nema za hljeba, al' ima za mercedes MLemigrazione wrote:Mozda Avdic nema za hljeba, neka ide u kinu ne bi mu prvi put bilo da zbrise u po sezone trbuhom za kruhom
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dobar,ti?
#8226 Re: FK Sarajevo
- luckylaka
#8227 Re: FK Sarajevo
ze iko provjeriti ove informacije sto iznosi Mirza.Ne mogu vjerovati da igraci nemaju struje i da nemaju sta jesti.Ako ima imalo istine u tome(a danas cu provjeriti i pricati sa Dadom,premda nikad nista slicno nije spominjao)onda nije ni cudu sto je igra takva kakva je.Kazu,,gladan se ne jebe,,pa tako i igraci.Ne mogu vjerovati
-
ultrajvosa 1987
#8228 Re: FK Sarajevo
Moj Mirza moj konju....
Pa stvarno covjek nema obraza...
Super , znaci cijelo vrijeme kako je dosla nova uprava niko igracima nije dao platu, a sta je sa 4 plate koje je dugovala stara uprava ??? Tad nisi vazio po novinama ...
Eto igraci igrali samo zbog tebe, beli sto imas lijepu zenu...
U trenutku potpisivanja ugovora jadu jedan nisi imao licencu, i ne lazi.... Jedini si trener amater sa ugovorom na 50 mjeseci. Igraci su svakako najgora "roba", ali sutra ce se napokon znati ko je ko, i drago mi je zbog toga ...
Svaki igrac koji se pojavi na toj presici je isti kao Mirza i punac mu....
Samo se ofiraju, i navijaci ih uzimaju na zub jos vise... Ali sve po zaslugama.
Da mu je neko prijetio smrcu cisto sumnjam, ali i da jeste ne bi me nesto puno iznenadilo...
Evo ja cu reci Mirza, ne treba djecu u ovo petljati, ali kad to djete odraste, postane punoljetno treba ga dobro slomiti, i reci mu posellami babu , a maksuz dedu .... Pa se mozda sjetis koliko ste vi zivota unistili , zdravlje, zivci, nesanice.... ali tebe zaboli, ti nikad nisi ni volio klub k'o sto mi volimo, tebi je to samo izvor finansiranja ....
Predlozio bih ti da ti zena ode do Vucine promjeniti sijalicu u frizideru ....
Kakvih se samo nebuloza nece sjetiti ....
P.S. Dok je uhljup Baljak bio na CUM-u, lezi i lafo se gubi, a samo ponavalja : " mozete mi sve uzeti, ali nikad postenje "
Super , znaci cijelo vrijeme kako je dosla nova uprava niko igracima nije dao platu, a sta je sa 4 plate koje je dugovala stara uprava ??? Tad nisi vazio po novinama ...
U trenutku potpisivanja ugovora jadu jedan nisi imao licencu, i ne lazi.... Jedini si trener amater sa ugovorom na 50 mjeseci. Igraci su svakako najgora "roba", ali sutra ce se napokon znati ko je ko, i drago mi je zbog toga ...
Da mu je neko prijetio smrcu cisto sumnjam, ali i da jeste ne bi me nesto puno iznenadilo...
Evo ja cu reci Mirza, ne treba djecu u ovo petljati, ali kad to djete odraste, postane punoljetno treba ga dobro slomiti, i reci mu posellami babu , a maksuz dedu .... Pa se mozda sjetis koliko ste vi zivota unistili , zdravlje, zivci, nesanice.... ali tebe zaboli, ti nikad nisi ni volio klub k'o sto mi volimo, tebi je to samo izvor finansiranja ....
P.S. Dok je uhljup Baljak bio na CUM-u, lezi i lafo se gubi, a samo ponavalja : " mozete mi sve uzeti, ali nikad postenje "
-
sjever76
#8229 Re: FK Sarajevo
ovo je najjača rečenica u istoriji sa-x forumaultrajvosa 1987 wrote:Predlozio bih ti da ti zena ode do Vucine promjeniti sijalicu u frizideru ....
