Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
recto-verso wrote:Uhapseni ratni zlocinci u Zvorniku zbog masovnih ubistava a N1 kao prvu vijest u Dnevniku emituje Vučića i Kineze.
Odron i jad i smijurija.
A na kojoj to televiziji ili portalu uopšte ima ta vijest o Zvorniku, osim na javnom servisu (koji je očigledno imao ekskluzivu)? Što ne mogu pretjerivanja!
U BG nije bio samo Vučić, bio je i Bevanda i naši prestavnici, jer se radi o ekonomskom samitu, a ne nekoj pročetničkoj zabavi.
recto-verso wrote:Uhapseni ratni zlocinci u Zvorniku zbog masovnih ubistava a N1 kao prvu vijest u Dnevniku emituje Vučića i Kineze.
Odron i jad i smijurija.
A na kojoj to televiziji ili portalu uopšte ima ta vijest o Zvorniku, osim na javnom servisu (koji je očigledno imao ekskluzivu)? Što ne mogu pretjerivanja!
U BG nije bio samo Vučić, bio je i Bevanda i naši prestavnici, jer se radi o ekonomskom samitu, a ne nekoj pročetničkoj zabavi.
Odron i jad i smijurija.
Odron i jad i smijurija.
Kako neko ima uopste srca da se koristi mrtvima i ovoliko krvi da bi prikazivanjem ovog priloga podigao gledanost?
Odron od tzv. novinarstva. Ovo je zaista sramota i za RAK-a.
recto-verso wrote:Kako neko ima uopste srca da se koristi mrtvima i ovoliko krvi da bi prikazivanjem ovog priloga podigao gledanost?
Odron od tzv. novinarstva. Ovo je zaista sramota i za RAK-a.
Serijal "Lopta" otkupljen od ne sjećam se koje Tv u Srbiji, koji sam tamo davno gledala se uredno reprizira na N1. Liče na FTV sa Lud zbunjen normalan i reprizom serije Bolji život. AJ je gigant za ovu tv kuću.
KatarinaKosaca wrote:Serijal "Lopta" otkupljen od ne sjećam se koje Tv u Srbiji, koji sam tamo davno gledala se uredno reprizira na N1. Liče na FTV sa Lud zbunjen normalan i reprizom serije Bolji život. AJ je gigant za ovu tv kuću.
Ja fakat ne mogu da vjerujem da nekome kome se ne sviđa neka televizija, svejedno sjedne i gleda i traži šta bi sljedeće mogao na forumu napisati da je popljuje.
Evo ja prvi mrzim emisije tipa Zvijezde Granda ili Pinka i sl., ali nikad mi ne bi palo na pamet da odem na temu o tom show-u da pišem kako je to katastrofa. Ignorišem i gotovo.
I opet ne kontam ko je rekao da su AJB i N1 konkurenti. Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
Dzontra_Volta wrote: Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
PObrkao si, ba,ja sam ona uposlenica Face tv Osim toga u vrijeme daljinskog, nešto se ne sjedi i gleda . Nego se listaju kanali i htio čovjek ili ne, vidi šta i gdje se emitira. Možeš vidjeti na početku teme da sam im dala podršku (forumsku), ali su veliko razočarenje. I naravno, AJ je gigant za njih.
Dzontra_Volta wrote: Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
PObrkao si, ba,ja sam ona uposlenica Face tv Osim toga u vrijeme daljinskog, nešto se ne sjedi i gleda . Nego se listaju kanali i htio čovjek ili ne, vidi šta i gdje se emitira. Možeš vidjeti na početku teme da sam im dala podršku (forumsku), ali su veliko razočarenje. I naravno, AJ je gigant za njih.
po imenima zagrebacka ekipa je vrh(najaca redakcija sigurno) beogradska je dobra,za ovu sarajevsku mogu reci solidna.ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada.
gledala veceras sve kanale glede izbora u Hrvatskoj. Zaista su bili najbolji veceras. AJB dosadna stravicno, HRT telvizija 90tih troma i uspavljujuca, RTL se borio ali nedovoljno a Nova je zabavna a ne ozbiljna televizija. N1 je veceras pobjedila ubjedljivo. Tko je zelio gledati i pratiti izbore zasigurno je gledao njih.
dpjokala26 wrote:ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada.
Ma, naravno, tipično balkanski. ČIm nešto kritiziraš, asli postoji neki osobni razlog za to, jer je usko i stogo lično jedini razlog za kritičko razmišljanje
dpjokala26 wrote:ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada.
Ma, naravno, tipično balkanski. ČIm nešto kritiziraš, asli postoji neki osobni razlog za to, jer je usko i stogo lično jedini razlog za kritičko razmišljanje
nekako su tako blago totalno nezainteresirano govorili o klixu dok su svi ostali mediji brujali i osuđivali.
TV1 je obustavljao program sa krolom a u svim ostalim IPP emisijama drugih televizija ovo je bio glavni događaj dana
interesantnija pozadina je kako tako olako MUP RS vršlja po Sarajevu što MUP FBiH ma milion posto sam siguran ne bi bilo moguće u BL i još bi se Dodik pozvao na referendum kako to nije po Daytonu i slične nebuloze
Portal Klix je mala dakako ne tako minorna stvar sa aferom papak već imaju tu dublji i široki razlozi
Ono šuma pored drveta