Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Nego, imali momka pod nicknameom Madrid da se javi? Real nece prodavati? Eto ode Mesut, a supcima je tri sezone bio najbolji asistent, jebo ih Bale u supak.
Ne vidim ja nista zvanicno, to sto se bacaju bombe je druga prica...
Ako bude zvanicno onda me *araj, a ja cu Perezu *arat family
Partijaner wrote:Cuj Ozila prodase, eh da im se hoce obit o glavu ovo bacanje para u vezi Bale-a.
Ja sam mislio da je Ozil igrač kojeg RM ni u ludilu ne bi pustio,jer čovjek strašno igra i sigurno je medju 5 najboljih veznjaka na svijetu.Uvijek je dobro igrao za RM i ne vidim razloga da se prodaje.
1Dante1 wrote:Ozil navodno blizu prelaska u Arsenal. Ponuda teska oko 50 mil eura je pala, jos mu je dolaskom Balea ugrozeno mjesto u pocetnih 11.
kojom logikom
logikom da Ronaldo, Isco, Bale i Ozil + Benzema kao jedini pravi špic ne mogu nikako ali baš nikako zajedno igrati u prvih 11.
I pogodi onda ko najviše ispašta u toj situaciji iako potpuno nezasluženo.
Partijaner wrote:Cuj Ozila prodase, eh da im se hoce obit o glavu ovo bacanje para u vezi Bale-a.
Ma fuj ba, jebo ih Bale da ih jebo. Drag mi Real, dugo ih pratim ali ovo što rade je dno dna. Hoće da prodaju igrača koji je upisao milion asistencija otkako su ga doveli, sigurno jedan od boljih igrača Reala, a kupuju ovog od 100 miliona. Da se ja pitam, ni sekunde se ne bi dvoumio koga bih htio imati u ekipi, Ozila ili Balea.
1Dante1 wrote:Ozil navodno blizu prelaska u Arsenal. Ponuda teska oko 50 mil eura je pala, jos mu je dolaskom Balea ugrozeno mjesto u pocetnih 11.
kojom logikom
logikom da Ronaldo, Isco, Bale i Ozil + Benzema kao jedini pravi špic ne mogu nikako ali baš nikako zajedno igrati u prvih 11.
ne kažem da će igrati, već šta on jeste realno, bek, jako precijenjen i s posterom C. Ronalda u spavaćoj..
Ozil je vjerovatno otišao jer je treneru i upravi teško balansirati s toliko fiktivnih zvjezdica u ekipi, npr. Modrić može imati mjesto, on se neće gurati ni prigovarati...
kojom logikom
Sta znas, mozda Benzema bude zrtva, ionako su u modi lazne 9-ke
I Pep je stavio beka na defanzivnog veznog, mogao bi i Karlo Balea hahaha
KPNCTNJAH wrote:Neka Dzeke tu gdje jeste do kraja ugovora, onda kao slobodan igrac moze gdje god hoce.
Onda jedino da ih prestanem gledat do tad?
Ne govori on to iz tog razloga, znam ja i ostalim Plavi sto to govori. Dusman je to...
KPNCTNJAH wrote:Jah, dali 100 miliona da im igra beka... on igra i ofanzivnog veznog, i krilo, u Tottenhamu nekad igrao i kao napadac... samo ne zna braniti
Tacno, lik prije 2-3 godine lijevog bek hladno igrao. Kasnije levati skontali da je beskoristan nazad i "turili" ga naprijed. Kad se sjetim nasih komentatora na celu sa Sukom: "Bela je lijevi bek, ali izuzetno opasan prema naprijed".
Zadnji igrac kojeg se sjecam da je tako drasticno promjenio poziciju u timu je Schweinsteiger. L0ik poceo kao desno krilo, igrao do svoje 25-26 godine tu poziciju, dok nije Van Gaal dosao. Prebaci ga na zadnjeg veznog i preporodi. Napravi ga na tom mjestu jednim od najboljih u svijetu!
Švajni je postao samo zreliji igrač i bilo mu je potrebno usmjerenje, Bale je silom prilika i nekim suludim samopouzdanjem postao to što jeste, drastična promjena blah
Cuj ja dusman meni zao da igra za manju platu u drugom klubu
Bale se proslavio protiv Intera... kad se sjetim te tekme, lagano 4:0 i igrac vise za Inter, ja kao i ostali simpatizeri odusevljen igrom i rezultatom, a onda se ovaj levat probudi i krenu preskakati Maicona hladno (u te dvije tekme grupne faze je smanjio cijenu Maicona za desetak miliona )... zabi identicne golove... nakon te utakmice je sve cesce igrao kao krilo i ofanzivni vezni...
KPNCTNJAH wrote:Cuj ja dusman meni zao da igra za manju platu u drugom klubu
Bale se proslavio protiv Intera... kad se sjetim te tekme, lagano 4:0 i igrac vise za Inter, ja kao i ostali simpatizeri odusevljen igrom i rezultatom, a onda se ovaj levat probudi i krenu preskakati Maicona hladno (u te dvije tekme grupne faze je smanjio cijenu Maicona za desetak miliona )... zabi identicne golove... nakon te utakmice je sve cesce igrao kao krilo i ofanzivni vezni...
Bale je pravi fizikaner, nikakve on tehnike nema, igrače prelazi čisto na fizičku snagu i eksplozivnost. Prava 'životinja'.
Iako šuta loptu lijevom nogom igrat će na mjestu Di Marije, tj. desno krilo. I karakteristično je baš za njega to da vrši naglu promjenu pravca sa desne strane prema sredini i tako mu se otvara šut za lijevu nogu. Viđeno milion puta u Premier ligi ali malo ga je ko uspio zaustaviti.
Predviđam da će u Primeri biti još više dominantniji zbog same lige gdje su igrači manji tj fizički slabiji od igrača iz Engleske lige.