-
Alkos
#8230 Re: FK Sarajevo
ultrajvosa 1987 wrote: P.S. Dok je uhljup Baljak bio na CUM-u, lezi i lafo se gubi, a samo ponavalja : " mozete mi sve uzeti, ali nikad postenje "
-
KPGS
#8231 Re: FK Sarajevo
To, malo Šege, dok nam pola uprave ima zdravstvene probleme, trener brine za svoj i život porodice, igrači nemaju šta jesti, a vučina još uvijek u srednjem vijeku.
-
KPGS
#8232 Re: FK Sarajevo
+ Prolazim ja prije mjesečak jedan Alipašinom, kad vidim Vučinu i djevojku mu kako se šećkaju, kad zastadoše kod stuba, prolazim pored njih, vidim gledaju i govore o reklami za neki internet, hoće da ga uvedu, a sad sam zbunjen jer ne znam kako će bez struje.
-
sjever76
#8233 Re: FK Sarajevo
pa šta da ti kažem majstore. nema ti druge nego da odeš obići malo baljka. ponesi mu banana i limuna, to je dobro za zdravlje. onda obleti igrače i kupi im po hamburger a ponesi i žileta da obriješ vučku dlake sa ruku.ako stigneš popiti pivu sa mirsom fazlagićem to bi ekstra bilo. pred spavanje otiđi do mirze i provjeri jeli zaključao vrata.KPGS wrote:To, malo Šege, dok nam pola uprave ima zdravstvene probleme, trener brine za svoj i život porodice, igrači nemaju šta jesti, a vučina još uvijek u srednjem vijeku.
-
sjever76
#8234 Re: FK Sarajevo
halali ako si nešto drugo mislio sreći sa svojim postom.sjever76 wrote:pa šta da ti kažem majstore. nema ti druge nego da odeš obići malo baljka. ponesi mu banana i limuna, to je dobro za zdravlje. onda obleti igrače i kupi im po hamburger a ponesi i žileta da obriješ vučku dlake sa ruku.ako stigneš popiti pivu sa mirsom fazlagićem to bi ekstra bilo. pred spavanje otiđi do mirze i provjeri jeli zaključao vrata.KPGS wrote:To, malo Šege, dok nam pola uprave ima zdravstvene probleme, trener brine za svoj i život porodice, igrači nemaju šta jesti, a vučina još uvijek u srednjem vijeku.
-
KPGS
#8235 Re: FK Sarajevo
+ Predlažem da se zaposli jedan modni guru u klub. Mirza se katastrofalno oblači.
Sjever76, jesam, ali dobro si odgovorio
Sjever76, jesam, ali dobro si odgovorio
-
KPGS
#8236 Re: FK Sarajevo
Da kažem je'nu Mirzi:
I na hrenovkama igrači mogu dobro igrati, ako im je dobar trener.
I na hrenovkama igrači mogu dobro igrati, ako im je dobar trener.
- Impavidus
#8237 Re: FK Sarajevo
@Sarajevski svaka cast za clanak u SB!
Upita neko za avdica, prvi ja sam ga zagotivio nenormalno od onog izlazenja na grbavici do vođenja navijanja ispred sjevera, sad kad vidim da su on i ihtijarevic radili sve sto su mogli da otjeraju blekica i otvoreno stali na stranu mirze i uhljupa, da mi je babo a ne igrac sarajeva lijepe rijeci od mene nece cuti...
Kud procitah ovo za sponzore i igrace u SB samo da mi jos vise muka bude, al' opet se covjek nada da bi moglo nesto dobro izaci iz svega ovoga, jednom za sva vremena!
Upita neko za avdica, prvi ja sam ga zagotivio nenormalno od onog izlazenja na grbavici do vođenja navijanja ispred sjevera, sad kad vidim da su on i ihtijarevic radili sve sto su mogli da otjeraju blekica i otvoreno stali na stranu mirze i uhljupa, da mi je babo a ne igrac sarajeva lijepe rijeci od mene nece cuti...
Kud procitah ovo za sponzore i igrace u SB samo da mi jos vise muka bude, al' opet se covjek nada da bi moglo nesto dobro izaci iz svega ovoga, jednom za sva vremena!
