Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nivelacija
#82351 Re: Premijer liga BiH
Ramazan 
-
sumirprimus
#82352 Re: Premijer liga BiH
pdf religija ti je nekoliko spratova vise, tema je plbhNivelacija wrote:Ramazan
- BlueBlood
#82353 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:nego kolko ih je bilo na proslavi titule bogat isve zaboravimBlueBlood wrote:haj sto su se pojavili nekakvi novi likovi ovde odjednom i svasta pisu nego sto se brisu komentari ljudi koji su dugo ovde![]()
ko da gledam sad ide ban zbog komentarisanja rada moderacije![]()
![]()
![]()

- wewa
#82354 Re: Premijer liga BiH
hvala na insanskom postuKaligrafija wrote:Ja kao pitar se uopste ne radujem, ovom sto se desava u FKŽ, zar da neke kite, koje nebi igrale ni u 5 ligi bivse yu, idu u evropska takmicenja...Sarajevo je moj klub, ali je i Zeljo klub mog grada, mnogi moji drugovi, familija, navijaju za Sarajevo, isto tako i za Zelju... I sta sad ja trebam njih da ne volim... Pa jbt otac mi navija za Zelju, a ja citav zivot za Sarajevo.. Prije rata smo isli zajedno na utakmice, ja nekad sa njim ako nije igralo Sarajevo, on nekad sa mnom, ako nije igrao Zeljo...imali smo uvijek jaranska prepucavanja, ali na temu igre igraca, nikad na temu jel klub ima finansijskih problema i slicna sranja koja se danas desavaju unutar klubova i saveza... Znamo da je drugostepena komisija oprastala puno vise i odobravala licence za Evropu, ovo sto se radi je samo zadovoljavanje nacionalnog kljuca i nista drugo... Ova citava liga je u kurcu, zajedno sa savezom, tako da niko nema osnova da se nekom smije... Prosjek par stotina ili par hiljada gledalaca po utakmici je vise nego zabrinjavajući, vise ljudi se skupi na autopijaci na Stupu nedjeljom... Roditelji nece da vode djecu na utakmice, sto zbog finansijske situacije, sto zbog licne sportske nekulture, sto iz straha, a Bgm ruku na srce nemaju sta ni da vide, seosko "keranje" lopte... E to su stvari koje nas sviju treba da brinu...! FK Sarajevo i navijaci trebaju da gledaju samo sebe i svoje sportske uspjehe, podjebavanje DA, ali ono sportsko, u smislu jes ga izvrnuo, probacio kroz noge, dvije lijeve i bla bla... Ovo vazi i za jedan i drugi klub, a ovo Tan, Nam Siljak, Misimovic i slicna sranja, treba svako o sebi da se bavi... Lopovski savez i lopovska sudijska organizacija su ono cime svi treba da se bavimo, za boljitak fudbala i povratak navijaca na stadione, a ne da gledamo da komsiji crkne krava ili komsija da to zeli nama...! Zelji zelim sve najbolje, da se konsoliduje, da igra Evropu... I da bude vjecno drugi...!
Sportski pozdrav svim normalnim ljudima...!
