Meni je Aneta presimpa, sa onim svojim naglaskom..Ja bih radije izbacila onu tvoju rohanku.didžej wrote: crnogorci bar njih pola nece glasati za celu jer je deklarisani cetnik.
tako da ta teorija otpada.
u makedoniji mislim da se ni ne gleda ovaj vb jer realno aneta nije nikakva faca a i makedonci zadeverani svojim problemima.
brzo ce svi oni napolje.
tipujem i na milica da ce brzo vanka jer je i on vise potrosen.
Veliki Brat 2013
Moderator: anex
- Eluveitie
#826 Re: Veliki Brat 2013
- dusa_raskopuša
#827 Re: Veliki Brat 2013
Aneta i Sindi, ne zna se koja vise gnjavi dok prica. Postaje iritantno.
Celavi ce da zavrsi sa Majom. Mozda je on uspije dovest' u normalu. :green:
Celavi ce da zavrsi sa Majom. Mozda je on uspije dovest' u normalu. :green:
- didžej
#828 Re: Veliki Brat 2013
aneta je za moju rohanku maja volk.Eluveitie wrote:Meni je Aneta presimpa, sa onim svojim naglaskom..Ja bih radije izbacila onu tvoju rohanku.didžej wrote: crnogorci bar njih pola nece glasati za celu jer je deklarisani cetnik.
u makedoniji mislim da se ni ne gleda ovaj vb jer realno aneta nije nikakva faca a i makedonci zadeverani svojim problemima.
brzo ce svi oni napolje.
-
Ambrozija
#829 Re: Veliki Brat 2013
Potpuno se slazemEluveitie wrote:Meni je Aneta presimpa, sa onim svojim naglaskom..Ja bih radije izbacila onu tvoju rohanku.didžej wrote: crnogorci bar njih pola nece glasati za celu jer je deklarisani cetnik.
brzo ce svi oni napolje.
- Eluveitie
#830 Re: Veliki Brat 2013
Znači nivo. Pa i jeste.didžej wrote:aneta je za moju rohanku maja volk.Eluveitie wrote:Meni je Aneta presimpa, sa onim svojim naglaskom..Ja bih radije izbacila onu tvoju rohanku.didžej wrote: crnogorci bar njih pola nece glasati za celu jer je deklarisani cetnik.
brzo ce svi oni napolje.
(A i ima ženstvenije lice, tj. manje izmučeno i pohabano.
- klavirdžija
#831 Re: Veliki Brat 2013
Pravila se da jeste, čak je i blizancu rekla da ga više ne spominje kad je ovaj zapeo. Ona je tipična povodljiva tuka, tako da mislim da dok je Vendi tu i dok je ona kako tako kontroliše neće, ali da sutra ode vjerovatno bi uz Majinu pomoć opet okrenula na isto.Ambrozija wrote:Sumnjam da je to doslo do Ave, ali sve sto je rekla je tacno.
-
StupskaBitanga
#832 Re: Veliki Brat 2013
shvatite glasanje/glasovanje ne postoji u smislu da išta odlučuje. Sve je ovo scenariji planirano a svađe, tuče, uvrede su samo usput jer kada slažu kockice ljudi koji su debelo plaćeni i zovu se scenaristi oni vrlo lako mogu predvidjeti šta će se desiti. Isti ti iz produkcije kada vide da im neko ne treba niti im može dići gledanost leti van a glasanje je paravan i čisto ubiranje para naivnih gledalaca a voditeljica samo viče GLASAJTE, GLASAJTE, GLASAJTE
- didžej
#833 Re: Veliki Brat 2013
ako je nivo da se hvalis da su se petorica izredala na tebi onda je maja volk vrh.Eluveitie wrote:
Znači nivo. Pa i jeste.
(A i ima ženstvenije lice, tj. manje izmučeno i pohabano.)
sindi je za njih sve gospa.
-
Ambrozija
#834 Re: Veliki Brat 2013
Nesto ne vjerujem da se nece vratiti na staro, pogotovo nakon Majine izjave da je Ava njena srodna dusaklavirdžija wrote:Pravila se da jeste, čak je i blizancu rekla da ga više ne spominje kad je ovaj zapeo. Ona je tipična povodljiva tuka, tako da mislim da dok je Vendi tu i dok je ona kako tako kontroliše neće, ali da sutra ode vjerovatno bi uz Majinu pomoć opet okrenula na isto.Ambrozija wrote:Sumnjam da je to doslo do Ave, ali sve sto je rekla je tacno.
- Eluveitie
#835 Re: Veliki Brat 2013
Pa ne znam sad za te podatke, al' u svakom slučaju meni gospa izgleda kao da su se nad njom izredala minimalno 105-rica.didžej wrote:ako je nivo da se hvalis da su se petorica izredala na tebi onda je maja volk vrh.Eluveitie wrote:
Znači nivo. Pa i jeste.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#836 Re: Veliki Brat 2013
Onaj celavi slavi onu slavu citav zivot a ne zna sta slavi. lol
- MedenoSrce
#837 Re: Veliki Brat 2013
roflmaoEluveitie wrote:
Pa ne znam sad za te podatke, al' u svakom slučaju meni gospa izgleda kao da su se nad njom izredala minimalno 105-rica.
al bitno je biti bukvalac
- dusa_raskopuša
#838 Re: Veliki Brat 2013
@klavirdžija
Tebi ako je Soraja zanimljiva, sa svojim golim nonama u gegicama i napucenim usnama, ili pak Maja N. sa svojim obimnim poprsjem, ili pak Sindi, sa svojim glupostima, aferim. Petruci je pametniji od njih tri zajedno x 2. Bre, bre! Ho's se pobit'?
