Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
-
sha_ba
#827 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
imas duge nokte?klixoris wrote:Ja vala nisam peksin, uredan sam k'o curica !ladyblue18 wrote:Imam, ali ne takve kakve vi peksini u svojim glavama zamisljate.klixoris wrote:
Ti garant imas duge nokte !
- klixoris
#828 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa fino rekoh da sam uredan a to ne znaci da volim pustat noktesha_ba wrote: imas duge nokte?
-
sha_ba
#829 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pa nije bas lijepo reci da ko ih pusta nije uredan....klixoris wrote:Pa fino rekoh da sam uredan a to ne znaci da volim pustat noktesha_ba wrote: imas duge nokte?
- klixoris
#830 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
sha_ba wrote:pa nije bas lijepo reci da ko ih pusta nije uredan....klixoris wrote:Pa fino rekoh da sam uredan a to ne znaci da volim pustat noktesha_ba wrote: imas duge nokte?
- eluna
#831 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
klix, raspravljati sa ženom (ženama) je kao hapšenje
"sve što kažete, može i bit će upotrijebljeno protiv vas"

"sve što kažete, može i bit će upotrijebljeno protiv vas"
- MedenoSrce
#832 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ne cijenimo nelojalnost u redovima, moze vam se lako desiti da vas ostavimo nezasticene u divljini
- eluna
#833 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
MedenoSrce wrote:ne cijenimo nelojalnost u redovima, moze vam se lako desiti da vas ostavimo nezasticene u divljini
krivo sjedi, pravo besjedi
a do sada ste mi kao držale stranu
- madner
#834 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja? 
-
dezurni_ucenik
#835 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
MedenoSrce wrote:meni su isti takvi masni kosijaneri pa sutimCVIKERASH wrote:Meni su nekako ti dugi nokti ... so 90s.
Moglo se vala sta i pametnije reci.Nidje veze odgovor.Trebamo sad ovdje da prebacimo polemiku gile vs masni drogasi.
-
sha_ba
#836 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ovo i zene odbija, i te kako.....madner wrote:Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja?
- eluna
#837 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
sha_ba wrote:ovo i zene odbija, i te kako.....madner wrote:Da li je neko spomeno da nas odbija miris ocaja?
-
whitelegend07
#838 Re: Re:
Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti.klixoris wrote:Tacno ! Ti dugi nokti su cak prakticni kod kuhanja ! Kad pravi supu na primjer, moze noktom zagrabit malo supe pa skrnut da vidi trebal jos posolit i tako toladyblue18 wrote:Ne znam sta su ti tacno "nokti do poda" ali skontaces kad porastes da nokti nemaju veze sa tim zna li ona kuhati ili ne znawhitelegend07 wrote:
I da, obavezno takve imaju nokte do poda.
A ne da bezveze prlja kasike
- pink floydd
#839 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Šta se desi sa onom temom "Šta odbija nas gospodu"
izgleda da su dame uvidjele kakve smo cjepidlake pa pocele sabotirati.
- kloniran
#840 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kad žemska može lokat više od mene, pa đe joj stane u onih 46 kila zajedno s dvospratnim krevetom

