Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Bosnolog

#8226 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bosnolog »

Komrad wrote:
Bosnolog wrote: :thumbup:

Bingo!
Komrad je jedan od najkamufliranijih protagonista i zagovornih troetnickog podjeljenog tora sa kojim sam vodio u nekoliko navrata polemike gdje je pokazao svoju podrsku Karadordevu a sto bi bio uvod u kraj BiH,Njegova kvazi spika kako je SDP-ov glasac je ubleha kojom se pokusava pokriti,

Nije on jedini forumas koji s vremena na vrijeme proturi takvu po BiH unistavajucu ideju,ima ih jos mada to direktno ne izjavljuju ali se moze procitati izmedu redova njihovih postova,... :razz:

Stjepan Kljujic je takode pokazao da je trojanac javno napadajuci SDP cime je pokazao svoje skrivene nakane koje iznenadise mnoge naivce dajuci direktnu podrsku anti BH Krade ze stranci ciji je bio osnivac ;-)

Boga mi si otisao predaleko
Nisam Komrade,ti si i na ovoj temi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=83955 ponovio isto ono o cemu smo vodili polemike na drugim temama,...Ti zastupas cesto povijianje kicme i uslisavanje zelja Dodik-Covic osovine zla,....Da li je to tvoja labilnost politickih stavova ili nesto drugo ne zelim ulaziti u to,.....Ali popustiti BH dusmanima u njohovim zeljama je izdaja principa SDP stranke,budicnosti i opstanka BiH kao i BH rodoljuba,koji su za nju ginuli i koji ce je braniti bez obzira koliko zagovornici troentitetsog tora radili sa izdajnicima ili zagovornicima podjele BiH,..:razz:

Image

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=83955

Sjecas se ove teme o decentralizaciji BiH koja je za najmalobrojniji hrvatski narod najprihvatljiviija jer im pruza monogo vise od treceg herceg kamenjarskog blentiteta koji zagovaraju,Ovakvo uredenje ce se desiti u buducnosti koja ima podrsku svih onih koji prihvataju BiH kao svoju domovinu i njen opstanak,ukljucujuci i podrsku ovakvog uredenja od strane biskupske konferencije,..Krade ze krimosi i Tudmanovi banovasi zele i hoce iskljucivo etnicku podjelu da bi ostvarili svoje planove iz Karadordeva skupa sa velikosrpskim sanjarima nestanka BiH jer bi etnofederalizacija BiH bio pocetak kraja BiH,..... ;-)

Stoga do daljnjeg i kako kaze Dodi Deyton Zauvijek ili kako mi to ovdje kazemo Dayton dok se "jeBo ne peRasto" ;-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#8227 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plain vanilla »

Komrad wrote:
plain vanilla wrote: rugamo se Vlajkiju, optuzujemo Hrvate da su halalili RS, a trebamo raditi isto?
i aplaudirati nekome ko kaze da nema Bosne?
jok, jok
Sta ti imas halaliti ili ja? ako su je halile hiljade skandinavaca, amerikanaca, europljana itd... sta nama preostaje...
mada sam nekoliko puta rekao kako se te stvari mogu rijesiti bar sto se tice povratka Bosnjaka u RS i njihovog ekonmoskoh i politickog jacanja u tom entitetu....
Boli mene za strance..oni su bili jednom halalili i nas, pa evo nas

Nama preostaje da se borimo svaki dan, onako kako znamo i umijemo, a ne da se priklanjamo dodicima, covicima, senadima..za pocetak, i to je dosta
hajducka travica

#8228 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hajducka travica »

Komrad wrote:
zagazaga wrote:
lako je sa čaršije naprđivat.......i tebi i sidranu, BiH ima i biće, nadživjela je ona i veće gabelje od vas :bih:
Ne sumnjam ja da ce i mene i Sidrana prezivjeti ali i Sidran ima pravo na svoje vidjenje buducnosti ove zemlje bas kao i ti a i ja
ali svi ovi od kojih se covjek nada da kazu nesto pametno,oni izgovore takve gluposti,da je tesko svakom shvatiti da takvi ljudi mogu izvaliti takvu glupost.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#8229 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

zagazaga wrote:
Dasi wrote:Put do treceg u tri koraka :D

1.
Image
:lol: :lol: :lol: :lol:

Draganka?!

