Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#826 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by MedenoSrce »

_BataZiv_0809 wrote:
A ti Medeno Srce :D

Posto sam i ja u tih "par ucesnika", kako ti rece, pricao sam o svojim iskustvima, jer su se ista zbila u drzavama u kojima je posao seksualne radnice legalan. Dakle sanse da se naidju na zarazenu narkomanku su svedene na minimum. Naravno da ima i takvih, ali one nisu tema ove emisije.

Naravno da razgovor izmedju mene kao klijenta i nje kao davaoca usluge nije primjer iskrenosti, ali evo sve tri djevojke sa kojima sam imao tu vrstu odnosa su mi rekle da se tim poslom bave zbog dodatne zarade i to samo u periodima godine kada je navala turista u grad u kojem studiraju povecana (nova godina npr.). Zarade dovoljno za skolarinu i za kiriju i za krpice,sminku sta sve ne. Svakako da mi nece reci da je zrtva trgovine ljudima, ali evo konkretno imao sam jednu cak i na facebooku do unazad dvije godine i bas je skolski primjer za naziv ove teme "obicna djevojka koja (povremeno) prodaje sex".
Svakako da smo drugačiji tebi je to ok, meni nije ... ja sutra ne bih svoju sestru podržala u odluci da se bavi seksualnim radom kako ga ti nazivaš. Prodaju ljudi i bubreg što ne znači da je to ok, vjerujem da i dan danas postoje takvi oglasi u onom oglasniku što petkom izlazi.
Što ne prodaje ručni rad kad je navala turista rodi je majka pametnu sa sve tim završenim višim i visokim školama :D Samo mi se još zakačite sa onom proputuj i bla bla - nigdje, dakle NIGDJE na svijetu to nije nešto čime ćeš se pohvaliti izvan svoje "sigurne zone" ljudi koji te prihvataju sve i da si od govana
Saian

#827 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Saian »

PurpleSky wrote:
Saian wrote:
supercali wrote:Alo ba ljudi ako vam je do filozofiranja na ovu temu uclanite se u stranku a nas ostale pustite da jebemo ili da trazimo sta
:lol: :lol: :lol: uh , e fala ti dze chuo i ne chuo

ma koja ti je to hhhh furka, užas čitat i ofirno :mrgreen:
nemam afrikata ovdje, preskocish, ionako je to iz shupljeg u prazno sve :D poCjeti me, jedna prijateljica je nekad na filozofskom bosanski imala, i imali su neki projekt da intervjuiSHu ljude po Krajini (mnijem i drugdje, al ova priCHa je iz Krajine) u vezi izgovora i jezika, i neka nana ce ti rec' meHlem, a ova moja prijateljica, kao hajd sve, al kako nano meHlem, ne moze meHlem, zar nije melem, a nana ce, ma joj sine ono H lijechi :D :D :D

@respo emitujes naznake pozitivnog trenda :D mozda ti i dodjes tobe kroz jos koju stranicu ovdje :D
prog321

#828 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by prog321 »

Saian wrote:
prog321 wrote: To je drugi par charapa. Najnizi sloj prostitutki je zalostan. Samosazaljiv sam i ja na to.
Ipak ima onaj sloj kurvi koje zarade vise u sedmici nego prosjecan covjek u 3 mjeseca.
Samo takve i dolaze u obzir :D
ne bih da ulazim dublje, tema je kompleksna i nemam vremena, al ovo drugi par charapa mi malo bljesnu ko crven rubac biku, dakle s jedne strane imamo sex je roba, tijelo je vlasnistvo osobe koja slobodna da s njim raspolazhe kako hoce i bitno je samo utvrditi cijenu, svi je imamo i princip je isti nema nijansi, ko drugacije tvrdi je licemjer ili nije dovoljno prosao u zivotu, s druge strane kad je neophodno amortizirati stetu koju koristenje takve usluge, tog univerzalnog principa, ocito nanosi moralnoj percepciji samog sebe (jer cemu onda zhaljenje i biranje), nijanse su neporecive i tako ochite, iznad jedne cifre sedmichne zarade "samosazhaljivost" ischezava (mislim da si ovo samosazhaljivost pogreshno upotrijebio gore, al neka stoji sad, u svrhu lakse dostave poente) jel do mene ili je ovdje poprilichna logichka disonanca posrijedi, da ne kazem sta gore, koja je to cifra poslije koje prestajemo zhaliti i birati, sta je prosjechna zarada koja se mnozhi s faktorom 3, jel ona ista za Emku i za tebe, jel zavisi od toga koliko ti kao musterija zaradjujes, s jedne strane prichamo o jako kategorichnim moralnim crtama s druge strane ih vezhemo za jako relativne pojmove kao prosjechna mjesechna zarada, ic a sliperi sloup
Ja tebe nish' nisam razumio 8-)
Zasto filozofiranje ?
Jednostavno je. Ako vec ides u kurvarluk, onda plati kao beg i uzivaj.
Hebat sirotinju za sitne pare nije neki gusht.
Last edited by prog321 on 27/10/2014 18:48, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#829 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

