Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
madner

#826 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by madner »

Iiiii :D
sha_ba

#827 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

klixoris wrote:
ladyblue18 wrote:
klixoris wrote:
Ti garant imas duge nokte ! :D
Imam, ali ne takve kakve vi peksini u svojim glavama zamisljate. :-D
Ja vala nisam peksin, uredan sam k'o curica ! 8)
imas duge nokte? :mrgreen:
klixoris

#828 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by klixoris »

sha_ba wrote: imas duge nokte? :mrgreen:
Pa fino rekoh da sam uredan a to ne znaci da volim pustat nokte :D
sha_ba

#829 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

klixoris wrote:
pa nije bas lijepo reci da ko ih pusta nije uredan.... :D
klixoris

#830 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by klixoris »

sha_ba wrote:
klixoris wrote:
pa nije bas lijepo reci da ko ih pusta nije uredan.... :D
:dosadno:
eluna

#831 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

klix, raspravljati sa ženom (ženama) je kao hapšenje

"sve što kažete, može i bit će upotrijebljeno protiv vas" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce

#832 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

ne cijenimo nelojalnost u redovima, moze vam se lako desiti da vas ostavimo nezasticene u divljini
eluna

#833 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

MedenoSrce wrote:ne cijenimo nelojalnost u redovima, moze vam se lako desiti da vas ostavimo nezasticene u divljini
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

krivo sjedi, pravo besjedi

a do sada ste mi kao držale stranu
madner

#834 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by madner »

Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja? :D
dezurni_ucenik

#835 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dezurni_ucenik »

MedenoSrce wrote:
CVIKERASH wrote:Meni su nekako ti dugi nokti ... so 90s. :-D
meni su isti takvi masni kosijaneri pa sutim

Moglo se vala sta i pametnije reci.Nidje veze odgovor.Trebamo sad ovdje da prebacimo polemiku gile vs masni drogasi. :lol:
sha_ba

#836 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

madner wrote:Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja? :D
ovo i zene odbija, i te kako.....
eluna

#837 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by eluna »

sha_ba wrote:
madner wrote:Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja? :D
ovo i zene odbija, i te kako.....
:oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:
whitelegend07

#838 Re: Re:

Post by whitelegend07 »

klixoris wrote:
ladyblue18 wrote:
whitelegend07 wrote:
I da, obavezno takve imaju nokte do poda. :roll:
Ne znam sta su ti tacno "nokti do poda" ali skontaces kad porastes da nokti nemaju veze sa tim zna li ona kuhati ili ne zna :)
Tacno ! Ti dugi nokti su cak prakticni kod kuhanja ! Kad pravi supu na primjer, moze noktom zagrabit malo supe pa skrnut da vidi trebal jos posolit i tako to :)
A ne da bezveze prlja kasike
Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti. :)
pink floydd

#839 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

Šta se desi sa onom temom "Šta odbija nas gospodu" :D izgleda da su dame uvidjele kakve smo cjepidlake pa pocele sabotirati.
kloniran

#840 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

kad žemska može lokat više od mene, pa đe joj stane u onih 46 kila zajedno s dvospratnim krevetom :? :twisted:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#841 Re: Re:

Post by ladyblue18 »

whitelegend07 wrote: Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti. :)
Dusho draga, ja kuham svaki dan, cistim, perem, ribam bar jednom sedmicno, usisavam, peglam, nastavi niz i imam nokte.
Zato molim te nemoj se petljat tamo gdje ti nije mjesto i o cemu nemas pojma, i posmatrati zene kao razmazene tatine i mamine maze koje ako hoce da izgledaju pristojno moraju po cijeli dan sjediti, jer znas ipak ima razlike izmedju curica koje tebi prodaju lafine i zena.

U potpisu: yebeni Koperfild 8-)
fantom slobode

#842 Re: Re:

Post by fantom slobode »

ladyblue18 wrote:
whitelegend07 wrote: Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti. :)
Dusho draga, ja kuham svaki dan, cistim, perem, ribam bar jednom sedmicno, usisavam, peglam, nastavi niz i imam nokte.
Zato molim te nemoj se petljat tamo gdje ti nije mjesto i o cemu nemas pojma, i posmatrati zene kao razmazene tatine i mamine maze koje ako hoce da izgledaju pristojno moraju po cijeli dan sjediti, jer znas ipak ima razlike izmedju curica koje tebi prodaju lafine i zena.

