FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Radio Sarajevo

#82451 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote: 07/12/2019 20:28
Puno pametniji ces biti ako me ne budes vukao za jezik.
Radije bih da ne budem pametniji jer ćeš tako možda zaraditi ban, pa te nećemo morati čitati jedno vrijeme. :D

Idi s Burdusom na pivu. Ili kranjske kobase.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#82452 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote: 07/12/2019 20:30
Radije bih da ne budem pametniji jer ćeš tako možda zaraditi ban, pa te nećemo morati čitati jedno vrijeme. :D

Nego ufati se Amara i jos mu se vise zavuci....mozda bude nesto interesantno u buducnosti i za tebe!
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#82453 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Radio Sarajevo wrote: 07/12/2019 20:08
hrasno38 wrote: 07/12/2019 18:13

Ma znam u biti cisto retoricko pitanje jer je Amar poceo previse da se kurci! Al doduse moze mu se sve dok ima poklonike koji gledaju u njega ko u sveto pismo dobijao ili gubio. Da se ovo desilo na domacem terenu nekom od bivsih trenera a prije svega mislim na Adzema i Petrovica ganjali bi ih po terenu. 10 bodova kuci poklonjenih :shock: :(
Tako je. Ali Petrović ima nula trofeja na kontu, dok Amar ima deset. I zbog toga je to tako.
Pa dobro ti je rekao i u pravu je.
Radio Sarajevo

#82454 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote: 07/12/2019 20:32
Radio Sarajevo wrote: 07/12/2019 20:30

Nego ufati se Amara i jos mu se vise zavuci....mozda bude nesto interesantno u buducnosti i za tebe!
Meni to ne treba, a Amara i ne poznajem lično. Poznajem samo njegov rad, koji je za tebe i slične nedostižan.

Ali eto vrijeđaj i dalje, nećeš me isprovocirati.

Porediš Amara i Slavka, to je otprilike kao da porediš igračke kvalitete Ronalda i Jordija Cruyffa.

Mene bi stid bilo da toliko dugo gledam fudbal, a da i dalje nemam pojma.
avetinja

#82455 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Da se razumijemo, nemam ništa protiv Amara. Čovjek nam je donio trofeje zbog kojih smo najtrofejniji klub, ali nije uvijek korektan sa izjavama, a to nije tako rijetko. Prošle sezone pušta kolo, "tresao" se od zime, bacao izreke u fazonu: "Ako ne možeš pobijediti, nemoj izgubiti" zbog kojih je Adžem svojevremeno bio ismijavan, protiv Širokog i Veleža bespotrebno prozivao komšije i imao neke neutemeljene insinuacije. U redu je provocirati kada si prvi na tabeli sa određenim plusom. U ovoj i prošlosezonskoj situaciji nije.
ganjeta

#82456 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Bogičević za stalno nek potpiše, dok nas smrt ne rastavi. 4 starta 4 kiksa.

Ova ekipa bez Štile, Sinana i Zeca je mlohava ćuna ali i kao takvi nismo zaslužili poraz.
hrasno38

#82457 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ganjeta wrote: 07/12/2019 20:54 Bogičević za stalno nek potpiše, dok nas smrt ne rastavi. 4 starta 4 kiksa.

Ova ekipa bez Štile, Sinana i Zeca je mlohava ćuna ali i kao takvi nismo zaslužili poraz.
E da kad vec napisa znamo da je stariji Zec povrijedjen a sta je sa mladjim???? Izgleda da mnogo toga u ekipi ne stima ili u klubu ne stima ali se vjesto skriva...jer igraci nestaju preko noci....Asima nema ni na mapi a umjesto Ramovica i Zajmovica u igru se uvode djecaci koji zaista ne mogu jos uvijek nikako biti prevaga. Mozda @radiosarajevo zna istinu ali mudro cuti da ne bi nasekirao Amara.
Kako objasniti nekim ljudima koji imaju svoje ljubimce da i ljubimci prave greske i da ih treba kritikovati kad ih naprave. Ja razumijem Amara bez obzira kakav je Bogi da jednostavno mjesto Keme i nije bas imao nekog izbora ali sto se tice napada zasro je debelo. Misli jebo to sto Pitari bjeze bod jer samo oni to smatraju kao nesto velicanstveno ali neke stvari u Zelji jednostavno nisu bas objasnjive.
Charuga
Globalni moderator

#82458 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

@hrasno

Ramović nije igrao jer je povrijeđen. Rekao je to i Amar nakon utakmice, čini mi se na presici.

Zajmović ne bi bio nikakva prevaga.
hrasno38

#82459 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote: 07/12/2019 23:21 @hrasno

Ramović nije igrao jer je povrijeđen. Rekao je to i Amar nakon utakmice, čini mi se na presici.

