citas li ti sta ljudi pisu ili ti dosadno, pa da malo osvjezis temu?alchak.ba wrote:Sto znaci tebi su ovi sto varaju normalni?
cuj normalni..jok eto, svi bi trebali u ludnicu, samo ne znam odakle nam tolike ludnice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
citas li ti sta ljudi pisu ili ti dosadno, pa da malo osvjezis temu?alchak.ba wrote:Sto znaci tebi su ovi sto varaju normalni?
burek_in_space wrote:Mogu, ali mogu i njemu/njoj reci da je shupak i shta da ochekuje od mene, ako me prevari ( cura, ne momakplain vanilla wrote:
ejs, onda bismo morali prvo definisati sta je moral, a to bi najbolje uradio forumas GC, koji nas je ionako sve proglasio nenormalnim
ali vala ne mozes ni za curu/momka koji kao pcelica ide s cvijeta na cvijet reci da je moralan..)
Jesam li ja nemoralan, ako ga volim staviti u guzu?
Hoces reci, ima li neka mala za prijateljstvo, vezu i brak, pa da imam koga varati u pm visemiskin wrote:ja nemam koga ni varati
E kad nama ne daju kako ce onda vama sa velikimmadner wrote:Ma lako je vama sa malim stavit
Nisi nemoralan, samo pomalo gayburek_in_space wrote:
Jesam li ja nemoralan, ako ga volim staviti u guzu?
amphora wrote:Ovdje šta god da čovjek napiše odmah drvlje i kamenje. Mene u principu uopšte ne interesuje je li osoba koja vara moralna ili nemoralna, niti je na meni da sudim. However, zadržavam pravo da o tome imam negativan stav kad je moj život u pitanju. Koliko god grubo zvučalo, veza ili brak su na neki način vrsta ugovora. Postave se pravila poslovanja, prava i obaveze, pa bujrum. Ako je ustanovljeno na početku ili u nekoj kasnijoj fazi da ćemo biti otvoreni prema seksu s drugim ljudima, onda nema ljutnje. Problem je, a to sam već jednom napisala, kad "radimo stvari iza leđa" i protiv volje partnera. Pa kakva je to veza ako se ja non-stop moram osvrtati i nemati povjerenja u voljenu osobu?
Ne, ali ni ne osuđujem one koji to rade.madner wrote: Dakle preferiras otvorene veze?
ja osuđujem svaki vid otvorenog isticanja sexualnosti, pa tako i otvorene vezehanady wrote:Cim ne osudjujes, preferiraš!!! Pa pobogu vidite li dalje od svog nosa?!
Pa cek, hoces reci da tiranski nameces iskljucivo sebe i ocekujes od druge strane da to prihvati?amphora wrote:Ne, ali ni ne osuđujem one koji to rade.madner wrote: Dakle preferiras otvorene veze?
Ti očigledno nisi pročitao moj post. Niko nikome ne može nešto nametnuti. Punoljetni smo valjda, 21. je vijek.madner wrote: Pa cek, hoces reci da tiranski nameces iskljucivo sebe i ocekujes od druge strane da to prihvati?
To nije fer ni posteno.
Kakvu to slobodu ne dopuštam?madner wrote:Pa ne kontam sta zelis reci.
Ne volis kada te se vara, ali ne dopustas covjeku slobodu. Dakle nema druge nego da vara ako je normalne psihe.
Tkd wrote:Cool story's![]()
Najbolji dio svega je "Da nisi doručkovala zeljanicu". Jedva se održih na stolici od smijeha
Pa da provjeri da li je ispravno izabrao glavnu hanumu.amphora wrote:Kakvu to slobodu ne dopuštam?madner wrote:Pa ne kontam sta zelis reci.
Ne volis kada te se vara, ali ne dopustas covjeku slobodu. Dakle nema druge nego da vara ako je normalne psihe.
Samo nesigurni u sebe i svoje sexualno opredjeljenje, mogu ovako tumachiti nechije preferiranje analnog sexa.mobsterc wrote: Nisi nemoralan, samo pomalo gay
Naprotiv, ima slobodu da radi šta hoće. Niti mogu niti hoću nekome kontrolisati život i da li će se ta osoba predomišljati u braku ili ne. Ono što mogu je kad saznam za prevaru reagovati shodno svojim principima ili onome što me u tom trenutku vodi kroz život.madner wrote: Pa da provjeri da li je ispravno izabrao glavnu hanumu.
velika vecina psihologa se ne bi slozila sa tom konstatacijom. Vidim da si se uvrijedio pa pokusao ispasti pametan, ali generalno je bila sala jer je pitanje, izvadjeno iz konteksta, moglo biti dvosmisleno protumaceno, bas mene briga da li si latantno gay ili ne.burek_in_space wrote:Samo nesigurni u sebe i svoje sexualno opredjeljenje, mogu ovako tumachiti nechije preferiranje analnog sexa.mobsterc wrote: Nisi nemoralan, samo pomalo gay