Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#82401 Re: Liverpool FC
Pisao sam i nakon Uniteda, ali dzaba govoriti...
Je li ba realno da ova ekipa ne da vise ne moze zaprijetiti nakon kornera, nego ne moze pogodit svog igraca nijedan jebeni put?
Rade li to uopste?! U sta se pretvorila nekad vodeca opasnosti nakon prekida?!
Je li ba realno da ova ekipa ne da vise ne moze zaprijetiti nakon kornera, nego ne moze pogodit svog igraca nijedan jebeni put?
Rade li to uopste?! U sta se pretvorila nekad vodeca opasnosti nakon prekida?!
-
Osmi Socrates
#82402 Re: Liverpool FC
Jbt, vi odmah u "panic mode" ubacite. Ne znam na osnovu čega. Bruno Fernandez je odigrao najbolju utakmicu otkad igra u Premier Ligi protiv vas u nedjelju. Trent odigrao ispod svakog nivoa. To se ne događa prečesto, a i te derbi utakmice uvijek imaju potencijal da izmaknu iz kontrole bez obzira na trenutnu formu.
Ovo je danas bio čudan splet okolnosti, i na Anfieldu će vjerovatno biti sto posto drugačije.
Još ste veliki favoriti da uzmete Ligu. Ništa ove dvije utakmice ne govore.
Kad smo kod kornera, jedina ste ekipa koja još nije primila gol iz kornera u Ligi. To je meni važnija statistika nego što ne dajete golove iz kornera. Golove dajete na bezbroj drugih načina.
Ovo je danas bio čudan splet okolnosti, i na Anfieldu će vjerovatno biti sto posto drugačije.
Još ste veliki favoriti da uzmete Ligu. Ništa ove dvije utakmice ne govore.
Kad smo kod kornera, jedina ste ekipa koja još nije primila gol iz kornera u Ligi. To je meni važnija statistika nego što ne dajete golove iz kornera. Golove dajete na bezbroj drugih načina.
- ismar2215
#82403 Re: Liverpool FC
Ma pretjeruje se, to je cinjenica. Po broju golova smo ubjedljivo najbolji napad lige i druga najbolja odbrana i to samo za go razlike. Eto jos treba i iz kornera da trpamo. Ok, to je nesto na cemu bi trebali raditi, al nije prioritet vala. Malo jesmo poljuljani Unitedom, vjerovatno i Spursima sad, al ide Accrington da se digne samopouzdanje i vjerujem da cemo uzeti Forrest. U odlicnoj su formi, al realno sve su to bile ekipe koje su slabije od njih ili u kanalu sto se tice forme. Protiv boljih ekipa, lagano su gubili ove sezone, neracunajuci oni prvu protiv nas. A Slotu ne izlaze iz glave, tako da vjerujem da ce se dobro spremiti za tekmu.
- BHF_Manijak
#82404 Re: Liverpool FC
Samo mogu reci da je ovoj ekipi falio Dominik u zadnje dvije utakmice i to osjetno!
OK, ja prvi na njega serem jer za jednog ofanzivca ima jako lose brojke, ali kakav pressing covjek radi, kakav radijus kretanja i trku, nevjerovatno.
Jones to nikad nece biti ni imati, Elliott da ne govorim. Hajde Elliott je nesto mladji, ali Jones s 24 godine, ja ne znam sta planiraju sa njim, ali mislim da definitivno nece preci nikad na neki veci level od rezervsite i alternative s klupe.
Jednostavno prespor je u razmisljanju, drzanju lopte itd.
OK, ja prvi na njega serem jer za jednog ofanzivca ima jako lose brojke, ali kakav pressing covjek radi, kakav radijus kretanja i trku, nevjerovatno.
Jones to nikad nece biti ni imati, Elliott da ne govorim. Hajde Elliott je nesto mladji, ali Jones s 24 godine, ja ne znam sta planiraju sa njim, ali mislim da definitivno nece preci nikad na neki veci level od rezervsite i alternative s klupe.
Jednostavno prespor je u razmisljanju, drzanju lopte itd.
- no_sekirli
#82405 Re: Liverpool FC
Isto tako, totalno bezveze od Slota da nije priliku dao i Chiesi i Elliottu sinoć. Salah je mogao ući tamo negdje od 60. minute da malo ugrije tetive.
- BHF_Manijak
#82406 Re: Liverpool FC
Ma Chiesa je novi Melo, nista od tog lika nema.
