BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#826 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Trg Alije Izetbegovića će biti pretvoren u "Zmajevo gnjezdo",gdje će se moći pratiti tekme,a sigurno da i BBI neće izostati.Naravno gore se klepaju pare
- hatemondays
#827 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Naravno vakcinisanje nemojte se zahebavati pogotovo ovi koji idu u Cuiabu, ja sam dobio 3 vakcine i bleje za malariju, dakle hepatitis A i B, typhin i zutaru, bez potvrde za vakcinisanje protiv zutare nemogu nazad u zemlju kengura a emirati i etihad ti nedaju na avion u povratku jer i u UAE moras imati to.noiserr wrote:Bravo! Obavezno se vakcinisi prije nego sto odes. Imaju oni i malariju. A jos se par bolesti moze dobiti sto od vode sto od hrane. Pa ima jedno 3-4 vakcine koje bi trebao dobiti.Timotije wrote:Navodno 157 tisuca vojske i policije je angazovano na poslovima osiguranja. Bilo na vijestima.
@Hatemondeys, mogla bi ona tvoja "securitasica" i mene malo popaziti, malo sam sklon picu ali ne bas i krvoprolicu, valjala bi mi dobro. Placam oboma po ucinku!
Odradio dvije vakcine danas, Hepatitis A i Tetanus, fali jos za Zute boginje, nemaju na lageru, iduce hefte...
Probala me malo odgovoriti od ove zadnje, sestro: narucuj i udaraj...!
Najebo je tek onaj ko u bonici zavrsi, ostalo se da izdurati!
Komarci su mi uvijek jak neprijatelj, vole me u svim zemljama.
Kako njima efikasno, ali bas efikasno, dohakati...?
http://wwwnc.cdc.gov/travel/destination ... one/brazil
@timotije omladinka je spremna cuvace nas ko oci u glavi, mlada kaze sto ste prgaviji ona je uspaljenija
nego ponesi neke domace maksuzije nemoj samo brlju pa da mlada vidi cime mi punimo svoje rezervoare.
Primaklo se opasno tresem se ko djevdjir shabana mi moga.
- hatemondays
#828 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Za komarce neki sprej ili sto ovi kazu repelent, ili da se nasopamo graha pa da podavimo te komarceTimotije wrote:Navodno 157 tisuca vojske i policije je angazovano na poslovima osiguranja. Bilo na vijestima.
@Hatemondeys, mogla bi ona tvoja "securitasica" i mene malo popaziti, malo sam sklon picu ali ne bas i krvoprolicu, valjala bi mi dobro. Placam oboma po ucinku!
Odradio dvije vakcine danas, Hepatitis A i Tetanus, fali jos za Zute boginje, nemaju na lageru, iduce hefte...
Probala me malo odgovoriti od ove zadnje, sestro: narucuj i udaraj...!
Najebo je tek onaj ko u bonici zavrsi, ostalo se da izdurati!
Komarci su mi uvijek jak neprijatelj, vole me u svim zemljama.
Kako njima efikasno, ali bas efikasno, dohakati...?
- sito_i_reseto
#829 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kome se jos ide nek pogleda:
https://www.facebook.com/Atlas.Malme/ph ... =1&theater
A bogami, stigle i sve ulaznice, dernek dogovoren, torba spremna, samo da kroja uradi duple dzepove, i gremo dole.
https://www.facebook.com/Atlas.Malme/ph ... =1&theater
A bogami, stigle i sve ulaznice, dernek dogovoren, torba spremna, samo da kroja uradi duple dzepove, i gremo dole.
- bambina78
#830 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Gdje je okupljanje nasih navijaca u Riju?
Prica se da je adresa Rua Bolivar 7 na Copacabani
-
Kurjakk
#831 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Last edited by Kurjakk on 27/05/2014 19:27, edited 1 time in total.
-
Mirza007
#832 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ja imam istu informaciju (u organizaciji BHF)bambina78 wrote:Gdje je okupljanje nasih navijaca u Riju?
- sledge
#833 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Svaka čast vama što idete da barem više ljudi iz BiH ima mogućnost da ide
. Osvijetlite nam obraz tamo i ne dajte navijačima drugih država da vas/nas ponižavaju, ako treba borite se i pesnicama
.
Zna li neko odprilike koliko će naših bit u brazilu, koliko se navijača očekuje po tekmi?
