Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
muzicar_iz_parka

#826 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muzicar_iz_parka »

Ako nećete da vam drugi rade o glavi poput blistave Đeny, onda morate sami biti politički aktivni, kandidatura za mjesto poslanika na lokalnim izborima o kojima ovdje pričamo i nije tako komplikovana stvar niti se mora biti član neke stranke, razmišljajte o tome na vrijeme, eto vam šanse na slijedećim izborima da pokažete svoje umjeće.
muha_sa

#827 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muha_sa »

muzicar_iz_parka wrote:Ako nećete da vam drugi rade o glavi poput blistave Đeny, onda morate sami biti politički aktivni, kandidatura za mjesto poslanika na lokalnim izborima o kojima ovdje pričamo i nije tako komplikovana stvar niti se mora biti član neke stranke, razmišljajte o tome na vrijeme, eto vam šanse na slijedećim izborima da pokažete svoje umjeće.
-fol je u tome što neko zna popricat sam sa sobom i bit svjestan svojih dometa i mogucnosti.tako da ako si aludiro izmedju ostalog i na mene lijepo se zahvaljujem i ne pada mi na pamet bavit se necim za šta sposoban nisam.

citajuci samo par postova postavljaca ove teme sve je jasno :D
-danas su na sceni oni koji ne prezaju ni od cega--sve živo znaju i za sve su sposobni.
zbog toga nam i jest ovako kako jest :-)
p206

#828 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by p206 »

ma ovo je neka teška zaebancija... ima svakakvih glupih ljudi u vlasti i svakakvih sumnjivih kadrova koji pretendiraju na vlast, ali kad neko ne konta očiglednu ironiju i sarkazam, i ismijavanje na taj način, i još na sve to stavi :thumbup: , vidi se da je zaebancija
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#829 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

p206 wrote:ma ovo je neka teška zaebancija... ima svakakvih glupih ljudi u vlasti i svakakvih sumnjivih kadrova koji pretendiraju na vlast, ali kad neko ne konta očiglednu ironiju i sarkazam, i ismijavanje na taj način, i još na sve to stavi :thumbup: , vidi se da je zaebancija
nije to zahebancija..to je kad je neko debelokozac, i ide glavom kroz zid..mrsko mi elaborirati..

slijepac vidi da je sarkazam, ali se pravi budala, jer nju to ne dotice..cim je dosla postavila se iznad nas..

kako rekoh, meni je na pocetku bilo i smijesno..kasnije se covjek zabrine
FMDzem

#830 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by FMDzem »

Ma nije ova dobra sekunde, eo' čitam 3 dana i nmg. da se načudim.
Aj' pokušaj reklamiranja sebe preko foruma, doduše ovo više nije samo 'sarajevski' forum, veća je grupa ljudi koja ga posjećuje, ali čisto sumnjam da radnici Krivaje ovo čitaju, jer su to krajnji korisnici do koje ona pokušava da dosegne, da se tako izrazim..

Bolje ti je naštancaj plakat-dva kao samoprozvani Lopov i sve super. Il' se možda furaš na Čedu, al' on je odgovarao narodnoj masi putem video snimka. Vjerujem da bi mnogi voljeli da te vide i u toj ulozi. Što' da ne, eto super prijedlog :thumbup:

Kad smo već kod izbora. Kod nas na Al'pašinu počeli da rade asfalt na trgu, a čini mi se da su pred prošle izbore uradili donju etažu puta :lol:
mint

#831 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by mint »

muha_sa wrote:
muzicar_iz_parka wrote:Ako nećete da vam drugi rade o glavi poput blistave Đeny, onda morate sami biti politički aktivni, kandidatura za mjesto poslanika na lokalnim izborima o kojima ovdje pričamo i nije tako komplikovana stvar niti se mora biti član neke stranke, razmišljajte o tome na vrijeme, eto vam šanse na slijedećim izborima da pokažete svoje umjeće.
-fol je u tome što neko zna popricat sam sa sobom i bit svjestan svojih dometa i mogucnosti.tako da ako si aludiro izmedju ostalog i na mene lijepo se zahvaljujem i ne pada mi na pamet bavit se necim za šta sposoban nisam.