Zajmović ne bi bio nikakva prevaga.
Ok hvala na informaciji za Ramovica a Zajmovic je usao protiv Sarajeva dao gol (bez obzira sto je okrznula lopta Handzica sut je bio odlican) i imao odlicnu asistenciju za Alispahica, usao protiv Slobode i zabio gol i protiv Zvijezde imao asistenciju i gol........u svakom slucaju on je jos uvijek puno veca prevaga nego ova dvojica momaka. A ako je Ramovic bio povrijedjen sto je sjedio na klupi?? Evo da i tebe pitam sta je sa Asimom Zecom...nema ga zadnjih 6 utakmica a djeca nam sjede ko rezerve bez ikakvog iskustva. Ma koliko da je neozbiljan i opicen nije jednom donio prevagu na terenu i u napadu. Nije vise ovaj Zeljo danas ekipa koju je Amar nasljedio nego ekipa koju je on sastavio pred ovo prvenstvo i nema viise opravdanja nasljedio kloceve od Odovica.
Charuga
Globalni moderator

#82460 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Ulazio je Zajmović u više utakmica, ali samo u par njih je nješto uradio. Puno zuji, malo meda daje. Nazad ne igra nikako.

Ne znam šta je sa Asimom, samo on i Amar znaju šta se dešava.
hrasno38

#82461 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote: 07/12/2019 23:40 Ulazio je Zajmović u više utakmica, ali samo u par njih je nješto uradio. Puno zuji, malo meda daje. Nazad ne igra nikako.

Ne znam šta je sa Asimom, samo on i Amar znaju šta se dešava.
Ma znam ja da on nije Stilic ali je igrac finte...igrac koji zna proci sa strane i uputiti odlicna centarsut, zna prediblati, visok je zna i skociti i on je prevaga kad nemas druge iskusnije igrace. I mozda sto je najvaznije on kad god je usao nalazio se u sansama i to dobrim sansama pa nekad fuli a nekad pogodi.
LSD

#82462 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Amar je u prošloj pauzi nogirao Vranješa, Rodina, Jazvića, Bakrača, Čurjurića i ostale ublehe :thumbup: i to je bilo za svaku pohvalu.
Međutim ostalo je još škarta.

Sad , na ovoj pauzi, su na redu slijedeci igraci:
Bogičević (rak rana kluba), A. Zec, Zajmović, Stanić, Stevanović, možda Mujezinović.

Željo kao klub ne smije trpiti mediokritete ili igrace na staroj slavi. Jer onda rezultati trpe.
hrasno38

#82463 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote: 07/12/2019 23:45 Amar je u prošloj pauzi nogirao Vranješa, Rodina, Jazvića, Bakrača, Čurjurića i ostale ublehe :thumbup: i to je bilo za svaku pohvalu.

Bogičević (rak rana kluba), A. Zec, Zajmović, Stanić, Stevanović, možda Mujezinović.

Željo kao klub ne smije trpiti mediokritete ili igrace na staroj slavi. Jer onda rezultati trpe.
Cuj Stevanovic :lol: :lol: :lol: A odlicno je procjenio i za Vranjesa...sutra vrlo moguce da ce Zeljo pasti na trece mjesto a Borac na drugo upravo najvise zahvaljujucu Vranjesu.
LSD

#82464 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

hrasno38 wrote: 07/12/2019 23:49
LSD wrote: 07/12/2019 23:45 Amar je u prošloj pauzi nogirao Vranješa, Rodina, Jazvića, Bakrača, Čurjurića i ostale ublehe :thumbup: i to je bilo za svaku pohvalu.

Cuj Stevanovic :lol: :lol: :lol: Odlicno je procjenio za Vranjesa...sutra vrlo moguce da ce Zeljo pasti na trece mjesto a Borac na drugo upravo najvise zahvaljujucu Vranjesu.
Koga boli q za Borac i njihove smiješne igrace. Igao je u Borcu i Stanceski i onaj Kajkut, pa kod nas bili mrtve kese...pusti tu pricu
Vranješ je kar.ina od igraca bio u Želji.
Jedno od najgorih pojacanja u historiji kluba.
hrasno38

#82465 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote: 07/12/2019 23:51
hrasno38 wrote: 07/12/2019 23:49

Cuj Stevanovic :lol: :lol: :lol: Odlicno je procjenio za Vranjesa...sutra vrlo moguce da ce Zeljo pasti na trece mjesto a Borac na drugo upravo najvise zahvaljujucu Vranjesu.
Koga boli q za Borac i njihove smiješne igrace. Igao je u Borcu i Stanceski i onaj Kajkut, pa kod nas bili mrtve kese...pusti tu pricu
Vranješ je kar.ina od igraca bio u Želji.
Jedno od najgorih pojacanja u historiji kluba.
E jest sigurno cim si ti to rekao ja cu odmah klapiti usima i reci da je to tako! Daj ohladi ziv bio Vranjes je jos uvijek klasa za sve nase igrace osim za Stilica.
LSD

#82466 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

De ba Hrasno uozbilji se.
Za klošara Vranješa je Sadiković Iniesta, a Bojo Xavi.