- vaučer
#82407 Re: Liverpool FC
Uglavnom najgori mogući ishod. Morat će igrati na pobjedu na Anfieldu. Nije nepremostivo ali bi bilo bolje da mogu bar malo kalkulirati. Dobro je da je opet FA kup nakon polufinala Liga Kupa a ne ligaška utakmica - valjda nas tu loptice pomiliju malo. Sad nek odmori sve do jednog u FA kupu i onda protiv Foresta vidjeti gdje smo i šta smo. Naredni niz utakmica ako otvorimo s pobjedom - možemo ih nanizati nekoliko. Forest je sigurno najteži protivnik od ovih, trebali bi lakše s Brentfordom, Ipswichem i Bournemouthom.
Jebeni Januar uglavnom, svake jebene godine isti kurac.
Jebeni Januar uglavnom, svake jebene godine isti kurac.
- AmiĐa_Idriz
#82408 Re: Liverpool FC
Šteta što je onaj Araujo staklena vuna, mogao bi se izvući iz Barcelone za lijepu cifru.
- BHF_Manijak
#82409 Re: Liverpool FC
Meni iskreno bilo bi prece rjesavat lijevog beka (znam, nece debili, jer imaju dva beka, a u sustini od ta 2 beka ne mozes jednog cestitog igraca napravit), a ako iskoci sta za stopera dobro i jest. Takodjer uzurbano bih radio na tome da ono drvo nekome utalim za 30-40 miliona bar i da all in idem na kakvog kvalitetnog realizatora.
- AmiĐa_Idriz
#82410 Re: Liverpool FC
Nikad neizvjesnije ljeto je pred nama
- BHF_Manijak
#82411 Re: Liverpool FC
Po pitanju odlazaka sigurno da, po pitanju dolazak - svako ljeto ista prica i svaki prelazni rok. "Next summer" prica vise na kurac ide opasno.
Sto se Slota tice, pa ima mi smisla da mu je trebala jedna sezona da ima sto bolji uvid u ekipu i da ce nesto "svoje" pokusati napraviti, ko mu se uklapa, ko ne uklapa.
Ono sto je pozitivno ili se barem tako cini, da je onako prilicno direktniji i hladniji u odnosu na Kloppa, ne djeluje mi da ima tu previse nekog vezivanja, emocije, nego majsotre ili jesi ili nisi. Ako nisi, trazit cemo nekog ko jeste.
Medju prima koji mislim da ce im biti noga je debil Darwin, Endo, a mislim da nesto ni Elliotta ne mirise previse, jer je spor do picke materine.
Sto se Slota tice, pa ima mi smisla da mu je trebala jedna sezona da ima sto bolji uvid u ekipu i da ce nesto "svoje" pokusati napraviti, ko mu se uklapa, ko ne uklapa.
Ono sto je pozitivno ili se barem tako cini, da je onako prilicno direktniji i hladniji u odnosu na Kloppa, ne djeluje mi da ima tu previse nekog vezivanja, emocije, nego majsotre ili jesi ili nisi. Ako nisi, trazit cemo nekog ko jeste.
Medju prima koji mislim da ce im biti noga je debil Darwin, Endo, a mislim da nesto ni Elliotta ne mirise previse, jer je spor do picke materine.
- ismar2215
#82412 Re: Liverpool FC
Ma to je jedina velika mana Kloppa bila, emotivno vezivanje za igrače. Kod Slota mi se baš sviđa ta drskost.
Mislim da ćemo na ljeto ići po špica, stopera i/ili lijevog beka i neku polivalentnu šesticu. Naravno dosta ce zavisiti i ko će od ove trojice bez ugovora ostati.
Mislim da ćemo na ljeto ići po špica, stopera i/ili lijevog beka i neku polivalentnu šesticu. Naravno dosta ce zavisiti i ko će od ove trojice bez ugovora ostati.
- AmiĐa_Idriz
#82413 Re: Liverpool FC
Previše je to posla za Hughesa. Treba ga neko napomenuti da je sportski direktor. Ne bi bilo zgoreg.
- vaučer
#82414 Re: Liverpool FC
Ma dajte molim vas. Najbolje ljeto koje mogu zamisliti je da potpišemo 2/3 od ovih kojima ističe ugovor - zamjenimo tog koji odlazi i pokrpimo još jednu poziciju, bio to lijevi bek, stoper, štagod. Sve iznad tog će biti 100% ovisno o odlaznim transferima. A ako odu 2/3 ili svi kojima ističe ugovor - onda je ljeto u biti samo da se zamjene oni - ostalo ostaje kako jeste.
Nažalost to je stvarnost u kojoj se nalazimo. Imamo ljudski digitron u Edwardsu koji baca računice i njegovog lutka koji obavlja posao na terenu. Ne očekujmo previše.