citajuci samo par postova postavljaca ove teme sve je jasno :D
-danas su na sceni oni koji ne prezaju ni od cega--sve živo znaju i za sve su sposobni.
zbog toga nam i jest ovako kako jest :-)
Svaka cast za ovo. Ne pokazuje covjek svoje vrline tako sto je dospio na listu, na koju bilo ko moze ospjeti, jer je uvijek potrebno postovati tzv. kljuc (zene, mladi ...), nego tako sto zna priznati i sebi i drugima da nije sposoban ili trenutno spreman da bude na nekoj od "funkcija". Nas problem je upravo u tome sto je najveci uspjeh biti na plakatu ili letku koji vecina cim uzme baci.
Ajatolah_

#832 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Ajatolah_ »

p206 wrote:ma ovo je neka teška zaebancija... ima svakakvih glupih ljudi u vlasti i svakakvih sumnjivih kadrova koji pretendiraju na vlast, ali kad neko ne konta očiglednu ironiju i sarkazam, i ismijavanje na taj način, i još na sve to stavi :thumbup: , vidi se da je zaebancija
E teško naći čovjeka koji ne konta zajebanciju... izvuci iz arhive kultne teme, ako već nisi tad bio član da ih doživiš uživo - Krmetina u BBI i Ukinimo Vučka. :wink: :D
FMDzem

#833 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by FMDzem »

EdoI wrote:
E teško naći čovjeka koji ne konta zajebanciju... izvuci iz arhive kultne teme, ako već nisi tad bio član da ih doživiš uživo - Krmetina u BBI i Ukinimo Vučka. :wink: :D
Ovaj s vučkom je, ako se dobro sjecam, bio pokreno' i onu o izmjenama boja na semaforu :lol:
iz zadnje klupe

#834 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by iz zadnje klupe »

Prvo mi je bilo smijesno, pa sam htio da pocnem da skupljam kolekciju dženizama (bušizmi su ionako out of date)-(KOLIKA JE PLAĆURINA SUADU DŽINDI A RADNICI NA ČEKANJU POSLA DOBIVAJU SAMO 100 MARAKA, NE UPLAĆUJU BOLOVANJE BOLOVAŠIMA , NE UPLAĆUJU DOPRINOSE , MUČE SIROTINJU…) a sad mi vise nije smijesno.

Mene interesuje koja komisija pored 1.000.000.000.000 nezaposlenih pravnika na birou nju zaposli na sud, jel na usmenom dobila desetku ?

O srbomuslimancima, tako se valjda osjeca, jedno veliko :shock: :-)

sve ocekujem da nam kazu da je trol :-?
p206

#835 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by p206 »

EdoI wrote:
Razumijem da ljudi ne koriste nikako ili skroz malo forum, pa ne kontaju te zaebancije ispočetka... i mene su znali uhvatiti nekad kad sam počinjao tipkati po forumima, pogotovo ako uletiš u grupu forumaša koji su već "uhodani" u tome. Ali nakon jedne ili dvije provale skontaš, nisi levat, ako ništa postaneš sumnjičav pa ne stavljaš ovo :thumbup: ili neki sličan smajli.
iz zadnje klupe

#836 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

I ja sam ovako godinama isto razmišljao, dok nisam vidio da sam debelo u krivu, kroz godine iskustva rada u drzavnoj firmi i postavljanja podobnih nesposobnih kadrova sam stekao par značajnih saznanja a to je:

1. Ma koliko bio nedorastao funkcije koje ti nude i svjestan da ne posjedujes potrebne kvalitete slobodno prihvati bilo koju višu funkciju :
- bilo gdje da dodjes, postoji neka vec razradjena funkcionalna organizacija rada bilo na srednjem ili nižem nivou menadzmenta, pojedinac i pored svoje gluposti može nanijeti štetu ali ne i uništiti, postoji unutrašnji nevidljivi mehanizmi samoodbrane sistema.
- ispočetka samo posmatraj i uči, ne radi ishitrene korake i polako hvataj konce
-vremenom, dok neke stvari shvatis, a ako si tu dosao sa dobrim namjerama u cilju boljitka sistema, vjeruj bices uspjesan rukovodilac

Ja sam godinama bjezao od bilo kakvog stranackog angazovanja, ko nije to za mene, nemam ja znanja, ali ljudi, vjerujte, SVE SE NAUĆI, bjezite vi i dalje pa ce ovakavi kao Dženana da nam kroje sudbinu !

