Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#8226 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ima mudonja među novinara i likova koji imaj barem gram mozga i znanja iz svoje profesije, odmah nakon prvenstva postaviti DIREKTNA pitanja Begiću i Sušiću, ali ne u smislu "Vaš komentar na slučaj Zukanović" oni nešto odbruse i hvala lijepo..nego, udariti sa pitanjima i podpitanjima i dovesti ih do ruba nervoze pa da vidimo o čemu se tu radi....hajde neka bude da je rekao nešto što nije trebao, pa neka bude da je tako, ali zar je to toliki ogromni problem da čovjeku koji sanja ovaj san kao i ostali igrači da vidi SP, koji je prošao sve pripreme do Amerije, uništiš snove tako što ćeš ga prekrižiti za tako veliki spektakl u Brazilu...pa zar se nije moglo zovnuti ga gore i to riješiti u četiri oka, ako treba sankcionisati ga neigranjem prvu ili drugu tekmu, ali ovo
, ovo je radikalno da ne može radikalnije...Sušića se može prozivati, ali isto tako i Begića i kompletan savez...dok ne daju obrazloženja i konkretne dokaze da je momak nešto toliko zgriješio golemo da je zaslužio ovakav potez, na njima je crna mrlja i to odmah nakon SP im treba dati do znanja i direktno udariti u glavu...a ne pičkasta pitanja medija i novinara, pa na kraju pojedo vuk magarca, nego u mozak udri i rasturi ih pitanjima i argumentacijom...ne znam ništa o novinarstvu ali tako bih volio postaviti im par pitanja oko ovoga 
- BHF_Manijak
#8227 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nije Mensur nikad upitan bio.Crvena Tifoza wrote:Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mali Edmir nije sigurno kriv, imao je najbolje namjere siguran sam! To sto su supci iz Saveza zloupotrijebili izjavu, zato ih nabijem na belegiju!!!Velkoski wrote:Nije ovo tačno, vjeruj mi da je danas najteže novinaru koji je nazvao Zukanovića, a bilo je logično da će ga neko nazvati i pitati kako se osjeća povodom ostanka u BiH.Artest wrote:Onda posalju novinara po zadatku da namjerno razjari Zukanovica, ne bi li mu izvukli neku inkriminirajucu izjavu.
Begic se odavno poceo qrcit, kao seif nekakav, smrad onaj!
- jeza u ledja
#8228 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@ licemjeru, lupas po obicaju. napisi mi da idem gledam bagminton i bejzbol. pliz.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Valjda bi bilo logičnije da se stvari "vrte" između Hadžića, Vršajevića i TSS ? Ah, oni zaslužuju SP. Safet je spasio MujdžuCrvena Tifoza wrote:Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
Sent from my iPhone using TapatalkSvaka mu čast
@ američki referat, lupaš barem jednu godinu, petljajući se u fudbal, koji NE RAZUMIJEŠ. Shvati to, mani se gluposti. Ispadaš smiješan.
- drug_profi
#8229 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma hocu ja vazda. Nista i niko mi ne moze ogaditi reprezentaciju da im zelim da ginu u avionima i da ih nazivam svakakvim imenima.palermo wrote:Hoće li iko osim mene i Lyckija navijati za BiH na svjetskom![]()
Žao mi je Zukana, ovo svakako nije način na koji treba da se radi sa ljudima, ali život nije pravedan Ko dosada nije naučio, naučit će.
Krajnji rezultat na svjetskom će na kraju sve reći. Nama je (meni barem) navijati..
Večeras ću za početak sat da navijem u 2 ujutro
Hajmo malo respekta, jbg. Ruzno je ovo sa Zukanovicem, ali sad zato zeljeti katastrofu ekipi nije normalno.