-
saabsa
#8238 Re: FK Sarajevo
Prije svega ono sto zelim nasem trojcu nebi nikom drugom poželio
Al jbg mi smo naucili da se uvijek borimo protiv nekog ili neceg , i protiv jednog dijela smo se i izborili i nesumljam da ce mo izaci i iz ove bitke kao pobjednici.
Ja vidim da se ljudi ovdje sprdaju i dušu grese , pljujete po igracima ovdje a niste ni svjesni u kakvim uslovima zive i rade . Ima onih koji zive na visokoj nozi al vjerujte da imamo prvotimaca koji bukvalno nemaju za nista vise od tih hrenovki. Kad si gladan svako te moze kupiti za koju kiflu pa nemojte se ni iznenaditi sutra da igraci budu govorili protiv BP i ljudi koji su ponjeli ostavke.
Al ovdje su najmanji problem igraci oni budu tu i odu oni koji ostanu slusace upravu koja god da je ,
Po meni mozda jedino rijesenje da UEFA uvede nesto ala OHR u N/FS i da oni vrse reviziju u svim klubovima na svim razinama , i u onim klubovima u kojima nadju malverzacije isl udare zabranu rada svim uposlenim tok kluba koji su bili zaposleni u periodu u kojem su radjene malverzacije
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJedgYRi ... ture=share[/youtube]
Al jbg mi smo naucili da se uvijek borimo protiv nekog ili neceg , i protiv jednog dijela smo se i izborili i nesumljam da ce mo izaci i iz ove bitke kao pobjednici.
Ja vidim da se ljudi ovdje sprdaju i dušu grese , pljujete po igracima ovdje a niste ni svjesni u kakvim uslovima zive i rade . Ima onih koji zive na visokoj nozi al vjerujte da imamo prvotimaca koji bukvalno nemaju za nista vise od tih hrenovki. Kad si gladan svako te moze kupiti za koju kiflu pa nemojte se ni iznenaditi sutra da igraci budu govorili protiv BP i ljudi koji su ponjeli ostavke.
Al ovdje su najmanji problem igraci oni budu tu i odu oni koji ostanu slusace upravu koja god da je ,
Po meni mozda jedino rijesenje da UEFA uvede nesto ala OHR u N/FS i da oni vrse reviziju u svim klubovima na svim razinama , i u onim klubovima u kojima nadju malverzacije isl udare zabranu rada svim uposlenim tok kluba koji su bili zaposleni u periodu u kojem su radjene malverzacije
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJedgYRi ... ture=share[/youtube]
- video
#8239 Re: FK Sarajevo
E moj zalizani, nek si ti dao intervju za govnagovna.ba, pa makar !!!!
NICIHIJA NIJE DO ZORE SJALA pa ni tvoja, papak jedan !!!
Btw,
@sarajevski, svaka chast za tekst

NICIHIJA NIJE DO ZORE SJALA pa ni tvoja, papak jedan !!!
Btw,
@sarajevski, svaka chast za tekst
-
KPGS
#8240 Re: FK Sarajevo
Raznovrsnost strijelaca koju smo upravo spomenuli. Koliko tome doprinosi stil igre koji gaji Mirza Varešanović?
Stil igre upravo potvrđuje ranije navedeno. Mi od početka sezone igramo sa tri špica. Tu je Šćepanović, Kojašević te ja ili Jahović. Ukupno smo postigli trinaest golova u ligi. Mnogo nam je lakše igrati sa tri špic napadača jer nema pritiska na jednom ili dvojici napadača da postignu pogodak. A dobro smo se i rasporedili sa postignutim golovima.
Stil igre upravo potvrđuje ranije navedeno. Mi od početka sezone igramo sa tri špica. Tu je Šćepanović, Kojašević te ja ili Jahović. Ukupno smo postigli trinaest golova u ligi. Mnogo nam je lakše igrati sa tri špic napadača jer nema pritiska na jednom ili dvojici napadača da postignu pogodak. A dobro smo se i rasporedili sa postignutim golovima.
- amar007
#8241 Re: FK Sarajevo
sc.baVarešanoviću i njegovoj porodici prijećeno smrću!
