Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bjelave

#8226 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

ultima_palabra wrote:Dobro smo mi skontali da je ovo latentni željovac... i kad piše o Sarajevu, misli na Želju i njegove igrače :mrgreen:
bjelave wrote:Je , tacno je da nemamo izbora i da moramo prodavati igrace. Uostalom, niko ovdje nije u boljoj poziciji. Mi za razliku od ostatka lige posljednje 2 godine barem ostvarujemo cifre i ne prodajemo na prvu.

Medjutim, trebalo bi s nase strane imati malo profesionalniji odnos, planirati to nekako na duze da bi sto manje bilo traumaticno po igru i rezultate. Dakle, ako Barbaric odlazi na ljeto vec sad bi trebali imati njegovu zamjenu kako bi bilo dovoljno vremena da ga se uigra. Dakle, kad god smo vec rjesili utakmicu Baraba out a buduci prvotimac na mjestu stopera unutra da se uigrava.
Sad ispada da smo to u slucaju Barbe i napravili, ako nije slucajnost, jer je dosao Kramaric: :(
Prosle godine ode Cimi a Ikande se ukazao samo par sedmica ranije iako je potpuno jasno bilo cijelu godinu ranije da Gojko odlazi. Na stranu sto je Ikande promasena investicija ali Cimijeva zamjena je morala biti u klubu bar pola sezone prije njegovog odlaska. I tako bi trebalo biti za svakog prvotimca koji odlazi.
Poslovicno si duhovit i kako se iz prilozenog da primjetiti visis na podforumu FK Sarajevo. A onda postove prenosi ovamo.

Ni na pamet mi ne bi palo da te zbog toga ukljucim u navijace veceg i jedinog pravog gradskog kluba.

Neka te tamo. zeljo ti je po mjeri a i obrnuto.
insaneinthebrain

#8227 Re: Premijer liga BiH

Post by insaneinthebrain »

ultima_palabra wrote:Dobro smo mi skontali da je ovo latentni željovac... i kad piše o Sarajevu, misli na Želju i njegove igrače :mrgreen:
bjelave wrote:Je , tacno je da nemamo izbora i da moramo prodavati igrace. Uostalom, niko ovdje nije u boljoj poziciji. Mi za razliku od ostatka lige posljednje 2 godine barem ostvarujemo cifre i ne prodajemo na prvu.

Medjutim, trebalo bi s nase strane imati malo profesionalniji odnos, planirati to nekako na duze da bi sto manje bilo traumaticno po igru i rezultate. Dakle, ako Barbaric odlazi na ljeto vec sad bi trebali imati njegovu zamjenu kako bi bilo dovoljno vremena da ga se uigra. Dakle, kad god smo vec rjesili utakmicu Baraba out a buduci prvotimac na mjestu stopera unutra da se uigrava.
Sad ispada da smo to u slucaju Barbe i napravili, ako nije slucajnost, jer je dosao Kramaric: :(
Prosle godine ode Cimi a Ikande se ukazao samo par sedmica ranije iako je potpuno jasno bilo cijelu godinu ranije da Gojko odlazi. Na stranu sto je Ikande promasena investicija ali Cimijeva zamjena je morala biti u klubu bar pola sezone prije njegovog odlaska. I tako bi trebalo biti za svakog prvotimca koji odlazi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
belave stari zeljovac, prikriveni. toliko pjeni o nama da ne zna sta prica :run:
ultima_palabra

#8228 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Čitao sam da nastupi olakšanje kad se izađe iz ormara.
bjelave

#8229 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

nosara wrote:Jel' istina da adzo prebacuje barbu naljeto iz treceg u drugi tim...?

