Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Dobro smo mi skontali da je ovo latentni željovac... i kad piše o Sarajevu, misli na Želju i njegove igrače
bjelave wrote:Je , tacno je da nemamo izbora i da moramo prodavati igrace. Uostalom, niko ovdje nije u boljoj poziciji. Mi za razliku od ostatka lige posljednje 2 godine barem ostvarujemo cifre i ne prodajemo na prvu.
Medjutim, trebalo bi s nase strane imati malo profesionalniji odnos, planirati to nekako na duze da bi sto manje bilo traumaticno po igru i rezultate. Dakle, ako Barbaric odlazi na ljeto vec sad bi trebali imati njegovu zamjenu kako bi bilo dovoljno vremena da ga se uigra. Dakle, kad god smo vec rjesili utakmicu Baraba out a buduci prvotimac na mjestu stopera unutra da se uigrava.
Sad ispada da smo to u slucaju Barbe i napravili, ako nije slucajnost, jer je dosao Kramaric:
Prosle godine ode Cimi a Ikande se ukazao samo par sedmica ranije iako je potpuno jasno bilo cijelu godinu ranije da Gojko odlazi. Na stranu sto je Ikande promasena investicija ali Cimijeva zamjena je morala biti u klubu bar pola sezone prije njegovog odlaska. I tako bi trebalo biti za svakog prvotimca koji odlazi.
Poslovicno si duhovit i kako se iz prilozenog da primjetiti visis na podforumu FK Sarajevo. A onda postove prenosi ovamo.
Ni na pamet mi ne bi palo da te zbog toga ukljucim u navijace veceg i jedinog pravog gradskog kluba.
ultima_palabra wrote:Dobro smo mi skontali da je ovo latentni željovac... i kad piše o Sarajevu, misli na Želju i njegove igrače
bjelave wrote:Je , tacno je da nemamo izbora i da moramo prodavati igrace. Uostalom, niko ovdje nije u boljoj poziciji. Mi za razliku od ostatka lige posljednje 2 godine barem ostvarujemo cifre i ne prodajemo na prvu.
Medjutim, trebalo bi s nase strane imati malo profesionalniji odnos, planirati to nekako na duze da bi sto manje bilo traumaticno po igru i rezultate. Dakle, ako Barbaric odlazi na ljeto vec sad bi trebali imati njegovu zamjenu kako bi bilo dovoljno vremena da ga se uigra. Dakle, kad god smo vec rjesili utakmicu Baraba out a buduci prvotimac na mjestu stopera unutra da se uigrava.
Sad ispada da smo to u slucaju Barbe i napravili, ako nije slucajnost, jer je dosao Kramaric:
Prosle godine ode Cimi a Ikande se ukazao samo par sedmica ranije iako je potpuno jasno bilo cijelu godinu ranije da Gojko odlazi. Na stranu sto je Ikande promasena investicija ali Cimijeva zamjena je morala biti u klubu bar pola sezone prije njegovog odlaska. I tako bi trebalo biti za svakog prvotimca koji odlazi.
belave stari zeljovac, prikriveni. toliko pjeni o nama da ne zna sta prica
nosara wrote:Jel' istina da adzo prebacuje barbu naljeto iz treceg u drugi tim...?
Sta ti je svoja prcija... Moze kako hoce, libo ga tuki...
Jest i pri tom ce nam taj drugi tim isplati haman onoliko, 50 milja EU manje, koliko tvrdite da ste dobili za vaseg najveceg talenta A to vam je i najveci transfer ikada moj megamixovcu
Last edited by bjelave on 03/03/2016 09:49, edited 1 time in total.
nosara wrote:Jel' istina da adzo prebacuje barbu naljeto iz treceg u drugi tim...?
Sta ti je svoja prcija... Moze kako hoce, libo ga tuki...
Šta će jadan čovjek, trudi se, krpi rupe, to mu je jedini način da vrati ovde dugove za kredite. Ko da će Barbarić igrat u Belgiji. Nisu ludi da guraju igrača koji je stalna opasnost po vlastiti gol.
Ricken wrote:[
Šta će jadan čovjek, trudi se, krpi rupe, to mu je jedini način da vrati ovde dugove za kredite. Ko da će Barbarić igrat u Belgiji. Nisu ludi da guraju igrača koji je stalna opasnost po vlastiti gol.