I sami igrači, koji su inače na strani svog trenera, šokirani su svime što se dešava u klubu, a na njihovu inicijativu sutra će se na stadionu Koševu održati pres-konferencija na kojoj će oglasiti prvotimci
Na Koševu vlada vanredno stanje. Nakon što su posljednjih dana prvo sijevale ostavke uslijedile su nove nevjerovatne i posve šokantne vijesti. Naime, Mirzi Varešanoviću i njegovoj porodici je prijećeno smrću.
Prvo su se na pojedinim forumima pojavile prijetnje, a potom su na telefon trenera Sarajeva počele stizati uznemiravajuće poruke, a kuluminacija je bila kada je Varešanoviću zaprijećeno smrću. Nakon onoga što su mogli pročitati i čuti, Varešanović i njegova porodica odlučili su sve prijaviti policiji, što su potvrdili i za SCsport.ba. Policija je već bila reagirala i čak poslala maricu na trening, na kojem nije bio strateg bordo tima.
Ovo sve pomalo čudi s obzirom da Sarajevo zauzima treće mjesto na tabeli i nalazi se na mjestu koje naredne sezone vodi u Evropu.
I sami igrači, koji su inače na strani svog trenera, šokirani su svime što se dešava u klubu, a na njihovu inicijativu sutra će se na stadionu Koševu održati pres-konferencija na kojoj će oglasiti prvotimci.
Bilo kako bilo situacija u koševskom premijerligašu je i više nego alarmantna, posebno nakon saznanja da je u BiH postalo opasno po život biti trener jednog fudbalskog kluba.
-
Dialer
#8242 Re: FK Sarajevo
Sta je to?
Hahahaha.Mirza nisko si pao,totalno nisko.

Hahahaha.Mirza nisko si pao,totalno nisko.
- hary
#8243 Re: FK Sarajevo
Potpis.ultrajvosa 1987 wrote:Moj Mirza moj konju....
Klupko je zamrseno, a najveca komplikacija je oko racuna. Ne znam koja bi budala davala silne pare na racun u kojeg uopste i nema uvid. Dakle, nova uprava i nije mogla ni blizu sprovesti zacrtano, ali sve samo zbog toga sto grobari ovog kluba ne daju prici racunu.
Pretpostavljam da ce sutra na pressu igraci pricati o tome kako im ovi sto odlaze nisu isplatili plate, blabla. Oni ili se prave glupi ili bas ne kontaju.
A vedetama Avdicu i Ihtijarevicu vjerovatno je i obecan priblizan status kakav danas ima legenda Fazlagic i ostale sitne duse koji se u penziji grebu o klub, pa su zato uz grobare, a i neko mora nastaviti tradiciju unistavanja kluba.
Nego, ko je, kada i zasto blokirao nas racun? Koliko znam, jos nekoliko nasih klubova je u milionskim dugovima (Sloboda, Celik...). Preko kakvih racuna oni posluju?
-
ultrajvosa 1987
#8244 Re: FK Sarajevo
Hajd' samo malo logiku da ukljucimo....
7 utakmica na Kosevu u prvenstvu, 1 u KUP-u ( listica), znaci 8... ostale u KUP-u ne racunam...
U prvih par kola vladala je velika euforija, bilo je po 7-8 hiljada ljudi, kasnije je to splasnulo, ali opet mislim da je prosjek oko 4 hiljade, od toga recimo prosjek 500 clanskih... eto 3 500...
8 utakmica x 3 500 = 28 000 posjetilaca
28 000 x 8km (prosjek karte) =224 000 km + 50 000 km (clanske, godisnje) = 274 000 km
Sad trebam vjerovati Mirzi da se od ovih para isplatila samo jedna premija, hajmo se uozbiljiti....
Kad na ovu cifru dodamo ono sto je dao Blekic i prijatelji dolazimo do cifre iz izvjestaja koji smo svi procitali , rashodi su priblizno toliki, i u plusu smo 10 000 km .... Kratko i jasno.
S' druge strane, sve i da je tacno ovo sto Mirza prica, nisu mi jasni igraci...