-
Crvena Tifoza
#8230 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije stvar šta je logično a šta nije. Sada je to zataškano ali još je na sceni isti sukob kao i prije Egipta. Samo što ovaj put Mujdža se zakačio sa jednom 'stranom'. Samo lagano, kad prođe SP sve će lijepo izaći na vidjelo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Valjda bi bilo logičnije da se stvari "vrte" između Hadžića, Vršajevića i TSS ? Ah, oni zaslužuju SP. Safet je spasio MujdžuCrvena Tifoza wrote:Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
@ američki referat, lupaš barem jednu godinu, petljajući se u fudbal, koji NE RAZUMIJEŠ. Shvati to, mani se gluposti. Ispadaš smiješan.
-
5 0 5
#8231 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hahahaha. koji si ti. rekao sam sto sam imao oko te teme. cak sta vise, otijerali ste me sa te teme jer niste htjeli cuti. sad me opet pitas da ti opnavljam isto.jeza u ledja wrote: Cekaj, jel i dalje tvrdis da je Zukanovic platio igranje u repki ili ne?
oko ovog veceras ne znam mnogo, osim sto sam procitao ovdje. zato se i ne petljam. mada, s obzirom sta znam od prije, nije nikakvo cudo. dapace. ali, to nije tema veceras.
-
palermo
#8232 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa odgovorit će se i na ta pitanja Samo vrlo vjerovatno to više neće biti važno ni zanimljivo. Ako ostvarimo dobar rezultat, sasvim sigurno neće biti važno, ako ne ostavrimo ovaj slučaj će biti samo još jedan u nizu aferima koji će se Safetu staviti na dušu. Ništa više zanimljiv nego neki drugi....north wrote:Da ima mudonja među novinara i likova koji imaj barem gram mozga i znanja iz svoje profesije, odmah nakon prvenstva postaviti DIREKTNA pitanja Begiću i Sušiću, ali ne u smislu "Vaš komentar na slučaj Zukanović" oni nešto odbruse i hvala lijepo..nego, udariti sa pitanjima i podpitanjima i dovesti ih do ruba nervoze pa da vidimo o čemu se tu radi....hajde neka bude da je rekao nešto što nije trebao, pa neka bude da je tako, ali zar je to toliki ogromni problem da čovjeku koji sanja ovaj san kao i ostali igrači da vidi SP, koji je prošao sve pripreme do Amerije, uništiš snove tako što ćeš ga prekrižiti za tako veliki spektakl u Brazilu...pa zar se nije moglo zovnuti ga gore i to riješiti u četiri oka, ako treba sankcionisati ga neigranjem prvu ili drugu tekmu, ali ovo, ovo je radikalno da ne može radikalnije...Sušića se može prozivati, ali isto tako i Begića i kompletan savez...dok ne daju obrazloženja i konkretne dokaze da je momak nešto toliko zgriješio golemo da je zaslužio ovakav potez, na njima je crna mrlja i to odmah nakon SP im treba dati do znanja i direktno udariti u glavu...a ne pičkasta pitanja medija i novinara, pa na kraju pojedo vuk magarca, nego u mozak udri i rasturi ih pitanjima i argumentacijom...ne znam ništa o novinarstvu ali tako bih volio postaviti im par pitanja oko ovoga
Jedini istinski gubitnik je Ervin, i meni ga je žao kao čovjeka.....bespredmetno je sada pričati o tome je li ovo pošteno, nije naravno, ali opet rekoh, život nije pravedan. Ako večeras dobijemo slonove, sutra će se slabo pričati o Ervinu....ako prođemo grupu, ova pitanja na koja tražiš odgovor će biti bespredmetna........
tako to obično ide...........
- Pitarrr82
#8233 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A i kakve konsultacije sa igracima, mislim ako je to istina kako mozes sutra tom covjeku pogledati u oci jbt?!