-
Arturo B

#837 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

iz zadnje klupe wrote:
I ja sam ovako godinama isto razmišljao, dok nisam vidio da sam debelo u krivu, kroz godine iskustva rada u drzavnoj firmi i postavljanja podobnih nesposobnih kadrova sam stekao par značajnih saznanja a to je:

1. Ma koliko bio nedorastao funkcije koje ti nude i svjestan da ne posjedujes potrebne kvalitete slobodno prihvati bilo koju višu funkciju :
- bilo gdje da dodjes, postoji neka vec razradjena funkcionalna organizacija rada bilo na srednjem ili nižem nivou menadzmenta, pojedinac i pored svoje gluposti može nanijeti štetu ali ne i uništiti, postoji unutrašnji nevidljivi mehanizmi samoodbrane sistema.
- ispočetka samo posmatraj i uči, ne radi ishitrene korake i polako hvataj konce
-vremenom, dok neke stvari shvatis, a ako si tu dosao sa dobrim namjerama u cilju boljitka sistema, vjeruj bices uspjesan rukovodilac

Ja sam godinama bjezao od bilo kakvog stranackog angazovanja, ko nije to za mene, nemam ja znanja, ali ljudi, vjerujte, SVE SE NAUĆI, bjezite vi i dalje pa ce ovakavi kao Dženana da nam kroje sudbinu !

-
Koja je razlika izmedju toga da nam kroji sudbinu Dzenana ili da nam krojis sudbinu ti, ako niti jedno niti drugo nemate pojma o tome cime se namjeravate baviti ako budete izabrani?
sarajevomd

#838 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sarajevomd »

Da liste nisu predane, Dzenana se ne bi nasla na istoj! ODGOVORNO TVRDIM!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#839 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

sarajevomd wrote:Da liste nisu predane, Dzenana se ne bi nasla na istoj! ODGOVORNO TVRDIM!
naci ce se ona i na listi za parlament, samo polako
iz zadnje klupe

#840 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Koja je razlika izmedju toga da nam kroji sudbinu Dzenana ili da nam krojis sudbinu ti, ako niti jedno niti drugo nemate pojma o tome cime se namjeravate baviti ako budete izabrani?
Ti očigledno nisi shvatio o čemu pričam...

Ako bude zdravlja i sreće, planiram na sljedećim izborima krenuti u politiku.

Evo zašto smatram da bi ja bio dobar kandidat i političar:

1 Radeći u državnoj firmi, stekao sam jedno neprocjenjivo iskustvo kako naše društvo funkcioniše, često sam bio u situaciji da mi je nuđen mito i uvjerio sam se, nadam se da ću takav i ostati, da nisam gladan

2. Iskreno želim boljitak ovoj zemlji, iskreno bi bio zadovoljan materijalno prosječnim životom a da doprinesem boljem životu zajednice

3. Ali nisam idealista, vrlo sam pragmatičan, realnih pogleda kako stvari funkcionišu kod nas

4. Političar je zanimanje, zanat pregovaranja, vrdanja, nadmudrivanja, psihologije, nije važno šta ću ja izbiflati da su moji ciljevi (bolji vodovod, putevi, zaposlenost itd), morate znati ostaviti utisak na ljude, morate biti problem solver

Kao pojedinac, ma koliko idealista i iskreni bili, ovo vam sa 100% sigurnošću mogu reći, ne možete ništa postići, obično se desi ovo (od tvog kolege vijećnika-ja ću podržati tvoj program zbrinjavanja pasa lutalica ako ti podržiš izgradnju parkinga tu i tu -(u kojem on sigurno tajno ima materijalni interes )- e šta bi sad uradili, sad možete samo recitovati vaše programske ciljeve i ispasti smiješni.