Sta ti je svoja prcija... Moze kako hoce, libo ga tuki... :D
Jest i pri tom ce nam taj drugi tim isplati haman onoliko, 50 milja EU manje, koliko tvrdite da ste dobili za vaseg najveceg talenta :D A to vam je i najveci transfer ikada moj megamixovcu :thumbup:
Last edited by bjelave on 03/03/2016 09:49, edited 1 time in total.
nosara

#8230 Re: Premijer liga BiH

Post by nosara »

Barba je rupa obicna... Kao i stepanov...

Kod kona je odbrana beton, rjesavaju se viskova... :D
bjelave

#8231 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Nismo mogli priustiti tako perspektivne mladce poput Bogicevica.
To mogu samo megamixovci
Ricken

#8232 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

nosara wrote:Jel' istina da adzo prebacuje barbu naljeto iz treceg u drugi tim...?

Sta ti je svoja prcija... Moze kako hoce, libo ga tuki... :D
Šta će jadan čovjek, trudi se, krpi rupe, to mu je jedini način da vrati ovde dugove za kredite. Ko da će Barbarić igrat u Belgiji. Nisu ludi da guraju igrača koji je stalna opasnost po vlastiti gol. :D
ultima_palabra

#8233 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

bjelave wrote:Nismo mogli priustiti tako perspektivne mladce poput Bogicevica.
To mogu samo megamixovci
Ali tu je Kramarić, nema zime... :D
bjelave

#8234 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ricken wrote:[
Šta će jadan čovjek, trudi se, krpi rupe, to mu je jedini način da vrati ovde dugove za kredite. Ko da će Barbarić igrat u Belgiji. Nisu ludi da guraju igrača koji je stalna opasnost po vlastiti gol. :D
:lol: :lol: :lol:
bjelave

#8235 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

leškarenje wrote:Tako je,rupa koja je došla džaba a uzećemo za nju ko vi za najvećeg talenta, šta bi tek bilo da se pokazao kao pojačanje, pih....
Ono toliko tvrde da su uzeli. A koliko su stvarno uzeli, to je druga stvar :D

Da Barba ima klauzulu i da nam je kakav merhametli menadzer uzeli bi mi barem milion EU.
1946--1987

#8236 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Ako mislite na na onog danca hadziahmetovica on uopste nije njihovo dijete
ultima_palabra

#8237 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Jel se ovo Nijaz vraća na Otoku?
Tomahawk11
Globalni moderator

#8238 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Jel se ovo Nijaz vraća na Otoku?
Mogao bi on snimiti kakvu sagu o svojim odlascima i dolascima.....Otoka, Kosevo, pa hoce u Gorazde, pa u Tuzlu....ne zna ni on gdje bi :-)
Sarajevski-Seljak

#8239 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarajevski-Seljak »

Tomahawk11 wrote:
Mogao bi on snimiti kakvu sagu o svojim odlascima i dolascima.....Otoka, Kosevo, pa hoce u Gorazde, pa u Tuzlu....ne zna ni on gdje bi :-)

Sto rekao jedini VuC na klixu, NIJAZ GRACIC NAJBOLJI SPORTSKI RADNIK U BiH ! :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8240 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

A eto, mora mu se odati neko priznanje, pluta nekako na povrsini, a klub bez identiteta, bez navijaca, a eto opstaje u PL....
Logovan

#8241 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
Kad ode u Lukavicu. :skoljka:

Ako ispadnu iz lige, onda će napustiti Olimpic.
kakotakonikako

#8242 Re: Premijer liga BiH

Post by kakotakonikako »

Ne brinite vi o Olimpicu. Ima ko da brine o tome. A ovi bordo sto ko pisu da su oni dobili za nekoga igraca, smijesni ste. Vi ste vlasnistvo Tana i on radi sa parama sta hoce. Kao sto kod nas to radi NIJAZ GRACIC nabolji sportski radnik u BIH. Mi smo svjesni toga, budite to i vi, sto prije bice vam lakse.
strong69

#8243 Re: Premijer liga BiH

Post by strong69 »

kakotakonikako wrote:Ne brinite vi o Olimpicu. Ima ko da brine o tome. A ovi bordo sto ko pisu da su oni dobili za nekoga igraca, smijesni ste. Vi ste vlasnistvo Tana i on radi sa parama sta hoce. Kao sto kod nas to radi NIJAZ GRACIC nabolji sportski radnik u BIH. Mi smo svjesni toga, budite to i vi, sto prije bice vam lakse.
Koja je razlika izmedju vlasnika kapitala u Americi, Maleziji ili u BiH?

