N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Dzontra_Volta

#826 Re: N1

Post by Dzontra_Volta »

recto-verso wrote:Uhapseni ratni zlocinci u Zvorniku zbog masovnih ubistava a N1 kao prvu vijest u Dnevniku emituje Vučića i Kineze.
Odron i jad i smijurija.
A na kojoj to televiziji ili portalu uopšte ima ta vijest o Zvorniku, osim na javnom servisu (koji je očigledno imao ekskluzivu)? Što ne mogu pretjerivanja!
U BG nije bio samo Vučić, bio je i Bevanda i naši prestavnici, jer se radi o ekonomskom samitu, a ne nekoj pročetničkoj zabavi.
recto-verso

#827 Re: N1

Post by recto-verso »

Dzontra_Volta wrote:
recto-verso wrote:Uhapseni ratni zlocinci u Zvorniku zbog masovnih ubistava a N1 kao prvu vijest u Dnevniku emituje Vučića i Kineze.
Odron i jad i smijurija.
A na kojoj to televiziji ili portalu uopšte ima ta vijest o Zvorniku, osim na javnom servisu (koji je očigledno imao ekskluzivu)? Što ne mogu pretjerivanja!
U BG nije bio samo Vučić, bio je i Bevanda i naši prestavnici, jer se radi o ekonomskom samitu, a ne nekoj pročetničkoj zabavi.
Nije pretjerivanje vec profesionalizam.
StupskaBitanga

#828 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Dzontra_Volta wrote:
Odron i jad i smijurija.
obn info prva vijest meni se čini
recto-verso

#829 Re: N1

Post by recto-verso »

StupskaBitanga wrote:
Dzontra_Volta wrote:
Odron i jad i smijurija.
obn info prva vijest meni se čini
BHT1 isto
don vito

#830 Re: N1

Post by don vito »

recto-verso wrote:Prica se da ce ovaj Beogradski projekat ubrzo da rikne.
Neko nekom nije nesto dao :-) a trebao je :-)
Gdje ce svi oni pozeri i pozerke :-)
Ali to nece zaustaviti egzodus korisnika sa tvog SDA-telekoma na bolji i jeftiniji Telemach.
Na tvoju veliku zalost :D
recto-verso

#831 Re: N1

Post by recto-verso »

don vito wrote:
Ali to nece zaustaviti egzodus korisnika sa tvog SDA-telekoma na bolji i jeftiniji Telemach.
U BiH ili si spijun ili radis za nekog ili si simpatizer neke stranke :-)
Gospodine ja samo imam drugaciji pogled na neke stvari i tu se sve zavrsava.
Dzontra_Volta

#832 Re: N1

Post by Dzontra_Volta »

recto-verso wrote:
don vito wrote:
U BiH ili si spijun ili radis za nekog ili si simpatizer neke stranke :-)
Gospodine ja samo imam drugaciji pogled na neke stvari i tu se sve zavrsava.
I znači zbog tog tvog "drugačijeg pogleda na neke stvari", ti bi volio da "pozeri i pozerke" koji tamo rade ostanu bez posla?
recto-verso

#833 Re: N1

Post by recto-verso »

"I znači zbog tog tvog "drugačijeg pogleda na neke stvari", ti bi volio da "pozeri i pozerke" koji tamo rade ostanu bez posla?"

Rijetko novinar u BiH ostaje bez posla, a ne bih to volio ni u snu da se desi bilo kom od njih.
recto-verso

#834 Re: N1

Post by recto-verso »

Kako neko ima uopste srca da se koristi mrtvima i ovoliko krvi da bi prikazivanjem ovog priloga podigao gledanost?
Odron od tzv. novinarstva. Ovo je zaista sramota i za RAK-a.

http://ba.n1info.com/a15271/Svijet/Svij ... sakra.html
Srebrni

#835 Re: N1

Post by Srebrni »

recto-verso wrote:Kako neko ima uopste srca da se koristi mrtvima i ovoliko krvi da bi prikazivanjem ovog priloga podigao gledanost?
Odron od tzv. novinarstva. Ovo je zaista sramota i za RAK-a.

http://ba.n1info.com/a15271/Svijet/Svij ... sakra.html
prema toj logici niko nikad nije trebao prikazati markale ili tuzlansku kapiju. To rade svi, čak i u BiH toliko voljena Jazeera.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#836 Re: N1

Post by KatarinaKosaca »

Serijal "Lopta" otkupljen od ne sjećam se koje Tv u Srbiji, koji sam tamo davno gledala se uredno reprizira na N1. Liče na FTV sa Lud zbunjen normalan i reprizom serije Bolji život. AJ je gigant za ovu tv kuću.
BHF_Manijak

#837 Re: N1

Post by BHF_Manijak »

Bila je Lopta i na AJB.
Dzontra_Volta

#838 Re: N1

Post by Dzontra_Volta »

KatarinaKosaca wrote:Serijal "Lopta" otkupljen od ne sjećam se koje Tv u Srbiji, koji sam tamo davno gledala se uredno reprizira na N1. Liče na FTV sa Lud zbunjen normalan i reprizom serije Bolji život. AJ je gigant za ovu tv kuću.
http://balkans.aljazeera.net/tema/lopta

