Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.The 51st State wrote:pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
sad se valja vratiti u surovu realu posle sponzorisane parade..
Povorka ponosa u Sarajevu
- General War
#8226 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
-
kiligonzales
#8227 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8228 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
-
The 51st State
#8229 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontasGeneral War wrote:Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.The 51st State wrote:pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
-
Tempo
- ZeModerator
#8230 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa i to je parada pedera.kiligonzales wrote:teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
-
The 51st State
#8231 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontasGeneral War wrote:Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.The 51st State wrote:pa nema vecih uhljeba od lgbt aktivista. to lova samo kapa.
- relativno84
#8232 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Imali su drugi i vise murije na terenu pa je bilo krvi do koljena, tako da uzalud pumpanje straha koje nije urodilo plodom. Kao da se nije ni desiloGeneral War wrote:Jasta, sa snajperistima rasporedjenim po krovovimarelativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost
- harač
#8233 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
za narod koji živi od sadake, bošnjaci su pravo optereceni NGO donacijama

- pici
#8234 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
auuuu dobro sam i na vrijeme prekino...kiligonzales wrote:teze mi od parade na srce pade poraz od Armenaca
-
Tempo
- ZeModerator
#8235 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
dabogda tebi djete bilo homofobnoskafiskafsnjak wrote:moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!
ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.
i da, nigdje, ama bas nigdje se nije pustala ona kako bjese albakra?
ovo danas mi daje snagu da ce se ove bradonje razmiliti i nestati u vjecnosti.
...this is the flower of the Partisan
o bella ciao, bella ciao...
E dabogda ti dijete homo bilo
- beni-bu-man
#8236 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Smajo Ćesir, dječak mučen i ubijen, Denis Mrnjavac ubjen u tramvaju, Arnela Đogić ubijena i bačena u kanjon rijeke, Selma Agić, Edita Malkoč ubijene na pješačkom prelazu , Hava Dovadžija isto, Fatima Isaković ubijena, vlastiti sin je zaklao, Sabahudin Velić iz Bihaća ubio i pojeo vlastitu majku, Nedim Fejzić u Visokom zaklao troje ljudi a sedam povrijedio, Ronald Osmanović ubijen sjekirom, ne znam ni koliko beba je nađeno po kontejnerima u BiH itd, itd.pirmin wrote:Mei Diggabeni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
Svi počinioci dolaze iz tradicionalnih porodica.
- skafiskafsnjak
#8237 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Djete nece sigurno. Dijete mozda.Tempo wrote:dabogda tebi djete bilo homofobnoskafiskafsnjak wrote:moet-perignon wrote:bilo je sjajno. posebno olaksanje kad se u jednoj masi nadju ljudi koji su zavrsili dobre skole, doprinose drustvu i mnogo je lijepih ljudi bilo.
lica su sofisticiranija od onih nepismenih, bradonja i vjecitih uhljeba koji su jucer paradirali.
vrijeme je da sada ovima sto se otimaju i na silu sprovode svoje ideologije, koje podmecu pod tradicijom zavrsimo!
ovi danas sto su se nasli Patriotskoj, neka znaju da njihovi ideali nece vjecito trajati u ovom gradu.
i da, nigdje, ama bas nigdje se nije pustala ona kako bjese albakra?
ovo danas mi daje snagu da ce se ove bradonje razmiliti i nestati u vjecnosti.
...this is the flower of the Partisan
o bella ciao, bella ciao...