Ne brinite vi o Olimpicu. Ima ko da brine o tome. A ovi bordo sto ko pisu da su oni dobili za nekoga igraca, smijesni ste. Vi ste vlasnistvo Tana i on radi sa parama sta hoce. Kao sto kod nas to radi NIJAZ GRACIC nabolji sportski radnik u BIH. Mi smo svjesni toga, budite to i vi, sto prije bice vam lakse.
kakotakonikako wrote:Ne brinite vi o Olimpicu. Ima ko da brine o tome. A ovi bordo sto ko pisu da su oni dobili za nekoga igraca, smijesni ste. Vi ste vlasnistvo Tana i on radi sa parama sta hoce. Kao sto kod nas to radi NIJAZ GRACIC nabolji sportski radnik u BIH. Mi smo svjesni toga, budite to i vi, sto prije bice vam lakse.
Koja je razlika izmedju vlasnika kapitala u Americi, Maleziji ili u BiH?
Svako ko se bavi poslom radi to zbog profita. Vlasnika zanima neto dobit, EBITDA... Odakle je i kako se zove... Nebitno.
Vidim da znas koliki je nas dug, barate se procentima i to, pa sam mislio da pitam znate li vi uopce koliko i kome sve ste duzni?
I pri tome ne mislim na ove kamatarske dugove koje sad ovjeravate po notarskim kancelarijama nego samo na ono koliko dugujete drzavi, dobavljacima, vodovodu, bivsim igracima, pa i Amawu ako hoces.
Mozeli to trust mozgova u zvornickoj ikako da sracuna? I ako moze, smije li da izadje sa cifrom?
Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
bjelave wrote:Vidim da znas koliki je nas dug, barate se procentima i to, pa sam mislio da pitam znate li vi uopce koliko i kome sve ste duzni?
I pri tome ne mislim na ove kamatarske dugove koje sad ovjeravate po notarskim kancelarijama nego samo na ono koliko dugujete drzavi, dobavljacima, vodovodu, bivsim igracima, pa i Amawu ako hoces.
Mozeli to trust mozgova u zvornickoj ikako da sracuna? I ako moze, smije li da izadje sa cifrom?
Ma sve oni o nama znaju, a misteriju kako se kod njih nakon svakog izvještaja pojavi novi MILION KM duga ne bi otkrio ni Gordon Gekko!
Last edited by Maharadza on 03/03/2016 18:37, edited 1 time in total.
Rilkoni wrote:Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
Post ti je prijavljen i nadam se da ce biti sankcioniran jer za normalnu diskusiju prvo nuzno postovanje pravila foruma koji ti upravo krsis.
Btw, znam da vas prica o dugovima bolim kad se o njoj ozbiljno zaceprka.
Tako da ne otvaras po vas bolne teme.
Imam razumijevanja za euforiju zbog koje te je prenijelo, samo to nece otplatiti dugove.
Rilkoni wrote:Ovaj papanluk koji korisnik @bjelave ispoljava u svakom svom postu je davno trebao biti sankcioniran, ako se zeli razviti neka normalna diskusija. Ako je cilj kvantitet ispred kvaliteta postova kako bi Google to indeksirao a vrijednost portala rasla ok, znaci da je onda apsolutno nebitno sto vise nema kvalitetne rasprave na ovoj temi..
Post ti je prijavljen i nadam se da ce biti sankcioniran jer za normalnu diskusiju prvo nuzno postovanje pravila foruma koji ti upravo krsis.
Btw, znam da vas prica o dugovima bolim kad se o njoj ozbiljno zaceprka.
Tako da ne otvaras po vas bolne teme.
Imam razumijevanja za euforiju zbog koje te je prenijelo, samo to nece otplatiti dugove.
Drug kako ne shvatas da si fakat naporan ali ovo ti iskreno govorim..Temu si sa nickom leskarenje unistio..Prica ti je nigdje veze i pomalo bolesna, jer ti se sve vodi na pricu o najvecem i najtrofejnijem klubu u ovoj drzavi..Zgadio si temu normalnim likovima i ohladi malo , opusti se i pricaj o fudbalu a ne samo jedno te isto!!