-
hzsa22
#82355 Re: Premijer liga BiH
Jesu li se Transparentni oglasili ili golub jos nije stigao do zvornicke?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#82356 Re: Premijer liga BiH
Moze licenca i poslije drugostepene
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ana/156275
a mozda i ne bude
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ana/156275
a mozda i ne bude
-
sumirprimus
#82357 Re: Premijer liga BiH
haha fakat postavi ja cojka momka delijeeeBlueBlood wrote:sumirprimus wrote:nego kolko ih je bilo na proslavi titule bogat isve zaboravimBlueBlood wrote:haj sto su se pojavili nekakvi novi likovi ovde odjednom i svasta pisu nego sto se brisu komentari ljudi koji su dugo ovde![]()
ko da gledam sad ide ban zbog komentarisanja rada moderacije![]()
![]()
![]()
-
todd_smith
#82358 Re: Premijer liga BiH
Vise ce manijaka biti na zeljinim evropskim utakmicama ljeti nego sto je nas bilo na proslavi duple krune 
-
Nivelacija
#82359 Re: Premijer liga BiH
Religija je uticala na brojnost i proslavu koju trazis u odgovorusumirprimus wrote:pdf religija ti je nekoliko spratova vise, tema je plbhNivelacija wrote:Ramazan
-
sumirprimus
#82360 Re: Premijer liga BiH
ma zivo mi se za to fucka nego mi zanimljivo kako ga momcilo blueblod ovjeri slikom vazda 
-
vryzas
#82361 Re: Premijer liga BiH
Kaligrafija wrote:Ja kao pitar se uopste ne radujem, ovom sto se desava u FKŽ, zar da neke kite, koje nebi igrale ni u 5 ligi bivse yu, idu u evropska takmicenja...Sarajevo je moj klub, ali je i Zeljo klub mog grada, mnogi moji drugovi, familija, navijaju za Sarajevo, isto tako i za Zelju... I sta sad ja trebam njih da ne volim... Pa jbt otac mi navija za Zelju, a ja citav zivot za Sarajevo.. Prije rata smo isli zajedno na utakmice, ja nekad sa njim ako nije igralo Sarajevo, on nekad sa mnom, ako nije igrao Zeljo...imali smo uvijek jaranska prepucavanja, ali na temu igre igraca, nikad na temu jel klub ima finansijskih problema i slicna sranja koja se danas desavaju unutar klubova i saveza... Znamo da je drugostepena komisija oprastala puno vise i odobravala licence za Evropu, ovo sto se radi je samo zadovoljavanje nacionalnog kljuca i nista drugo... Ova citava liga je u kurcu, zajedno sa savezom, tako da niko nema osnova da se nekom smije... Prosjek par stotina ili par hiljada gledalaca po utakmici je vise nego zabrinjavajući, vise ljudi se skupi na autopijaci na Stupu nedjeljom... Roditelji nece da vode djecu na utakmice, sto zbog finansijske situacije, sto zbog licne sportske nekulture, sto iz straha, a Bgm ruku na srce nemaju sta ni da vide, seosko "keranje" lopte... E to su stvari koje nas sviju treba da brinu...! FK Sarajevo i navijaci trebaju da gledaju samo sebe i svoje sportske uspjehe, podjebavanje DA, ali ono sportsko, u smislu jes ga izvrnuo, probacio kroz noge, dvije lijeve i bla bla... Ovo vazi i za jedan i drugi klub, a ovo Tan, Nam Siljak, Misimovic i slicna sranja, treba svako o sebi da se bavi... Lopovski savez i lopovska sudijska organizacija su ono cime svi treba da se bavimo, za boljitak fudbala i povratak navijaca na stadione, a ne da gledamo da komsiji crkne krava ili komsija da to zeli nama...! Zelji zelim sve najbolje, da se konsoliduje, da igra Evropu... I da bude vjecno drugi...!
-
Nadzorna_ploca
#82362 Re: Premijer liga BiH
Njemu zena djeca sva ne spavaju nocima
Zbog Hordi zla

Zbog Hordi zla
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82363 Re: Premijer liga BiH