MedenoSrce wrote: Svakako da smo drugačiji tebi je to ok, meni nije ... ja sutra ne bih svoju sestru podržala u odluci da se bavi seksualnim radom kako ga ti nazivaš. Prodaju ljudi i bubreg što ne znači da je to ok, vjerujem da i dan danas postoje takvi oglasi u onom oglasniku što petkom izlazi.
Što ne prodaje ručni rad kad je navala turista rodi je majka pametnu sa sve tim završenim višim i visokim školama :D Samo mi se još zakačite sa onom proputuj i bla bla - nigdje, dakle NIGDJE na svijetu to nije nešto čime ćeš se pohvaliti izvan svoje "sigurne zone" ljudi koji te prihvataju sve i da si od govana
Medeno Srce :)

Koliko god da zvuci licemjerno (doduse nemam rodjenu sestru) ne bi ni meni bilo drago da se bavim tim poslom sutra, makar bio legalan. Niti sam sretan sto uopce postoji potreba za prostitucijom. Diskutovali smo ovdje vise puta o razlozima, pa da se ne ponavljam. Ali osnovna razlika izmedju tvog i mog razmisljanja je sto sam ja to prihvatio kao realitet, kao zivotnu datost. Svjestan sam da svijet funkcionise na interesu i velikoj nepravdi. Prostitucija je samo posljedica. Uzroci su puno kompleksniji.

Ali pored prostitucije ima jos milion moralno vrlo upitnih poslova, pa nisu toliko na tapetu kao prostitucija.

Sto se tice ovih dama koje sam spominjao-prvo ne moze svako biti dovoljno kreativan da se bavi rucnim radom (ne bukvalnim, nego u kontekstu koji si ti spomenula :D )

Drugo-jednostavno su izabrale najlaksi moguci put. Potpuno ljudska odluka, nimalo strana prosjecnom covjeku. Shvatile su da postoji nacin da brzo dodju do onoga sto im je potrebno.To ne implicira da se radi o nekakvim zenskim spodobama.

Kako vec rekoh, jako elokventne, simpaticne mlade dame, koje vjerovatno i uzivaju u onome sto rade (pretpostavljam). U svakom slucaju njihov izbor.
supercali

#830 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

PurpleSky wrote::lol:
Sta se smijea ajd i ti meni na veresiju
crnoplavo

#831 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by crnoplavo »

emko1234 wrote:
pirmin wrote:Apel izvrsnoj vlasti:

Image

Ako nista a ono zbog respe. :D
E moj ti, kad bi se to kod nas legalizovalo i kad bi bila pristojna cijena, neko nikad ne bi više prišao ovim našim curama po kafanama što se počnu spremat u 6 da bi izašle u 11. Pa onda onako ko kokoške u čoporima idu u čenifu da poprave malter koji nose na faci.
Pa pola ovih zenskih po forumu bi se ubilo, s legalizovanjem prostitucije zamisli šta bi netaknutih himena hodalo po gradu

cisto sumnajm ovo za samoubistva itd
supercali

#832 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Saian wrote:
@respo emitujes naznake pozitivnog trenda :D mozda ti i dodjes tobe kroz jos koju stranicu ovdje :D
Mozda ti napokon skontas o cemu ja pricam citavo vrijeme :)
Saian

#833 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Saian »

prog321 wrote: Ja tebe nish' nisam razumio 8-)
pa dobro, legitimno, al nema ovdje "pola mu se prashta" :D

@ supercali, ma joj nisam rEspolozhen sad nikako :oops:
dale cooper

#834 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

supercali wrote:
dale cooper wrote:
supercali wrote:Alo ba jebo vas filozofija
Dajte konkretno OBICNE pristupacne :)