Svako ko se bavi poslom radi to zbog profita. Vlasnika zanima neto dobit, EBITDA... Odakle je i kako se zove... Nebitno.
1946--1987

#8244 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Najbolji sportski radnik u BIH
Ricken

#8245 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

leškarenje wrote:Tako je,rupa koja je došla džaba a uzećemo za nju ko vi za najvećeg talenta, šta bi tek bilo da se pokazao kao pojačanje, pih....
Volim ove naše lokalne entuzijaste kojima je 300 hiljada gore - dole, sitnica, od nekih 40% kreditnog zaduženja.
bjelave

#8246 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Vidim da znas koliki je nas dug, barate se procentima i to, pa sam mislio da pitam znate li vi uopce koliko i kome sve ste duzni?

I pri tome ne mislim na ove kamatarske dugove koje sad ovjeravate po notarskim kancelarijama nego samo na ono koliko dugujete drzavi, dobavljacima, vodovodu, bivsim igracima, pa i Amawu ako hoces.

Mozeli to trust mozgova u zvornickoj ikako da sracuna? I ako moze, smije li da izadje sa cifrom?
Rilkoni

#8247 Re: Premijer liga BiH

Post by Rilkoni »

Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
Maharadza

#8248 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

bjelave wrote:Vidim da znas koliki je nas dug, barate se procentima i to, pa sam mislio da pitam znate li vi uopce koliko i kome sve ste duzni?

I pri tome ne mislim na ove kamatarske dugove koje sad ovjeravate po notarskim kancelarijama nego samo na ono koliko dugujete drzavi, dobavljacima, vodovodu, bivsim igracima, pa i Amawu ako hoces.

Mozeli to trust mozgova u zvornickoj ikako da sracuna? I ako moze, smije li da izadje sa cifrom?
Ma sve oni o nama znaju, a misteriju kako se kod njih nakon svakog izvještaja pojavi novi MILION KM duga ne bi otkrio ni Gordon Gekko! :oops:
Last edited by Maharadza on 03/03/2016 18:37, edited 1 time in total.
bjelave

#8249 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Rilkoni wrote:Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
Post ti je prijavljen i nadam se da ce biti sankcioniran jer za normalnu diskusiju prvo nuzno postovanje pravila foruma koji ti upravo krsis.

Btw, znam da vas prica o dugovima bolim kad se o njoj ozbiljno zaceprka.

Tako da ne otvaras po vas bolne teme.

Imam razumijevanja za euforiju zbog koje te je prenijelo, samo to nece otplatiti dugove.
Melbourne_Australia

#8250 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

bjelave wrote:
Rilkoni wrote:Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
Post ti je prijavljen i nadam se da ce biti sankcioniran jer za normalnu diskusiju prvo nuzno postovanje pravila foruma koji ti upravo krsis.

Btw, znam da vas prica o dugovima bolim kad se o njoj ozbiljno zaceprka.

Tako da ne otvaras po vas bolne teme.

Imam razumijevanja za euforiju zbog koje te je prenijelo, samo to nece otplatiti dugove.
Drug kako ne shvatas da si fakat naporan ali ovo ti iskreno govorim..Temu si sa nickom leskarenje unistio..Prica ti je nigdje veze i pomalo bolesna, jer ti se sve vodi na pricu o najvecem i najtrofejnijem klubu u ovoj drzavi..Zgadio si temu normalnim likovima i ohladi malo , opusti se i pricaj o fudbalu a ne samo jedno te isto!!
Locked