Pa realno, Željo je po tabeli trebao ići, međutim ovo za drugostepenu nije u njihovoj moći, tu ti UEFA diktira i možeš:Kaligrafija wrote:Ja kao pitar se uopste ne radujem, ovom sto se desava u FKŽ, zar da neke kite, koje nebi igrale ni u 5 ligi bivse yu, idu u evropska takmicenja...Sarajevo je moj klub, ali je i Zeljo klub mog grada, mnogi moji drugovi, familija, navijaju za Sarajevo, isto tako i za Zelju... I sta sad ja trebam njih da ne volim... Pa jbt otac mi navija za Zelju, a ja citav zivot za Sarajevo.. Prije rata smo isli zajedno na utakmice, ja nekad sa njim ako nije igralo Sarajevo, on nekad sa mnom, ako nije igrao Zeljo...imali smo uvijek jaranska prepucavanja, ali na temu igre igraca, nikad na temu jel klub ima finansijskih problema i slicna sranja koja se danas desavaju unutar klubova i saveza... Znamo da je drugostepena komisija oprastala puno vise i odobravala licence za Evropu, ovo sto se radi je samo zadovoljavanje nacionalnog kljuca i nista drugo... Ova citava liga je u kurcu, zajedno sa savezom, tako da niko nema osnova da se nekom smije... Prosjek par stotina ili par hiljada gledalaca po utakmici je vise nego zabrinjavajući, vise ljudi se skupi na autopijaci na Stupu nedjeljom... Roditelji nece da vode djecu na utakmice, sto zbog finansijske situacije, sto zbog licne sportske nekulture, sto iz straha, a Bgm ruku na srce nemaju sta ni da vide, seosko "keranje" lopte... E to su stvari koje nas sviju treba da brinu...! FK Sarajevo i navijaci trebaju da gledaju samo sebe i svoje sportske uspjehe, podjebavanje DA, ali ono sportsko, u smislu jes ga izvrnuo, probacio kroz noge, dvije lijeve i bla bla... Ovo vazi i za jedan i drugi klub, a ovo Tan, Nam Siljak, Misimovic i slicna sranja, treba svako o sebi da se bavi... Lopovski savez i lopovska sudijska organizacija su ono cime svi treba da se bavimo, za boljitak fudbala i povratak navijaca na stadione, a ne da gledamo da komsiji crkne krava ili komsija da to zeli nama...! Zelji zelim sve najbolje, da se konsoliduje, da igra Evropu... I da bude vjecno drugi...!
a) da daš licencu, gdje bi se Radnik žalio i popušili i savez i Željo
b) odbiješ licencu i tu puši samo Željo
Nekad je moglo, progledavalo se, međutim ne može više i nema to veze da li je Željo, Sarajevo, Zrinjski ili bilo koji drugi klub.
Skupo su platili proceduralnu grešku svoje administracije.
-
sumirprimus
#82364 Re: Premijer liga BiH
kako kod vas u zivnicama?Nadzorna_ploca wrote:Njemu zena djeca sva ne spavaju nocima
Zbog Hordi zla
jel se slavilo otvoreno, ili u miru 4 zida???
-
Nadzorna_ploca
#82365 Re: Premijer liga BiH
Ramazanski. Tekma pa kuca. Teravija i tako dalje.sumirprimus wrote:kako kod vas u zivnicama?Nadzorna_ploca wrote:Njemu zena djeca sva ne spavaju nocima
Zbog Hordi zla
jel se slavilo otvoreno, ili u miru 4 zida???
-
sumirprimus
#82366 Re: Premijer liga BiH
znaci strah od manijaka zivnice? 
pitam za proslavu titule, ne za vjerska ubjedjenja
pitam za proslavu titule, ne za vjerska ubjedjenja
-
Nadzorna_ploca
#82367 Re: Premijer liga BiH
Tim redom sam proslavio. Hoces da ti naslikam. 
-
sumirprimus
#82368 Re: Premijer liga BiH
pa to nije proslava ,to je mevlud

-
Nadzorna_ploca
#82369 Re: Premijer liga BiH
Boze moj, tako se grah okrenuo. 
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#82370 Re: Premijer liga BiH
"Nasa kafana, nasa pravila" ne ulazi u to?Kaligrafija wrote:...
I gledaj ti kod njih u zadnih pet godina (da ne ulazimo dalje) sve same lazi. Evo Miske sta god je rekao LAZ. Koliko su se samo lozili a sve fake. Placeni raskidi, tribina bez dozvole, ko zna kakav je kriminalni deal sa savezom postignut za teren (duzni za za isti Bog zna koliko i kome) i krov na istoku(tribina bez gradjevinske dozvole a samim time i upotrebne)
I sad isto svi im govore da ih lazu, jok nije tako. I jos ne valjamo, treba valjda podrzati kriminal.
