Sarajevo_Grad wrote:Volio bih te uživo upoznati, Boga mi.
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#826 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- dino84
#827 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
karanana wrote:kakva je ono nepismena parola?

Moze li mi neko reci sta je ovdje nepismeno?Mislim,onako sasvim slucajno.
- ganjeta
#828 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vidiš dokle to ide moj Ultimaultima_palabra wrote:Sarajevo_Grad wrote:Volio bih te uživo upoznati, Boga mi.
To si već govorio likovima ovdje, tako da si sumnjiv, pravo.
Ako već imaš želju nije nikakav problem, imaš pp pa ćemo se dogovriti, da ne daviš više ovdje dječim fazonima.
- Baltazar_khan
#829 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
EDIT: Ovo ti je drugi put da ti editujem post ali izgleda da ces ti nastaviti po svome sve dok ne odes na hladjenje! Mani se proslih sezona i pisi o tekucoj!
- emigrazione
#830 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Vidi stadiona, vidi sminke 
-
frontline
#831 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
sutra na kafi si donji za te glupostileškarenje wrote:Ja jos cekam nekakav odgovor od ovih POJEDINACA,sto tvrde da ovo pjevaju POJEDINCI ili oni cuju drugacije od mene.
-
frontline
#832 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nije problem al kad prodje ramazan jer si ti stari hadjijaleškarenje wrote:Poznavajuci tebe,sumnjiv si mifrontline wrote:sutra na kafi si donji za te glupostileškarenje wrote:Ja jos cekam nekakav odgovor od ovih POJEDINACA,sto tvrde da ovo pjevaju POJEDINCI ili oni cuju drugacije od mene.
mozda i ti spadas u ove pojedince
.
Ti placas,red je.
- Dammme
#833 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ako je meni ovo upućeno:ganjeta wrote:Profa vjeruj mi da ne ide, džaba se trudiš.
Znaš i sam da smo svi skandirali, da je lopta kod gola udarila u liniju peterca, babo naredio.
Pod 1: Ne kontam ovo profa, ali ne bitno.
Pod 2: Valjda vi međusobno trebate riješiti neke stvari ko je skandirao, a ko nije. I iskreno ne bih uopšte bio zainteresovan šta se dešava na vašoj tribini, da se to ne reflektuje: na moj Klub, na moj Grad i na moju Državu.
Pod 3: Kao što ranije rekoh, nije mi utakmica bila toliko zanimljiva da bih upratio je li bio gol ili nije. Na žalost potrefio sam na crveni karton za onog vašeg jalijaša i ovo skandiranje potom. Nakon toga nisam imao neku želju da i dalje gledam ovu utakmicu, a i bio je Bayern - Dortmund na ES2 .
Last edited by Dammme on 13/08/2012 23:20, edited 2 times in total.
- hrastov žižak
#834 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa pjevaju pojedinci, nekih par hiljada jedinkileškarenje wrote:Ja jos cekam nekakav odgovor od ovih POJEDINACA,sto tvrde da ovo pjevaju POJEDINCI ili oni cuju drugacije od mene.
Realno, grmi. Ruglo. Fuj.
- Šibicar
#835 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
EDIT: TEMA Stajao sam na jugozapadu,i dosta juga je skandiralo,što me je,moram priznati,prilično iznenadilo,jer sam mislio da smo to već odavno prevazišli.Jedino što se smatra kao logično objašnjenje je da su na Grbavici uvijek bili dočekani i ispraćeni na sportski način,a zauzvrat smo u BL dobijali prekide utakmica,fašistička divljanja i krkanluk,pa su onda sinoć i na sjeveru počela koškanja sa našim navijačima,i valjda je više raji dopizdilo pa je krenulo ono skandiranje.Leškarenje,dosadan si,eto ja sam ti iskreno napisao šta sam ja na licu mjesta vidio i čuo,nadam se da više nećeš peglati.Joj ganjeta,da mi je buraz ovakav,usta bi mu razvalio sviju mi. 