Tebi ako je Soraja zanimljiva, sa svojim golim nonama u gegicama i napucenim usnama, ili pak Maja N. sa svojim obimnim poprsjem, ili pak Sindi, sa svojim glupostima, aferim. Petruci je pametniji od njih tri zajedno x 2. Bre, bre! Ho's se pobit'?
-
Ambrozija
#839 Re: Veliki Brat 2013
Je li ko postavljao ovo? Ovdje ko i izgleda normalno xD
Last edited by Ambrozija on 03/04/2013 00:33, edited 1 time in total.
- didžej
#840 Re: Veliki Brat 2013
lijepa i zgodna zena normalno da ce imati buran ljubavni zivot. ali se ne hvali na sva usta s tim.Eluveitie wrote:Pa ne znam sad za te podatke, al' u svakom slučaju meni gospa izgleda kao da su se nad njom izredala minimalno 105-rica.didžej wrote:ako je nivo da se hvalis da su se petorica izredala na tebi onda je maja volk vrh.Eluveitie wrote:
Znači nivo. Pa i jeste.
i opet ima vrhunsko tijelo zategnuto i njegovano... iako je radjala.
uporedi nju i anetu, otprilike isto godina imaju a aneta ko da joj je mama.
- MedenoSrce
#841 Re: Veliki Brat 2013
uvijanje oko sipke je i jedino sto je naucila izgleda
-
Ambrozija
#842 Re: Veliki Brat 2013
Aneta je skoro 10 godina starija od Sindididžej wrote: lijepa i zgodna zena normalno da ce imati buran ljubavni zivot. ali se ne hvali na sva usta s tim.
- Not My Idea
#843 Re: Veliki Brat 2013
Ne pratim toliko koliko vi,
ali po vasim komentarima tamo pola cetnika, jbte. lol
dovragaismajlijiisve.
ona Maja Nikolic nije normalna. Bas bezobrazna zena. Kako veceras u zivom programu kaze da su je molili da udje. To sigurno i jest tacno, ali te se stvari ne govore.
I vidjela sam da je haman Avi govorila nesto da je ljepsa od Natase Bekvalac. lol. wtf?
onoj Sindi se u ocima vidi da je jako pokvarena i prava hinja.
a ušlagiranu ne mogu ni komentarisat.
dovragaismajlijiisve.
ona Maja Nikolic nije normalna. Bas bezobrazna zena. Kako veceras u zivom programu kaze da su je molili da udje. To sigurno i jest tacno, ali te se stvari ne govore.
I vidjela sam da je haman Avi govorila nesto da je ljepsa od Natase Bekvalac. lol. wtf?
-
StupskaBitanga
#844 Re: Veliki Brat 2013
6 ne 10Ambrozija wrote:Aneta je skoro 10 godina starija od Sindididžej wrote: lijepa i zgodna zena normalno da ce imati buran ljubavni zivot. ali se ne hvali na sva usta s tim.
- MedenoSrce
#845 Re: Veliki Brat 2013
Sindi je ba '78 godiste
a je l' ovo moda koju ona promovise kroz muziku ahahahhaah
majke mi navikla sam se bez smajlija nemojte ih ni vracati
- dusa_raskopuša
#846 Re: Veliki Brat 2013
Didžej se zaljubio. Kako slatko. Dodje mi da zovem 'Sve za ljubav' da ih spoje. xD
-
Ambrozija
#847 Re: Veliki Brat 2013
Da, cini mi se da su pricali u kuci da je starija oko 8 godina. Moja greskaStupskaBitanga wrote:6 ne 10Ambrozija wrote:Aneta je skoro 10 godina starija od Sindididžej wrote: lijepa i zgodna zena normalno da ce imati buran ljubavni zivot. ali se ne hvali na sva usta s tim.
- klavirdžija
#848 Re: Veliki Brat 2013
Pa nije mi Soraja baš nešto zanimljiva, ali nije bitno šta je meni zanimljivo nego prosječnom gledaocu.dusa_raskopuša wrote:@klavirdžija
Bi ja, ali ne smijem.
- didžej
#849 Re: Veliki Brat 2013
bas ste ljubomorne.MedenoSrce wrote:Sindi je ba '78 godiste
ne znam koliko vi imate godina ali bih volio da vidim kako izgledate.
"ulazim na forum, svuda cuje se sindi...." tralalalallalalla...
laku noc.
-
Ambrozija
#850 Re: Veliki Brat 2013
Da, kako su dosli do toga da je Ava ljepsa od Natase Bekvalac? ahahahahNot My Idea wrote:Ne pratim toliko koliko vi,
dovragaismajlijiisve.