Šta će ti ba? Ti ih svakako samo vodiš na kafe. :D
Da ih napojim kafom istrose se seksom jbg :)
Da zaradiš sevapa, jel? :D
sha_ba

#835 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sha_ba »

Sorry na off-u imal emka? Moram ga nešto pitati :mrgreen: :lol:
supercali

#836 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Halal im bila sva kafa s mlijekom :)
dale cooper

#837 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by dale cooper »

supercali wrote:Halal im bila sva kafa s mlijekom :)
E jesi ljudina. :thumbup: Ne zamjeri što se ja malo zezam, nije zlonamjerno. :)
supercali

#838 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Kad bi ja zamjerao ne bi bio na forumu
Ps naglasak je na mlijeku :)
Alkos

#839 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Alkos »

Al' usraste temu... :run:
emko1234

#840 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by emko1234 »

Alkos wrote:Al' usraste temu... :run:
Ženske su je usrale, tj par njih što rade u medžlisu IZ u Sarajevu. Došle da propovjedaju na forum.
bella_ciao

#841 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

SaraFina wrote:
Saian wrote:

ne bih da ulazim dublje, tema je kompleksna i nemam vremena, al ovo drugi par charapa mi malo bljesnu ko crven rubac biku, dakle s jedne strane imamo sex je roba, tijelo je vlasnistvo osobe koja slobodna da s njim raspolazhe kako hoce i bitno je samo utvrditi cijenu, svi je imamo i princip je isti nema nijansi, ko drugacije tvrdi je licemjer ili nije dovoljno prosao u zivotu, s druge strane kad je neophodno amortizirati stetu koju koristenje takve usluge, tog univerzalnog principa, ocito nanosi moralnoj percepciji samog sebe (jer cemu onda zhaljenje i biranje), nijanse su neporecive i tako ochite, iznad jedne cifre sedmichne zarade "samosazhaljivost" ischezava (mislim da si ovo samosazhaljivost pogreshno upotrijebio gore, al neka stoji sad, u svrhu lakse dostave poente) jel do mene ili je ovdje poprilichna logichka disonanca posrijedi, da ne kazem sta gore, koja je to cifra poslije koje prestajemo zhaliti i birati, sta je prosjechna zarada koja se mnozhi s faktorom 3, jel ona ista za Emku i za tebe, jel zavisi od toga koliko ti kao musterija zaradjujes, s jedne strane prichamo o jako kategorichnim moralnim crtama s druge strane ih vezhemo za jako relativne pojmove kao prosjechna mjesechna zarada, ic a sliperi sloup

:thumbup:

Potpis. Imaš neobičnu sposobnost da " čupaš" srz problematike i na sve moguće i nemoguće načine ga" obradjuješ" zdravorazumski.
I sinoć sam to primijetila ali nije mi se dalo detaljizirati!
Odličan post!

kad te šarafina pohvalila onda si uber :lol:
sheilak

#842 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by sheilak »

emko1234 wrote:
Alkos wrote:Al' usraste temu... :run:
Ženske su je usrale, tj par njih što rade u medžlisu IZ u Sarajevu. Došle da propovjedaju na forum.
a mozda samo nece da u dzehennemu zavrsite. :D

btw, fasciniraju me saianovi postovi.
supercali

#843 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Kad od mene prepisuje i kad mu sufliram normalno da fasciniraju
Jos ce i fina sara pasti bez ispaljenog feninga na osnovu mene :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#844 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by ladyblue18 »

Emko jedan prijedlog. Sta mislis da probas naci djevojku za vezu, znas ono kad se zaljubis, pa ti lijepo, i to, da ne moras jadan ovdje kukati kako ti vjecito moras placati za sex, jal prostitutkama jal tim koje muntas dok ih ne povalis.
Tacno se covjek sazali
cLo

