopiram i ovdje, nek se nađe
keljmendizacija
"Nakon dugogodišnje bezuspješne keljmendizacije Fahrudina Radončića, koji je i pored toga na prošlim izborima dobio povjerenje više od 200 hiljada glasača i SBB postao druga najjača stranka u FBiH po rezultatu, sada se na isti način pokušava keljmendizirati cijeli SBB"
- dustaban
#828 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bogme ja mislim da je ovo pukotina koja se nece moci sanirati. Fahro je gotov.
I inace imam neki predosjecaj da ce 2016 godina biti godina rusenja bh-megalopina.
Zivi bili pa vidjeli...
I inace imam neki predosjecaj da ce 2016 godina biti godina rusenja bh-megalopina.
Zivi bili pa vidjeli...
- Danguba
#829 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovdje je zaboravio da se time rusi cijela BiH.jao_situacije wrote:samo da kopiram i ovdje, nek se nađe
![]()
keljmendizacija
"Nakon dugogodišnje bezuspješne keljmendizacije Fahrudina Radončića, koji je i pored toga na prošlim izborima dobio povjerenje više od 200 hiljada glasača i SBB postao druga najjača stranka u FBiH po rezultatu, sada se na isti način pokušava keljmendizirati cijeli SBB"
Ko ih nacepi noga mu se pozlatila. Neprocjenljivo kmecanje.
Ako nisi kriv, sta te briga sta SIPA radi ali kako se privodi kraju sudjenje Keljmendiju tornjak sve nervozniji.
- jao_situacije
#830 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
testisi u šaci, a lanac oko vrata se stežeDanguba wrote:Ovdje je zaboravio da se time rusi cijela BiH.jao_situacije wrote:samo da kopiram i ovdje, nek se nađe
![]()
keljmendizacija
"Nakon dugogodišnje bezuspješne keljmendizacije Fahrudina Radončića, koji je i pored toga na prošlim izborima dobio povjerenje više od 200 hiljada glasača i SBB postao druga najjača stranka u FBiH po rezultatu, sada se na isti način pokušava keljmendizirati cijeli SBB"![]()
Ko ih nacepi noga mu se pozlatila. Neprocjenljivo kmecanje.
Ako nisi kriv, sta te briga sta SIPA radi ali kako se privodi kraju sudjenje Keljmendiju tornjak sve nervozniji.
a tornjak samo laje
- JThomas
#831 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ko će onda dići ruku za SDA megaprojekte?dustaban wrote:Bogme ja mislim da je ovo pukotina koja se nece moci sanirati. Fahro je gotov.
Zivi bili pa vidjeli...
ovo samo hoće da pokažu ko je šef. da im nije trebao ne bi ga ni stvorili, ostao bi čovjek s jednom kesom.
-
Crvene_brigade
#832 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahrudin Radončić i stranačko-lažljivi bilten su sve nervozniji i svjesniji da se nezaustavljivo približava dan njegovog hapšenja. Svima su dobro poznate snažne prijateljske i poslovne Radončićeve veze sa mafijašem Kelmendijem.
Kmečanje, panika i konfuzija koja je potpuno zahvatila Radončićeve redove govori u kolikoj je mjeri neafirmisani likovni umjetnik iz Nikšiča, te ratno-poratni profiter Fahrudin Radončić povezan sa svim mogućim pasjalucima i nedjelima za koje se opravdano sudi kriminalcu Naseru Kelmendiju.
Kmečanje, panika i konfuzija koja je potpuno zahvatila Radončićeve redove govori u kolikoj je mjeri neafirmisani likovni umjetnik iz Nikšiča, te ratno-poratni profiter Fahrudin Radončić povezan sa svim mogućim pasjalucima i nedjelima za koje se opravdano sudi kriminalcu Naseru Kelmendiju.
Last edited by Crvene_brigade on 13/01/2016 21:27, edited 1 time in total.