- MOSALJOZE
#8234 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ama ljudi nije problem u vizi,nego je suština u tome da Ervin ne bi išao u Brazil u bilo kojoj varijanti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8235 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
može li se kako naci post od prije 5-6 dana kada neko ovde najavljuje da ce taj jedan igrac viška biti iz odbrane, kao ima informacije ali ne želi o imenu da govori. tacno se sjecam tog posta
- Grean
#8236 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bravo @jez, treba te ublehe pamtiti jer te mutljavine i izmisljanja i dovode do spinova zbog kojih se ni pravi lopovluk ne tjera na cistac posto u moru lazno optuzenih vise ne mozes ni prepoznati lopova.jeza u ledja wrote:hmm, posto vidim da si se javio na ove dvije teme par puta danas, a kao poznati kriticar Papeta, cudi me da nisi sada opet spomenuo svoju mahalsku od prije par sedmica - da je zukanovic platio svoje igranje u reprezentaciji. (i dalje to smatram notornom gluposcu da se razumijemo, ali mi je sega kako bas ti koji si ga spominjao u tom kontekstu bas sada kad je on u zizi ne spominjes bas tu svoju dojavu, vec mudro sutis.) ne odgovara tvom narativu jel tako.505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
Znaci tvrdilo se (po svoj prilici neosnovano) da je Zukanovic platio pa se sad okrenula ploca.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8237 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Košpa je to pisao 
-
5 0 5
#8238 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Grean wrote:Bravo @jez, treba te ublehe pamtiti jer te mutljavine i izmisljanja i dovode do spinova zbog kojih se ni pravi lopovluk ne tjera na cistac posto u moru lazno optuzenih vise ne mozes ni prepoznati lopova.jeza u ledja wrote:hmm, posto vidim da si se javio na ove dvije teme par puta danas, a kao poznati kriticar Papeta, cudi me da nisi sada opet spomenuo svoju mahalsku od prije par sedmica - da je zukanovic platio svoje igranje u reprezentaciji. (i dalje to smatram notornom gluposcu da se razumijemo, ali mi je sega kako bas ti koji si ga spominjao u tom kontekstu bas sada kad je on u zizi ne spominjes bas tu svoju dojavu, vec mudro sutis.) ne odgovara tvom narativu jel tako.505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
Znaci tvrdilo se (po svoj prilici neosnovano) da je Zukanovic platio pa se sad okrenula ploca.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8239 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta je onda funkcija selektora ? Da gura burazovu agenciju i priklanja se stranama ? To se pisalo, a sada dolazi na naplatu, ja zovem ovog, al zato mora da igra taj i taj, nećemo tog, al zato taj može. Da Safet nema oraha u džepu, kao što ima, sumnjam da bi bilo zaraćenih strana u svlačionici. Safet je imao, apsolutnu podršku od medija pa nadalje, ovaj forum nije mjerodavan, ne bi mu se zahatarilo taman da je udalji Spahića iz reprezentacije da je čist, al avaj, nije, ima oraha u džepovima što automatski povlači truhle kompromise koji nas na kraju dovedu do ovakvog raspleta. Hem nemaš klupu na SP-u, hem nemaš dobru atmosferu, hem nemaš selektora koji je autoritet. Počinjem da se bojim SP-aCrvena Tifoza wrote:Nije stvar šta je logično a šta nije. Sada je to zataškano ali još je na sceni isti sukob kao i prije Egipta. Samo što ovaj put Mujdža se zakačio sa jednom 'stranom'. Samo lagano, kad prođe SP sve će lijepo izaći na vidjelo.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Valjda bi bilo logičnije da se stvari "vrte" između Hadžića, Vršajevića i TSS ? Ah, oni zaslužuju SP. Safet je spasio MujdžuCrvena Tifoza wrote:Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
-
palermo
