Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitar_na_motoru wrote:Savez je rak rana bh fudbala.
S tim da savez nema ama bas nikakve veze sa nedodjeljivanjem licence.
Koliko volim da reprezentacija ode na neko veliko takmičenje, toliko mrzim sto ce uhljupi u savezu dobiti milione na raspolaganje da ih trose na svoje guzice.
Bas tako nekako
strong69 wrote:
Pitar_na_motoru wrote:Savez je rak rana bh fudbala.
S tim da savez nema ama bas nikakve veze sa nedodjeljivanjem licence.
Savez uništava BH klubove, uništava interes za "Premijer" ligom, infrastruktura se ne popravlja, ne ulaže se...
Za par godina, zbog visedecenijske stagnacije, nijedan BH klub neće moći igrati u evropskim takmičenjima.
Zlo.
Upravo tako, a jos jedan primjer je i prelazni rok.
I cinjenica je da bi savez dao licencu da nema UEFA kontrole. Medjutim, savez nije kriv za licencu.
nevjerovatno je da onom ustamujicu kako vec iz odbora nije jasno kako nisu dobili licence., ako imas pravilnike o tome? pa zar ne bi trebao biti upoznat sa procedurama?
i tacno sad gledam koliko puta smo mi ovako isto ispadali smijesni, vazda drugi krivi
sumirprimus wrote:nevjerovatno je da onom ustamujicu kako vec iz odbora nije jasno kako nisu dobili licence., ako imas pravilnike o tome? pa zar ne bi trebao biti upoznat sa procedurama?
i tacno sad gledam koliko puta smo mi ovako isto ispadali smijesni, vazda drugi krivi
Kontam za ovo od jučer
Niko se živ nije oglasio, nije pošteno tvrditi da licenca nije upitna, a onda šutjeti dok Radnik objavljuje kako ide u Evropu.
Dušmanluk prema svojim navijačima.
sta druze da kazu, realno, zabrljali su posteno i amaterski.
mogu oni sad krivit koga hoce, mada tacno znam kako im je, tvoji sjebu stvar, a tebi svako ziv kriv hehe
Bolje da se nisu ni uvaljivali s tom pričom dalje, realno su još više navukli sebi na guzicu.
Kažeš kako jeste, zajebali, jesmo, idemo dalje, popravljaj kako znaš i umiješ, od kuknjave nema ništa.
oni su uletili u kolo u kom se mi i celik nalazimo, unutarnja previranja, u kom se i sarajevo nalazilo, pa i velez...
i dok to ne rijese mrka kapa..
doduse nismo ni mi ni celik jos rijesili
sumirprimus wrote:nevjerovatno je da onom ustamujicu kako vec iz odbora nije jasno kako nisu dobili licence., ako imas pravilnike o tome? pa zar ne bi trebao biti upoznat sa procedurama?
sumirprimus wrote:oni su uletili u kolo u kom se mi i celik nalazimo, unutarnja previranja, u kom se i sarajevo nalazilo, pa i velez...
imal sta iz Rudarske 2?
jest im skupo slovo, niko se ne oglasava
sumirprimus wrote:oni su uletili u kolo u kom se mi i celik nalazimo, unutarnja previranja, u kom se i sarajevo nalazilo, pa i velez...
imal sta iz Rudarske 2?
jest im skupo slovo, niko se ne oglasava
suti vidis da trenutno postravljamo standarde nejavljanja iz kluba
nasa posla ba
a mozda su srbi?
na stranu zajebancija zajebali ste sami ste krivi, mada ni ova prica iz radnika nije im na obraz. dobili su na guzove par euro tekmi minimum po miliona bolje da sute...
RasAlGhul wrote:Ali i pitari su drama, odjednom Savez pravedan, odlično rade tako i treba, neka se napokon podvukla linija kako treba raditi Propade im one da Željezničar drži Savez, da imamo svoje ljude koji kroje sudbinu svakog kluba iz sjene A pitar namjerno glasao protiv nas sa braćom sa Sokoca i Kalinovika, Širokog Brijega...
cuj pitari mu krivi sto nisu isplatili covjeka na vrjeme