- JoeyTribbiani
#836 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
A hajde ti meni reci treba li rs-u neki specijalni razlog da popljuju Sarajevo? kroz medije, škole, igrališta i odbaništa su stvorili takvu sliku da u Sarajevu kolju jadne srbe koji ne mogu kupit ni novine na trafici. I eto šta misli prosječan banjalučanin. S druge strane ti banjalučani čitavu tekmu pjevaju ubij turičina, gazi balije, kače transove "ruka ruci...". Jedan belaj se desi na Grbavici i traže istu kaznu k'o kad je samo sreća spasila nekog od naših momaka da ne izgubi glavu.Dammme wrote:Za ove koji kažu "šta vas boli neka stvar šta se pjevalo na Grbavicii" odgovor leži u citatu ove pijandure:
"BH -Telecom Premijer liga BiH ima smisla samo ako se na startu prvenstva jasno stavi da do znanja da su sarajevski klubovi u povlašćenom položaju, da klubovi iz Republike Srpske mogu služiti samo za potkusurivanje, te da navijače Borca niko ne smije da bez razloga bije, osim federalne policije. Svaka sličnost sa državom BiH je slučajna", riječi su direktora FK Borac Radmila Šipovca, čija izjava je dostigla na mail redakcije našeg portala.
E zato sam i postavljao pitanje sinoć, jer sam znao da se neće ograničiti na "manji broj" navijača Željezničara, nego da će popljuvati sve živo.
Pa njima je dovoljno da se sjete da Sarajevo postoji, i da se pita za nešto, pa da počnu kenjat. Oni su čak i kad su plaćali one kazne, svašta pisali i krivicu bacali na Želju i naš grad. Evo sad ide priča o nekom povlaštenom položaju. Jebi ga, ljudi ugroženi a trenere mijenjaju ko ja gaće. udovoljit im neće niko.
PS: ja sam svoje reko za skandiranje. čuje se koliko čuje, ja znam da je pun klinac raje izvižd'o sve to. Jebi ga, ovi drugi su se dobro posrali i na Želju i na grad, ali to je sad već naš problem, a ne tvoj. Sumnjam da si se unervozio da bi nam nešto olakš'o. Piši koliko hoćeš, to ti niko ne može zabranit, ali molim te nemojte mi neke priče o dobronamjernim komentarima kad i ti i ja znamo da je pola foruma jedva dočekalo da se desi neko sranje pa da nam se naklati na kosti.
Last edited by JoeyTribbiani on 13/08/2012 23:21, edited 1 time in total.
- ganjeta
#837 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ko se prepoznao, šta mu ja mogu. Inače dosta fer i korektan si uvjek bioDammme wrote:Ako je meni ovo upućeno:ganjeta wrote:Profa vjeruj mi da ne ide, džaba se trudiš.
Znaš i sam da smo svi skandirali, da je lopta kod gola udarila u liniju peterca, babo naredio.
Pod 2: Valjda vi međusobno trebate riješiti neke stvari koje skandirao, a ko nije. I iskreno ne bih uopšte bio zainteresovan šta se dešava na vašoj tribini, da se to ne reflektuje: na moj Klub, na moj Grad i na moju Državu.
Pod 3: Kao što ranije rekoh, nije mi utakmica bila toliko zanimljiva da bih upratio je li bio gol ili nije. Na žalost potrefio sam na crveni karton za onog vašeg jalijaša i ovo skandiranje potom. Nakon toga nisam imao neku želju da i dalje gledam ovu utakmicu, a i bio je Bayern - Dortmund na ES2 .
Dosta postova sam napisao na ovu temu, i fakat ne želim više, dosta od mene. Vi jedno, mi drugo...i tako evo drugu noć.
- limeni
#838 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
skandiralo se pa sta, nije ni prvi ni zadnji put..klub nek plati kaznu i gotovo..razumijem komsije, dva puta se prekidala tekma u banja luci pa nece biti docekani s kafom i kolacima..inace se sjecam utakmice iz hrvatske lige igra dinamo protiv varteksa kad citav stadion grmi "ubij srbina"

- Charuga
- Globalni moderator
#839 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Veceras je na BHT, u okviru one sportske emisije, gost bio Amar Osim i on je jasno i glasno rekao da nije rijec o pojedincima, da nije rijec o manjoj grupi nego da se to lijepo culo. Covjek je u pravu 100%, da se ne lazemo jer ne bi onako odjekivalo da su to bili pojedinci.leškarenje wrote:Vidi @sibicar,problem je sto evo svi kako vas klub tako i forumasi se drze price pojedinci.
