Nema vise VISA electron za fizicka lica u Unicredit banci. Citaj par stranica unazad.Leon16v wrote:Zdravo, interesuje me sta konkretno od dokumenata treba da bi dobio visa electron za internet bankarstvo ?
Lična se podrazumijeva, da li jos nešto treba ?
Unicredit banka - sve o tome
Moderator: anex
-
Saka
#826 Re: Unicredit banka, all about
- Grof
#827 Re: Unicredit banka, all about
.
Last edited by Grof on 19/01/2016 10:21, edited 1 time in total.
- newklear
#828 Re: Unicredit banka, all about
Korisnik sam JES paketa (od 6,00 KM). Šta mi treba za izdavanje revolving kartice i da li se plaća posebna naknada? Za ove kartice ne plaćam posebnu naknadu osim ovo 6,00 KM
-
vanjki
#829 Re: Unicredit banka, all about
U okviru yes paketa imas besplatno izdavanje Visa Classic kartice za placanje na rate
- _Reds_
#830 Re: Unicredit banka, all about
Ima Visa Classic, ali ova revolving nije u tom Yes paketu.
- newklear
#831 Re: Unicredit banka, all about
Imam već Visa Classic, ali mi treba revolving karticavanjki wrote:U okviru yes paketa imas besplatno izdavanje Visa Classic kartice za placanje na rate
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#832 Re: Unicredit banka, all about
neko pismo sam dobio o nekom neaktivnom računu odem tamo
kad mi 1.6 isplatiše i zatvoriše staru štednju
vidim obavijest o poskupljenju nekih uplatnica... jel se to odnosi kad ja nekom liku uplaćujem na račun za neku robu ili općenito
vidim obavijest o poskupljenju nekih uplatnica... jel se to odnosi kad ja nekom liku uplaćujem na račun za neku robu ili općenito
- _Reds_
#833 Re: Unicredit banka, all about
Gdje ti je ta obavijest. Prije se nije naplacivalo kad ti neko u banci uplati lovu na racun, tj. polozi.Black swan wrote:neko pismo sam dobio o nekom neaktivnom računu odem tamo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#834 Re: Unicredit banka, all about
nisam član te banke a obavijest sam vidio da je stavljena na oglasnu ploču
dok sam čekao čitao
dok sam čekao čitao
-
probook
#835 Re: Unicredit banka, all about
Najveci cigani, jedini u BiH naplacuju dodatno 1 KM kada nesto upacujes, a nemas otvoren racun u njihovoj banci. Ne bi nesto uplatio kod njih ili racun otvorio nema sanse!
- All Apologies
#836 Re: Unicredit banka, all about
Ja sam godinama u toj banci, namjeravala sma je mijenjati par puta i odustala, a mnogo znaci i sto su u meni najblizoj poslovnici svi fini, nema mi nista mrze nego kad moram do kakve arogantne salteruse.
Nisam znala za tu novu politiku oko ukidanja visa electron. Iznenadila sam se i neki dan kad prijateljica prica, prebacila se u tu banku i htjela uzeti jes paket, medjutim trazili joj neke potvrde i potpise iz firme i ona odustane.
Nisam znala za tu novu politiku oko ukidanja visa electron. Iznenadila sam se i neki dan kad prijateljica prica, prebacila se u tu banku i htjela uzeti jes paket, medjutim trazili joj neke potvrde i potpise iz firme i ona odustane.
-
Kralj Tvrtko I.
#837 Re: Unicredit banka, all about
Interesuje me, kao korisnika Jes paketa a trenutno sam u bolnici, na koji nacin i da li uopste imam pravo koristiti one neke pogodnosti i pomoc koje pisu u ponudi?
-
Titanium009
#838 Re: Unicredit banka, all about
Pozdrav.
Zanima me princip rada sa deviznim računom. Naime, čekam određeni iznos iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je uplaćen jučer na devizni račun. Iznos je uplaćen u američkim dolarima, dok na stranici gdje provjeram stanje na deviznom računu stoji valuta u eurima. Da li će biti nekakav problem zbog toga ili automatski prebacuju iz dolara u eure, ili šta već? I koliko vremenski inače potraje procedura primanja novca?
Hvala.
Zanima me princip rada sa deviznim računom. Naime, čekam određeni iznos iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji je uplaćen jučer na devizni račun. Iznos je uplaćen u američkim dolarima, dok na stranici gdje provjeram stanje na deviznom računu stoji valuta u eurima. Da li će biti nekakav problem zbog toga ili automatski prebacuju iz dolara u eure, ili šta već? I koliko vremenski inače potraje procedura primanja novca?
Hvala.
- insaneinthebrain
#839 Re: Unicredit banka, all about
jel naplacuju oni odrzavanje racuna ako nije bilo nikakvih promjena na istom 
- insaneinthebrain
#841 Re: Unicredit banka, all about
a meni naplatise za januar. ostalo mi 3KM, nesto sam placao preko paypala u decembru i uzese mi i za decembar i za januar. 
- Distortion
#842 Re: Unicredit banka, all about
Koliko naplacuju zatvaranje racuna u Unicredit banci?
-
assmir_93
#843 Re: Unicredit banka, all about
Prikom podizanja novca na bankomatu, ni sam nisam svjestan kako ali sam zaboravio uzeti karticu. Poznavajuci da je to procedura, a i samim tim sto znam da je ostala u bankomatu i da nije ukradena, nisam odmah u banku prijavio gubitak kartice. Medjutim to se oduzilo, cak sam poslije toga podizao novac u banci preko one "papirne" kartice(ne znam kako se zove) sto su mi izdali kad sam otvarao racun, jer nisam odmah trazio ovu debitnu karticu.
