EUROLIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Nadzorna_ploca

#826 Re: EUROLIGA

Post by Nadzorna_ploca »

Barcelona topovsko meso ove godine.
zarko.filip

#827 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

KENJAC wrote:Promace mi , sto Zvijezdi skinuse ona dva poena ?
Prvo upisali dva nepostojeca kosa.
zarko.filip

#828 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

Nadzorna_ploca wrote:Na stranu sve to, ali zna se ko su delije sever. :D
Navijaci Crvene Zvezde.
Nadzorna_ploca

#829 Re: EUROLIGA

Post by Nadzorna_ploca »

zarko.filip wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Na stranu sve to, ali zna se ko su delije sever. :D
Navijaci Crvene Zvezde.
Aleluja.
dacha bosanac

#830 Re: EUROLIGA

Post by dacha bosanac »

Nadzorna_ploca wrote: Aleluja.
Amin :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#831 Re: EUROLIGA

Post by Velkoski »

Ne, nego četnici i toga se nimalo ne stide, stoga stvari treba nazvati pravim imenom.

Image

Ovo prodaju na svojoj zvaničnoj stranici. Priča da tenk nema veze s onim Vukovar ispod je priča za naivne budale. Da ne tražim snimke i slike koreografije s Marakane s mrtvačkom glavom i sličnim stvarima.

Klubu za uspjeh i rezultate apsolutni respekt i čestitke, navijačima se poserem u usta (bar ovim što sebe nazivaju Delije).
Cavendish

#832 Re: EUROLIGA

Post by Cavendish »

:thumbup:
Velkoski wrote:Ne, nego četnici i toga se nimalo ne stide, stoga stvari treba nazvati pravim imenom.

Image

Ovo prodaju na svojoj zvaničnoj stranici. Priča da tenk nema veze s onim Vukovar ispod je priča za naivne budale. Da ne tražim snimke i slike koreografije s Marakane s mrtvačkom glavom i sličnim stvarima.

Klubu za uspjeh i rezultate apsolutni respekt i čestitke, navijačima se poserem u usta (bar ovim što sebe nazivaju Delije).
zarko.filip

#833 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

Velkoski wrote:Ne, nego četnici i toga se nimalo ne stide, stoga stvari treba nazvati pravim imenom.

Image

Meni mnogo vise znaci sta kaze legenda FK Sarajevo i covek kome je skandirala cela Marakana.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci ... icu/105892
Ekstremima sve najgore.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#834 Re: EUROLIGA

Post by Velkoski »

ma hajte molim vas

ovo sam naš'o za 30 sekundi, nemoj da se zarovim džaba

četnici, tačka.
nema me tamo

#835 Re: EUROLIGA

Post by nema me tamo »

Jesu na ovoj tribini su svi četnici svi do jednog, na drugim baš i nisu svi.
Al' i opet donekle podržavaju, dakle i oni su cetnici.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#836 Re: EUROLIGA

Post by Velkoski »

pa s obzirom na to da pričamo o onoj zastavi 'вуковар' i tenku, onda je jasno ko je to digao i s kojom namjerom. sva opravdanja su smiješna :D
nema me tamo

#837 Re: EUROLIGA

Post by nema me tamo »

Da digli smo i mi dosta parola s kojim se nije slagao veliki dio tribine..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#838 Re: EUROLIGA

Post by Velkoski »

znam i na koju misliš, ali nije vala ni blizu za komparacije

a što se tiče parole, jebiga, ne bi' se ni ja odrekao svog brata šta god uradio, možda bi me neki gledali čudno zbog toga, al' šta ću ja :D
nema me tamo

#839 Re: EUROLIGA

Post by nema me tamo »

Ma nije baš blizu, al' to je to u suštini..

To je isto kad ja branim nas da nismo klošari i propalice, a suštini jesmo i to je surova realnosti..
S kim si takav si ne trba ici dalje preko toga... :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#840 Re: EUROLIGA

Post by Velkoski »

al' makar nismo четници Image :mrgreen:
nema me tamo

#841 Re: EUROLIGA

Post by nema me tamo »

Kakvi ba oni sad treba provocirat da bude svega samo znaju lajat sisice, znali su doc s svim arsenalom i opet ne osvojit.
Njima su šiptari penicilin.

Znaju se samo pumpat da pokriju koliko su sise ustvari.

