Bosanski_kralj wrote:Nije im toliko bitan plasman, a o baražu protiv Islanda bruje više nego mi o baražu sa Portugalom.
da baš
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bosanski_kralj wrote:Nije im toliko bitan plasman, a o baražu protiv Islanda bruje više nego mi o baražu sa Portugalom.
Posto je Belgija vec na ovom forumu proglasena za finalistu sad smo nasli i ko ce osvojiti SPfantom slobode wrote:Je li to Srbija u barazu?Itakoto wrote:Bas me interesuje da li ovako razmisljas i o Srbiji?jeza u ledja wrote:Puna podrska reprezentaciji simpaticnoj hrvatske u barazu. Ipak smo mi susjedi, a za koga drugog navijati nego za susjede. Poslije BiH meni je to najdrzava reprezentacija. Sutra samo hrabro i s vjerom da vam se snovi ipak mogu ostvariti.
Ne nije. Pa ko uopste razmislja o tom timu? Nema ih ni na mapi.
Nego, kako Kolumbija rastavi Belgiju na proste faktore u Briselu...![]()
Promašio si poantu @ježovog posta.Itakoto wrote: Pitanje je bilo vise hipoteticke prirode. Ako je normalno navijati za Hrvatsku jer su susjedi, onda je najnormalnije navijati i za Srbiju jer su nam komsije, zar ne?
na hokej, najpopularniji sport na svijetuultima_palabra wrote:Nego na šta se palite?insomnia99 wrote:iako se mi u hrvatskoj više ne palimo toliko na nogomet(i sport) naravno da bi bilo lijepo otići u brazil.....nogomet je ionako najbitniji sport
Sad reci da lažem, a na svakom portalu, mediju..je na naslovnici baraž, a ne recimo usvajanje budžeta odnosno proračuna.insomnia99 wrote:Bosanski_kralj wrote:Nije im toliko bitan plasman, a o baražu protiv Islanda bruje više nego mi o baražu sa Portugalom.
da baš
Vjerovatno.Bosanski_kralj wrote:Promašio si poantu @ježovog posta.Itakoto wrote: Pitanje je bilo vise hipoteticke prirode. Ako je normalno navijati za Hrvatsku jer su susjedi, onda je najnormalnije navijati i za Srbiju jer su nam komsije, zar ne?
Sad reci da lažem, a na svakom portalu, mediju..je na naslovnici baraž, a ne recimo usvajanje budžeta odnosno proračuna.Bosanski_kralj wrote:
da baš
Itakoto wrote:Ja da sam gradjanin Hrvatske, meni bi bilo ispod nivoa kvalifikovati se za SP protiv malog Islanda.
realno i ja bi navijao za island da ne igraju protiv hrvatskeItakoto wrote:Je li se mozemo vratiti temi?![]()
COME ON ISLAND!![]()
![]()
insomnia99 wrote:bože budalePismonosa wrote:
Nek ti kontaš, trollu dosadni
Za sada samo upozorenje a sljedeci put slijede sankcije ...Pismonosa wrote:Ono, probo, bilo ti WAUUU, i nikad više nisi ponovio taj osjećaj? Poznata mi priča.. Obično se nakon takvih kasnijih razočarenja u potrazi za uzbuđenjem ljudi okrenu nekim PREČIM stvarima. Kao npr. malo ga umaču u muške guze, natakinju kokoške, sve u potrazi za istinskim uzbuđenjem. Vjerujem da si i ti do sada osjetio nešto slično strasti prvog seksa.
ma njih boli već mjesec dana, ali da traže izgovore, pa traže..evo ovaj frajer došao nama da priča kako se oni više ne pale na sport, a visi na ovoj temi..nosara wrote:Bahati su ispod svake razine u posljednje vrijeme, opcenito, pa tako i u nogometu... Bjezanje od dodatnog stresa potpuno je logicno...
Ali, da boli, boli...
Sram te bilo! Ovakav izliv mrznje prema susjedima jos nisam procitao na ovom forumu! BANUJTE GA!DaysleepeR wrote:Kvalifikacije za SP 2010 Hrvatska treća, ostala bez baraža, BIH druga, ispala u baražu protiv Portugala
Kvalifikacije za EP 2012 Hrvatska i BiH obje druge, BiH ispala u baražu protiv Portugala, Hrvatska prošla protiv Turske
Kvalifikacije za SP 2014 BiH prva, direktan plasman, Hrvatska druga i baraž
BiH ima stabilan napredak, Hrvatska leluja kao zastava na vjetru, realno ne vidim odakle uporište za toliki optimizam
Onaj ko vise zeli da ide na SP ce proci baraz a posto su Hrvati ravnodusni jasno je da nemaju sanse protiv IcelandaKinaski wrote:Ja navijam za Island , jer su hrvati ravnodusni njih fudbal ne zanima . Islandjani ce biti mnogo sretniji i iz tog razloga navijam za AJSLAND
HAJMOOO AJSLANDDD
zašto idete iz jedne krajnosti u drugu?udrch wrote:ma njih boli već mjesec dana, ali da traže izgovore, pa traže..evo ovaj frajer došao nama da priča kako se oni više ne pale na sport, a visi na ovoj temi..nosara wrote:Bahati su ispod svake razine u posljednje vrijeme, opcenito, pa tako i u nogometu... Bjezanje od dodatnog stresa potpuno je logicno...
Ali, da boli, boli...
a kad ih Islandđani zguze ima da plaču ko mala djeca..
Aha, jašta ćeš, eto tebe za 15 minuta opetItakoto wrote:Samobanovat cu se kulturno na 7 dana.

pa ionako najviše ovisi o igračima....ja sam prvenstveno govorio o narodu...Havatar wrote:Onaj ko vise zeli da ide na SP ce proci baraz a posto su Hrvati ravnodusni jasno je da nemaju sanse protiv IcelandaKinaski wrote:Ja navijam za Island , jer su hrvati ravnodusni njih fudbal ne zanima . Islandjani ce biti mnogo sretniji i iz tog razloga navijam za AJSLAND
HAJMOOO AJSLANDDD
ja nigdje ne idem već decenijama po tom pitanju..oduvijek navijam protiv svih vaših reprezentacija..a i protiv ovih drugih sa istoka...insomnia99 wrote:zašto idete iz jedne krajnosti u drugu?udrch wrote:ma njih boli već mjesec dana, ali da traže izgovore, pa traže..evo ovaj frajer došao nama da priča kako se oni više ne pale na sport, a visi na ovoj temi..nosara wrote:Bahati su ispod svake razine u posljednje vrijeme, opcenito, pa tako i u nogometu... Bjezanje od dodatnog stresa potpuno je logicno...
Ali, da boli, boli...
a kad ih Islandđani zguze ima da plaču ko mala djeca..
ako kažem da se ne palimo kao prije(i kao vi sada) ne znači da nas uoće nije briga i da ne bi htjeli da se plasiramo na sp.....ponavljam; ako se plasiramo,neće biti nikakvog slavlja....to valjda nešto govori?
bitnije je da tebi da hrvatska ispadne, nego meni da hrvatska prođe
ja nigdje ne idem već decenijama po tom pitanju..oduvijek navijam protiv svih vaših reprezentacija..a i protiv ovih drugih sa istoka...udrch wrote: bitnije je da tebi da hrvatska ispadne, nego meni da hrvatska prođe