Nažalost to je stvarnost u kojoj se nalazimo. Imamo ljudski digitron u Edwardsu koji baca računice i njegovog lutka koji obavlja posao na terenu. Ne očekujmo previše.
- King_Kenny
#82415 Re: Liverpool FC
Ode Dyche. Sad ta tri boda nisu tako teško osvojiva. 
- drug_profi
#82417 Re: Liverpool FC
Kazu da imaju backup fond cca 200 miliona eura za kupovinu zamjena ovoj trojici ako ne potpisu.
Isto kazu da ce 2024. Biti po finansijskom izvjestaju gubitak par desetina miliona
Isto kazu da ce 2024. Biti po finansijskom izvjestaju gubitak par desetina miliona
- AmiĐa_Idriz
#82418 Re: Liverpool FC
Nama treba pojačanje u odbrani i vezi. Jedino ako će im deponovati Nuneza ili Chiesu suprotno.
- BHF_Manijak
#82419 Re: Liverpool FC
I ti poceo gubiti zivce?AmiĐa_Idriz wrote: ↑09/01/2025 17:19 Previše je to posla za Hughesa. Treba ga neko napomenuti da je sportski direktor. Ne bi bilo zgoreg.
Welcome to the club.
- ismar2215
#82420 Re: Liverpool FC
Ma ne znam ljudi, evo dodje i januar, prodje najgusci raspored, a ispade da nam nije niko bio neophodan
S ove distance zamjeram samo nepotpisivanje ugovora s ovom trojicom, ostalo ne. Lijevi bek skripi, al ok mi je da je Slot dao sansu Robertsonu i Tsimikasu. Evo stoperi izdrzali dosad. Gomeza sad nema mjesec i po, al vratio se Konate, Quansah je ok. Ja bih isto volio da sutra potpise recimo Hincapie, al ko garantuje da je on napredak? Mislim sanse su tu 50:50. I koje je to pojačanje za koga sigurno mozemo reci da ce nas unaprijediti pred nastavak sezone ako dodje sad u januaru. Jedino da dovedu Isaka ili nekog drugog iz lige. Ako ce dovoditi iz Bundeslige, francuske, spanije, italije, ma to svakako nece biti korisno do naredne sezone, a skuplje ces ga platit.
Sto se tice Kviche, treba imati na umu da Barca hoce Diaza, Diaz hoce u Barcu. Kvicha je mladji 4 godine, bolji vjerovatno...
Sto se tice Kviche, treba imati na umu da Barca hoce Diaza, Diaz hoce u Barcu. Kvicha je mladji 4 godine, bolji vjerovatno...
- BHF_Manijak
#82421 Re: Liverpool FC
Quansah ocito nije ok, od utakmice s Unitedom decko vise nije to. Da li psiholog moze nesto napraviti, Slot, ko god, ali on pogubljeno djeluje.
U redu, eto bio je bolestan sinoc, ali jebem mu nije to razlog da u 6. minuti dajes loptu u noge protivniku, nicim izazvan.
Za Robertsona se vidjelo i prosle sezone da je u debeloj silaznoj putanji, govorilo se da bi trebalo traziti nekoga ko igra i stopera i lijevog beka.
U redu, eto bio je bolestan sinoc, ali jebem mu nije to razlog da u 6. minuti dajes loptu u noge protivniku, nicim izazvan.
Za Robertsona se vidjelo i prosle sezone da je u debeloj silaznoj putanji, govorilo se da bi trebalo traziti nekoga ko igra i stopera i lijevog beka.
- AmiĐa_Idriz
#82423 Re: Liverpool FC
Ovo je copy - paste situacija sa Diazom. Kvicha planiran na ljeto, iskočila prilika sada. Samo što je ove godine Diaz u ulozi Manea.
- BHF_Manijak
#82424 Re: Liverpool FC
Diazu najvise fali kontinuitet, a i brzinu je prilicno izgubio.
Mada i dalje sam misljenja da je ovo trenutno najnepotrebniji moguci transfer, barem 3 pozicija prije ove vape da se pokriju.

Mada i dalje sam misljenja da je ovo trenutno najnepotrebniji moguci transfer, barem 3 pozicija prije ove vape da se pokriju.
- AmiĐa_Idriz
#82425 Re: Liverpool FC
Ma nama je januar uvijek transfer rok prilika, a ne toliko potreba. Jbg, ako kakav npr. stoper iz excela bude dostupan sad i dovešće ga, ako ne onda najviše neki Kabak i vozdra.