Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
General War

#8226 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by General War »

The 51st State wrote:pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
sad se valja vratiti u surovu realu posle sponzorisane parade..
Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
kiligonzales

#8227 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kiligonzales »

teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8228 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
The 51st State

#8229 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by The 51st State »

General War wrote:
The 51st State wrote:pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontas
Tempo
ZeModerator

#8230 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tempo »

kiligonzales wrote:teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
pa i to je parada pedera.
The 51st State

#8231 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by The 51st State »

General War wrote:
pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontas
relativno84

#8232 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by relativno84 »

General War wrote:
relativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost :cry:
Jasta, sa snajperistima rasporedjenim po krovovima :-)
Imali su drugi i vise murije na terenu pa je bilo krvi do koljena, tako da uzalud pumpanje straha koje nije urodilo plodom. Kao da se nije ni desilo :D
harač

#8233 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by harač »

za narod koji živi od sadake, bošnjaci su pravo optereceni NGO donacijama :lol: :izet:
pici

#8234 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

kiligonzales wrote:teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
auuuu dobro sam i na vrijeme prekino...
Tempo
ZeModerator

#8235 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tempo »

skafiskafsnjak wrote:
moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!

ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.

i da, nigdje, ama bas nigdje se nije pustala ona kako bjese albakra? :)

ovo danas mi daje snagu da ce se ove bradonje razmiliti i nestati u vjecnosti.

...this is the flower of the Partisan
o bella ciao, bella ciao...

:)

E dabogda ti dijete homo bilo :thumbup:
dabogda tebi djete bilo homofobno
beni-bu-man

#8236 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by beni-bu-man »

pirmin wrote:
beni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!! :bih:
Mei Digga :thumbup:
Smajo Ćesir, dječak mučen i ubijen, Denis Mrnjavac ubjen u tramvaju, Arnela Đogić ubijena i bačena u kanjon rijeke, Selma Agić, Edita Malkoč ubijene na pješačkom prelazu , Hava Dovadžija isto, Fatima Isaković ubijena, vlastiti sin je zaklao, Sabahudin Velić iz Bihaća ubio i pojeo vlastitu majku, Nedim Fejzić u Visokom zaklao troje ljudi a sedam povrijedio, Ronald Osmanović ubijen sjekirom, ne znam ni koliko beba je nađeno po kontejnerima u BiH itd, itd.
Svi počinioci dolaze iz tradicionalnih porodica. :bih:
skafiskafsnjak

#8237 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by skafiskafsnjak »

Tempo wrote:
skafiskafsnjak wrote:
moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!

ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.

i da, nigdje, ama bas nigdje se nije pustala ona kako bjese albakra? :)

ovo danas mi daje snagu da ce se ove bradonje razmiliti i nestati u vjecnosti.

...this is the flower of the Partisan
o bella ciao, bella ciao...

:)

E dabogda ti dijete homo bilo :thumbup:
dabogda tebi djete bilo homofobno
Djete nece sigurno. Dijete mozda.
Ja sam mislio da ste vi pederi i lezbejke emancipovani i obrazovani :lol:
salik79

#8238 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

pici wrote:cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
Kakve veze mi imamo s njima?
General War

#8239 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by General War »

The 51st State wrote:
General War wrote: Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
Da je ko normalan dosao da se buni, pa ni po jada...vec sve od zla oca i gore matere.
skafiskafsnjak

#8240 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by skafiskafsnjak »

beni-bu-man wrote:
pirmin wrote:
beni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Smajo Ćesir, dječak mučen i ubijen, Denis Mrnjavac ubjen u tramvaju, Arnela Đogić ubijena i bačena u kanjon rijeke, Selma Agić, Edita Malkoč ubijene na pješačkom prelazu , Hava Dovadžija isto, Fatima Isaković ubijena, vlastiti sin je zaklao, Sabahudin Velić iz Bihaća ubio i pojeo vlastitu majku, Nedim Fejzić u Visokom zaklao troje ljudi a sedam povrijedio, Ronald Osmanović ubijen sjekirom, ne znam ni koliko beba je nađeno po kontejnerima u BiH itd, itd.
Ja sam cuo da je Hitler peder bio :D
salik79

#8242 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

beni-bu-man wrote:
pirmin wrote:
S obzirom na omjer "tradicionalnih" i "netradicionalnih" u ukupnoj masi drustva, ne vjerujem da to ide u "korist" "netradicionalnih".
SmokingMan

#8243 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by SmokingMan »

U ime inteligencije,milsim da je vrijeme da okači katanac na temu.
General War

#8244 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by General War »

relativno84 wrote:
General War wrote:
relativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost :cry:
Jasta, sa snajperistima rasporedjenim po krovovima :-)
Imali su drugi i vise murije na terenu pa je bilo krvi do koljena, tako da uzalud pumpanje straha koje nije urodilo plodom. Kao da se nije ni desilo :D
...aha, bas bi bilo zanivljivo krezube bradonje kako nasrcu na USA i GB ambasadora, nisu ni oni koji manipulisu sa ovim " tradicionalistima" toliko blesavi pa da popiju tomahawk. :mrgreen:
Tempo
ZeModerator

#8245 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tempo »

skafiskafsnjak wrote: Djete nece sigurno. Dijete mozda.
Ja sam mislio da ste vi pederi i lezbejke emancipovani i obrazovani :lol:

za razliku od vas homofoba koji ste seljacka bagra. inace, nisam peder niti simpatizer tih stvari, ali paradu podrzavam i drago mi je sto su vam izvadili zivce.
salik79

#8246 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by salik79 »

:roll: :-) :-)
The 51st State

#8247 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by The 51st State »

General War wrote:
The 51st State wrote:
General War wrote: Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
Da je ko normalan dosao da se buni, pa ni po jada...vec sve od zla oca i gore matere.
koji ce se kurac iko za hodanje buniit. samo mislim da ce lgbt zajednica slabo koristi od ove manifestacije imati, no za to menadzment i sponzore zaboli.
pici

#8248 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

salik79 wrote:
pici wrote:cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
Kakve veze mi imamo s njima?
koje to vas spomenuo
-daniel-

#8249 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by -daniel- »

SmokingMan wrote:U ime inteligencije,milsim da je vrijeme da okači katanac na temu.
:thumbup:
MaksprotivMarksa

#8250 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MaksprotivMarksa »

Jedini incident danas je bio na Ciglanama, hafiz Musa i istomisljenici su otjerali ucesnika skupa koji se obratio masi sa rijecima da to nije samo muslimanski skup, Musa i istomisljenici su ga otjerali sa skupa, bez obzira sto se radi o istomisljeniku i muslimanu, valjda nije bio dovoljno fasisticki nastrojen za njihov istancani ukus.

Smrt fasizmu - sloboda narodu !
Locked