-
sumirprimus
#82371 Re: Premijer liga BiH
ha jebga sad osjete bijes i nemoc...
al ima i patetike. onaj jedan kuka sto mu stalno suze hoce na oci,ne jede ne spava
a i lars presto trolat
al ima i patetike. onaj jedan kuka sto mu stalno suze hoce na oci,ne jede ne spava
a i lars presto trolat
-
sumirprimus
#82372 Re: Premijer liga BiH
a generalno ovako ziva materija a tema im mrtva, o cem use radi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82373 Re: Premijer liga BiH
Pitaj Selimovića, mada ako mu je vjerovati, ne zna ni onsumirprimus wrote:a generalno ovako ziva materija a tema im mrtva, o cem use radi?
-
sumirprimus
#82374 Re: Premijer liga BiH
ajde da ne dosipam so na ranu nije fer plej 
- studiorum_tuzlaensis
#82375 Re: Premijer liga BiH
komisija donosi odluku glasanjem i bilo je 3:3, tako da to što ti pričaš nema veze s vezom. Moglo je prije, može i sada. Savez donosi odluku a ne UEFA, a licence su se dodijeljivale za 100X gore prekrsaje i prijestupe.Tomahawk11 wrote:Pa realno, Željo je po tabeli trebao ići, međutim ovo za drugostepenu nije u njihovoj moći, tu ti UEFA diktira i možeš:Kaligrafija wrote:Ja kao pitar se uopste ne radujem, ovom sto se desava u FKŽ, zar da neke kite, koje nebi igrale ni u 5 ligi bivse yu, idu u evropska takmicenja...Sarajevo je moj klub, ali je i Zeljo klub mog grada, mnogi moji drugovi, familija, navijaju za Sarajevo, isto tako i za Zelju... I sta sad ja trebam njih da ne volim... Pa jbt otac mi navija za Zelju, a ja citav zivot za Sarajevo.. Prije rata smo isli zajedno na utakmice, ja nekad sa njim ako nije igralo Sarajevo, on nekad sa mnom, ako nije igrao Zeljo...imali smo uvijek jaranska prepucavanja, ali na temu igre igraca, nikad na temu jel klub ima finansijskih problema i slicna sranja koja se danas desavaju unutar klubova i saveza... Znamo da je drugostepena komisija oprastala puno vise i odobravala licence za Evropu, ovo sto se radi je samo zadovoljavanje nacionalnog kljuca i nista drugo... Ova citava liga je u kurcu, zajedno sa savezom, tako da niko nema osnova da se nekom smije... Prosjek par stotina ili par hiljada gledalaca po utakmici je vise nego zabrinjavajući, vise ljudi se skupi na autopijaci na Stupu nedjeljom... Roditelji nece da vode djecu na utakmice, sto zbog finansijske situacije, sto zbog licne sportske nekulture, sto iz straha, a Bgm ruku na srce nemaju sta ni da vide, seosko "keranje" lopte... E to su stvari koje nas sviju treba da brinu...! FK Sarajevo i navijaci trebaju da gledaju samo sebe i svoje sportske uspjehe, podjebavanje DA, ali ono sportsko, u smislu jes ga izvrnuo, probacio kroz noge, dvije lijeve i bla bla... Ovo vazi i za jedan i drugi klub, a ovo Tan, Nam Siljak, Misimovic i slicna sranja, treba svako o sebi da se bavi... Lopovski savez i lopovska sudijska organizacija su ono cime svi treba da se bavimo, za boljitak fudbala i povratak navijaca na stadione, a ne da gledamo da komsiji crkne krava ili komsija da to zeli nama...! Zelji zelim sve najbolje, da se konsoliduje, da igra Evropu... I da bude vjecno drugi...!
a) da daš licencu, gdje bi se Radnik žalio i popušili i savez i Željo
b) odbiješ licencu i tu puši samo Željo
Nekad je moglo, progledavalo se, međutim ne može više i nema to veze da li je Željo, Sarajevo, Zrinjski ili bilo koji drugi klub.
Skupo su platili proceduralnu grešku svoje administracije.
Opet kažem: SAMI PALI - SAMI SE UBILI.
na temu:
Meni je drago što Željo nije dobio licencu samo iz razloga zato što će se mnoge stvari iskristalisati nakon ovoga. Pogotovo trougao Šiljak-Osim-Selimović.
Velika je šteta za klub neizlazak u Evropu, ali barem možemo očekivati manje parazita i pijavica dogodine.