Nego cuj Žalgiris dobio Darušafaku. :D :D :D :D :D
Cavendish

#842 Re: EUROLIGA

Post by Cavendish »

proslogodisnja utakmica CZ u Beogradu protiv Galate najbolji je pokazatelj ko su navijaci CZ. a da ne govorimo o cirkusu koji je priredjen na poluvremenu utakmice. CZ svaka cast na rezultatima ali zdrav razum mi ne dozvoljava da gajim bilo kakve simpatije prema nima. da se razumijemo nisu ni navijaci Partizana nista bolji.
zarko.filip

#843 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

Cavendish wrote:proslogodisnja utakmica CZ u Beogradu protiv Galate najbolji je pokazatelj ko su navijaci CZ. a da ne govorimo o cirkusu koji je priredjen na poluvremenu utakmice. CZ svaka cast na rezultatima ali zdrav razum mi ne dozvoljava da gajim bilo kakve simpatije prema nima. da se razumijemo nisu ni navijaci Partizana nista bolji.
Sto se desilo posle ubistva Marka Ivkovica i sramotne izjave Atamana.Kako se takve stvari nisu desile protiv Efesa,Darusafake,Fenera?
Last edited by zarko.filip on 29/01/2017 22:23, edited 1 time in total.
zarko.filip

#844 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

Velkoski wrote:al' makar nismo четници Image :mrgreen:
Nikakvo cetnistvo niti podrzavam niti opravdavam.Postavio sam link na kome se vidi transparent "Ustase Atina" iz 2013 godine.Poznato je da su Gate 13 i BBB braca kao sto su i Gate 7 i Delije braca.Mozda je to odgovor.
CSKA

#845 Re: EUROLIGA

Post by CSKA »

Samo me zanima da li ce ikada vise sa ovih prostora neki tim postati sampion Evrope.

Zato nikome sa Balkana i ne daju onu A licencu.Jer znaju da smo svi ovdje sibicari,budzet od 3 miliona evra gledamo kao nesto vau.

A kada cemo imati 30-40 milki i biti favoriti za osvajanje :D
zarko.filip

#846 Re: EUROLIGA

Post by zarko.filip »

CSKA wrote:Samo me zanima da li ce ikada vise sa ovih prostora neki tim postati sampion Evrope.

Zato nikome sa Balkana i ne daju onu A licencu.Jer znaju da smo svi ovdje sibicari,budzet od 3 miliona evra gledamo kao nesto vau.

A kada cemo imati 30-40 milki i biti favoriti za osvajanje :D
Kad budemo imali te budzete(nikada)nece se igrati na "dodjem ti".
Cavendish

#847 Re: EUROLIGA

Post by Cavendish »

zarko.filip wrote:
Cavendish wrote:proslogodisnja utakmica CZ u Beogradu protiv Galate najbolji je pokazatelj ko su navijaci CZ. a da ne govorimo o cirkusu koji je priredjen na poluvremenu utakmice. CZ svaka cast na rezultatima ali zdrav razum mi ne dozvoljava da gajim bilo kakve simpatije prema nima. da se razumijemo nisu ni navijaci Partizana nista bolji.
Sto se desilo posle ubistva Marka Ivkovica i sramotne izjave Atamana.Kako se takve stvari nisu desile protiv Efesa,Darusafake,Fenera?
Ataman se gospodski izvinio a turska policija i pravosudje su odradili ostatak posla. to sto se dogadjalo u dvorani nije nimalo potreslo Turke a jos manje igrace galate nego upravo podsjetilo nas "Turke" da navijaci CZ ne zaboravljaju tek "junacke" poduhvate svojih predaka.
Running

#848 Re: EUROLIGA

Post by Running »

Nisu imali ni 1991/92 ogroman budzet, bili autsajderi pa osvojise kup sampiona uz malo srece. Dakle nije potrebno mnogo para, da se ima koliko sada moze se dosta toga uraditi. Bitno je zadrzati kostur tima, zadrzati trenera, njegov rad i sistem. :) Da se sada igra F4 u Beogradu svasta bi bilo. I ovako neka guraju dokle moze, pa sta bude. :thumbup:
Last edited by Running on 30/01/2017 23:53, edited 1 time in total.
CSKA

#849 Re: EUROLIGA

Post by CSKA »

zarko.filip wrote:
Kad budemo imali te budzete(nikada)nece se igrati na "dodjem ti".
Znaci nikad :D

Sve je ovo fino,ali ja bi za svog zivota da pogledam jednom ekipu koja je pravljena za osvajanje titule,a ne za puko ucestvovanje.Ko zna mozda Covic ima neki plan,ako ga ne uhapse do tada :lol:

@ Running

Pravila se ekipa jos od polovine osamdesetih za "nesto".Polufinale kupa sampiona,finale,osvajanje,nebitno,ali se pravila planski.I tada je bilo druga situacija,nisu mogli fudbaleri odmah da idu napolje.

Evo Cibona nije mogla Zizica da sacuva.
Running

#850 Re: EUROLIGA

Post by Running »

F4 je sledece godine u Beogradu. Imamo par igraca u FMPu medju kojima i Ajzea koji su pretendenti za CZ, ako se nadovezu na kostur tima, ovaj sistem igre i trenera bice OK i sledece sezone. Mnogo je nekako lakse bilo raniji sistem, 2 grupe po 8 ekipa prolazi u top 16, pa opet grupe pa play off pa F4. Ovako je jaka konkurencija imas odmah 16 ekipa najboljih, svako sa svakim. Liga obicno izbacuje na vrh i konstantno dobre timove.

Za finansije ne sumnjam, drzava stoji iza CZ, pa dok je Vucic na vlasti bice OK. :)
Post Reply