- Dammme
#840 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Nadam se da si pročitao moj prethodni post koji sam napisao @ganjeti i gdje kažem da je to problem koji vi između sebe morate riješavati.JoeyTribbiani wrote:A hajde ti meni reci treba li rs-u neki specijalni razlog da popljuju Sarajevo? kroz medije, škole, igrališta i odbaništa su stvorili takvu sliku da u Sarajevu kolju jadne srbe koji ne mogu kupit ni novine na trafici. I eto šta misli prosječan banjalučanin. S druge strane ti banjalučani čitavu tekmu pjevaju ubij turičina, gazi balije, kače transove "ruka ruci...". Jedan belaj se desi na Grbavici i traže istu kaznu k'o kad je samo sreća spasila nekog od naših momaka da ne izgubi glavu.Dammme wrote:Za ove koji kažu "šta vas boli neka stvar šta se pjevalo na Grbavicii" odgovor leži u citatu ove pijandure:
"BH -Telecom Premijer liga BiH ima smisla samo ako se na startu prvenstva jasno stavi da do znanja da su sarajevski klubovi u povlašćenom položaju, da klubovi iz Republike Srpske mogu služiti samo za potkusurivanje, te da navijače Borca niko ne smije da bez razloga bije, osim federalne policije. Svaka sličnost sa državom BiH je slučajna", riječi su direktora FK Borac Radmila Šipovca, čija izjava je dostigla na mail redakcije našeg portala.
E zato sam i postavljao pitanje sinoć, jer sam znao da se neće ograničiti na "manji broj" navijača Željezničara, nego da će popljuvati sve živo.
Pa njima je dovoljno da se sjete da Sarajevo postoji, i da se pita za nešto, pa da počnu kenjat. Oni su čak i kad su plaćali one kazne, svašta pisali i krivicu bacali na Želju i naš grad. Evo sad ide priča o nekom povlaštenom položaju. Jebi ga, ljudi ugroženi a trenere mijenjaju ko ja gaće. udovoljit im neće niko.
PS: ja sam svoje reko za skandiranje. čuje se koliko čuje, ja znam da je pun klinac raje izvižd'o sve to. Jebi ga, ovi drugi su se dobro posrali i na Želju i na grad, ali to je sad već naš problem, a ne tvoj. Sumnjam da si se unervozio da bi nam nešto olakš'o. Piši koliko hoćeš, to ti niko ne može zabranit, ali molim te nemojte mi neke priče o dobronamjernim komentarima kad i ti i ja znamo da je pola foruma jedva dočekalo da se desi neko sranje pa da nam se naklati na kosti.
Ne pišem ja svoje postove ni dobronamjerno ni obrnuto od toga, već samo komentarišem pojavu koja se tiče i mene (objasnio sam već zašto).
Nije meni bitno šta trune ovi početnici. Tačno je, vazda jedno te isto. Problem je u tome što im je neko pružio opravdanje da se.u to što se.u.
- Charuga
- Globalni moderator
#841 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Veziri doveli pojačanje
Alžirac na Piroti: O Travniku sam čuo sve najbolje
http://sportsport.ba/bh_fudbal/alzirac- ... olje/85971
Alžirac na Piroti: O Travniku sam čuo sve najbolje
http://sportsport.ba/bh_fudbal/alzirac- ... olje/85971
- johnny_blazze
#842 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
EDIT: TEKUCA SEZONA , jbg ako se ponasas kao oni onda si isto govno, a ja mislim da su gradzani sarajeva bolji od tog, od onih iz sirokog i lukavice i slicnih provincija i vukojebinalimeni wrote:skandiralo se pa sta, nije ni prvi ni zadnji put..klub nek plati kaznu i gotovo..razumijem komsije, dva puta se prekidala tekma u banja luci pa nece biti docekani s kafom i kolacima..inace se sjecam utakmice iz hrvatske lige igra dinamo protiv varteksa kad citav stadion grmi "ubij srbina"![]()
- Mračajski proto
#843 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
E moj Mrčo, da znaš gdje si doš'o. 
-
hau jes no
#844 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
bruka i sramota, nema se sta komentarisati ni ismijavati ovomeleškarenje wrote:http://www.youtube.com/watch?v=CqLQYXdcWIU
Znam da ce @Plavi obrisati,a mozda i u Banovice poslati zbog ovog aliovdje ili je neko lud ili sve ostale pravi ludima.
- Dammme
#845 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Pa i nisam se prepoznao (profaganjeta wrote:Ko se prepoznao, šta mu ja mogu. Inače dosta fer i korektan si uvjek bioDammme wrote:Ako je meni ovo upućeno:ganjeta wrote:Profa vjeruj mi da ne ide, džaba se trudiš.
