Svakako da smo drugačiji tebi je to ok, meni nije ... ja sutra ne bih svoju sestru podržala u odluci da se bavi seksualnim radom kako ga ti nazivaš. Prodaju ljudi i bubreg što ne znači da je to ok, vjerujem da i dan danas postoje takvi oglasi u onom oglasniku što petkom izlazi._BataZiv_0809 wrote:
A ti Medeno Srce![]()
Posto sam i ja u tih "par ucesnika", kako ti rece, pricao sam o svojim iskustvima, jer su se ista zbila u drzavama u kojima je posao seksualne radnice legalan. Dakle sanse da se naidju na zarazenu narkomanku su svedene na minimum. Naravno da ima i takvih, ali one nisu tema ove emisije.
Naravno da razgovor izmedju mene kao klijenta i nje kao davaoca usluge nije primjer iskrenosti, ali evo sve tri djevojke sa kojima sam imao tu vrstu odnosa su mi rekle da se tim poslom bave zbog dodatne zarade i to samo u periodima godine kada je navala turista u grad u kojem studiraju povecana (nova godina npr.). Zarade dovoljno za skolarinu i za kiriju i za krpice,sminku sta sve ne. Svakako da mi nece reci da je zrtva trgovine ljudima, ali evo konkretno imao sam jednu cak i na facebooku do unazad dvije godine i bas je skolski primjer za naziv ove teme "obicna djevojka koja (povremeno) prodaje sex".
Što ne prodaje ručni rad kad je navala turista rodi je majka pametnu sa sve tim završenim višim i visokim školama