Telemach wrote:
Zdravo PS4 Share,
U cilju pružanja najboljih usluga, konstantno obogaćujemo našu ponudu i značajno investiramo i ulažemo u korisničko zadovoljstvo, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja, servisa i cijene. Uveli smo mnoštvo novih kanala, predstavili smo Eon Smart Box (prvi na našem tržištu), omogućili preko 14,000 naslova u VOD katalogu, implementirali veće brzine interneta kao i besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH. Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Odlučujući se za našu novu ponudu EON paketa možete napraviti velike uštede, te ostvariti mnoštovo benefita. Telemach svojim korisnicima omogućava internet brzine do 200 Mbps, odnosno najveće na tržištu. U novim EON paketima nudimo još veće brzine od ranije. Od 01.04.2019. godine povećavamo brzine unutar EON LIGHT I EON LIGHT DUO paketa:
EON LIGHT 75/6
EON LIGHT DUO 50/6
Lijepo vas zamolio da nas poštedite ovakvih odgovora koji samo dodatno iritiraju već iziritirne korisnike, ali izgleda ništa od toga...
Zašto vaša ulaganja i investicije moraju da plaćaju vaši korisnici?
DOU NET GRANDE EXTRA - čime ste to ovaj paket obogatili da bi opravdali 7,60 KM višu cijenu? Za godinu i pol!
AMC kanale ste izbcili i ponovo ubacili i sad nam to poturate kao poboljšanje..pa mislim..stvarno ste posebni..
OTV VAlentinovo i Izvorna TV su za vas unapređenje usluge? Pink paket?
14000 naslova u VoD-u? Red je napomenuti da se to samo odnosi na korisnike EON paketa. Naravno, ja imam mogućnost instalacije EON aplikacije na neki od android uređaja ali to mi zaista ne treba. Zašto mislite da je to unapređenje usluge za sve korisnike?
200 Mbps nije najveća brzina interneta u BiH, nemojte iznositi neistine.
Besplatna digitalizacija? Tražim drugi risiver besplatno za TV na kojem je samo analogna, a sve u sklopu te vaše akcije besplatne digitalizacije. Onaj dan kad istu ukinete, da li će i to biti unapređenje ponude? Ne iz moje perspektive.
Lijepo Telemach molim da nam više ne unapređuju usluge, odnosno da nam cijene više ne podižu. Unapređenje usluge možete raditi samo o svom trošku, kao što je to svugdje u svijetu normalno.
Vaš vjerni korisnik!