nemoj vanila opet, ko zadnji put u pricama ljubomornih iskompleksiranih zena sa bujnom mastom i losim karakterom....ko zna sta bi sad smislile....neprijatelj nikad ne spava....plain vanilla wrote:
samo me nemoj banovati, da opet moram ici u Sarajevo i moljakati moderatote da me odbanuju
VARANJE !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
#826 Re: VARANJE !
- Ramzess Veliki
#827 Re: VARANJE !
Pošalji joj, pošalji ... stanica je meni blizu pa ću joj ja odnijeti tepsiju.plain vanilla wrote:e samo ti tepsiju bureka mogu poslatiladyblue18 wrote:Mislim da ce seksolozi biti zadovoljni, samo cu to reciplain vanilla wrote: ovisi je li ti muz uspjesan![]()
samo me nemoj banovati, da opet moram ici u Sarajevo i moljakati moderatote da me odbanuju![]()
Nema selameta vise od moljakanja, pare na sunce![]()
i to po autobusu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#828 Re: VARANJE !
Paaaa moze i neka druga pita necu se ja bunitiplain vanilla wrote:
e samo ti tepsiju bureka mogu poslati![]()
i to po autobusu
A sto se ti laktasRamzess Veliki wrote: Pošalji joj, pošalji ... stanica je meni blizu pa ću joj ja odnijeti tepsiju.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#829 Re: VARANJE !
ma nek smisljaju kad nemaju pametnija poslafantom slobode wrote:nemoj vanila opet, ko zadnji put u pricama ljubomornih iskompleksiranih zena sa bujnom mastom i losim karakterom....ko zna sta bi sad smislile....neprijatelj nikad ne spava....plain vanilla wrote:
samo me nemoj banovati, da opet moram ici u Sarajevo i moljakati moderatote da me odbanuju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne moze od muke
![]()
![]()
ne mogu, puknut' ce pricaRamzess Veliki wrote: Pošalji joj, pošalji ... stanica je meni blizu pa ću joj ja odnijeti tepsiju.
de ba, ja samo burek saljemladyblue18 wrote:Paaaa moze i neka druga pita necu se ja bunitiplain vanilla wrote:
i to po autobusu![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#830 Re: VARANJE !
Nemoj je odgovarati, kakva druga pita jes' na tabletama ... a i tako ti je svejedno, donijeću ti tepsiju.ladyblue18 wrote:Paaaa moze i neka druga pita necu se ja bunitiplain vanilla wrote:
i to po autobusu![]()
![]()
A sto se ti laktasRamzess Veliki wrote: Pošalji joj, pošalji ... stanica je meni blizu pa ću joj ja odnijeti tepsiju.
- ladyblue18
#831 Re: VARANJE !
plain vanilla wrote:
ne mogu, puknut' ce prica![]()
Dobro haj kad si navalilaplain vanilla wrote: de ba, ja samo burek saljem
- plain vanilla
#832 Re: VARANJE !
jes Ramo ogladnio 
- Ramzess Veliki
#833 Re: VARANJE !
Da ... i naručio sam burek sa Grbavice, dok taj tvoj ne dođe.plain vanilla wrote:jes Ramo ogladnio
- plain vanilla
#834 Re: VARANJE !
eee, treba moj burek zaraditiRamzess Veliki wrote:Da ... i naručio sam burek sa Grbavice, dok taj tvoj ne dođe.plain vanilla wrote:jes Ramo ogladnio
- Monroe.
#835 Re: VARANJE !
E, pa to možete sa onom koja vam dozvoli. :evil smile:Ramzess Veliki wrote:Ma nema od toga ništa ... balkanski rečeno - Tuđe hoćemo, svoje ne damo.Monroe. wrote: Pa ako su jack assovi, nek predlože, a ne da ko pi***ce varaju iza leđa i i dalje glume jebache/jebachice.
Varanje = degradiranje partnera i kao osobe i kao ljubavnika i kao prijatelja i sve.
- Monroe.
#836 Re: VARANJE !
Zašto bi to bilo problematično?!Black swan wrote:meni su najgore ove koje se udaju i prestanu dolaziti na forum
to je tako providno
Najbolje bi bilo da se sa bračnog putovanja logira na klix i zjaka po forumu.
- Ramzess Veliki
#837 Re: VARANJE !
Monroe. wrote:E, pa to možete sa onom koja vam dozvoli. :evil smile:Ramzess Veliki wrote:Ma nema od toga ništa ... balkanski rečeno - Tuđe hoćemo, svoje ne damo.Monroe. wrote: Pa ako su jack assovi, nek predlože, a ne da ko pi***ce varaju iza leđa i i dalje glume jebache/jebachice.