Citao sam "Opste uvjete poslovanja..." i tamo u jednom clanu stoji:
"Korisnik kartice je obvezan od 0 do 24 sata dežurnoj službi Banke prijaviti gubitak ili krađu kartice na tel. 036/312-695 odnosno kontaktni broj telefona koji će biti objavljen na internetskoj stranici Banke, zahtijevati blokadu njene daljnje uporabe te slijediti eventualne instrukcije Banke u vezi gubitka kartice.
Korisnik kartice snosi svu materijalnu i kaznenu odgovornost za neovlašteno i zlonamjerno korištenje kartice, a snosi i gubitke nastale zbog neispunjavanja obveze da bez odgađanja obavijesti Banku o gubitku, krađi ili zlouporabi kartice i obvezu da na adekvatan način čuva svoj PIN."
E sad, s obzirom da je proslo mozda i mjesec dana otkako kartica nije kod mene, zna li neko postoji li mogucnost da ja budem na bilo koji nacin sankcionisan sto nisam odmah prijavio gubitak kartice, ili se ovo odnosi SAMO na slucaj da dodje do neovlaštenog i zlonamjernog korištenja kartice prije nego sto sam je prijavio?
A siguran sam da nije moglo doci do toga s obzirom da je ostala u bankomatu.
Hvala unapred, pozz!
Citao sam "Opste uvjete poslovanja..." i tamo u jednom clanu stoji:
"Korisnik kartice je obvezan od 0 do 24 sata dežurnoj službi Banke prijaviti gubitak ili krađu kartice na tel. 036/312-695 odnosno kontaktni broj telefona koji će biti objavljen na internetskoj stranici Banke, zahtijevati blokadu njene daljnje uporabe te slijediti eventualne instrukcije Banke u vezi gubitka kartice.
Korisnik kartice snosi svu materijalnu i kaznenu odgovornost za neovlašteno i zlonamjerno korištenje kartice, a snosi i gubitke nastale zbog neispunjavanja obveze da bez odgađanja obavijesti Banku o gubitku, krađi ili zlouporabi kartice i obvezu da na adekvatan način čuva svoj PIN."
E sad, s obzirom da je proslo mozda i mjesec dana otkako kartica nije kod mene, zna li neko postoji li mogucnost da ja budem na bilo koji nacin sankcionisan sto nisam odmah prijavio gubitak kartice, ili se ovo odnosi SAMO na slucaj da dodje do neovlaštenog i zlonamjernog korištenja kartice prije nego sto sam je prijavio?
A siguran sam da nije moglo doci do toga s obzirom da je ostala u bankomatu.
Hvala unapred, pozz!
- Better Man
#844 Re: Unicredit banka, all about
Ako ti je ostala u bankomatu i ako si to skontao, onda mi ni je jasno zašto nisi prijavio i tražio da ti istu izvade iz bankomata i vrate. Po meni ovo što si uradio je potpuno neozbiljno prema samom sebi i svom novcu.
-
Android Knego
#845 Re: Unicredit banka, all about
to sto si vidio da je kartica ostala u bankomatu, ne znaci da je ona jos uvijek tamo...
neozbiljno je & djetinjasto to sto radis. karticu trebas shvatiti kao novac. ako ga neko drugi potrosi umjesto tebe ne vjerujem da ces biti pretjerano sretan. a jos ako mozes uci u minus na kartici, unesrecices i banku...
neozbiljno je & djetinjasto to sto radis. karticu trebas shvatiti kao novac. ako ga neko drugi potrosi umjesto tebe ne vjerujem da ces biti pretjerano sretan. a jos ako mozes uci u minus na kartici, unesrecices i banku...
-
probook
#846 Re: Unicredit banka, all about
Jes vala bas je po meni on smijesan ispao. Meni ostala kartica u bankomatu, otisao u banku, dao licnu kartu i odmah mi vratili karticu - bukvalno 5 minuta poslaBetter Man wrote:Ako ti je ostala u bankomatu i ako si to skontao, onda mi ni je jasno zašto nisi prijavio i tražio da ti istu izvade iz bankomata i vrate. Po meni ovo što si uradio je potpuno neozbiljno prema samom sebi i svom novcu.
-
blues.a
#847 Re: Unicredit banka, all about
Poceli su naplacivati. Iako meni u poslovnici rekose od marta, i meni su obracunali za januar, tako da sam brze bolje zatvorio racun.insaneinthebrain wrote:a meni naplatise za januar. ostalo mi 3KM, nesto sam placao preko paypala u decembru i uzese mi i za decembar i za januar.
Meni ne naplatise juce nista.Distortion wrote:Koliko naplacuju zatvaranje racuna u Unicredit banci?
- insaneinthebrain
#848 Re: Unicredit banka, all about
hvala na infu 
-
vanjki
#849 Re: Unicredit banka, all about
Vidim izasao update za m-ba ali poslije update ne vidim neke bitne promjene!
- vjesticanametli
#850 Re: Unicredit banka, all about
narode poceli su naplacivati naknadu za voĐŽenje racuna i to bilo ili ne prometa......kome ostoji et nako racun otvoren neka zatvara jer ce se nakamarati ...... ja svoj tekuci heknula danas...... uskoro pozdrav i u RBB i da vas moje oĆi ne vide viš nikad