Zna li neko odprilike koliko će naših bit u brazilu, koliko se navijača očekuje po tekmi?
- shake69
#834 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bakovic rekao, pouzdano, po imenima, organizator ne ocekuju vise od 3500-4000 bh. navijaca i to u prvoj utakmici (Argentina) a poslije i manje sto je bilo i za ocekivati.sledge wrote:Svaka čast vama što idete da barem više ljudi iz BiH ima mogućnost da ide. Osvijetlite nam obraz tamo i ne dajte navijačima drugih država da vas/nas ponižavaju, ako treba borite se i pesnicama
.
- noiserr
#835 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Neznam kako oni broje. Ali ako broje po pasosima, onda sigurno nece broj biti tacan, bice jos puno veci. Dosta dijasporaca putuje sa svojim stranim pasosima. Ovdje gdje ja zivim na FL ima nas jedno 17 sto idu.shake69 wrote:Bakovic rekao, pouzdano, po imenima, organizator ne ocekuju vise od 3500-4000 bh. navijaca i to u prvoj utakmici (Argentina) a poslije i manje sto je bilo i za ocekivati.sledge wrote:Svaka čast vama što idete da barem više ljudi iz BiH ima mogućnost da ide. Osvijetlite nam obraz tamo i ne dajte navijačima drugih država da vas/nas ponižavaju, ako treba borite se i pesnicama
.
-
Timotije
#836 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Prosirio sam malo i putnicko osiguranje. (Raspricao se onaj iz osiguranja nadugo i nasiroko, gdje ces, sta ces, koga ces...valjda i on voli loptu)
Odrase vakcine i ovo osiguranje postenog covjeka i samoupravljaca, ali mora se....
Jebi ga, kad je senluk nek i hala u avliji izgori. Moje je misljenje da se ne smije nigdje stediti na bitnim stvarima, jer bi nam se moglo dobro o glavu razbiti...
Staviti se isto tako na listu ambasada, zemalja iz kojih dolazimo, moze zatrebati u nevolji.
Mislim da cemo biti najsarenija skupina, barem kad su pasosi u pitanju!
Ogromna i zajebana zemlja, 3-4 grada se valja izmijenjati, vrlo zahtjevno i komplikovano...
Osigurati se ko polarni medvjed, po svim pitanjima, pa kako nam grah padne ...
!?
Odrase vakcine i ovo osiguranje postenog covjeka i samoupravljaca, ali mora se....
Jebi ga, kad je senluk nek i hala u avliji izgori. Moje je misljenje da se ne smije nigdje stediti na bitnim stvarima, jer bi nam se moglo dobro o glavu razbiti...
Staviti se isto tako na listu ambasada, zemalja iz kojih dolazimo, moze zatrebati u nevolji.
Mislim da cemo biti najsarenija skupina, barem kad su pasosi u pitanju!
Ogromna i zajebana zemlja, 3-4 grada se valja izmijenjati, vrlo zahtjevno i komplikovano...
Osigurati se ko polarni medvjed, po svim pitanjima, pa kako nam grah padne ...
-
MS_PAINT
#837 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Imam za prodati dvije karte 1. kategorije i dvije 3. kategorije za Argentina - BiH. Informacije na PP
- bosansko more
#838 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Pitanje je mozda glupo, ali bitno je... kako je moguce gledati FTV, BHT ili FACE tv u Brazilu?
Moja tv aplikacija podrzana je samo na BH Telecomu, isti slucaj je i sa D3 GO na tmachu, sta preostaje, gledanje preko onih piratskih stranica, streaming?
Moja tv aplikacija podrzana je samo na BH Telecomu, isti slucaj je i sa D3 GO na tmachu, sta preostaje, gledanje preko onih piratskih stranica, streaming?
- MOSALJOZE
#839 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Timotije očekujem od tebe bar 20 slika da nam postaviš.Nemoraju biti privatne nego nako malo iz aviona,malo atmosfera sa stadiona itd..
- hatemondays
#840 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
@mosaljoze, bilo bi dobro da nam kazete kakve slike zelite, da ne trpamo sve i svasta u ovu temu, mozda neko otvori temu za slike samo od navijaca, za tvoj info nosi se i Zeljin sal cisto da nebude da nismo na mjestu dogadjaja, gdje ces bez hamajlije tako daleko.
- mO k3
#841 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ruke gore da vidim ko leti sve u Brazil 
- bambina78
#842 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ide nas 3 komada iz BiH...
