dale cooper wrote:Šta god to značilo.madner wrote:Ni jedan od njih nema glumacki talent Woodija a Farrel ne lici na murjaka.

Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:Šta god to značilo.madner wrote:Ni jedan od njih nema glumacki talent Woodija a Farrel ne lici na murjaka.

Boateng wrote:dale cooper wrote:Šta god to značilo.madner wrote:Ni jedan od njih nema glumacki talent Woodija a Farrel ne lici na murjaka.
nema me tamo wrote:madner wrote:Ni jedan od njih nema glumacki talent Woodija a Farrel ne lici na murjaka.
Kako kome npr meni su isti kalibar glumaca..
S tim da više volim gledat Colina nego Woodija..
Samo se ti tripuješ zato što je prva sezona bila vrh pa kao nisi siguran da li ce bit' ova..
Sve u svemu po imenima mi je bolji duo sto ce bit' u drugoj sezoni, eh sad da li ce rad pisaca i režisera bit isti to cemo tek vidjeti.

McConaughey je prije True detective imao nekoliko generalnih proba,odavno je on prestao glumit one glupe ljubavne dramice.Ti kao da nisi gledao U-571,Frailty,The Lincol Lawyer,Killer Joe,The Paperboy,Mud,Dallas Buyers Club.Dakle imao je Metju prije ove serije dosta odlicnih i ozbiljnijih uloga. A koju to ozbiljniju ulogu je imao Vince? pa to je uzas od glumca,lik je totalno bezveze,svaku komediju je upropastio.Tito_i_Partija wrote:Ja kmecanja u picku materinu...pa zar vi stvarno mislite da Nic i HBO nemaju pojma sta rade? Ono, "posrecilo" im se sa McConaughey-om i Harrelsonom, pa sad k'o neki amateri traze glavne glumce za drugu sezonu na nekoj pijaci. Nemaju ljudi pojma, et' daj ba bilo koga samo da nastavimo sezonu koliko-toliko. Kao da vam je prva HBO serija sto gledate pa nemate pojma koji su to mozgovi...a Nic licno radi casting, pa valjda zna covjek koji glumci najbolje pasu za pricu koju je on od pocetka do kraja napisao.
De malo sabura ljudi. Sjetite se kakve je filmove pravio McConaughey prije ove serije, pa ce vam valjda sve bit' jasno.
A za ovaj clanak iz Guardiana cu samo rec da ne pamtim kad sam zadnji put vidio toliki idiotizam. Vala i oni danas daju svakom da za njih pise clanke.
mislišoskarboy wrote:i tesko ce druga sezona nadmasit prvu sa ovom dvojicom.Colin inekako ali Vince
Ko je dotična?
Znam se vala i ja tako igrat'.madner wrote:

Gledao sam Šerloka, ali nje se ne sjećam.omar little wrote:ja je znam samo iz onog americkog rimejka state of play http://www.imdb.com/title/tt0473705/
edit:
il se ti zezas a ja nisam ubrala pa odgovaram bezze?
s obzirom na ime ove domene, mnijem da su ove dvije preselile netom poslije skechaModest Musorgski wrote:http://www.funnyordie.com/videos/1a7599 ... ellen-page
praznik za oci i razlog vise za gledanje
hrastov žižak wrote:vrhSaian wrote:
http://www.vice.com/the-real/the-real-t ... iceyoutubeTen years ago, the town of Ponchatoula, Louisiana, was traumatized when a local church's secret Satan worship, ritualized child molestation, and animal sacrifices came to light. Rust Cohle may be a fictional character, and time may not really be a flat circle, but that sounds an awful lot like the events of the first season of HBO's hit True Detective. In this episode of our brand-new series The Real, we went down to Ponchatoula to meet Stuart Murphy and Tom Tedder, two law enforcement officials who helped put these terrible, true events in Ponchatoula's rearview mirror.