Upoznaćete divne ljude, upoznaćete neviđenu bagru, i sa jednim i drugim morate znati razgovarati i pregovarati, i naći rješenje, koje u konačnici vodi boljitku zajednice

Zato smatram da bi bio bolji kakdidat ovakav, pragmatik, mozda sa nedovoljno kvaliteta znanja o problematici lokalne zajednice, ali voljan da nauči nego neki idealista koji ima znanje i rješenja za probleme, ali koji ne zna pregovarati i prodati ono što nudi, i koji će biti hladno izignorisan na sjednici vijeća, i koji bi brzo sagorio i razočaran napustio politiku...
Arturo B

#841 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

iz zadnje klupe wrote:
Ti očigledno nisi shvatio o čemu pričam...

Ako bude zdravlja i sreće, planiram na sljedećim izborima krenuti u politiku.

Evo zašto smatram da bi ja bio dobar kandidat i političar:

1 Radeći u državnoj firmi, stekao sam jedno neprocjenjivo iskustvo kako naše društvo funkcioniše, često sam bio u situaciji da mi je nuđen mito i uvjerio sam se, nadam se da ću takav i ostati, da nisam gladan

2. Iskreno želim boljitak ovoj zemlji, iskreno bi bio zadovoljan materijalno prosječnim životom a da doprinesem boljem životu zajednice

3. Ali nisam idealista, vrlo sam pragmatičan, realnih pogleda kako stvari funkcionišu kod nas

4. Političar je zanimanje, zanat pregovaranja, vrdanja, nadmudrivanja, psihologije, nije važno šta ću ja izbiflati da su moji ciljevi (bolji vodovod, putevi, zaposlenost itd), morate znati ostaviti utisak na ljude, morate biti problem solver

Kao pojedinac, ma koliko idealista i iskreni bili, ovo vam sa 100% sigurnošću mogu reći, ne možete ništa postići, obično se desi ovo (od tvog kolege vijećnika-ja ću podržati tvoj program zbrinjavanja pasa lutalica ako ti podržiš izgradnju parkinga tu i tu -(u kojem on sigurno tajno ima materijalni interes )- e šta bi sad uradili, sad možete samo recitovati vaše programske ciljeve i ispasti smiješni.

Upoznaćete divne ljude, upoznaćete neviđenu bagru, i sa jednim i drugim morate znati razgovarati i pregovarati, i naći rješenje, koje u konačnici vodi boljitku zajednice

Zato smatram da bi bio bolji kakdidat ovakav, pragmatik, mozda sa nedovoljno kvaliteta znanja o problematici lokalne zajednice, ali voljan da nauči nego neki idealista koji ima znanje i rješenja za probleme, ali koji ne zna pregovarati i prodati ono što nudi, i koji će biti hladno izignorisan na sjednici vijeća, i koji bi brzo sagorio i razočaran napustio politiku...
Ovo je vec nesto drugo, jer si na pocetku rekao da svako od nas treba da se baci u politicke vode i tako ne dozvoli da nama upravljaju Dzenane. Ako bi poslusali tvoj savjet onda bi se desila invazija Dzenana na nasu ionako mizernu politicku scenu. Ti si ovdje izlozio svoje kvalitete i smatras da bi mogao dobro da se snadjes u mutnim politickim vodama i ako stvarno zelis posteno da radis na prosperitetu ove zemlje onda ti zelim svu srecu, ali mnogi od nas nemaju kvalitete koje su potrebne za takvo nesto, zbog toga tvoj savjet gubi smisao.
dobojlija81

#842 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dobojlija81 »

Dzenana ima 6 svidjanja na fejsu :shock:
HM 2011

#844 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by HM 2011 »

Kandidirao bih se i ja, ali imam osjećaj da mi niko ne bi dao podršku osim moje porodice....

odmah bi bilo šta će on, i slično, mahala, trač....

sad je pitanje - gubi li društvo ili ne -

teško da ću se ikada sam odlučiti za kandidaturu jer sam se dovoljno naslušao priča glup, lud, nije normalan, ismijavanja - zaista bi mi teško palo da svojim javnim istupom isprovociram takve komentare !