:thumbup:

Bosnolog

#8230 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bosnolog »

hajducka travica wrote:
Komrad wrote:
zagazaga wrote:
lako je sa čaršije naprđivat.......i tebi i sidranu, BiH ima i biće, nadživjela je ona i veće gabelje od vas :bih:
Ne sumnjam ja da ce i mene i Sidrana prezivjeti ali i Sidran ima pravo na svoje vidjenje buducnosti ove zemlje bas kao i ti a i ja
ali svi ovi od kojih se covjek nada da kazu nesto pametno,oni izgovore takve gluposti,da je tesko svakom shvatiti da takvi ljudi mogu izvaliti takvu glupost.

Senilno prolupali Sidran je Nemanjiziran posjetom Mokroj Gori,....Taj senilac je kao i Tunjo Filipovic kupljeni kvazi akademski trabant koji su duvali Scepi Radoncicu u jedra za vrijeme predizborne SBBBBBBiH kampanje nakon sto su isti bili agitatori propast SDA stranke,nakon sto su je oglodali kod Scepe su bili namirisali novo uhljebljenje,posto nema nista od toga stoga treba shvatiti ove njegove izjave ko cin osvetnickog ocaja kod Orucevica(ZagraBiH) kupljenog Senada Hadzisupcica ;-) .....

Kada fakini i politicki Tuberani tonu njima je svejedno sto ce biti sa drugima oko sebe kao i drzavom,.......

Last edited by Bosnolog on 03/04/2011 03:14, edited 1 time in total.
Komrad

#8231 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

zagazaga wrote:
ti majkemi nisi normalan, šta ovi nabrojani imaju sa mojom ZEMLJOM pa da oni mogu nešto halaljivat?????
bošnjaci već žive u rs-u isto kao što žive srbi i hrvati u sarajevu i tvoje teorije šta bi trebalo i kako nikom neće pomoći jer nisu pomagale ni do sad......ali ove gluposti koje pišeš ili sidran pod palicom prolupalog senada što bulazni ODMAŽU tom narodu!
hiljadu puta sam govorio o povratku Bosnjaka u RS i BiH opcenito... zaista nemam volje opet isto ponavljati
tacno je da Bosnjaci zive u RSu ali ih je stotinu puta vise onih koji ne zele da se vrate na taj teritorij tj. odrekli su ga se
Komrad

#8232 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

plain vanilla wrote:
Boli mene za strance..oni su bili jednom halalili i nas, pa evo nas

Nama preostaje da se borimo svaki dan, onako kako znamo i umijemo, a ne da se priklanjamo dodicima, covicima, senadima..za pocetak, i to je dosta
ne govorim o strancima nego o desetinama i stotinama hiljada ljudi koji su halalili svoja vjekonva ognjista istocne bosne, istocne hercegovine, semberije, posavine, krajine itd....
hajducka travica

#8233 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hajducka travica »

Senilno prolupali Sidran je Nemanjiziran posjetom Mokroj Gori,....Taj senilac je kao i Tunjo Filipovic kupljeni kvazi akademski trabant koji su duvali Scepi Radoncicu u jedra za vrijeme predizborne SBBBBBBiH kampanje nakon sto su isti bili agitatori propast SDA stranke,nakon sto su je oglodali kod Scepe su bili namirisali novo uhljebljenje,posto nema nista od toga stoga treba shvatiti ove njegove izjave ko cin osvetnickog ocaja kod Orucevica(ZagraBiH) kupljenog Senada Hadzisupcica ;-) .....