-
Crvene_brigade
#833 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I da nije odgovoran i kriv, kao što vjerovatno jeste, nerazumno ponašanje Fahrudina Radončića govori da je svjestan činjenice da ni sam
ne zna u kojim ga sve marifetlucima imaju pravosudne tužilačko-sudske institucije u Bosni i Hercegovini.
ne zna u kojim ga sve marifetlucima imaju pravosudne tužilačko-sudske institucije u Bosni i Hercegovini.
-
almir90
#834 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
SDA demokratija,
SDA ljudska prava sva,
SDA 'ajmo svi u glas,
Niko neće pobijediti nas.

SDA ljudska prava sva,
SDA 'ajmo svi u glas,
Niko neće pobijediti nas.
- mirzadelibasic
#835 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JThomas wrote:
ko će onda dići ruku za SDA megaprojekte?
ovo samo hoće da pokažu ko je šef. da im nije trebao ne bi ga ni stvorili, ostao bi čovjek s jednom kesom.
A stvorili su oni mnogo "radoncica", samo sto je fahri porastao apetit i zelio moc koju imaju oni iz uzeg kruga SDA...
-
Nero Histrion
#836 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Samprotivsviju wrote:Ovo majke mi isto parodijanapalhame wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/259 ... risic.html
POŠTENO, PA KO KOGA PREVARI: U „predmetu Lutka 2“ saslušana i Duška Jurišić?!
Izvor iz Tužiteljstva BiH izjavio za „SB“ da je Jurišić sumnjičena da je od glavne kantonalne tužiteljice Dalide Burzić tražila da otvori istragu protiv Azre Sarić
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/259 ... A.facebook
DAUTBAŠIĆ: „Vrhovni komandante, Bakir je ovdje.“
RADONČIĆ: „Sad sam dobio SMS.“
DAUTBAŠIĆ: „Šta kaže?“
RADONČIĆ: „Šanko (Rusmir Mesihović, bivši direktor Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, op.a.) donio odluku u novembru 2015. da specijalizanti ne smiju biti u dežuri, odnosno da smiju raditi samo od osam do 16 sati. Objavićemo to u 'Avazu' sutra.“
DAUTBAŠIĆ: „Mnogo smo jaki, pojedinci su se zajebali!“ (M.R.)![]()
Procitas par linija teksta ovog Dautbasica i skontas o kakvom se panju radi, a onda skontas da bi isti mogao biti ministar....oooooj Tito dizi se iz groba
A Vrhovni Komandant rek'o kod Hadzifejzovica da nema apsolutno nikakvog uticaja na Dnevni Avaz.
- dustaban
#837 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Majkemi je doslo vrijeme da ljude treba samo po faci kategorisati. Ko da mu je onaj Radeljas brat.
-
Mirza007
#838 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Klasicna mafijaska kohabitacija. Samo sto kod nas mafija ima drzavu dok drugdje drzave imaju mafiju.It_is_a_Leclerc wrote:Niti će SBB propasti, niti će Radončića neko uhapsitii... Da je tako lako, SDA bi to obavila još lani kad su imali sve poluge vlasti u šapama. No, i SDA i Radončić znaju da vrana vrani oči ne kopa, i da je mirna koegzistencija bolja od otvorenog sukoba, u kojem frcaju afere i iznosi se prljavo rublje.
- It_is_a_Leclerc
#839 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kojem kriminalcu ?Crvene_brigade wrote:Fahrudin Radončić i stranačko-lažljivi bilten su sve nervozniji i svjesniji da se nezaustavljivo približava dan njegovog hapšenja. Svima su dobro poznate snažne prijateljske i poslovne Radončićeve veze sa mafijašem Kelmendijem.
-
Drvenija87
#840 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovaj kao da je dosao iz Stoca.dustaban wrote:
Majkemi je doslo vrijeme da ljude treba samo po faci kategorisati. Ko da mu je onaj Radeljas brat.
