B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

emigrazione

#826 Re: B&H vs Egipat

Post by emigrazione »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da je jedan od bitnijih problema potpuni izostanak discipline kod Papeta.
Igrači dolaze na okupljanja sa ženama, porodicama, igraju se u snijegu, slikaju se po kafama sa nekim ljudima, obilaze rodbinu, što je rezultiralo time da se prema reprezentaciji odnose kao prema nekakvom odmoru, šta ti ja znam.
A sta ti mislis sto onaj centar u Zenici zjapi prazan? Zasto pojedini igraci nece da cuju da se gore pripremaju?
Gandalf

#827 Re: B&H vs Egipat

Post by Gandalf »

Kal El wrote:Ko ima najbolji avatar? :mrgreen:

Sent from my LT26ii using Tapatalk
:thumbup:
Butmiran

#828 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

emigrazione wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da je jedan od bitnijih problema potpuni izostanak discipline kod Papeta.
Igrači dolaze na okupljanja sa ženama, porodicama, igraju se u snijegu, slikaju se po kafama sa nekim ljudima, obilaze rodbinu, što je rezultiralo time da se prema reprezentaciji odnose kao prema nekakvom odmoru, šta ti ja znam.
A sta ti mislis sto onaj centar u Zenici zjapi prazan? Zasto pojedini igraci nece da cuju da se gore pripremaju?
Koji?
emigrazione

#829 Re: B&H vs Egipat

Post by emigrazione »

Pa onaj sto ga je Platini otkljuco
Mustang1

#830 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Zato je meni Aco Petrović bio car.

Mirza se malo kurčio na pripremama, šutirao kad je htio, zavodio neke redove po svlačionici, Aco lagano ga spusti, kaže mu kako mora raditi, kako nije u formi, kako ima problema sa kilogramima, a Mirza lijepo pogne glavu, pa pravac u svlačionicu i raditi, dok nije popravio stanje.

Da ne pričam o tome da je čovjek uspio motivirati jednu limitiranu ekipu da drmne veliku Litvaniju.

Realno, Sušić teško da može motivirati čovjeka na viagri da otvori Erotiku..
Zato smo u kosarci dobili jos strozijeg trenera i zato nam treba Vaha koji ce znati motivisati igrace i zacepiti gubicu svima koji se dignu ..
_mufljuz_

#831 Re: B&H vs Egipat

Post by _mufljuz_ »

nista - od sada panadalje i ubuduce prijateljske igram kontra nas na 3cifrene uloge ko i nasi manekeni :mrgreen: :thumbup:

prodana utakmica 1/1 ovo samo oberkonj nije vidio da se utakmica prodala....
slovacka 1/2
USA 1/2....
bijedna litvanija 0/2
sa latvijom prvo poluvrijeme 0 golova a u 2. im "iznenada" uvalimo 5....

ma mamu li vam jebem :thumbup:
zao mi je samo raje koja ode da dobije cir na zelucu....
Last edited by _mufljuz_ on 05/03/2014 23:20, edited 1 time in total.
nema me tamo

#832 Re: B&H vs Egipat

Post by nema me tamo »

Najjace kad pojedinci kazu da mozemo ucit' iz ovog poraza..
Kapiram ja kad je to Argentina..
Al' kad je u pitanju Egipat kojem je najbolji igrac bivsi clan Holandskog Feynorda cini mi se..
E onda..
Butmiran

#833 Re: B&H vs Egipat

Post by Butmiran »

emigrazione wrote:Pa onaj sto ga je Platini otkljuco
Koji igrači?
SmokingMan

#834 Re: B&H vs Egipat

Post by SmokingMan »

Žalosno je što Safet Sušić-Mutavi jedva pogleda koju kasetu od protivnika sa kojim igramo,nisam vidio selektora koji tako malo zna o svojim protivnicima.
irac300

#835 Re: B&H vs Egipat

Post by irac300 »

Kakav nas cirkus tek čeka u Brazilu. Već je najavljeno da gospođe i gospođice mogu ići s igračima, pa uz njih tu će biti mLogobrojna famElija, pa jarani, menaĐeri...Majko mila! :zid:
al-em

#836 Re: B&H vs Egipat

Post by al-em »

dzeko zbog baba nece u nicaze
bierkof

#837 Re: B&H vs Egipat

Post by bierkof »

emigrazione wrote:
Upravo zbog toga smatram da je susic unazadio reprezentaciju vise nego Munib Usanovic...
Posadio je neku neprofesionalnu kulturu, igraci se odnose prema reprezentaciji kao prema privatnoj prčiji...
Uzas, i boli me kad se sjetim da smo bili na dobrom putu da postanemo znacajna fudbalska nacija, da zaustavimo kradju nasih igraca, i privucemo mlade talente. Ali ovo sto sad imamo to je... seljacki bal.
Last edited by bierkof on 05/03/2014 23:19, edited 1 time in total.
baxul

#838 Re: B&H vs Egipat

Post by baxul »

Mustang1 wrote: Zato smo u kosarci dobili jos strozijeg trenera i zato nam treba Vaha koji ce znati motivisati igrace i zacepiti gubicu svima koji se dignu ..
a ko će to da plati? sušić i jest došao zato što je jeftin a ne zato što je vrhunski. rezultat koji je ostvario u kvalifikacijama je fenomenalan (koliko god imao i sreće).

igra noćas pfffff ali jako bitan poraz

PS
ne mogu da vjerujem koliko tetkica na forumu obitava.
nekoeko

#839 Re: B&H vs Egipat

Post by nekoeko »

vratit kodru i bolu pa bi vidjeli sta je ozbiljnost.
denimb

#840 Re: B&H vs Egipat

Post by denimb »

Nista novo...poslije svega samo ocekivano.
Nemam lose rijeci ni za jednog naseg igraca, jer mi se vec gadi sve ovo sto pojedinci pricaju.

