Bubalo1 wrote:
Ima li treca ?
Mene si naso' handrit.
Dabogda da presaltaju.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bubalo1 wrote:
Ima li treca ?
L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
Edin H. wrote:L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije problem snaga ekipe. Ekipa je jaka dovoljno. Eventualno veznjak jedan i to trkač, da odmori nekada igrače, ali općenito, jaka je ovo ekipa.zlo87 wrote:Eee majko moja ko njih pobijedi. Neki tamo Norwich.Misli li Ferguson pojačavati ekipu ili je zadovoljan igrama? Po meni ovako se samo brukaju, rijetko koja utakmica dođe koju fino odigraju.
L00d wrote:Ko ih j***, nek otjeraju Fergusona kad ne zna dovesti potrebne igrace.
Trenutno im samo fali prava postavka, te krila, ali nije SAF kriv za krila. Hebiga, totalno su pali u formi ti igrači.L00d wrote:ma dajte...poslije svake lose utakmice se govori sta Unitedu fali.
Ko ih j***, nek otjeraju Fergusona kad ne zna dovesti potrebne igrace .
Sent from my MT11i using Tapatalk 2

IMa ih na klupiL00d wrote:ma ne pamtim kad sam Uniteda gledao kao prije...ili prime gol pa se vade ili izgube...
Treba Unitedu vezniiiii igraaacc !! i to dobar !!!
Upravo tako, vezni igrac, jer scholes vise ne moze izdrzati tempo ovih utakmica, a ovi ostali vezni igraci su prosjek.L00d wrote:ma ne pamtim kad sam Uniteda gledao kao prije...ili prime gol pa se vade ili izgube...
Ma koga ?rahmanjin wrote:Upravo tako, vezni igrac, jer scholes vise ne moze izdrzati tempo ovih utakmica, a ovi ostali vezni igraci su prosjek.L00d wrote:ma ne pamtim kad sam Uniteda gledao kao prije...ili prime gol pa se vade ili izgube...
Mali Clev definitivno nije prosjek, samo je drugačiji tip igrača, nešto na što u Unitedu nismo baš navikli. Momak odlično igra, može trčati cijelu utakmicu, uvijek zna šta će s loptom, precizan je u dodavanjima, odlično se bez lopte kreće, mana mu je jedina direktna opasnost po gol, ali to i ne bi trebao biti toliki problem.L00d wrote:
Na klupi nema dobrog igraca, ima prosjecnog .
Jednostavno, bez fenomenalnog veznog igraca nista ! Kad to deda skonta, bice bolje .
29-09-2012 - Norwich City 2-5 LiverpoolRiddle wrote:Dođe mi da gurnem prst u grlo i ... Ovo je bilo uzasno. Kao da sam gledao Liverpool.
Ako se u većini utakmica muče, pate, onda znači da ekipi fali još dosta toga. Sredina im je najgora i taj dio treba dobro pojačati. U ekipi neki igrači su istrošeni, neki su pali u formi a neki su tarabe tako da bi trebalo kupiti kakvih dobrih igrača. Još kad dodaš da se stalno rotiraju igrači, pa svaku utakmicu neko drugi igra onda dobiješ ovakvu igru. Ako ne bude promjena, moguće je da ostanu bez trofeja a i ne bi me čudilo.The Realist wrote:Nije problem snaga ekipe. Ekipa je jaka dovoljno. Eventualno veznjak jedan i to trkač, da odmori nekada igrače, ali općenito, jaka je ovo ekipa.zlo87 wrote:Eee majko moja ko njih pobijedi. Neki tamo Norwich.Misli li Ferguson pojačavati ekipu ili je zadovoljan igrama? Po meni ovako se samo brukaju, rijetko koja utakmica dođe koju fino odigraju.
Problem je sastav. Pa hebote, njemu ubjedljivo najbolji veznjaci ove sezone na klupi sjede, a zamjena i manje nego adekvatna. Pa Giggs je odigrao jednu dobru utakmicu u zadnjih godinu dana.
OK, može se govoriti o krilima, ali tu je drugi problem. Valencia, koji je na momente bio jedno od najboljih krila svijeta je totalno pao u formi, a Nani nikako da uhvati istu. Nije to baš lako predvidjeti. Također mislim da se Young premalo iskorištava.
United ima veći problem sa postavkom igre, nego u samoj kvaliteti igrača.
Đe ga nađe hahahaEdin H. wrote:L00d wrote:Veliki pozdrav kanarincima Chuckie i Edin.H![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()