Nisam Komrade,ti si i na ovoj temi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=83955 ponovio isto ono o cemu smo vodili polemike na drugim temama,...Ti zastupas cesto povijianje kicme i uslisavanje zelja Dodik-Covic osovine zla,....Da li je to tvoja labilnost politickih stavova ili nesto drugo ne zelim ulaziti u to,.....Ali popustiti BH dusmanima u njohovim zeljama je izdaja principa SDP stranke,budicnosti i opstanka BiH kao i BH rodoljuba,koji su za nju ginuli i koji ce je braniti bez obzira koliko zagovornici troentitetsog tora radili sa izdajnicima ili zagovornicima podjele BiH,..Komrad wrote:Bosnolog wrote:![]()
Bingo!
Komrad je jedan od najkamufliranijih protagonista i zagovornih troetnickog podjeljenog tora sa kojim sam vodio u nekoliko navrata polemike gdje je pokazao svoju podrsku Karadordevu a sto bi bio uvod u kraj BiH,Njegova kvazi spika kako je SDP-ov glasac je ubleha kojom se pokusava pokriti,
Nije on jedini forumas koji s vremena na vrijeme proturi takvu po BiH unistavajucu ideju,ima ih jos mada to direktno ne izjavljuju ali se moze procitati izmedu redova njihovih postova,...![]()
Stjepan Kljujic je takode pokazao da je trojanac javno napadajuci SDP cime je pokazao svoje skrivene nakane koje iznenadise mnoge naivce dajuci direktnu podrsku anti BH Krade ze stranci ciji je bio osnivac
Boga mi si otisao predaleko

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=83955
Sjecas se ove teme o decentralizaciji BiH koja je za najmalobrojniji hrvatski narod najprihvatljiviija jer im pruza monogo vise od treceg herceg kamenjarskog blentiteta koji zagovaraju,Ovakvo uredenje ce se desiti u buducnosti koja ima podrsku svih onih koji prihvataju BiH kao svoju domovinu i njen opstanak,ukljucujuci i podrsku ovakvog uredenja od strane biskupske konferencije,..Krade ze krimosi i Tudmanovi banovasi zele i hoce iskljucivo etnicku podjelu da bi ostvarili svoje planove iz Karadordeva skupa sa velikosrpskim sanjarima nestanka BiH jer bi etnofederalizacija BiH bio pocetak kraja BiH,.....
Stoga do daljnjeg i kako kaze Dodi Deyton Zauvijek ili kako mi to ovdje kazemo Dayton dok se "jeBo ne peRasto"