- MOSALJOZE
#843 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nači Bože ŽELJIN ŠAL i na Isusa i slikaj selfihatemondays wrote:@mosaljoze, bilo bi dobro da nam kazete kakve slike zelite, da ne trpamo sve i svasta u ovu temu, mozda neko otvori temu za slike samo od navijaca, za tvoj info nosi se i Zeljin sal cisto da nebude da nismo na mjestu dogadjaja, gdje ces bez hamajlije tako daleko.
- shake69
#844 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Valjda su na osnovu prezimena izbrojali, kaze debeljko Bakovic. Osim toga, nije to tesko. Od 70000 dusa odvadis sva 'cudna' s 'ic' ili Sejo Jamak/Radeljasnoiserr wrote:Neznam kako oni broje. Ali ako broje po pasosima, onda sigurno nece broj biti tacan, bice jos puno veci. Dosta dijasporaca putuje sa svojim stranim pasosima. Ovdje gdje ja zivim na FL ima nas jedno 17 sto idu.shake69 wrote:Bakovic rekao, pouzdano, po imenima, organizator ne ocekuju vise od 3500-4000 bh. navijaca i to u prvoj utakmici (Argentina) a poslije i manje sto je bilo i za ocekivati.sledge wrote:Svaka čast vama što idete da barem više ljudi iz BiH ima mogućnost da ide. Osvijetlite nam obraz tamo i ne dajte navijačima drugih država da vas/nas ponižavaju, ako treba borite se i pesnicama
.
Meni bi to bilo dobra posjeta uvazavajuci sve okolnosti jer s 150 BHF zestokih navijaca, kako vele, moze se tamo cuti 'i nas glas', sasvim sigurno.
- hatemondays
#845 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Namontiracemo sal nekako, vise bih volio na copi kojoj lokalnoj macki okachit sal, za isusa cemo vidjeti visoko ono brate, dusa bi mi na nos izasla.Morace mi neko od vas genijalaca dati instrukcije kako postavljati slike ovdje, slab sam sa Ikeom i uputstvima,.MOSALJOZE wrote:Nači Bože ŽELJIN ŠAL i na Isusa i slikaj selfihatemondays wrote:@mosaljoze, bilo bi dobro da nam kazete kakve slike zelite, da ne trpamo sve i svasta u ovu temu, mozda neko otvori temu za slike samo od navijaca, za tvoj info nosi se i Zeljin sal cisto da nebude da nismo na mjestu dogadjaja, gdje ces bez hamajlije tako daleko.
@shake za prezimena ako broje, od nas 4 samo jedan ima prezime na ch a ne prezivamo se Radeljas i tako to, tako da neznam kako racunaju raju, imamo svi australske pasose, tako da sumnjam da ce nas biti manje od 5 milja po tekmi.
- sito_i_reseto
#846 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
par obecanja, ali nista, opet je na prodaju po nabavnoj cjeni nikakvih profita u pitanjusito_i_reseto wrote:Ako kome trebaju ulaznice za BiH vs Argentina, Nigerija i Iran nek se javi. Imamo odsutnog iz grupe, pa je nazad za prodaju.
- MOSALJOZE
#847 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ma slikaj Timootije šta stigneš.Eto mi se ne bi bunili kad bi nam pokazao kako brazilke igraju odbojku
- noiserr
#848 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Tomootije ako nadjes koju da zna razvit pitu, obavezno slikaj!MOSALJOZE wrote:Ma slikaj Timootije šta stigneš.Eto mi se ne bi bunili kad bi nam pokazao kako brazilke igraju odbojku
-
Vodja uvale
#849 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kazu da se prodaju karte za manju cijenu nego u nasoj Premier Ligi..sito_i_reseto wrote:par obecanja, ali nista, opet je na prodaju po nabavnoj cjeni nikakvih profita u pitanjusito_i_reseto wrote:Ako kome trebaju ulaznice za BiH vs Argentina, Nigerija i Iran nek se javi. Imamo odsutnog iz grupe, pa je nazad za prodaju.
- sito_i_reseto
#850 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Jos 3 ulaznice za BiH Argentina na prodaju
Dostava u BiH, Brazilu...
puklo za 30min, placeno preuzeto
Dostava u BiH, Brazilu...
puklo za 30min, placeno preuzeto
Last edited by sito_i_reseto on 04/06/2014 23:19, edited 1 time in total.