Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glumljenje orgazma je najveca glupost, od toga nikakve koristi. Ako vec ne ide, radije usmjeris covjeka ili ako nista drugo uzmes stvar u svoje ruke i pokazes mu sta ti i kako pase, pa da zna za drugi put.
Svaka zena, da ne kazem picka, je drugacija, sasvim je normalno da nece uvijek ici i da nekad treba vremena da naucis sta i kako zeni odgovara, i tog bi svaki muskarac trebao bit svjestan, i navodit zenu da mu kaze, pokaze. Najgore je mislit da si veliki jebac i da imas znanje po defaultu bas svaku zenu zadovoljit. A i zene koje to trpe, ne zele nista reci i glume orgazam isto ne razumijem bas. U seksu treba uvijek bit spreman (pod)uciti.
Samo jednom sam odglumila al to zato sto smo bili u velikoj zurbi
Euridika wrote:
Pa kako kad majstora nikad nema? A i kad je tu, dijeli svoju pamet sa prvim do sebe... inženjerom...
Pa da mu prenese velike tajne velikih majstora da se malo odmakne od inzinjerstva
hahahaaaaa jeste looodddiiiiiii a i navalili na inzinjera kao na kokice, kako koji sve slađi
odoh ja brojati glasove na Termama, iako je humanitarna vece zna biti i zabavno
Ako nista bar je prosle godine Tanja Đurovic dosla u suknjici jedva 8 cm ispod struka, jos kad sjedne izgubi se bar 6 cm i sad mi oci ostale 'u njoj'
A budem je pitao za 30-te, 40-te, ....
Sunny-7 wrote:Jos niko ne isprica vic o tehnicaru i inzinjeru
Samo ti daj... Imamo na temi i inžinjera i tehničara... A bogami naleti i pokoji majstor...
Uzeli se Mujo i Fata. Prvu bracnu noc, skinuo se Mujo i kaze: "Vidi, Fato, šta imam".
Gleda Fata i kaže pomalo razocarano: "Mali ti je, Mujo"!
Kaze Mujo: "Mali, ali tehnicar".
A Fata ce: "Ma da je diplomirani inžinjer, mali ti je, bolan".
Sunny-7 wrote:
Uzeli se Mujo i Fata. Prvu bracnu noc, skinuo se Mujo i kaze: "Vidi, Fato, šta imam".
Ma zajebo se Mujo sto nije rek'o da mu je inzinjer, kako bi se tek onda Fata obradovala.
annoy wrote:Glumljenje orgazma je najveca glupost, od toga nikakve koristi. Ako vec ne ide, radije usmjeris covjeka ili ako nista drugo uzmes stvar u svoje ruke i pokazes mu sta ti i kako pase, pa da zna za drugi put.
Svaka zena, da ne kazem picka, je drugacija, sasvim je normalno da nece uvijek ici i da nekad treba vremena da naucis sta i kako zeni odgovara, i tog bi svaki muskarac trebao bit svjestan, i navodit zenu da mu kaze, pokaze. Najgore je mislit da si veliki jebac i da imas znanje po defaultu bas svaku zenu zadovoljit. A i zene koje to trpe, ne zele nista reci i glume orgazam isto ne razumijem bas. U seksu treba uvijek bit spreman (pod)uciti.
Samo jednom sam odglumila al to zato sto smo bili u velikoj zurbi
Asta wrote:
Pa možda i ima veze... što je više godina, to je veličina manja??
Joj kad moram žene učiti o p...
To najviše zavisi od genetike.
PS: Desi se djevojka mala sitna, jedva 40 kila, a p... povelika, vs djevojka krupna, golema, a p... k'o da je nema, sva mala sitna, gurneš ga k'o u stegu pa ne možeš izvuć' van ... imaš jednu 24, p... komotna, a pored nje jednu 36, uska slatka, tako da pravila nema. P... se ne može procijeniti po izgledu vlasnice, niti po njenim godinama.
Asta wrote:
Cekaj dok razmislim, nisam jos razradila tu trecu nogu.
idealna prilika da se upoznas sa tripodom
Jos kad bi ti otkrila jednu malu tajnu, da nikad nisam bila sa nekim sto je "nase gore list" i sad zamisli vidim tebe sa tri noge, priznaj da je opasno.
Asta wrote:
Cekaj dok razmislim, nisam jos razradila tu trecu nogu.
idealna prilika da se upoznas sa tripodom
Jos kad bi ti otkrila jednu malu tajnu, da nikad nisam bila sa nekim sto je "nase gore list" i sad zamisli vidim tebe sa tri noge, priznaj da je opasno.
neces ni dalje biti jer ni ja nisam 100% nase gore list znaci nije opasno
Euridika wrote:
Pa kako kad majstora nikad nema? A i kad je tu, dijeli svoju pamet sa prvim do sebe... inženjerom...