Oni misle neko glup, pa ako me sjecanje dobro sluzi dok je bila stara uprava isli smo na treninge i svi su u glas rekli da je sve ok, da su primaja redovna, kad je ta upava otisla dodje nova, i odjednom zahtjevi da se isplate dugovanja od predhodne tacnije 4 plate.... Pa ko je lud ??? Zasto tada igraci nisu sazivali pres konferencije (isto plata se duguje po 4) i "pljuvali " upravu ??? Kakvi su to misevi Boze dragi ....
Tek sad ne mogu prezaliti sto ih ne slomismo sve redom poslije hebenog Troglava, ovo se sad ne bi desavalo...
7 utakmica na Kosevu u prvenstvu, 1 u KUP-u ( listica), znaci 8... ostale u KUP-u ne racunam...
U prvih par kola vladala je velika euforija, bilo je po 7-8 hiljada ljudi, kasnije je to splasnulo, ali opet mislim da je prosjek oko 4 hiljade, od toga recimo prosjek 500 clanskih... eto 3 500...
28 000 x 8km (prosjek karte) =224 000 km + 50 000 km (clanske, godisnje) = 274 000 km
Sad trebam vjerovati Mirzi da se od ovih para isplatila samo jedna premija, hajmo se uozbiljiti....
Kad na ovu cifru dodamo ono sto je dao Blekic i prijatelji dolazimo do cifre iz izvjestaja koji smo svi procitali , rashodi su priblizno toliki, i u plusu smo 10 000 km .... Kratko i jasno.
Oni misle neko glup, pa ako me sjecanje dobro sluzi dok je bila stara uprava isli smo na treninge i svi su u glas rekli da je sve ok, da su primaja redovna, kad je ta upava otisla dodje nova, i odjednom zahtjevi da se isplate dugovanja od predhodne tacnije 4 plate.... Pa ko je lud ??? Zasto tada igraci nisu sazivali pres konferencije (isto plata se duguje po 4) i "pljuvali " upravu ??? Kakvi su to misevi Boze dragi ....
Tek sad ne mogu prezaliti sto ih ne slomismo sve redom poslije hebenog Troglava, ovo se sad ne bi desavalo...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8245 Re: FK Sarajevo
E moj Mirza,tvoja teza "Vratimo sport sportistima" ,pa onda izvedba iz te teze "necu da klub vode neki anonimusi,nego bivsi sportisti"
Ovo prvo vjerovatno aludira na predstojecu kandidaturu njegovog punca Fazlagica za novog predsjednika. Pa retardu jedan pogledaj po 95% klubova evrope prvi ljudi su poslovni ljudi,ljudi sa poslovnim referencama.
Ovo o anonimusima,tu je aludirao na ovu ekipu iz BP46,vrlo vjerovatno da ne kazem sigurno, placenice bijedni kako ne mozes da shvatis da te ti "anonimusi"mogu znanjem i diplomama postiditi do maksimuma,ako uopste znas sta je to stid.
Zasto nisi rekao da ti je ova garnitura 5 dana prije ulaska nove garniture potpisala ugovor,cak i kada nisi imao ni L od licence ,na 50 mjeseci 3000KM uz sve premije i ostalo,uz klauzulu DA AKO DOBIJES OTKAZ MORAS BITI ISPLACEN PREKO 100.000KM.
Jel da sve slucajno. Slucajno ti je punac u sve to upetljan. Ma mrs vise sa tim vasim izokretanjem teza. Zasto niste dali uvid u racun koji je NAMJERNO odrzavan blokiran.
U stvari ne znam ni sto ovo pisem.
za*je*bali ste se u jednom,a to je da sada imate ujedinjenu armiju navijaca i da su protiv vas 99% navijaca.
Sezonu ,pa cak i cijelu slijedecu,mozete bez nas.Sve ok,mozete i i narednu,ali zapamtite jedno MI SMO SARAJEVO,mi zivimo za nas klub i izborit cemo se za njega. A vi cete ostatak svog zivota morati hodati pognute glave svojim gradom jer cemo vas svi prezirati. Procitani ste,odavno vec,i borba se nastavlja do konacne pobjede.