Varanje = degradiranje partnera i kao osobe i kao ljubavnika i kao prijatelja i sve.
... e da ... ne shvatam kako bih sa onom koja ne dozvoli ...
... Šmizli to je smajli. Nisam to ja zapalio ...
- ladyblue18
#838 Re: VARANJE !
Ne kontas smisao komijevog postaMonroe. wrote:Zašto bi to bilo problematično?!Black swan wrote:meni su najgore ove koje se udaju i prestanu dolaziti na forum
to je tako providno
- Monroe.
#839 Re: VARANJE !
Pa ima i onih koje će biti sa svakim samo da nisu same, ili onih koje će se pretvarati da ne vide iako im je pred očima(ON: "Pa dobro, jel ti više vjeruješ svojim očima ili meni" ?! .. ONA: "Tebi dragi, naravno"!), a ima i onih koje sve praštaju ...Ramzess Veliki wrote:
![]()
A sa onima koje ne dozvole, nećeš nikako..prosto ko pasulj.
- Monroe.
#840 Re: VARANJE !
A eto, ni prvo ni zadnje što nisam skontala.ladyblue18 wrote:Ne kontas smisao komijevog postaMonroe. wrote:Zašto bi to bilo problematično?!Black swan wrote:meni su najgore ove koje se udaju i prestanu dolaziti na forum
to je tako providno
Nisam skontala ni da je ovo muško.
- Ramzess Veliki
#841 Re: VARANJE !
A ima li koja samo pivu da plati, ili uz malo sreće da mi vani nabavi čizme?Monroe. wrote:Pa ima i onih koje će biti sa svakim samo da nisu same, ili onih koje će se pretvarati da ne vide iako im je pred očima(ON: "Pa dobro, jel ti više vjeruješ svojim očima ili meni" ?! .. ONA: "Tebi dragi, naravno"!), a ima i onih koje sve praštaju ...Ramzess Veliki wrote:
![]()
A sa onima koje ne dozvole, nećeš nikako..prosto ko pasulj.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#842 Re: VARANJE !
jesi se i ti udalaMonroe. wrote: A eto, ni prvo ni zadnje što nisam skontala.(zaista sam nova)
Nisam skontala ni da je ovo muško.
-
kuki2013
#843 Re: VARANJE !
Ima i onih koje bi da se udaju,ali da žive slobodno tj da muž sjedi kući i nigdje ne ide,a ona da hoda i da se provodi. Pa ko bi normalan pristao na takvo nešto? Friška informacija od prije par sati
- PristavilaVoduZaKafu
#844 Re: VARANJE !
Kakve to vi ljude upoznajete 
- kritichar
#845 Re: VARANJE !
u današnje vrijeme žene su sve sličnije muškarcimakuki2013 wrote:Ima i onih koje bi da se udaju,ali da žive slobodno tj da muž sjedi kući i nigdje ne ide,a ona da hoda i da se provodi. Pa ko bi normalan pristao na takvo nešto? Friška informacija od prije par sati
-
registrovana onako
#846 Re: VARANJE !
..
Last edited by registrovana onako on 27/06/2014 19:33, edited 1 time in total.
-
ZeMska
#847 Re: VARANJE !
je li to nesto lose?kritichar wrote:u današnje vrijeme žene su sve sličnije muškarcimakuki2013 wrote:Ima i onih koje bi da se udaju,ali da žive slobodno tj da muž sjedi kući i nigdje ne ide,a ona da hoda i da se provodi. Pa ko bi normalan pristao na takvo nešto? Friška informacija od prije par sati
- tendzera
#848 Re: VARANJE !
Stvarno je sve otišlo u ćundaru
mjesto da muškarci lunjaju,a žene sjede kući,situvacija obrnuta,strašno 
- kritichar
#849 Re: VARANJE !
žene trebaju biti žene, a i muškarci, muškarciZeMska wrote:je li to nesto lose?kritichar wrote:u današnje vrijeme žene su sve sličnije muškarcimakuki2013 wrote:Ima i onih koje bi da se udaju,ali da žive slobodno tj da muž sjedi kući i nigdje ne ide,a ona da hoda i da se provodi. Pa ko bi normalan pristao na takvo nešto? Friška informacija od prije par sati
što se tiče konkretnog primjera, danas su žene isto tako promiskuitetne kao i muškarci (ovo je loša osobina obje strane)
- sarajlija_ba
#850 Re: VARANJE !
A ti moralna vertikalakritichar wrote: žene trebaju biti žene, a i muškarci, muškarci
što se tiče konkretnog primjera, danas su žene isto tako promiskuitetne kao i muškarci (ovo je loša osobina obje strane)