Pa da mu prenese velike tajne velikih majstora da se malo odmakne od inzinjerstva
hahahaaaaa jeste looodddiiiiiii a i navalili na inzinjera kao na kokice, kako koji sve slađi
odoh ja brojati glasove na Termama, iako je humanitarna vece zna biti i zabavno
Ako nista bar je prosle godine Tanja Đurovic dosla u suknjici jedva 8 cm ispod struka, jos kad sjedne izgubi se bar 6 cm i sad mi oci ostale 'u njoj'
A budem je pitao za 30-te, 40-te, ....
Sunny-7 wrote:
Ma zajebo se Mujo sto nije rek'o da mu je inzinjer, kako bi se tek onda Fata obradovala.
Jest vala, tad ne bi bilo bitno što mu je mali, sve dok mu je debeo... novčanik, naravno...
Ma lako mi je za tebe, ti si inzenjer pa sve sto kazes oni samo potvrdjuju.
Jednom se meni udvarao neki tip (neki Bosanac) i meni bio bezveze. Kad je vidio da ja necu naljutio se i kaze " sta ti hoces, ja sam gradjevinski inzinjer, nikad se nisam zenio a ti RASPUSTENICA jos i dijete imas i ne smeta mi sto mali mali nije "nas" ja bih ga odgajao uz Alahovu pomoc ko svoje i samo da znas boljeg neces, jos bi i pristao da idem iz BiH"
Asta wrote:Ma lako mi je za tebe, ti si inzenjer pa sve sto kazes oni samo potvrdjuju.
Jednom se meni udvarao neki tip (neki Bosanac) i meni bio bezveze. Kad je vidio da ja necu naljutio se i kaze " sta ti hoces, ja sam gradjevinski inzinjer, nikad se nisam zenio a ti RASPUSTENICA jos i dijete imas i ne smeta mi sto mali mali nije "nas" ja bih ga odgajao uz Alahovu pomoc ko svoje i samo da znas boljeg neces, jos bi i pristao da idem iz BiH"
Pa čovjek htio da se dobro uda/proda...
Šalu na stranu, percepcija raspuštenice u našem društvu je užasavajuća. Mislim da kriminalci uživaju bolji status od raspuštenica...
Asta wrote:Ma lako mi je za tebe, ti si inzenjer pa sve sto kazes oni samo potvrdjuju.
Pa čovjek htio da se dobro uda/proda...
Šalu na stranu, percepcija raspuštenice u našem društvu je užasavajuća. Mislim da kriminalci uživaju bolji status od raspuštenica...
sta si propustila ccc, ali on je inzinjer
nazalost zbog takve percepcije sam ono sinoc napisao...
Meni je uvijek zalosno kada vidim da neki ljudi nemaju uspjeha kod zena.
Okupaj se, obrij i prestani spominjati boga , barem dok joj noge ne dignes na ramena. To je sve.
Asta wrote:Upravu ste, izgleda zivotnu priliku sam propustila.
Ma nisi ima jos inzinjera, pod svakim kamenom je jedan !
Ali ja necu inzinjera, dosta mi ih je. Nesto kontam da mi je nekog vodoinstalatera ili mehanicara. Ono samo nek je majstor sa zanatom. Neko mi je jednom rekao " bolje dobar mehanicar nego los doktor"
Zamisli majstor sto zna sve popravljati.
Asta wrote:To "dama u krevetu" je li znaci isto sta i "gospodin u krevetu"?
Imena ne znam na nasem jeziku.
Nikad nisam lazirala orgazam, jednostavno sam iskrena i kazem. Mada moram priznati da mi se to desilo svega nekoliko puta. U emotivnoj vezi u kojoj sam dugo bila tj. u braku nikad mi se nije desilo. Da li je bila u pitanju ljubav ili je cista hemija ne znam.
Nisam nikad razmisljala kako ce se on osjecati poslije, jer te mi veze nisu nista znacile, mozda sam sebicna ali eto tako je.
Zato i rekoh "gospodin u krevetu" to je onaj sto tacno zna i osjeti sta zeni treba i nikad "ne zakaze"
A mi inžinjeri i project manageri u krevetu? Nas niko nizašta ne pita ...
Pa ja vi inzenjeri to dobro radite, onako planski, proracunato i ispravno projektovano.
Nisam ja baš ta škola ... više sam radio u operativi. Bager pa zarovi k'o sivonja ... a u zadnje vrijeme me interesuje probijanje tunela ...