E dabogda ti dijete homo bilo
Ja sam mislio da ste vi pederi i lezbejke emancipovani i obrazovani
- salik79
#8238 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kakve veze mi imamo s njima?pici wrote:cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
- General War
#8239 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da je ko normalan dosao da se buni, pa ni po jada...vec sve od zla oca i gore matere.The 51st State wrote:pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontasGeneral War wrote: Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
- skafiskafsnjak
#8240 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ja sam cuo da je Hitler peder biobeni-bu-man wrote:Smajo Ćesir, dječak mučen i ubijen, Denis Mrnjavac ubjen u tramvaju, Arnela Đogić ubijena i bačena u kanjon rijeke, Selma Agić, Edita Malkoč ubijene na pješačkom prelazu , Hava Dovadžija isto, Fatima Isaković ubijena, vlastiti sin je zaklao, Sabahudin Velić iz Bihaća ubio i pojeo vlastitu majku, Nedim Fejzić u Visokom zaklao troje ljudi a sedam povrijedio, Ronald Osmanović ubijen sjekirom, ne znam ni koliko beba je nađeno po kontejnerima u BiH itd, itd.pirmin wrote:Mei Diggabeni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
-
kakavdanakneiskustvu
- salik79
#8242 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
S obzirom na omjer "tradicionalnih" i "netradicionalnih" u ukupnoj masi drustva, ne vjerujem da to ide u "korist" "netradicionalnih".beni-bu-man wrote:Smajo Ćesir, dječak mučen i ubijen, Denis Mrnjavac ubjen u tramvaju, Arnela Đogić ubijena i bačena u kanjon rijeke, Selma Agić, Edita Malkoč ubijene na pješačkom prelazu , Hava Dovadžija isto, Fatima Isaković ubijena, vlastiti sin je zaklao, Sabahudin Velić iz Bihaća ubio i pojeo vlastitu majku, Nedim Fejzić u Visokom zaklao troje ljudi a sedam povrijedio, Ronald Osmanović ubijen sjekirom, ne znam ni koliko beba je nađeno po kontejnerima u BiH itd, itd.pirmin wrote:Mei Diggabeni-bu-man wrote:Ja bih samo volio da one koji su juče i koji su danas izašli protiv parade ponosa vidim da isto organizuju kada se četnici skupe u Višegradu.
Ali prc!!! Nema muda!!
- SmokingMan
#8243 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U ime inteligencije,milsim da je vrijeme da okači katanac na temu.
- General War
#8244 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
...aha, bas bi bilo zanivljivo krezube bradonje kako nasrcu na USA i GB ambasadora, nisu ni oni koji manipulisu sa ovim " tradicionalistima" toliko blesavi pa da popiju tomahawk.relativno84 wrote:Imali su drugi i vise murije na terenu pa je bilo krvi do koljena, tako da uzalud pumpanje straha koje nije urodilo plodom. Kao da se nije ni desiloGeneral War wrote:Jasta, sa snajperistima rasporedjenim po krovovimarelativno84 wrote:Realno pederi mogu biti razocarani, nema krvi nema donacija, kako prodati ugrozenost
-
Tempo
- ZeModerator
#8245 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
skafiskafsnjak wrote: Djete nece sigurno. Dijete mozda.
Ja sam mislio da ste vi pederi i lezbejke emancipovani i obrazovani
za razliku od vas homofoba koji ste seljacka bagra. inace, nisam peder niti simpatizer tih stvari, ali paradu podrzavam i drago mi je sto su vam izvadili zivce.
-
The 51st State
#8247 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
koji ce se kurac iko za hodanje buniit. samo mislim da ce lgbt zajednica slabo koristi od ove manifestacije imati, no za to menadzment i sponzore zaboli.General War wrote:Da je ko normalan dosao da se buni, pa ni po jada...vec sve od zla oca i gore matere.The 51st State wrote:pa jebai ga jedne sponzorise dolce gabana i ta raja, a druge sulejman hrle, kontasGeneral War wrote: Jah, bas se vidi kako derpei preko noci osnivaju asocijacije i udruge...ne mozes skupit pet ljudi za demonstracije protiv niskih peNzija, raznih ublehara sto beru pare..a eto za pedere ima i ljudstva i MTSa.
- pici
#8248 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
koje to vas spomenuosalik79 wrote:Kakve veze mi imamo s njima?pici wrote:cak ni dova za kisHu ne pomoze... stotinjak bradica se okupilo u parku i vaze o ugrozenosti a na plakatima sve uvreda do uvrede... ne znam hel se boga bojite il je to onako
- -daniel-
#8249 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
SmokingMan wrote:U ime inteligencije,milsim da je vrijeme da okači katanac na temu.
- MaksprotivMarksa
#8250 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jedini incident danas je bio na Ciglanama, hafiz Musa i istomisljenici su otjerali ucesnika skupa koji se obratio masi sa rijecima da to nije samo muslimanski skup, Musa i istomisljenici su ga otjerali sa skupa, bez obzira sto se radi o istomisljeniku i muslimanu, valjda nije bio dovoljno fasisticki nastrojen za njihov istancani ukus.
Smrt fasizmu - sloboda narodu !
Smrt fasizmu - sloboda narodu !