definitivno dosta jača od njemačke, pa čak i bez Ibrahimovića.
Moderator: Benq

evo vidim ustvari da ima i za 30 KM na g2a. kada izlazi 2016?Mustang1 wrote:Ne moze i mozes na piku nadji za 20-30 KM .. Odnosno ne mozes za toliko ali nudi toliko svakako niko nece prodati za vise mozda neko i da .. Onima sto prodaju origin account ponudis 25 i nek se nabiju nogom
Igram ja,nema bas previse igraca i ostalih stvari na marketu,ja sam uzeo prije par mjeseci,mislim da se bas sad ne isplati uzet,bice vjerovatno sve manje raje sto igra.SmoLe wrote:igra li neko fifu 14 na PC, vrijedi li kupovati sad, i koliko ima stvari na transfer marketu
mislim da ce se dosta smanjiti TM kad izadje fifa 16..
a koliko ima otprilike na marketu?Blanco wrote:Igram ja,nema bas previse igraca i ostalih stvari na marketu,ja sam uzeo prije par mjeseci,mislim da se bas sad ne isplati uzet,bice vjerovatno sve manje raje sto igra.SmoLe wrote:igra li neko fifu 14 na PC, vrijedi li kupovati sad, i koliko ima stvari na transfer marketu
Mustang1 wrote:![]()
![]()
![]()
U Fifi 16 ubacuju zeneA nas jos nema .. Valjda ce i nas ubaciti konacno
![]()

Odprilike 45-70 hiljadaSmoLe wrote:a koliko ima otprilike na marketu?Blanco wrote:Igram ja,nema bas previse igraca i ostalih stvari na marketu,ja sam uzeo prije par mjeseci,mislim da se bas sad ne isplati uzet,bice vjerovatno sve manje raje sto igra.SmoLe wrote:igra li neko fifu 14 na PC, vrijedi li kupovati sad, i koliko ima stvari na transfer marketu