Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opetja033 wrote:Kako je mirna, lijepa i tiha noc u centralnim, urbanim gradskim dijelovima. Tipicna nedjeljna noc. Osim par automobila koji prodju i remete tu idilu - u Starom Gradu i Centru ama bas NISTA ne pokazuje da je neki fudbalski klub iz Sarajeva postao prvak Bosne i Hercegovine. Ovako je najbolje - hastal vam, hastal nam. Mi cemo nastaviti slaviti titule pred Vjecnom Vatrom, vama eto Grbavice i to je to.
Cestitke na osvojenoj tituli jos jednom.
U "centralnim, urbanim gradskim dijelovima" tipa Lješevo i Blekin potok večeras -18 stepeni... ko bi slavio po takvom kijametu
I zašto titule u množini?
Last edited by ultima_palabra on 20/05/2012 21:48, edited 1 time in total.
wannabe_ultra wrote:jednom sam to vec rekao ali da ponovim opet
manji sarajevski klub, nk zeljeznicar, ima daleko najbolje i najbrojnije navijace na internetu, kao i najjaci lobi na forumima
btw sve cestitke na duploj kruni
Cestitke gigantima na opstanku... Da je ostalo jos par kola vise, ne bi se imalo sta cestitat...
Dobro je jednom vidjeti ispunjene tribine i u Tuzli... i to kad je najpotrebnije toliki grad, a sport nikog ne zanima, znam da nema rezultata, ali opet... ovo me bas iznenadilo...
sto se tice komsija, mi smo imali vise opcija za proslavu titule... Vjecna, pozoriste, stadion... mislim nije da se bunim nesto, nego mi malo smijesno... nas ste onda prozivali sto nam je samo 20 000 ljudi bilo na stadionu, pa nas malo ispred Vjecne jer je vas bilo duplo vise i slicne price, a sad truba... fajront u 19h, jos ljudi pomjere ovo kolo zbog finala LP...
Udri brigu na veselje/zajebanciju.....to je moto pitarčića............al briga će da uslijedi već sutra rano, ako već nije..........jer srijeda se bliži.........da li će još jedan trofej (igranje u europi) biti u vitrinama fks ?
Mi smo druga galaksija, pa je Vama ovo sve čudno, i naš način slavlja, i ovih +18, i Osimi, i Svraka tika-taka........nikakvi xanax-i, analgini, apaurini, vama ne mogu pomoći...jedino možda morfij da ublaži bol koja će se učestalo javljati
am2804 wrote:Udri brigu na veselje/zajebanciju.....to je moto pitarčića............al briga će da uslijedi već sutra rano, ako već nije..........jer srijeda se bliži.........da li će još jedan trofej (igranje u europi) biti u vitrinama fks ?
Mi smo druga galaksija, pa je Vama ovo sve čudno, i naš način slavlja, i ovih +18, i Osimi, i Svraka tika-taka........nikakvi xanax-i, analgini, apaurini, vama ne mogu pomoći...jedino možda morfij da ublaži bol koja će se učestalo javljati
Ma, samo su malo pali... Bice oni opet svoji kad im se nastima licenca i isceprkaju bod u srijedu...
jel borac već osigurao ligu europe?
pronađoh na jednoj stranici vezanoj za to takmičenje da su oni već upisani kao tim koji tu učestvuje...uz široki brđeg
znači sarajevo i olimpic su još za to zadnje mjesto, s tim da imaju "nabrijane" protivnike da se sve svede na to da kone (ove sa koševa) ne vide europu
salle_eh1986 wrote:jel borac već osigurao ligu europe?
pronađoh na jednoj stranici vezanoj za to takmičenje da su oni već upisani kao tim koji tu učestvuje...uz široki brđeg
znači sarajevo i olimpic su još za to zadnje mjesto, s tim da imaju "nabrijane" protivnike da se sve svede na to da kone (ove sa koševa) ne vide europu
???
Opet svi protiv njih.............conspiracy theory
???
Opet svi protiv njih.............conspiracy theory
Borac bi se dao nagovorit da ne zapinje previse, ali ovi su kokuzi, a gracic pun ko brod...
wannabe_ultra wrote:eto imate na sportsport.ba slike mescini pa pogledajte kako je danas bilo na stadionu grbavica, vi sto preko interneta i foruma pratite svoj klub nosara, plavih 11 itd
Iako sam prije 10-ak dana izjavio da mi je želja da se mi na "simboličan" način osvetimo i izbacimo Leotar iz lige, sve su izgledi da će to biti Gošk. Ovi su se prije tekme sa Slobodom već odlučili na taj potez. Šteta........
???
Jeste i u slučaju poraza od Sarajeva i pobjede Olimpica u Širokom jer su bolji u međusobnom duelu protiv Olimpica. Na Otoci 2-1 za Olimpic, a u Banja Luci 1-0 za Borac.
MA Bogami ih bezze mezite, ignorisite pojedicne stp komentarisu proslavu, ove ispostujte sto cestitaju i korektni su i to je to, uzivajmo u slavlju i uspjesima naseg kluba!
Vidite da imaju svojih problema zbog kojih ne bi glavu trebali dizati od brige, tako da ne obracajte paznju na pojedince sto zajedljivo komentarisu, ako im je satiskafikacija nasa "prosjecna" proslava, ok, bitni su trofeji(s cim se i sami sloziti jer vec polahko dolazi do frustracija jer trofeja dugo vec nema) a sve ostalo je kao dodatna oprema za vas automobil bez koje se moze naravno ali eto lijepo je kad se nadje u/na autu.
am2804 wrote:Iako sam prije 10-ak dana izjavio da mi je želja da se mi na "simboličan" način osvetimo i izbacimo Leotar iz lige, sve su izgledi da će to biti Gošk. Ovi su se prije tekme sa Slobodom već odlučili na taj potez. Šteta........
Bilo bi pozeljno nabit ih... A ko ce ispast nije nasa stvar...
am2804 wrote:Iako sam prije 10-ak dana izjavio da mi je želja da se mi na "simboličan" način osvetimo i izbacimo Leotar iz lige, sve su izgledi da će to biti Gošk. Ovi su se prije tekme sa Slobodom već odlučili na taj potez. Šteta........
Bilo bi pozeljno nabit ih... A ko ce ispast nije nasa stvar...
Kako je lijepo vidjeti naslove tipa: Igrači i navijači zajedno slave novu Željinu titulu prvaka, Grbavica pjesmom ispratila svoje heroje, POGLEDAJTE finalnu ceremoniju na Grbavici i epilog duple krune i slicno....s druge strane žalosno i tužno vidjeti naslove tipa
Jović: Ovo je bilo poniženje, Fudbaleri Sarajeva još uvijek nisu obezbijedili nastup na evropskoj sceni, Očajno izdanje bordo tima...sa smrknutom čika Jovinom facom iz profila