To što neki prosjecan igrac dobro igra u nekom slabijem klubu tipa Borac nije nikakva novost. I Joco Stokic je dominirao u Borcu pa kad je došao u veci klub (u Želju) nestao u akciji :lol: ko da ga Bog nije dao. Nije gol dao gola u dresu Želje.
hrasno38

#82467 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote: 07/12/2019 23:58 De ba Hrasno uozbilji se.
Za klošara Vranješa je Sadiković Iniesta, a Bojo Xavi.

To što neki prosjecan igrac dobro igra u nekom slabijem klubu tipa Borac nije nikakva novost. I Joco Stokic je dominirao u Borcu pa kad je došao u veci klub (u Želju) nestao u akciji :lol: ko da ga Bog nije dao. Nije gol dao gola u dresu Želje.
Sta li ti gledas i koji sport ziv bio :? Sadikovic i Bojo! Kad se skupa obojca na hrpu nisu uradili koliko je Vranjes u ovoj sezoni u Borcu. Vranjes ima internacionalnu karijeru o kojoj ova dvojce jos uvijek mogu da sanjaju i narvno vjerovatno ima i stav i ne dozvoljava da ga neki tamo trenercici jebu u zdrav mozak sa 33 godine. Bojo je danas pokazao da poptpuno opravdano grije klupu i isto kao i Eric aposlutno me nicim nije kupio u ovom djelu sezone. Ali naravno posto je njih selektirao neko u koga ti gledas kao u boga to su najbolji igraci u BiH i ne daj boze da se Amar Osim moze zajebati. Cuj Vranjes prosjecan igrac a Boji igracina........ccccc
Radio Sarajevo

#82468 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Jesi li ti gledao Vranješa u Želji uopšte?
ganjeta

#82469 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Hrasno dobro ti je reko LSD. Stevanović ne može da diše poslije 60 minuta. Borba sve stoji, ali nama treba bolji bek.

Asim Zec je gdje treba, na tribinama.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#82470 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Kao Sadikovic bolji od Vranjesa :lol: :lol: Jeste mozda 5,6x jeftiniji. To sto niko od trenera mozda nije znao pravilno iskoristiti takvog igraca, to sto tamo ima vecu sirinu, to sto je mozda tamo vise motivisan, je sve nasa greska, a da je smijesno pricati o tome da li je igracina za Sadikovica i Boju, to je suvislo. Klub je preuzet od bezkintasa i zato je "otjeran" jer ne vrijedi mozda tih para...

Kazu ide prodaja 2,3 igraca da se namakne lova, iskreno sve i jedan u klubu je zamjenjiv osim Stilica, nadam se makar 1 milon eura za 3, mozda i 4 igraca.... pa da napadnemo titulu, ovako smo slabi ko kite obicne
Radio Sarajevo

#82471 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Ko misli da je Vranješ vrijedio prošle sezone 244.800 KM prošle sezone, taj nije normalan.

Ako mu je plata bila 12.000 neto, ovo gore je cifra koja se godišnje bruto plati za njega.

Realno, vrijedio je dvadeseti dio toga, ali sad će me možda Hrasno početi ubjeđivati da je i Mehremića trebalo ostaviti.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#82472 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Lobotomy atacks.
Sutile su picke pola godine. Poceli su izlaziti iz rupa.
Mogu samo lajati, Amar je tu jos 2.5 godine. Najmanje.
Navijači Zelje, aha :thumbup:
Radio Sarajevo

#82473 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

sime_cipol wrote: 08/12/2019 11:43 Lobotomy atacks.
A fakat... Bljak!
Burdus

#82474 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote: 08/12/2019 11:43 Lobotomy atacks.
Ko ce ga placati? Od cega?
Klub je opterecen dugovima i kreditima da boba fali do stecaja. Bas me zanima kako ce Badzakovo racunovodstvo taj minus pretvoriti u plus🤣🤣🤣🤣
Bolje bi ti bilo da se ne javljas nego da pises postove koji nemaju veze sa realnoscu i zdravom pameti.

PS
Hajmo sada nova runda psovanja, uvreda, etiketiranja🤣
ganjeta

#82475 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Joj reakcije sindikalca kod gola :lol:
Post Reply