#845 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

MedenoSrce wrote:
cLo wrote: Em sam draga, em sam savremena :D Što to bona? :D Nego, jeste sastavni dio života, sve je to život, neće ni meni, ni tebi niko od tih muškaraca polagati račune, ali dok ima prostitutki ima i kupaca, ti umišljaš da ti kupci žive miljama daleko od tvog udobnog, moralnog života i da su obilježeni, prepoznala bi ti njih iz aviona, uvijek je to neko koga ti ne poznaješ jelde, jer pobogu mi smo familija fina i družimo se samo sa familijama finim? :-) Ma ja, neće se to meni desiti, standard, šta da ti kažem :)
Možemo reči i da dok ima kupaca bit će i prostitutki jer tražnja stvara ponudu. Moralista nije bilo, možda u tragovima, na ovoj temi dok se nije od par učesnika pokušala stvoriti slika nečega što je ugodno, lijepo, poželjno za doživjeti. Došli smo i do toga kako se time bave samo obrazovane dame sa visokom ili višom školom, koje to eto rade kako bi razbile monotoniju učmalih kancelarijskih poslova. Ne dešava im se da susretnu u tim svojim putešestvijama neku koja je prisiljena da se time bavi, koja je narkomanka, koja je zaražena ... zaista jedno plemenito zanimanje vrijedno divljenja koje ni u kom slučaju ne objektivizira učesnike. Svede čovjek sebe na nagon i još se žustro bori opravdati i svi koji se ne slažu su moralisti.
Tačno tako Medena, prostitucija kao zanimanje nije plemenita, međutim kao hobi je drušveno prihvatljiva i učestala pojava. Ljudima je mrsko sve što je transparentno, dorečeno i iskreno, jer ne ostavlja nimalo prostora za manevrisanje. Kada kažeš "prostitutka" ljudi se zgroze, iz nepoznatih razloga taj termin im stvara osjećaj nelagode, međutim "sekretarica" ljubavnica direktora banke (inače oca 2 djece) je posve druga dimenzija. Plemenitije, moralnije i društveno prihvatljivije je zašiti svoje ambicije pod plašt sekretarice ljubavnice i nesmetano, bez prezrivih pogleda uživati blagodeti svog hobija, jer te hobi ne etiketira, pa uzdignutog čela možeš šetati cipele od zmijske kože, a da niko ne upire prstom. Uz sve to sekretarica ljubavnica ostavlja čitav mali svemir prostora za manipulaciju koji će po potrebi opravdati tvoje ambicije. Ne promovišem prostituciju kao nešto bez čega bi ovaj svijet bio jedno sivo, dosadno, nepodnošljivo mjesto, nego poštujem transparentnost tog "zanimanja", i kao što napisah u prvom postu na ovoj temi poštenije je biti dorečen, nego se skrivati iza društveno prihvatljivijih termina, krinka je u terminologiji samo.
madner

#846 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

To to, samo ostro. :D
cLo

#847 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by cLo »

:D u kost, nema labavo :D
madner

#848 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Sada ce ljudi vise obracati paznju na cipele sa zmijskom kozom. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#849 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

cLo wrote:
Tačno tako Medena, prostitucija kao zanimanje nije plemenita, međutim kao hobi je drušveno prihvatljiva i učestala pojava. Ljudima je mrsko sve što je transparentno, dorečeno i iskreno, jer ne ostavlja nimalo prostora za manevrisanje. Kada kažeš "prostitutka" ljudi se zgroze, iz nepoznatih razloga taj termin im stvara osjećaj nelagode, međutim "sekretarica" ljubavnica direktora banke (inače oca 2 djece) je posve druga dimenzija. Plemenitije, moralnije i društveno prihvatljivije je zašiti svoje ambicije pod plašt sekretarice ljubavnice i nesmetano, bez prezrivih pogleda uživati blagodeti svog hobija, jer te hobi ne etiketira, pa uzdignutog čela možeš šetati cipele od zmijske kože, a da niko ne upire prstom. Uz sve to sekretarica ljubavnica ostavlja čitav mali svemir prostora za manipulaciju koji će po potrebi opravdati tvoje ambicije. Ne promovišem prostituciju kao nešto bez čega bi ovaj svijet bio jedno sivo, dosadno, nepodnošljivo mjesto, nego poštujem transparentnost tog "zanimanja", i kao što napisah u prvom postu na ovoj temi poštenije je biti dorečen, nego se skrivati iza društveno prihvatljivijih termina, krinka je u terminologiji samo.
Izdominirala si :postar:
alkalna_baterija

#850 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by alkalna_baterija »

Pa razlika je u tome sto sekretaricu jedan jebe, jedan i placa.
Ovamo dnevno prodefiluje njih nekoliko, a jedan od njih je sigurno ozenjen i zena i djeca ga cekaju kuci.

Meni zena koja u jednoj sedmici promijeni vise seksualnih paetnera, nije bas u vinklu po svim parametrima i potrebna joj je, vrlo vjerovatno, strucna pomoc.
Post Reply