Kada fakini i politicki Tuberani tonu njima je svejedno sto ce biti sa drugima oko sebe kao i drzavom,.......
Stvarno je gnjida ovaj Sidran.ni casti ni dostojansva.
sarajevsko pivo II

#8234 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sarajevsko pivo II »

hajducka travica wrote:

Ma kakva gnjida, fašista,nacista,kvaziintelektualac, kriminalizirani Čovićev igrač,neprijatelj BiH,Dodikov podrepak,ustaša,izdajica, četnik,apaurin za Bosnologa,mrzitelj bosanskog i bošnjačkog i hercegovačkog naroda, alkoholizirani tuberan,ljubitelj pravih Hercegovaca.ali ga cijenim samo zbog toga što kao i ja voli Sarajevsko pivo i tu je dosljedan.Svaka mu dala iako ne može pošteno niti jednom.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#8235 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by prljavi Hare »

sarajevsko pivo II wrote:
hajducka travica wrote:

Ma kakva gnjida, fašista,nacista,kvaziintelektualac, kriminalizirani Čovićev igrač,neprijatelj BiH,Dodikov podrepak,ustaša,izdajica, četnik,apaurin za Bosnologa,mrzitelj bosanskog i bošnjačkog i hercegovačkog naroda, alkoholizirani tuberan,ljubitelj pravih Hercegovaca.ali ga cijenim samo zbog toga što kao i ja voli Sarajevsko pivo i tu je dosljedan.Svaka mu dala iako ne može pošteno niti jednom.
I tu te moram razocarati!Pivo izuzetno volim i ja ali kada hocu isto izbaciti odem u halu a Sidran to uradi
sjedeci,ne da sebi srkleta,onako u gace.Za ovo sam ozbiljan,nekoliko puta sam bio svjedok tome,konobari
se jadni satrase da ga upute do hale.
Vidis,i tu mu nije neka karijera! :D
prljavi Hare

#8236 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by prljavi Hare »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
zagazaga wrote:

1.
Image

Draganka?!

:thumbup:

Kakvih 7miliona KM,ne bi mu Mile dao ni djeciji doplatak!! :lol: :lol:
Bosnolog

#8237 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bosnolog »

sarajevsko pivo II wrote: Ma kakva gnjida, fašista,nacista,kvaziintelektualac, kriminalizirani Čovićev igrač,neprijatelj BiH,Dodikov podrepak,ustaša,izdajica, četnik,apaurin za Bosnologa,mrzitelj bosanskog i bošnjačkog i hercegovačkog naroda, alkoholizirani tuberan,ljubitelj pravih Hercegovaca.ali ga cijenim samo zbog toga što kao i ja voli Sarajevsko pivo i tu je dosljedan.Svaka mu dala iako ne može pošteno niti jednom.
Ma jok Avduka ti je posenilio,ne treba zaozbiljno uzimati ono sto prica,covjeku treba dati GPS odasiljac da gdje nesretnik ne zaluta,ostane ili nestane,jer on vec odavno ne zna da li je posao ili dosao, :razz: ...

Oni koji s njim manipulisu kao Senad u onoj Hadzifukara ubleh Orucevicevoj TV emisiji kojom je najvise sebe degradirao promovisuci HDZ pacenicke govornike zakljucno sa potonulim Bozom podCovicem :-D a ti sarajevska vopi-o u zdravlje ti bilo,nazdravi i uduplaj turu i za mene bicu ti zahvalan,takode ne zaboravi pocastiti nasega Avduku kada ga sretnes i pomozimu mu da nade izlaz,djeluje totalno dezorjentisano pa sam jako zabrinut za njega od kada je mokrogorski Nemanjisan i SBBB Shcepiziran :(
sejdefu

#8238 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sejdefu »

Nikad nisam nešto volio Sidrana ali za razliku od primitivaca na ovom forumu uvjek sam znao da nemam toliko kapaciteta da bih pisao sranja protiv akademika. Ne sekiram se puno ali je tužno vidjeti koliko majorizovanih primitivaca živi u BiH i ko sve ima pristup internetu.
Mogu se kladiti da će ova ogromn većina pljuvati uskoro po SDPu a hvaliti i razmišljati kao ndka druga stranka. Pitajte se ko su Vam do sada bili idoli, za koga ste glasali i kome ste do sada slijepo vjerovali. Vidim kad neko kaže da je iz SDPa ne možete shvatiti da je to istina ako taj neko može biti protiv nečega što uradi SDP
Davno ste pokyzali da drugi upravljaju vašim mozgovima i da ste uvijek na pobjedničkoj strani i sigurno je da su nas takvi kao što ste vi i doveli ovdje gdje smo.
Pozdrav svim bivšim SDAovcima, SBiHovcima sada novopdčdnim SDPovcima
mO k3