sumnjam da bi racionalni ljudi agitovali za mene dovoljno jako da bi neko glasao za mene zbog mojih stavova -

a još kada vidim da intelektualne gromade poput recimo Mustafe ef. Spahića prozivaju kao nenormalnog - prejako bih se razočarao u svoju okolinu....

jedino što preostaje je da me neka jača politička partija kandiduje pa da prođem putem glasačke mašine - međutim izgleda da su male šanse i za to... dodatno pitanje se nameće - kada bi i prošao kao dio neke jače političke partije - i pojavi se problem poput požara i ja pokrenem inicijativu za izmjenu prekršajnog zakona ili bilo koju drugu inicijativu koja bi recimo narušila spregu politike i privrede u sistemu javnih nabavki naravno u korist građana - i kada bi me neko iz moje političke partije pokušao spriječiti u tom nekom normalnom ljudskom naumu - to bi i bio kraj moje političke karijere....

to je taj famozni problem demokratije - kada si dio manjine glas ti je tih ali pjevaš šta god želiš,

kada si dio većine tvoj glas prati tenora partije - pa čak i ako tenor pjeva pjesmu koja vrijeđa intelekt u suprotnom nisi sinhroniziran sa horom i ispadaš iz igre - a za sebe smatram da ne pjevam gluposti ? šta dobijamo na kraju - da neki pojedinac plemenith namjera zalaže svoj kredibilitet za očito pogrešne ideje vođe političke partije ?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#845 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by prljavi Hare »

Ono što izaziva jezu i pravi strah vezano za ovu temu su stavovi ljubljenog muža koje je kandidatkinja Dženana
potpuno pruuzela a još ako zaista vjeruje u sve ono što priča.......,.majko Božija!Image

:roll:
prljavi Hare

#846 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by prljavi Hare »

Divi Muhe! :-D Gdje si ti čovječe? :thumbup:
muha_sa

#847 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by muha_sa »

prljavi Hare wrote:Divi Muhe! :-D Gdje si ti čovječe? :thumbup:
vozdraaaaaaaaaaaaaa :-D evo me Dženi "natjera" da dodjem :lol:
*mima*

#848 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by *mima* »

muha_sa wrote:

aaauuuffffff
prljavi Hare

#849 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by prljavi Hare »

muha_sa wrote:
Dženi pomjera planine i mijenja godišnja doba,krOljica pare i magle! :bih:
doktorica_

#850 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by doktorica_ »

Dženana Čamdžić wrote:Ponoć je moram ići..

Tako pratite me ovdje i na mojoj stranici antikorupcija wordpress .Hvala Vam ljudi na strpljenju i enormnoj posjećenosti !

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ciji li "otvor" tebe izbaci??? Ako ti je nositeljica doticnog "otvora" ziva moze samo da trazi vizu za Novi Zeland i da te se odrekne preko Fahrinog "Avaza", a ako je nesretnica dva metra pod zemljom onda se vec preokrenula u tabutu par puta zbog bruke koju je ispljuvala kad tebe donese na svijet! Bosanka islamske vjeroispovjesti (Bosnjakinja) koja se stidi svoga. Sramota za Bosnu, a da ne pominjem to tvoje selo zvano Zavidovici! Pod ruku svoga muza antiislamistu i istocna granica vam je sirom otvorena, imate par legalnih prelaza a i desetak ilegalnih pa birajte kuda cete!!!
Zakljucih citajuci ovu tvoju bruku da ti ne zastupas interese SBB-a, cak ni SNSD-a nego neke cudne stavove more biti Draze Mihajlovica.
Draga seljancice, neces ti sa svojim primitivizmom dobiti ni jedan jedini glas, ces da vidis nakon 7.10.! Nego se ti uhvati kakve lopate i komada zemlje pa zasadi par struka paprika i paradajza, jer tebe nakon ovog blama na klix-u nece vise zaposliti ni u Komunalnom na odvozu smeca a kamoli kao pravnika. A iz SBB-a letis ko sto gledam u roku od 72 sata, a skupa sa muzem bi mogla i iz Zavidovica da budes prognana kad ti tamosnji "muslimi" procitaju sta si izjavila!! Krvava Jenny (emoticon koji povraca, steta pa ga nema)
Post Reply