#8240 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Forumaš Koshpa najavio da jedan stoper otpada. A kad je u pitanju stoper, onda je , mislim, zbog nioza razloga, moja sumnja pala jedino na Zukana.Admir_1984 wrote:može li se kako naci post od prije 5-6 dana kada neko ovde najavljuje da ce taj jedan igrac viška biti iz odbrane, kao ima informacije ali ne želi o imenu da govori. tacno se sjecam tog posta
- Admir_1984
#8241 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
znaci da se o ovome kuhalo i prije leta za ameriku. fuj majke mi, baš sam se nekako sje*opalermo wrote:Forumaš Koshpa najavio da jedan stoper otpada. A kad je u pitanju stoper, onda je , mislim, zbog nioza razloga, moja sumnja pala jedino na Zukana.Admir_1984 wrote:može li se kako naci post od prije 5-6 dana kada neko ovde najavljuje da ce taj jedan igrac viška biti iz odbrane, kao ima informacije ali ne želi o imenu da govori. tacno se sjecam tog posta
-
north
#8242 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa bitniji je Tino ili Hadžić od Zukanovića
..Staviti Tinkija od prve minute protiv Argentne, to je možda taj trik i iznenađenje koje im pripremamo
e čuj znalo se da jedan stoper otpada i ranije, zar je stvarno ranije neko o tome pisao i ispostavilo se sada da je bio u pravu
...o jebem ti zvijezde, kakvi smo mi mozgovi....kakva pogan od ljudi, pih
Na SP svim srcem uz reprezentaciju, ali nijedan dobar rezultat u koji je teško vjerovati ne smije ovo zamaskirati i sve iznijeti na čistac, ali kakve vrle novinare i uvlakače u pakaš malo će ko konkretno šta iščešljati i pitati nadležne konkretno da daju odgovore..
Na SP svim srcem uz reprezentaciju, ali nijedan dobar rezultat u koji je teško vjerovati ne smije ovo zamaskirati i sve iznijeti na čistac, ali kakve vrle novinare i uvlakače u pakaš malo će ko konkretno šta iščešljati i pitati nadležne konkretno da daju odgovore..
- Admir_1984
#8243 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
po mom nekom mišljenju Sušić je inatlija i sigurno je zbog ranijih slucajeva tipa Ibricic namjerno zvao Tinu Svena. ono u stilu kada može dzeko birati igrace, kada savez može, mogu i ja. opet sam mišljenja da tino sven terena nece vidjeti u brazilunorth wrote:Pa bitniji je Tino ili Hadžić od Zukanovića..Staviti Tinkija od prve minute protiv Argentne, to je možda taj trik i iznenađenje koje im pripremamo
e čuj znalo se da jedan stoper otpada i ranije, zar je stvarno ranije neko o tome pisao i ispostavilo se sada da je bio u pravu
...o jebem ti zvijezde, kakvi smo mi mozgovi....kakva pogan od ljudi, pih
![]()
- jeza u ledja
#8244 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma jasno, cim je neki forumas najavio jednog stopera jasno je bilo da zukanovic nece dobiti vizu. da izlistamo sve stvari koje su forumasi dojavljivali mogli bi napravit jedan skec u stilu beni hila. sve uz onu muzikicu.Admir_1984 wrote:znaci da se o ovome kuhalo i prije leta za ameriku. fuj majke mi, baš sam se nekako sje*opalermo wrote:Forumaš Koshpa najavio da jedan stoper otpada. A kad je u pitanju stoper, onda je , mislim, zbog nioza razloga, moja sumnja pala jedino na Zukana.Admir_1984 wrote:može li se kako naci post od prije 5-6 dana kada neko ovde najavljuje da ce taj jedan igrac viška biti iz odbrane, kao ima informacije ali ne želi o imenu da govori. tacno se sjecam tog posta
ovaj slucaj je primjer kako je masovna histerija zarazna.
- animus
#8245 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eto kakva smo mi drzava, igraca koji ne moze da se ne voli I koji je svaku utakmicu za BiH odigrao skoro bez greske se odbacuje kad nam najvise treba. Prcica iso tako odbacujemo ko da imamo takvih igraca na svakom cosku. Rahimicu smo se isto tako htjeli oduziti kao I Zukanovicu. Zato se vode dva igraca koji su do sada igrali oko pola sata prijateljske utakmice u debaklu protiv Egipta. Susic je tada rekao da su se super pokazali. Samo mi nije jasno sta su to oni pokazali jer sam vise puta gledao.