#8239 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

1.
Image

2.
Image
Pokvari mi sliku zeljke..... :x :x
madner

#8240 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by madner »

sejdefu wrote:Nikad nisam nešto volio Sidrana ali za razliku od primitivaca na ovom forumu uvjek sam znao da nemam toliko kapaciteta da bih pisao sranja protiv akademika. Ne sekiram se puno ali je tužno vidjeti koliko majorizovanih primitivaca živi u BiH i ko sve ima pristup internetu.
Mogu se kladiti da će ova ogromn većina pljuvati uskoro po SDPu a hvaliti i razmišljati kao ndka druga stranka. Pitajte se ko su Vam do sada bili idoli, za koga ste glasali i kome ste do sada slijepo vjerovali. Vidim kad neko kaže da je iz SDPa ne možete shvatiti da je to istina ako taj neko može biti protiv nečega što uradi SDP
Davno ste pokyzali da drugi upravljaju vašim mozgovima i da ste uvijek na pobjedničkoj strani i sigurno je da su nas takvi kao što ste vi i doveli ovdje gdje smo.
Ave Cezar i tebi :D
ReD aka Socijalista

#8241 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ReD aka Socijalista »

Malo o mjesnim zajednicama... :D

SNSD izgubio Starčevicu
Savez nezavisnih socijaldemokata (SNSD) izgubio je izbore za članove Savjeta MZ Starčevica u najvećoj mjesnoj zajednici u Republici Srpskoj. Niko sa liste vladajuće koalicije nije dobio dovoljan broj glasova, odnosno neće imat ni jednog člana Savjeta.

Iako je zadnjih godina SNSD neprikosnooven u Banjaluci, lista nezavisnih kandidata animirala je veliki broj građana koji su u subotu došli da ih podrže, prenosi portal "eNovosti".

Tako su Dražen Milosavljević, Đorđe Knežević, Siniša Berić, Pero Pavlović, Branislav Vučić – Vučko, Siniša Lazić – Medo i Draženko Škrbo; ljudi koji od sada čine većinu u MZ Starčevica i po 2 knadidata iz DP i PDP.

Kako su nadležni ovoj nezavisnoj grupi mladih ljudi koja je trijumfovala na Starčevici skinuli četiri kandidata sa liste, zbog nepravilnosti na spiskovima ili mjestom boravka, lista je imala samo sedam kandidata. Zbog toga su, osim njih, prošla još i po dva kandidata PDP i DP, što neće narušiti stabilnu većinu nezavisnih.

Dražen Milosavljević kaže je da je nova većina grupa nestranački opredjeljenih ljudi, koji vole svoje naselje i svoj grad, te su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i pokažu da imaju alternativu.

"Bitno je još naglasiti da ćemo se mi odreći svojih naknada koje nam pripadaju po pravilu, te da ćemo ih iskoristiti da stipendiramo dobre učenike", rekao je Milosavljević u izjavi za "Frontal".

(BLLIVE)
Image
nellington

#8242 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by nellington »

Stari HSPovi glasači iz Starčevice :D
ReD aka Socijalista

#8243 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ReD aka Socijalista »

nellington wrote:Stari HSPovi glasači iz Starčevice :D
Ova MZ ima preko 13.000 potencijalnih glasaca i ovo nije mala stvar ;-)
prljavi Hare

#8244 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by prljavi Hare »

sejdefu wrote:Nikad nisam nešto volio Sidrana ali za razliku od primitivaca na ovom forumu uvjek sam znao da nemam toliko kapaciteta da bih pisao sranja protiv akademika. Ne sekiram se puno ali je tužno vidjeti koliko majorizovanih primitivaca živi u BiH i ko sve ima pristup internetu.
Staaaa?Ti jos nisi majoriziran?Cek,cek da provjerim spiskove!!! :D
Jbg,ko radi taj i grijesi!!