Ja fakat ne mogu da vjerujem da nekome kome se ne sviđa neka televizija, svejedno sjedne i gleda i traži šta bi sljedeće mogao na forumu napisati da je popljuje.
Evo ja prvi mrzim emisije tipa Zvijezde Granda ili Pinka i sl., ali nikad mi ne bi palo na pamet da odem na temu o tom show-u da pišem kako je to katastrofa. Ignorišem i gotovo.
I opet ne kontam ko je rekao da su AJB i N1 konkurenti. Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
KatarinaKosaca

#839 Re: N1

Post by KatarinaKosaca »

Dzontra_Volta wrote: Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
PObrkao si, ba,ja sam ona uposlenica Face tv :D Osim toga u vrijeme daljinskog, nešto se ne sjedi i gleda :shock: . Nego se listaju kanali i htio čovjek ili ne, vidi šta i gdje se emitira. Možeš vidjeti na početku teme da sam im dala podršku (forumsku), ali su veliko razočarenje. I naravno, AJ je gigant za njih.
Srebrni

#840 Re: N1

Post by Srebrni »

Gledam ovu izbornu emisiju u Hrvatskoj... ljudi deru gluteuse maximuse (čitaj guzove)! Fakat svaka čast.
dpjokala26

#841 Re: N1

Post by dpjokala26 »

KatarinaKosaca wrote:
Dzontra_Volta wrote: Ne mogu da vjerujem da zaposlenici AJB trolaju po ovoj temi, jer misle da im je konkurencija tamo neka televizija koja je tek počela s radom i koja ima daleko manji budžet.
PObrkao si, ba,ja sam ona uposlenica Face tv :D Osim toga u vrijeme daljinskog, nešto se ne sjedi i gleda :shock: . Nego se listaju kanali i htio čovjek ili ne, vidi šta i gdje se emitira. Možeš vidjeti na početku teme da sam im dala podršku (forumsku), ali su veliko razočarenje. I naravno, AJ je gigant za njih.
po imenima zagrebacka ekipa je vrh(najaca redakcija sigurno) beogradska je dobra,za ovu sarajevsku mogu reci solidna.ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada. :skoljka:
vazdagazda

#842 Re: N1

Post by vazdagazda »

gledala veceras sve kanale glede izbora u Hrvatskoj. Zaista su bili najbolji veceras. AJB dosadna stravicno, HRT telvizija 90tih troma i uspavljujuca, RTL se borio ali nedovoljno a Nova je zabavna a ne ozbiljna televizija. N1 je veceras pobjedila ubjedljivo. Tko je zelio gledati i pratiti izbore zasigurno je gledao njih.
KatarinaKosaca

#843 Re: N1

Post by KatarinaKosaca »

dpjokala26 wrote:ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada. :skoljka:
Ma, naravno, tipično balkanski. ČIm nešto kritiziraš, asli postoji neki osobni razlog za to, jer je usko i stogo lično jedini razlog za kritičko razmišljanje :-) :-) :-)
dpjokala26

#844 Re: N1

Post by dpjokala26 »

KatarinaKosaca wrote:
dpjokala26 wrote:ne znam o cemu ti pricas? mora da te nisu primili pa si ko uvrijedjena mlada. :skoljka:
Ma, naravno, tipično balkanski. ČIm nešto kritiziraš, asli postoji neki osobni razlog za to, jer je usko i stogo lično jedini razlog za kritičko razmišljanje :-) :-) :-)
zna se sta je kritika. :novine1:

jesam, sa balkana sam :kakoste:
recto-verso

#845 Re: N1

Post by recto-verso »

Veceras u Dnevniku u 19 h prva vijest snijeg a udar na slobodu govora zadnja.
Meni onih 50000 km za izbore Dodi nekako logicna stvar.
StupskaBitanga

#846 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

nekako su tako blago totalno nezainteresirano govorili o klixu dok su svi ostali mediji brujali i osuđivali.
TV1 je obustavljao program sa krolom a u svim ostalim IPP emisijama drugih televizija ovo je bio glavni događaj dana
recto-verso

#847 Re: N1

Post by recto-verso »

Jedino su RTRS i N1 pocele Dnevnik za snijegom.
Simptomatično,zar ne?
StupskaBitanga

#848 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

RTRS niko normalan ne gleda ali ako je N1 uzor RTRS delete sa daljinskog
dpjokala26

#849 Re: N1

Post by dpjokala26 »

recto-verso wrote:Jedino su RTRS i N1 pocele Dnevnik za snijegom.
Simptomatično,zar ne?
:lol: jasta radi, svijet se vrti oko malog portala pa mora biti udarna vijest.
StupskaBitanga

#850 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

interesantnija pozadina je kako tako olako MUP RS vršlja po Sarajevu što MUP FBiH ma milion posto sam siguran ne bi bilo moguće u BL i još bi se Dodik pozvao na referendum kako to nije po Daytonu i slične nebuloze
Portal Klix je mala dakako ne tako minorna stvar sa aferom papak već imaju tu dublji i široki razlozi
Ono šuma pored drveta
Post Reply