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#841 Re: Re:
Dusho draga, ja kuham svaki dan, cistim, perem, ribam bar jednom sedmicno, usisavam, peglam, nastavi niz i imam nokte.whitelegend07 wrote: Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti.
Zato molim te nemoj se petljat tamo gdje ti nije mjesto i o cemu nemas pojma, i posmatrati zene kao razmazene tatine i mamine maze koje ako hoce da izgledaju pristojno moraju po cijeli dan sjediti, jer znas ipak ima razlike izmedju curica koje tebi prodaju lafine i zena.
U potpisu: yebeni Koperfild
- fantom slobode
#842 Re: Re:
Koperfild...samo da ti odam priznanje...tako i treba.ladyblue18 wrote:Dusho draga, ja kuham svaki dan, cistim, perem, ribam bar jednom sedmicno, usisavam, peglam, nastavi niz i imam nokte.whitelegend07 wrote: Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti.
Zato molim te nemoj se petljat tamo gdje ti nije mjesto i o cemu nemas pojma, i posmatrati zene kao razmazene tatine i mamine maze koje ako hoce da izgledaju pristojno moraju po cijeli dan sjediti, jer znas ipak ima razlike izmedju curica koje tebi prodaju lafine i zena.
-
suspect_zero
#843 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kloniran wrote:kad žemska može lokat više od mene, pa đe joj stane u onih 46 kila zajedno s dvospratnim krevetom![]()
Ima širi ispusni ventil pa brže otpad izađe
-
whitelegend07
#844 Re: Re:
Koja generalizacija, jbt. I onako neofirno spominješ nešto što ja nikad(pazi, NIKAD) nisam napisao, ni u jednom od svojih postova.ladyblue18 wrote:Dusho draga, ja kuham svaki dan, cistim, perem, ribam bar jednom sedmicno, usisavam, peglam, nastavi niz i imam nokte.whitelegend07 wrote: Nemaju možda, ali neko ko išta radi u kući i neko ko bar s vremena na vrijeme nešto kuha, NE MOŽE održati nokte. No way. Mora biti yebeni Koperfild da to uspije. A i, ako bar s vremena na vrijeme mami pomogne oprati suđe, nokti NE MOGU ostati čitavi, jer će ih voda omekšati, a onda će puknuti.
Dalje...svi ovdje, koji su htjeli shvatiti šta pišem, bez potrebe da mi kao nešto spuštaju, kontriraju, shvatili su. Dok si se ti, dakako, odmah vješto uhvatila onih par riječi koje napisah, a da tebi pašu, te na osnovu toga gradiš neku diskusiju. Vrlo loše.
Opet dalje...imam sestru koja je udata i koja, odnedavno, ima i kćer. Hvala Bogu na njoj. Ta moja sestra od malih nogu je radila sve poslove po kući, nije pošteđena nikad bila. Imam djevojku za koju isto važi(osim ovoga za udaju i kćer
I na kraju, POBOGU, zašto je toliko teško raztlikovati diskusiju i svađu? Da se razumijemo, sad ti odgovorih u sarkastičnom tonu, ali samo zato jer si ti to prva uradila sa mnom, u ovom postu na koji ti upravo repliciram. A zašto? Ja volim da diskutujem o različitim temama i normalno je da u tim diskusijama dođe i do suočenja dva različita mišljenja, ali, oprostićeš, nisam navikao na ovaj pristup koji je, vidim, ovdje vrlo čest, a to je pristup "odmah za oči".
Došao sam na forum s jednim drugim uvjerenjem, iz nekih drugih razloga, ali očito ne ide, jer nije prvi put da me skoro pa ismijavaju zbog nekog mog mišljenja. Ako možeš, obori moje teze argumentovanom raspravom. Ako ne, onda me makar poštedi/te tih otrcanih, sarkastičnih izraza, za koje, očito, samo vi mislite da su interesantni, tipa ovo tvoje "Yebeni Koperfild
A sad, ajde, daj mi još jednu turu omalovažavajućeg pristupa temi i ovome o čemu diskutujemo. Bujrum.
-
suspect_zero
#845 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Sjooooo kol'ki ti je post, ne bih ga čitala za dukat

-
whitelegend07
#846 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
O tome se i radi. Neće ga pročitati, pročitaće par rečenica "s vrha", odabrati one koje njoj odgovaraju, a onda se zakačiti za njih i ismijati me uz jaaako puno prigodnih "suspect_zero wrote:Sjooooo kol'ki ti je post, ne bih ga čitala za dukat![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#847 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa zar nisi ništa od one drugar'ce naučio?

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#848 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Da te demantujem, necu nista procitati iz jednostavnog razloga - ne pada mi na pamet, a narocito ne u ova doba. 
-
whitelegend07
#849 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nemoj da zachatavam, neko jedva čeka validan razlog za...leet wrote:Pa zar nisi ništa od one drugar'ce naučio?![]()
On topic:
Odbija me kad dame gledaju "s visoka" na 99.9% ljudi iz svog okruženja.
@lady
Toliko o bilo kakvom pokušaju zdrave diskusije s tobom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#850 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ja sam ovdje vlast.