Pod 2: Valjda vi međusobno trebate riješiti neke stvari koje skandirao, a ko nije. I iskreno ne bih uopšte bio zainteresovan šta se dešava na vašoj tribini, da se to ne reflektuje: na moj Klub, na moj Grad i na moju Državu.
Pod 3: Kao što ranije rekoh, nije mi utakmica bila toliko zanimljiva da bih upratio je li bio gol ili nije. Na žalost potrefio sam na crveni karton za onog vašeg jalijaša i ovo skandiranje potom. Nakon toga nisam imao neku želju da i dalje gledam ovu utakmicu, a i bio je Bayern - Dortmund na ES2 ..
Dosta postova sam napisao na ovu temu, i fakat ne želim više, dosta od mene. Vi jedno, mi drugo...i tako evo drugu noć.
- Šibicar
#846 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
leškarenje,pa neće valjda klub izaći sa saopštenjem "skandirao je čitav stadion"
,naravno da će se uvijek izaći sa saopštenjem pojedinci ili manja grupa ljudi,a ruku na srce i nije skandirao čitav stadion,mada dobar dio jeste.
- Salah ad-Din
#847 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Bez uvrede, neka ste svašta govorili, možda je iz afekta bilo, može se shvatiti, možemo vam halaliti i što ste oblatiti ugled grada, ali do kada da sudije toliko gledaju kroz prste Željovcima???
Znam da će post biti obrisan, možda će me poslati i na hlađenje, zbog politike kakva jeste na ovom forumu, ali hajmo malo biti realni, šakom udara čovjeka, gol, malo je reći sumnjiv i još nekoliko sumnjivih situacija, i ovo nije prvi put!
Znam da će post biti obrisan, možda će me poslati i na hlađenje, zbog politike kakva jeste na ovom forumu, ali hajmo malo biti realni, šakom udara čovjeka, gol, malo je reći sumnjiv i još nekoliko sumnjivih situacija, i ovo nije prvi put!
- luckylaka
#848 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Zbilja ovo je strasno za cuti i od ovoga samo je bilo strasnije ono je li proslogodisnje vrijedzanje Ivice Osima na A.F.Kako jadno,bijedno i bolesno zvuci i jedno i drugo ili se treba poistovjetiti sa cetnicima iz sumskeleškarenje wrote:http://www.youtube.com/watch?v=CqLQYXdcWIU
Znam da ce @Plavi obrisati,a mozda i u Banovice poslati zbog ovog aliovdje ili je neko lud ili sve ostale pravi ludima.
-
am2804
#849 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
luckylaka wrote:Zbilja ovo je strasno za cuti i od ovoga samo je bilo strasnije ono je li proslogodisnje vrijedzanje Ivice Osima na A.F.Kako jadno,bijedno i bolesno zvuci i jedno i drugo ili se treba poistovjetiti sa cetnicima iz sumskeleškarenje wrote:http://www.youtube.com/watch?v=CqLQYXdcWIU
- GandalfSivi
#850 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Cijela prica je totalni k.rac. Pravo su mi smijesna prepucavanja tipa ko je sta skandirao. Ne zivimo u dva razlicita univerzuma, nego u istom gradu, i nevezano ko za koga navija, vise manje je isto. Da se ne lazemo, vecina navijaca su balavci koji bi navijali i "smrt pingvinima" da ih neko povede, ali je razlika u tome sto trenutno (sa naglaskom na trenutno), Horde su puno organizovanije i nema ovakvih propusta. Moment kada levat pali baklju i 20 ljudi iste sekunde trci prema njemu je najbolji primjer. S pozitiivne strane, jaaaaakooo je bitno sto su i Manijaci, a i svi ostali osudili ovo, cak se i ne moramo porediti sa jadovima iz BL, nego da pokazemo da je ovaj grad iznad toga. PS Mrzim ZeljuPlavih_11 wrote:Veceras je na BHT, u okviru one sportske emisije, gost bio Amar Osim i on je jasno i glasno rekao da nije rijec o pojedincima, da nije rijec o manjoj grupi nego da se to lijepo culo. Covjek je u pravu 100%, da se ne lazemo jer ne bi onako odjekivalo da su to bili pojedinci.leškarenje wrote:Vidi @sibicar,problem je sto evo svi kako vas klub tako i forumasi se drze price pojedinci.