MRSSSSSSS STOKO!!!!
Ovo prvo vjerovatno aludira na predstojecu kandidaturu njegovog punca Fazlagica za novog predsjednika. Pa retardu jedan pogledaj po 95% klubova evrope prvi ljudi su poslovni ljudi,ljudi sa poslovnim referencama.
Ovo o anonimusima,tu je aludirao na ovu ekipu iz BP46,vrlo vjerovatno da ne kazem sigurno, placenice bijedni kako ne mozes da shvatis da te ti "anonimusi"mogu znanjem i diplomama postiditi do maksimuma,ako uopste znas sta je to stid.
Zasto nisi rekao da ti je ova garnitura 5 dana prije ulaska nove garniture potpisala ugovor,cak i kada nisi imao ni L od licence ,na 50 mjeseci 3000KM uz sve premije i ostalo,uz klauzulu DA AKO DOBIJES OTKAZ MORAS BITI ISPLACEN PREKO 100.000KM.
Jel da sve slucajno. Slucajno ti je punac u sve to upetljan. Ma mrs vise sa tim vasim izokretanjem teza. Zasto niste dali uvid u racun koji je NAMJERNO odrzavan blokiran.
U stvari ne znam ni sto ovo pisem.
za*je*bali ste se u jednom,a to je da sada imate ujedinjenu armiju navijaca i da su protiv vas 99% navijaca.
Sezonu ,pa cak i cijelu slijedecu,mozete bez nas.Sve ok,mozete i i narednu,ali zapamtite jedno MI SMO SARAJEVO,mi zivimo za nas klub i izborit cemo se za njega. A vi cete ostatak svog zivota morati hodati pognute glave svojim gradom jer cemo vas svi prezirati. Procitani ste,odavno vec,i borba se nastavlja do konacne pobjede.
MRSSSSSSS STOKO!!!!
Last edited by -LIBERO- on 11/11/2010 22:43, edited 1 time in total.
- astala_vistala
#8246 Re: FK Sarajevo
@sarajevski
Svaka cast,znam na nasem forumu si govorio da spremas clanak al ovo je vrh,samo je steta sto SB nije kao Dnevni Avaz pa da se cita u velikom broju al za svaku pohvalu.
Svaka cast,znam na nasem forumu si govorio da spremas clanak al ovo je vrh,samo je steta sto SB nije kao Dnevni Avaz pa da se cita u velikom broju al za svaku pohvalu.
-
ibizza
#8247 Re: FK Sarajevo
Samo da te ispravim,protiv Celika je bilo preko 10 hiljada,mozda cak i 12ultrajvosa 1987 wrote:Hajd' samo malo logiku da ukljucimo....
Ostalo je sve za potpisa
- emigrazione
#8248 Re: FK Sarajevo
Jao baljka baljkavog, ovako ofirno odglumiti infarkt pa prije bi pinji birvaktile covjek povjerovo nego njemu, kakav je to karakter u pizdu materinu
jebo majku kod nas sve neki srcani bolesnici a pokradose boga oca, za jos 12 bajpasa im zatrebalo dabogda
-
leo karan
#8249 Re: FK Sarajevo
ko je u sudskom rjesenju bio zaveden kao direktor?
adi ili baljak?
ako je adi bio direktor, kako onda nije mogao doci u posjed pecata kao sto se negdje spominjalo
a ako je baljak ostao direktor, normalno je da ce im opstruirati sve jer je legalni predstavnik kluba
adi ili baljak?
ako je adi bio direktor, kako onda nije mogao doci u posjed pecata kao sto se negdje spominjalo
a ako je baljak ostao direktor, normalno je da ce im opstruirati sve jer je legalni predstavnik kluba
- isie
#8250 Re: FK Sarajevo
Ovdje je upletena ona četvorica + Mirza , sve što je rekao je laž ..
Mirza sa tvojih 3000 km bi mogao dati i Jahoviću i Vučini da plate struju , a to za prijetnje smrću je da se nasmiješ.
Mirza sa tvojih 3000 km bi mogao dati i Jahoviću i Vučini da plate struju , a to za prijetnje smrću je da se nasmiješ.