- Dr. Kuca
#841 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I onda kazu Bake glup 
-
Samprotivsviju
#842 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ako su ono gospoda i ugledni clanovi....ja sam bez komentaraPovodom Odluke da se produži pritvor gospodinu Bakiru Dautbašiću i Bilseni Šahman, uglednim članovima SBB-a, ova stranka saopćava da niko neće moći da svoje političke leševe i ubistva podmeće drugima
Dautbasic facom bi rekao da je kakav kafanski izbacivac, a ova Bilsena kafanska pjevuljka
-
hhaarree
#843 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Cemu svi ovi napadi na izgled doticnih
knjiga se ne sudi po koricama
ovo je klasicna adhominemizacija rasprave 
- JThomas
#844 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
zastrašivanje svjedoka i uticaj na sudske postupke - sve je to redovni obavještajni posao svugdje na svijetu, i u pravim državama. samo se ne smije reći i problem je ako padneš. ako mislite da ta (žbirska) fela ljudi drukčije i bolje izgleda negdje na svijetu varate se.
- Banksy
#845 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Tačno.JThomas wrote:ko će onda dići ruku za SDA megaprojekte?dustaban wrote:Bogme ja mislim da je ovo pukotina koja se nece moci sanirati. Fahro je gotov.
Zivi bili pa vidjeli...
Nezgodno je kad ovaj s kesom udari na ovog s vrećom ...
- Banksy
#846 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
CIK BiH: Dautbašić i Jusić ispunjavaju uvjete za funkcije u Vijeću ministara BiH
Centralna izborna komisija BiH (CIK) na jutrošnjoj sjednici u Sarajevu donijela je odluku, a na osnovu izvršenih promjena, da kandidati SBB-a BiH Bakir Dautbašić i Sead Jusić ispunjavaju sve potrebne uvjete za funkcije ministra prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH za što je kandidat Dautbašić, te zamjenika ministra odbrane za što je kandidat Jusić.
Inače, zahtjeve za provjeru obrazaca za Dautbašića i Jusića CIK je dobio 12. januara od predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića.
CIK će potvrditi da Dautbašić i Jusić ispunjavaju sve uvjete za izvršenje funkcija u Vijeću ministara, te ih odmah uputiti Zvizdiću.
DF ''na aparatima'' ...
SBB i dalje neće dozvoliti cijepanje koalicije koja je stabilizirala Federaciju i BiH, čak iako se eventualno utvrdi da pojedinci iz vrha SDA već duže rade na ovom scenariju.
- dustaban
#847 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ne bih bio u kozi nikome koga Vasvija Vidovic brani...

- JThomas
-
Samprotivsviju
#849 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Hoce Fahro da sad malo prebaci loptu na SDA
Naslov u Avazu
SARAJEVO Hiljade građana protiv gašenja Opće bolnice......
...............................................................
Kako se jučer moglo čuti i od građana koji su se okupili ispred Opće bolnice, nije isključeno da su posljednji događaji u vezi sa hapšenjem članova SBB-a, pokrenuti s namjerom da se skrene pažnja sa nezadovoljstva građana planiranim gašenjem Opće bolnice.

Naslov u Avazu
SARAJEVO Hiljade građana protiv gašenja Opće bolnice......
...............................................................
Kako se jučer moglo čuti i od građana koji su se okupili ispred Opće bolnice, nije isključeno da su posljednji događaji u vezi sa hapšenjem članova SBB-a, pokrenuti s namjerom da se skrene pažnja sa nezadovoljstva građana planiranim gašenjem Opće bolnice.
- Danguba
#850 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
CIK BiH: Dautbašić i Jusić ispunjavaju uvjete za funkcije u Vijeću ministara BiH
covjek u pritvoru a oni ga kandiduju za ministra. pu
imate li imalo morala a i ti dautbasicu...ja bih u zemlju propao.