Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spree wrote:U oslobodjenju nema albuma. Ja kupio album za marku. Ko laze nemam pojma, ali fakat nema smisla ovako zajebavati "ovaj napaceni narod". Ostale novine s albumom vec pokupovane.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mozda je taj koji si uzeo za marku trebao biti u oslobodjenju.
ja sad istrcala s posla, prepali ste me da je vec nestalo albuma
ugl,na trafici na alipasinom kod Moje banke ima oslobodjenja i dodje album
et sad pravac trafika, a ja da cijepam svoje paketice
archi_a wrote:I kod mene otprilike nekih stotinjak sliba u albumu. Prva slicica zaljepljena sa merakom je Ibisevic. Od nasih imam jos samo Sea, ali zato imam bruku rvata i ovih sa hellasa. Samo sabur. Bice.
I da, neko je vec spomenuo, na broju 88, kod Mexikanaca je golman Munoz, na mjestu gdje bi trebao biti napadac. Mislim da je to prva stamparska greska u Paninijevom albumu.
Uopšte ne mora biti greška. Neke reprezentacije su predstavljene sa 2 golmana u albumu
Obzirom na zamisljenu liniju lijepljenja, Grb saveza, zajednicka, golman, odbrana, srednji red, napadaci, po meni je greska..... Malo mi smeta, no, upravu si, na mora biti greska. Pozz
Na trafici iNovina uz Oslobodjenje, Nezavisne... dodje album, al nema slicica genijana prodavacica na pitanje gdje su slicice, kaze: "pa ne dodje uz ovaj album koji je besplatan!" srecom vec imam album, pa mi ne treba, a lopovima zatrebalo da Bog da.
P.S. Dosad najvise Talijana, nasih ni u tragovima i dvije duple na deset paketica
Pozz za sve skupljace, imam i ja album viska pa ako nekome treba neka se javi. Imam za sad oko 140 zalijepljenih a duple su: 73,83,214,256,471,475,532,543,593,597,601.
Nemoj poceti Bolest je to Zarazis se,prvo skupis ovaj,pa kazes ,ima puno slicica okolo od Afrike,idem i njega skupiti. Pa onda,taj iz 98-e da kompletiras. Pa onda kazes vidi France 84,ima Susic,mogao bi i taj. Pa onda skontas kako je kul bilo prvenstvo Jugoslavije 79-e I jedno jutro se probudis u autobusu za Beograd ides nabaviti/mjenjati slicice za Prvenstva Jugoslavije iz 60-ih
Ćao ljudi, kreće ludilo, ja skupljam sve Euro i Fifa albume od kad znam za sebe, i veliki sam fanatik. U međuvremenu sasvim sam slučajno upoznao još većeg fanatika od mene, taj isti kreće sa prodajom original sličicama od ponedeljka 24.03.2014 po jeftinijim cijenama. Paketić će koštati 0.90 KM, na veće količine - veći popusti.
spinel_ wrote:svaka cast vama koji ovo lijepite. ali, ne mogu da shvatim da je ovolika pomama za albumima i slicicama ... ok, nasa je reprezentacija tu, ali opet
samo polako, daj sebi malo vremena...ovo je zaraznije od pticije gripe