Koperfild...samo da ti odam priznanje...tako i treba. :thumbup:
suspect_zero

#843 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by suspect_zero »

kloniran wrote:kad žemska može lokat više od mene, pa đe joj stane u onih 46 kila zajedno s dvospratnim krevetom :? :twisted:

Ima širi ispusni ventil pa brže otpad izađe :D
whitelegend07

#844 Re: Re:

Post by whitelegend07 »

ladyblue18 wrote:

Koja generalizacija, jbt. I onako neofirno spominješ nešto što ja nikad(pazi, NIKAD) nisam napisao, ni u jednom od svojih postova. :) Gdje ja napisah da žene "trebaju sjediti cijeli dan da bi bile lijepe"? Nađi mi taj dio, najljubaznije te molim. S druge strane, ja tebi mogu naći post, i to baš na ovoj temi, u kojem čak naglašavam da me odbijaju te mamine i tatine razmažene curice. To što se nešto izvuklo iz konteksta, da bi ti kao dokazala poentu, to apsolutno nije moja stvar. :D

Dalje...svi ovdje, koji su htjeli shvatiti šta pišem, bez potrebe da mi kao nešto spuštaju, kontriraju, shvatili su. Dok si se ti, dakako, odmah vješto uhvatila onih par riječi koje napisah, a da tebi pašu, te na osnovu toga gradiš neku diskusiju. Vrlo loše. :D Jer, svi koji su to htjeli, mogli su lako primijetiti na šta ja ciljam u svojim postovima. Možda je u nekoj varijanti i moguće održati te nokte(na stranu kako ti nokti na ženi izgledaju i da li su prirodna stvar), ali ja sam govorio o htijenju tih žena da rade. Žena/djevojka koja pusti te nokte "do poda", vrlo vjerovatno neće da radi baš pretjerano puno. Svako pravilo ima izuzetak, ali ovo je činjenica. Dakle, ne pričam o tome da takve ne znaju, ili ne mogu zbog noktiju(mada isti stvarno otežavaju)...ja ovdje pričam o tome da one NEĆE. Primijetiš razliku???

Opet dalje...imam sestru koja je udata i koja, odnedavno, ima i kćer. Hvala Bogu na njoj. Ta moja sestra od malih nogu je radila sve poslove po kući, nije pošteđena nikad bila. Imam djevojku za koju isto važi(osim ovoga za udaju i kćer :D ), tako da ponešto o tome ipak znam. Ili i one lažu i nemaju pojma???

I na kraju, POBOGU, zašto je toliko teško raztlikovati diskusiju i svađu? Da se razumijemo, sad ti odgovorih u sarkastičnom tonu, ali samo zato jer si ti to prva uradila sa mnom, u ovom postu na koji ti upravo repliciram. A zašto? Ja volim da diskutujem o različitim temama i normalno je da u tim diskusijama dođe i do suočenja dva različita mišljenja, ali, oprostićeš, nisam navikao na ovaj pristup koji je, vidim, ovdje vrlo čest, a to je pristup "odmah za oči".

Došao sam na forum s jednim drugim uvjerenjem, iz nekih drugih razloga, ali očito ne ide, jer nije prvi put da me skoro pa ismijavaju zbog nekog mog mišljenja. Ako možeš, obori moje teze argumentovanom raspravom. Ako ne, onda me makar poštedi/te tih otrcanih, sarkastičnih izraza, za koje, očito, samo vi mislite da su interesantni, tipa ovo tvoje "Yebeni Koperfild 8-) " Stvarno nepotrebno.

A sad, ajde, daj mi još jednu turu omalovažavajućeg pristupa temi i ovome o čemu diskutujemo. Bujrum.
suspect_zero

#845 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by suspect_zero »

Sjooooo kol'ki ti je post, ne bih ga čitala za dukat :lol: :lol: :lol:
whitelegend07

#846 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by whitelegend07 »

suspect_zero wrote:Sjooooo kol'ki ti je post, ne bih ga čitala za dukat :lol: :lol: :lol:
O tome se i radi. Neće ga pročitati, pročitaće par rečenica "s vrha", odabrati one koje njoj odgovaraju, a onda se zakačiti za njih i ismijati me uz jaaako puno prigodnih " :mrgreen: ", " 8) " i " :roll: " smajlića, kako bih ja ispao što smiješniji, a ona što više cool. Opet kažem, loše. :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#847 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Pa zar nisi ništa od one drugar'ce naučio? :roll: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#848 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Da te demantujem, necu nista procitati iz jednostavnog razloga - ne pada mi na pamet, a narocito ne u ova doba. :)
whitelegend07

#849 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by whitelegend07 »

leet wrote:Pa zar nisi ništa od one drugar'ce naučio? :roll: :mrgreen:
Nemoj da zachatavam, neko jedva čeka validan razlog za...:D Može joj se, ona je vlast, ti i ja nismo. :D

On topic:

Odbija me kad dame gledaju "s visoka" na 99.9% ljudi iz svog okruženja.

@lady

Toliko o bilo kakvom pokušaju zdrave diskusije s tobom. :) A ovo nije prvi put da jedva čekaš da mi nešto predbaciš. Ako ne odgovaram, ne znači da ne primjećujem. Uživaj u svojim uvjerenjima, kakva god ona bila.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#850 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Ja sam ovdje vlast. 8-)
Post Reply