Ali o njihovom pristupu vecerasnjoj utakmici, nemam ni dobre...i to je ono sto je zalosno...

Svaka im cast, i na obraz ovo ide...disciplina, njima na obraz dabome :wink:

P.S. Evo miseva, sta je sa mackom?..Umro, izgorio, sta, gdje jebo te?
Sta je sa vrhunskim trenerom nasim, koji ni jednog trenutka nije imao odgovor na igru ekipe koja ni nece igrati na SP, nego je pravio izmjene onako po defaultu?

Zalosno je sto su ljudi misevi u svemu tome, jer sve je lakse nego sagledati svoje nedostatke...
Mustang1

#841 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

Onim kasnjenjima na izvlacenje grupa je pokazao koliko mu je stalo .. U nekoliko mjeseci ti je jedini posao da se pojavis na izvlacenju ti se ne pojavis :-)
rekla-kazala

#842 Re: B&H vs Egipat

Post by rekla-kazala »

animals wrote:Sanjao se plasman na SP..pa kad je dosanjan onda se diglo u visine i maltene se vec plasiralo u finale..i sad se po nasem mentalitetu pljuje sve i svako..pa pogledajte gdje igraju Srpski igraci, po najboljim klubovima pa se nisu plasirali ..sta vi sad hocete..sa ovakvim fondom igraca, sam plasman je velicanstven, a sve ostalo sta se desi , desi..pa pogledajte u kakvom je stanju drzava, pa pola igraca igra za druge drzave, sta vi hocete.budite zadovoljni sa ovim sto se ima, i nemojte vise pljuvati po igracima..
Bravo !
Jebo nas, znaš ti nas !
Ako jednom nisi dobar, nisi nikad dobar ni bio !
Ne znam šta ljudi očekuju od ekipe koja par mjeseci nije igrala skupa.
Ja sam bio ponosan na sve njih što su nam priuštili ono zadovoljstvo da budemo nosioci grupe na izvlačenju za EP a hvala im i za minimalno tri utakmice u kojim ćemo ih vidjeti na SP.
Mustang1

#843 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

Jest poslije Brazila je kraj svijeta nek smo mi na svjetskom jebo sve poslije toga .. Pa covjek nam otjera od nas sve igrace koji bi nas nosili u narednih 10 i vise godina :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#844 Re: B&H vs Egipat

Post by mali_milojica »

Mi imamo sistem igre i prepoznatljivost.
Imamo manje vise ustaljenu prvu postavu.
Nama treba gonic robova,po mogucnosti neki red neck sa juga Sjedinjenih Drzava,ali moze i Vaha.
_mufljuz_

#845 Re: B&H vs Egipat

Post by _mufljuz_ »

nama treba neko ko ce otjerat manekene - pogotovo manekena koji nas je kretenizmom sam izbacio sa EURA praveci glup penal....
dezurni_ucenik

#846 Re: B&H vs Egipat

Post by dezurni_ucenik »

E ovakav ludjak bi trebao nama za selektora.

Udbas

#847 Re: B&H vs Egipat

Post by Udbas »

Još jednom se pokazalo da Džeko i Vedo ne mogu igrati zajedno. Odmah fali igrač u sredini. Mujdža nema podršku po desnoj strani. kad se tome doda da igramo užasno sporo sve je jasno. Očekivano, najviše problema ćemo imati u sredini.
I večeras Sušić sam u sredini nije mogao ništa, podbacili su Salihović i Medunjanin. Tino je pokušavao ali nije mogao sve sam.
SmokingMan

#848 Re: B&H vs Egipat

Post by SmokingMan »

wannabe_ultra wrote:imal' neko da kaze ovom medunjaninu da se obrije.
Neće,uzgaja je da bude kao u Kimba.... 8-)

Image
poostar

#849 Re: B&H vs Egipat

Post by poostar »

animals wrote:Sanjao se plasman na SP..pa kad je dosanjan onda se diglo u visine i maltene se vec plasiralo u finale..i sad se po nasem mentalitetu pljuje sve i svako..pa pogledajte gdje igraju Srpski igraci, po najboljim klubovima pa se nisu plasirali ..sta vi sad hocete..sa ovakvim fondom igraca, sam plasman je velicanstven, a sve ostalo sta se desi , desi..pa pogledajte u kakvom je stanju drzava, pa pola igraca igra za druge drzave, sta vi hocete.budite zadovoljni sa ovim sto se ima, i nemojte vise pljuvati po igracima..
ma ja..plasirali se na SP pa sad se mogu setati po terenu ko nekakve tetke, jel ?

gledaj, narod nije ogorcen sto smo izgubili.gubili smo i prije, narodu je pun qrac sarlatanskog odnosa prema reprezentaciji, nezalaganja u prijateljskim utakmicama, diletatnskih poteza Susica itd.

Cuj, nemojte pljuvati po igracima ? Zbog cega ? Pa nije ovo vise vrijeme Tite i komunjara..nisu bogovi jebemti trunje..
denimb

#850 Re: B&H vs Egipat

Post by denimb »

Elem zaboravih reci jos , pa picka im materina ako im se ne igra prijateljska...ako im to sluzi samo za poziranje Tom Krojacu i pojedinima...pa nemojte ni meni zivce jebavati zalaganjem koje nije primjereno ni za ekipu na terminu, majku mu vise...izgledate ko idioti!

I ja jos veci idot, koji se za to sprema cijeli dan!
Locked