Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SpecialOffer

#8226 Re: Teretana

Post by SpecialOffer »

enisss wrote:
SpecialOffer wrote:Cime se bodes :?

U profesionalnom bodybuildingu nema "nevinih".
Slazem se...
Nisam naturalac ali mogu postaviti slike kada sam bio, nije ogromna razlika jer sam poceo da koristim testosteron tek prije godinu dana kada sam i odlucio da se takmicim...
Planiram da dobijem jos nekih 20kg u naredne 2 do 3 godine.Cilj mi je da dobijem pro card ovamo, pa cemo vidjeti sta i kako...visina je moj najveci problem...
Ozbiljno sta sve uzimas i u kojim kolicinama, mislim na "nedozovljena sredstva".
enisss

#8227 Re: Teretana

Post by enisss »

SpecialOffer wrote:
Dr Baltazar wrote:

Pa on i ne kaže da se ne bode. To je normalna stvar. Čovjek je pro i nema smisla izaći na binu i stati pored 10 većih momaka i govoriti pa ja se ne bodem kao vi. Svi koji stanu tamo žele samo, i isključivo pobjedu.
Pa sta se ti palis. Fino poitam covjeka cime se bode, sta uzima, zanima me iskustvo iz prve ruke?
Nema potrebe za tenzijama, ovdje smo svi da pomognemo jedni drugima...vezano za steroide, pisi mi na pp i odgovoricu ti ako te zanima, da sad ovdje ne pisem jer to ljudima nije toliko korisno, barem ne ovima koji se ne takmice...
Dr Baltazar

#8228 Re: Teretana

Post by Dr Baltazar »

SpecialOffer wrote:
Dr Baltazar wrote:

Pa on i ne kaže da se ne bode. To je normalna stvar. Čovjek je pro i nema smisla izaći na binu i stati pored 10 većih momaka i govoriti pa ja se ne bodem kao vi. Svi koji stanu tamo žele samo, i isključivo pobjedu.
Pa sta se ti palis. Fino poitam covjeka cime se bode, sta uzima, zanima me iskustvo iz prve ruke?
Halali. Zasmeta mi ono što si stavio "nevinih" jer nema takmičara koji je natural. Eno ti primjer Jeff Seida, pošto znam da njega većina prati, kako je prodavao priču da je natural i sad odjednom kao nije više. A najmanje 2 god je na AAS :lol:
SpecialOffer

#8229 Re: Teretana

Post by SpecialOffer »

Dr Baltazar wrote:
Halali. Zasmeta mi ono što si stavio "nevinih" jer nema takmičara koji je natural. Eno ti primjer Jeff Seida, pošto znam da njega većina prati, kako je prodavao priču da je natural i sad odjednom kao nije više. A najmanje 2 god je na AAS :lol:
Pa to sam samo konstatovao za profesionalni BB jer mi je jasno da svi na tom nivou koriste "nesto", nisam imao nikakvih losih namjera prema covjeku.
enisss

#8230 Re: Teretana

Post by enisss »

Ma treba biti iskren i to je to, meni su ljudi govorili da sam na njima i kad sam bio natural, jer sam prirodno bio dosta velik, i imam dobru genetiku
Dr Baltazar

#8231 Re: Teretana

Post by Dr Baltazar »

enisss wrote:Ma treba biti iskren i to je to, meni su ljudi govorili da sam na njima i kad sam bio natural, jer sam prirodno bio dosta velik, i imam dobru genetiku
Postoji jedan bb sa ovih prostora koji je bio tvoje visine, a izuzetne građe. Roni Kovačić (izlazio je na binu sa 130+ kg) :) Možda si i čuo već za njega, čovjek je jedan od najboljih na balkanu kad je rad sa klijentima u pitanju (natural najčešće).
enisss

#8232 Re: Teretana

Post by enisss »

Dr Baltazar wrote:
enisss wrote:Ma treba biti iskren i to je to, meni su ljudi govorili da sam na njima i kad sam bio natural, jer sam prirodno bio dosta velik, i imam dobru genetiku
Postoji jedan bb sa ovih prostora koji je bio tvoje visine, a izuzetne građe. Roni Kovačić (izlazio je na binu sa 130+ kg) :) Možda si i čuo već za njega, čovjek je jedan od najboljih na balkanu kad je rad sa klijentima u pitanju (natural najčešće).
To je strasno..
Ovako kad pises i kad kazes nekome 130 kg na 196cm to i nije nista impresivno, no kad vidis ove ljude uzivo, narocito kada su definisani, to ti je kao aliena da si vidio hahahaha
Mustang1

#8233 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

MOSALJOZE wrote:Mene je postidio :run:

Fuj
Hocemo mi svoje slike staviti? :oops:
Warashii

#8234 Re: Teretana

Post by Warashii »