Ljutnja I gorcina izbija iz svakog navijaca koji voli ovu drzavu, ovo je prelilo casu.
Ne moze ni biti drugacije kad Savez vodi covjek koji se odavno uhljebio u javno preduzeće Aerodrom koje pljacka kao pravi parazit I koristi ko da mu je babovina. Tamo vlada korupcija I nepotizam kao I u Savezu a taj covjek je navikao na taj sistem. Bakovic ima dobro iskustvo iz starog saveza kako opljackati, podmititi ili nekomu smjestiti. Pored njih ima jos nekoliko istih ili gorih likova koji su se tu udomili od rata I ne moze ih niko pomjeriti. Bakovic ima I brata koji je director federalnog saveza, znaci porodicni/obiteljski biznis kao I kod obitelji Susic. Zukanovic nije znao sta mu spremaju pa im je bas naletio na volej.
Ali svaka prica ima svoj kraj pa I ova a nadam se da necemo dugo cekati na rasplet.
Ljutnja I gorcina izbija iz svakog navijaca koji voli ovu drzavu, ovo je prelilo casu.
Ne moze ni biti drugacije kad Savez vodi covjek koji se odavno uhljebio u javno preduzeće Aerodrom koje pljacka kao pravi parazit I koristi ko da mu je babovina. Tamo vlada korupcija I nepotizam kao I u Savezu a taj covjek je navikao na taj sistem. Bakovic ima dobro iskustvo iz starog saveza kako opljackati, podmititi ili nekomu smjestiti. Pored njih ima jos nekoliko istih ili gorih likova koji su se tu udomili od rata I ne moze ih niko pomjeriti. Bakovic ima I brata koji je director federalnog saveza, znaci porodicni/obiteljski biznis kao I kod obitelji Susic. Zukanovic nije znao sta mu spremaju pa im je bas naletio na volej.
Ali svaka prica ima svoj kraj pa I ova a nadam se da necemo dugo cekati na rasplet.
- Admir_1984
#8246 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vize
pa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
- jeza u ledja
#8247 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka
-
palermo
#8248 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa dobro, malo pregoniš ti sada.........ne vejrujem da je ovo planski urađeno,a da se zamišljalo o Zukanoviću kao onom 24-igraču u to sam prilično siguran.....mislim, to je čisto sabiranje...2+2.....TSS se znalo da neće otpasti, ta ne bi ga zvao pape da bude 24.....ostao je Hadžić kao najveći kandidat i ko još......mislim samo Zukanović...ovo je na kraju ispalo kao neko najlakše rješenje.......jeza u ledja wrote:
ma jasno, cim je neki forumas najavio jednog stopera jasno je bilo da zukanovic nece dobiti vizu. da izlistamo sve stvari koje su forumasi dojavljivali mogli bi napravit jedan skec u stilu beni hila. sve uz onu muzikicu.
ovaj slucaj je primjer kako je masovna histerija zarazna.
i u ovoj situaciji mi je žao jedino Zukanovića, kao čovjeka, bilo bi mi žao svakoga na njegovom mjestu, a ovi što su sada na Zukanovoj strani i pjene već će ga sutra zaboraviti.......samo će Zkanoviću ostati spoznaja da je bio blizu svjetskog a nije ga okusio......
-
palermo
- Admir_1984
#8250 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
naravnojeza u ledja wrote:da je sta do vize? zukanovic je nije dobio. reagovao kako je reagovao. neko u savezu se uvrijedio, a susic klimnuo glavom i to je to.Admir_1984 wrote:ti fakat nisi normalan ako misliš da je fakat do vizepa da jeste zar en bi selektor trebao reagovati drugacije, sacekati dan-dva, pokušati nešto uraditi, a on na prvu prekriži covjeka. samo to mi daje za pravo da je sve ovo jedna velika štimaljka