:lol: :lol: :lol:
Majorizacija se nastavlja!!Dok nam se ne ogadi!!!!Svidjalo ti se ili ne!!!! :D

Jah,sta primitivaca ima internet. :D
AliceInChains

#8245 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by AliceInChains »

Idoli :lol: Koji si ti lik. Nemas nimalo kapaciteta da usporavas misljenje akademika, jer im je bog usadio misljenje u tintaru....a pogotovo politicko misljenje akademika je nedodirljivo.

Cudim se, da nisi vec postao Srbin, posto je jedan od nasih starih akademika presao na Srpstvo.......a akademici nikad ne grijese :mrgreen: Pogotovo politicki. :mrgreen:

P.S.: Ako zelis, da ti akademci grade i planiraju zivot i buducnost, onda idi br u Srbiju :mrgreen: Veoma uspjesna zemlja. Hebes demokratiju i sopstveno misljenje i sl. sranja :mrgreen:
Vitez Koja

#8246 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vitez Koja »

Lijepa definicija za naseg uvazenog akademika
. Bio je on i bivsi SDA-ovac i bivsi SBiH-ovac....rado bi on sada sa SDP-om, ali je samo pogresni stranu izabrao. Sta ces, to ti je akademski kapacitet. Covijek koji je govorio, prije nekoliko godina, da se nikad vise nece susresti sa Emirom-Nemanjom, radi para ode na noge to istom Kustrurici. Na kraju, on je samo covijek i kao takav u jednom demokratskom drustvu on je itekako podlozan kritici javnosti.
Nass

#8247 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Nass »

Komrad wrote:
Dasi wrote: Glumis Nemcima :)
Jel' stvarno mislis da bi se sa entitetima postovali principi i da bi svima bilo bolje? Drug, u takvom uredjenju BiH handrili bi te i srbi i hrvati a boga mi najvise bosnjaci.
Ne mislim da bi se sa entitetima postovali principi ali bi ih podrzao samo onda ukoliko bi bio siguran da bi se oni postovali .... a vjerovatnoca toga je 0.1%
Cemu onda ovolika tvoja prica vec mjesecima o tome kako ti nemas nista protiv treceg entiteta pod odredjenim uvjetima, ako je vjerovatnoca da se takvi uvjeti ostvare doslovno ravna nuli? To mi nije jasno. Ako priznajes da je to neostvarivo, zasto onda stalno to ponavljas i potenciras?
kiky

#8248 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kiky »

u ovoj zemlji barem političarima nije dosadno ...
pogotovo ohr-u ..
:)
madner

#8249 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by madner »

Nass wrote:
Komrad wrote:
Dasi wrote: Glumis Nemcima :)
Jel' stvarno mislis da bi se sa entitetima postovali principi i da bi svima bilo bolje? Drug, u takvom uredjenju BiH handrili bi te i srbi i hrvati a boga mi najvise bosnjaci.
Ne mislim da bi se sa entitetima postovali principi ali bi ih podrzao samo onda ukoliko bi bio siguran da bi se oni postovali .... a vjerovatnoca toga je 0.1%
Cemu onda ovolika tvoja prica vec mjesecima o tome kako ti nemas nista protiv treceg entiteta pod odredjenim uvjetima, ako je vjerovatnoca da se takvi uvjeti ostvare doslovno ravna nuli? To mi nije jasno. Ako priznajes da je to neostvarivo, zasto onda stalno to ponavljas i potenciras?
Pa da se razdvojimo od nebosnjaka, svakom svoje i svako da radi na svom djelu ono sto mu odgovara. :wink:

Predpostavka za separatizam je ideja da ne mozemo zivjeti skupa
mO k3

#8250 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mO k3 »

kiky wrote:u ovoj zemlji barem političarima nije dosadno ...
pogotovo ohr-u ..
:)
Pa prije bi reko ... u ovoj zemlji kada imas ulogu ohr-a to ti je siguran poso ... ko amin u dzamiji
Locked