@eniss :thumbup:
Znam nekoliko likova sa slicnim uspjehom, ja nisam ni blizu i iskreno i ne nastojim jer zbog tempa zivota, ali i besmislenosti u mom slucaju, i ne pokusavam :) .
Zajebano je sve to, sta god radio zdravlje ce na neki nacin ispastati i u svemu tome tvojih pola kilograma proteina je najmanja briga :) pogotovo ako se covjek bas odluci time baviti.
Milos Sarcev izmedju ostalog preporucuje tu kolicinu proteina, ali i on ima "svoju liniju" suplemenata pa i njeg uzimam sa rezervom.
U svakom slucaju samo ne zavrsiti ovako :D
MOSALJOZE

#8235 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Mustang1 wrote:
MOSALJOZE wrote:Mene je postidio :run:

Fuj
Hocemo mi svoje slike staviti? :oops:
Hajde ti,pa cu i ja. :mrgreen:
Mustang1

#8236 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Mene stid :oops:
Kemal Malovčić

#8237 Re: Teretana

Post by Kemal Malovčić »

enisss wrote:

Slazem se...
Nisam naturalac ali mogu postaviti slike kada sam bio, nije ogromna razlika jer sam poceo da koristim testosteron tek prije godinu dana kada sam i odlucio da se takmicim...
Planiram da dobijem jos nekih 20kg u naredne 2 do 3 godine.Cilj mi je da dobijem pro card ovamo, pa cemo vidjeti sta i kako...visina je moj najveci problem...
Kakav je bodibilding samo sport govori ovaj tvoj plan. To je dugogodišnji proces za koji treba imati luđačko strpljenje.
enisss

#8238 Re: Teretana

Post by enisss »

Tako je u svakom sportu, igrao sam odbojku za nasu juniorsku reprezentaciju i znam kroz sta sam sve prolazio iako je to bilo na nekom najnizem nivou..
Ko god je bilo sta ozbiljno trenirao, zna o cemu pricam....
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#8239 Re: Teretana

Post by konektovan »

Hebo to, kad se bocate,. :roll:
MOSALJOZE

#8240 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

konektovan wrote:Hebo to, kad se bocate,. :roll:
:thumbup:
Tu prestaje svako poredjenje sa ovim čovjekom.
enisss

#8241 Re: Teretana

Post by enisss »

MOSALJOZE wrote:
konektovan wrote:Hebo to, kad se bocate,. :roll:
:thumbup:
Tu prestaje svako poredjenje sa ovim čovjekom.
Sta ima Samozeljo...cuj prestaje svako poredjenje...
Imam ja slike i dok sam bio natural, mozemo da uporedimo, nije nikakav problem...
Klasicno razmisljanje covjeka koji misli da ce preko noci postati Milos Sarcev ako se "ubode"...
Znam ja da se ti bolje osjecas kad kazes " ma on uzima ovo i ono, lako j njemu, a vjerujem da ni pola mog treninga dok sam bio natural ne bi mogao izdrzati...
Izgovori, izgovori i pametovanja... to smo mi...
MOSALJOZE

#8242 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Valjda ćeš kroz par dana sjahati sa ovog foruma,i zaustaviti prosipanje svoje "pameti".
Naravno da prestaje svako poredjenje,taman ubrizgao i najmanju moguću dozu.
konektovan

#8243 Re: Teretana

Post by konektovan »

MOSALJOZE wrote:Valjda ćeš kroz par dana sjahati sa ovog foruma,i zaustaviti prosipanje svoje "pameti".
Ja ne mogu da vjerujem sta covjek prica???? Ja mu jedino skidam kapu sto cojek prizna bocanje, al' to mu nije nikakvo opravdanje bar kad je u pitanju moj pojam bbildinga, i dzaba ti sve druze, kad si pod dopingom, i dzaba tebi priča kakav si bio natural, kad si se posrao, da prostite na rijecniku, na sve sto si u zivotu uradio do tad.
enisss

#8244 Re: Teretana

Post by enisss »

MOSALJOZE wrote:Valjda ćeš kroz par dana sjahati sa ovog foruma,i zaustaviti prosipanje svoje "pameti".
Nadaj se i dalje, na forumu sam bio i ostao, zao mi je druze sto ces me ovdje vidjati svaki dan...
A sto se tice poredjenja, ne poredim se sa ljudima koji su dva puta digli teg u zivotu, a pogotovo sa ovim poput tebe, koji misle da postoji magicna pilula...
enisss

