Prvo da se osvrnem na Goranov post. Tačno je da je od udruživanja Pežoa. Citroena i Mišelina, Citroen djelimično uštrojen, ali nije tačno da je potpuno isti kao ostali. XM, ACTIVA, C6, H3+, evo i sada Cactus sa nekim svojim i dalje aktuelnim rješenjima.
E sada da se osvrnem na ovoga padobranca sa zvanog ime123.
Sada te ozbiljno pitam da li se zajebavaš.? Da li si stvarno ograničen ili se samo praviš ograničen zarad nekih viših ciljeva?!
Dijete od 5 godina bi stvarno lakše shvatilo neke očigledne stvari, ali izgleda da moram da nacrtam. Pa evo pokušaću.
Pasat 2013. godište-šasija C segment 2004. godište-tvrd kao kamen-u krivinama se valjda ne ljulja pa je stabilan(da li si zadivljen sada, dešava li se nešto ispod stomaka i između dvije noge?

).
C5- u krivine se ljulja kakao kažeš pa je valjda nestabilan(sada vjerujem da si već svršio, ali moram te razočarati.). Ali gle čuda, taj C5 ima jedno dugmence. Na njemu ima simbol amortizera. Šta li se desi kada ga pritisneš? Gle čuda, vješanje se ukruti, manje se ljulja, bude stabilniji od tvoga voljenog Pasata.(jebiga, znam da ti se sad olabavilo to dole, šta da se radi.). Ali nije ti do jurcanja, onda fino isključiš to dugmence voziš se tri klase udobnije nego u tvom voljenom Pasatiću. Onda ispred tebe auto put, treba ti brzina, ti ubrzavaš a on se sam spušta. Šta je sa Pasatićem, aaaaaaaa da, on ima direktan volan.

Onda posle svih krivina i autoputeva dođeš do vikendice do koje vodi makadam koji su isplakale kiše. Opet pritisneš jedno drugo dugmence na C5 i auto se gle čuda povisi, bude kao terenac. To isto uradiš u Pasatiću, ali u limburgu 2178. godine. Ali do tada Pasatić na tom putiću do vikendice ostane bez kartera, auspuha i ostlih džiadža.
Sada te neću opisivati, ali ako posle ovoga nisi skontao koliko je H3+ nadmoćnije vješanje od Pasatovog i ostale konkurencije, onda sa punim pravom mogu reći da si ograničen kao balkon.
Citroen Hidrauliku usavršava već 60 godina, a u 2014-oj se VW još oslanja na opruge.
Što se tiče prodaje u Americi, čovjek ti fino dade sve izvore i podatke. Svaka mu čast na strpljenju. Dakle sa podacima se bukvalno popiša na sve tvoje postove o švabama. A ti onda lupaš gluposti kako Švabe ne nude jeftina auta. Upoređuješ Civic sa BMW-om, a ne BMW sa Leksusom, Infinitijem, Acurom. Audija vidim ne pominješ. Ali zato nikako da obične Japance poput Toyote i Honde uporediš sa običnim Švabom VW-om koji je jeftin, a opet se ne prodaje ni približno kao Japanci.
U čemu je problem kada su tako poželjni???????
Ajde molim te i ti reci kako sam sada nepristojan i kako sam te uvrijedio.