Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klixoris wrote:Zna bit grbavo sa tim stiklama, tu zene varaju
Moja "skvo" je 168, okruglo 10cm niza od mene al kad se natakari na stikle, zna me nekad prefurat 1-2cm
sta tu ima grbavo Bgt? valjda golim okom vidis koliku stiklu nosi
Moja "skvo" je 168, okruglo 10cm niza od mene al kad se natakari na stikle, zna me nekad prefurat 1-2cm
Pa kad vam je stikla prevelika hodate isto caplja, nesigurno ... samo cekas kad ce nogu slomiti
Pa nosi prilicno visoku, zato je i jesam probrao i odlucio da bude moja skvo I ne gledam ja okom kolika joj je stikla, previse sam zauzet gledanjem u cizu koja joj se ocrta na nozi kad nosi stiklu
Al ne moze mi zimi nista, tad i ja nosim obucu sa petom (cat cizme itd) pa sam visi
Last edited by klixoris on 11/04/2014 14:06, edited 1 time in total.
Jokericious wrote:Joj kad ove male stikle nataknu. Veca stikla bude od noge im.
Pa dobro, istina, izgleda malo neskladno, al' eto, bar guza bude bolja
Pa bolje da odmah znas , pa sta ako je niska , bar ne tezi necemu nemogucem i znas da je zadovoljna sobom...
Sent directly from hell!
volim svaki dan nauciti nesto novo danas npr. naucih da stiklama lijecimo komplekse Alal ti vera
a ne spominjes to kakve komplekse (uglavnom) visoke djevojke imaju kad obuju stikle. Znam po svojim visokim prijateljicama, koje su vjecito u ravnom upravo iz tog razloga.
lavorpunvode wrote:
a ne spominjes to kakve komplekse (uglavnom) visoke djevojke imaju kad obuju stikle. Znam po svojim visokim prijateljicama, koje su vjecito u ravnom upravo iz tog razloga.
tendzera wrote:
Pa dobro, istina, izgleda malo neskladno, al' eto, bar guza bude bolja
Pa bolje da odmah znas , pa sta ako je niska , bar ne tezi necemu nemogucem i znas da je zadovoljna sobom...
Sent directly from hell!
volim svaki dan nauciti nesto novo danas npr. naucih da stiklama lijecimo komplekse Alal ti vera
Ne mislim ja nista lose o stiklama , ali kad obuje one od pola metra , kako ne lijeci komplekse jer nije zadovoljna svojom visinom??
Pa kad vam je stikla prevelika hodate isto caplja, nesigurno ... samo cekas kad ce nogu slomiti
Sent directly from hell!
visina ne igra znacajnu ulogu u tome sto te djevojke o kojima pricas ne znaju hodati u stiklama.