#8245 Re: Teretana

Post by enisss »

konektovan wrote:
Ja ne mogu da vjerujem sta covjek prica???? Ja mu jedino skidam kapu sto cojek prizna bocanje, al' to mu nije nikakvo opravdanje bar kad je u pitanju moj pojam bbildinga, i dzaba ti sve druze, kad si pod dopingom, i dzaba tebi priča kakav si bio natural, kad si se posrao, da prostite na rijecniku, na sve sto si u zivotu uradio do tad.
To je bio moj izbor i nesto sto sam odlucio jer se takmicim i jer bi imao protiv sebe ljude koji sve uzimaju, jednostavno bi bio u neravnopravnom polozaju, iako mnogi tvrde da je eto bas Ronnie Coleman osvojio mnogo takmocenja kao naturalac, protiv ostalih koji su bili na steroidima...
Ja potpuno razumijem reakciju ljudi na forumu, znam kakav sam i ja bio, cim mi neko to spomene ja pocnem da pljujem po njemu, kako je varalica, ovako i onako..no...opet kazem, sad na to gledam drugim ocima,i svjestan sam da ti ljudi moraju biti jos disciplinovaniji i jos moraju vise da treniraju
I ja sam mislio da je dovoljno sam preci na njih i to je to....no,..realnost je sasvim drugacija...
Dr Baltazar

#8246 Re: Teretana

Post by Dr Baltazar »

konektovan wrote:
Pa kako ne shvataš da je lik pro i da izlazi na binu gdje su svi na nečemu. Momku je to posao, život. To što mi nikad nećemo onako izgledati nije razlog da se ovdje sad on blati. A ja ti garantujem da u sarajevskim teretanama svaki drugi momak, koji izgleda malo bolje, je na kuri. Druga stvar je što ovaj momak pazi šta unosi i izgleda lean i očigledno na slikama da je na AAS, za razliku od ovih ovdje koji imaju ogromne ruke sa bf 20% i kojima je preworkout meal palačinci sa nutelom ;)

Kod mene u teretani (Hotel Terme) je 7/8 ljudi na nečemu. Testosteron, metan, tren, efedrin.
konektovan

#8247 Re: Teretana

Post by konektovan »

Dr Baltazar wrote:
konektovan wrote:
Pa kako ne shvataš da je lik pro i da izlazi na binu gdje su svi na nečemu. Momku je to posao, život. To što mi nikad nećemo onako izgledati nije razlog da se ovdje sad on blati. A ja ti garantujem da u sarajevskim teretanama svaki drugi momak, koji izgleda malo bolje, je na kuri. Druga stvar je što ovaj momak pazi šta unosi i izgleda lean i očigledno na slikama da je na AAS, za razliku od ovih ovdje koji imaju ogromne ruke sa bf 20% i kojima je preworkout meal palačinci sa nutelom ;)
Druze, ocito se ne razumijemo?! Ja smatram da svaki sport, kako god se zvao, i njegov takmicar, moraju biti natural, u svakom pogledu. U tenisu, dobijes suspenziju, fudbalu, atletici, a u bb dobijes jos i nagradu?! Ne, hvala, bez óbzira na sav trud momka, disciplinu, znanje, nikad to necu prihvatiti kao nesto normalno. Nije to nikakva ljubomora, nemam razloga, meni je bb rekreacija i relaksacija, al' ne volim kad ti neko podvaljuje nesto, isto k'o sto je Lance lagao milione svojih navijaca i pratilaca, bio idol svakome, pa i meni, i onda dobijes jednu veliku LAŽ!!!!!!!
Warashii

#8248 Re: Teretana

Post by Warashii »

Nije bitno cime se ko bode, na kraju svi moramo dizati teret.
Nema napretka bez umora i znoja.
Nemam nista protiv ljudi koji koriste druge stvari za postizanje uspjeha, to je njihova odluka a na kraju krajeva, kao sto sam vec rekao, i dalje moras jebeno trenirati.
enisss

#8249 Re: Teretana

Post by enisss »

Metan se uzima oralno, i ti oralni su mnogo opasni za jetru ako se ne zna kako se uzima, probao sam jednom i rekao sam nikad vise.... Citam neki dan da Rich Piana uzima 150mg dnevno, pa meni bi jetra ekplodirala na tome, covjek je lud 100% .
enisss

#8250 Re: Teretana

Post by enisss »

Razocarao bi se ti u mnoge sportiste kad bi saznao ko je sve na njima, vjeruj mi :)
Zar mislis da je moguce imati onakve performanse na vrhunskom nivou bez tih steroida...
Pogledaj samo kada se neki igraci povrijede..u bilo kom sportu...oporavak traje mnogo kratko, a zbog cega...ja znam, a znam da znas i ti :)
Hormon rasta, koji je na listi zabranjenih supstanci , se daje svakome ko se iole ozbiljno povrijedi,,, a da ti ne pricam o borilackim sportovima na visokom nivou, gdje 99% njih uzima nesto... itd, itd, Tenis, uhhh, sta se tek tu radi :)
Post Reply