Tomahawk11 wrote:Niko ne spominje ''sjajno'' odigranu utakmicu Vardyja
70-tak minuta bez ijednog tacnog dodavanja
Hendikep je sto je Hu
Da samo ovo prodju, a onda ide karindjanje Reala, Hat trick Spanaca.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Niko ne spominje ''sjajno'' odigranu utakmicu Vardyja
Pa to su cinjenice. Pravi navijaci Reala kada imaju nocne more sanjaju JuventusB6Redhell wrote:hahah sta biser veli Rutinski,I am Happy wrote:Jest mi drago sto Bayern zijanisteta pa ne primise jos jedan, ovako imaju dobre sanse u revansu.
Drago mi je prije svega zbog Vidala, on je otisao iz Juventusa jer "Hoce da osvoji Ligu Prvaka". Sto je sladje, on je i "glavni" krivac.
Naravno, drugi razlog je sto Juve uvijek rutinski izbaci Real![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svake godine svi izbacuju 'rutinski' ovaj real
Valjda pretprošle godine, jer Real brani naslov. Real je napravio strašan posao u Munchenu i teško Bayern može im bilo šta nauditi u revanšu.I am Happy wrote:Pa to su cinjenice. Pravi navijaci Reala kada imaju nocne more sanjaju JuventusB6Redhell wrote:hahah sta biser veli Rutinski,I am Happy wrote:Jest mi drago sto Bayern zijanisteta pa ne primise jos jedan, ovako imaju dobre sanse u revansu.
Drago mi je prije svega zbog Vidala, on je otisao iz Juventusa jer "Hoce da osvoji Ligu Prvaka". Sto je sladje, on je i "glavni" krivac.
![]()
![]()
![]()
![]()
http://wildstat.com/p/1/ch/all/club1/ES ... tus_Torino
Samo pogledaj medjusobne duele.
2014/2015 Juve ih izbacio u polufinalu
2004/2005 Juve ih izbacio u 1/8 finala
2002/2003 Juve ih izbacio u polufinalu
1997/1998 Real je dobio finale
1995/1996 Juve ih izbacio u cetvrtfinalu
To je defitivno ekipa koju Real zeli da izbjegne. Real je prosle godine bio puno jaci od Juvetusa ali su opet ispali. A ove godine bi Juve dobio "rutinski".
Ali ima jos do toga, treba odigrati i revanse
Bayern nije imao srece jer je onaj majmum bezveze dobio crveni karton, ali Realu sigurno nece biti lako u revansu, posebno ako bude igrao i Levadovski.
Juve sto je uradio prosle hefte a ni sami ne znaju kako. Barcelona je u krizi debeloj i svaka osrednja ekipa ima sanse protiv njih. Sto se tice juvetovih igraca, ima tu klase, al individualno gledati ne moze se porediti ni blizu bayerna, barce reala pa cak i atletica. Mada je kako poredas te igrace za igru. I ono protiv barce je bio maximum. Zelim im svako dobro i imaju sanse ko i svi ostali..I am Happy wrote:Pa to su cinjenice. Pravi navijaci Reala kada imaju nocne more sanjaju JuventusB6Redhell wrote:hahah sta biser veli Rutinski,I am Happy wrote:Jest mi drago sto Bayern zijanisteta pa ne primise jos jedan, ovako imaju dobre sanse u revansu.
![]()
![]()
![]()
![]()
http://wildstat.com/p/1/ch/all/club1/ES ... tus_Torino
To je defitivno ekipa koju Real zeli da izbjegne. Real je prosle godine bio puno jaci od Juvetusa ali su opet ispali. A ove godine bi Juve dobio "rutinski".
Bayern nije imao srece jer je onaj majmum bezveze dobio crveni karton, ali Realu sigurno nece biti lako u revansu, posebno ako bude igrao i Levadovski.
Vardy nije mogani ni igrati pored onog smeća od suca, trojica igraju flaster na njemu i nikom ništa, Vardy se zagradi, igrač Atletica nabije loptu u korner, sudija svira ili gol aut ili kontra faul .... pa mislim bil ti odigrao ''sjajno'' ?Tomahawk11 wrote:Niko ne spominje ''sjajno'' odigranu utakmicu Vardyja
edo jarane, da ti je cijela ekipa Atletica bila na ledjima, nema izgovora za utakmicu u kojoj ti kao igrac ne postojis.edo_79 wrote:Vardy nije mogani ni igrati pored onog smeća od suca, trojica igraju flaster na njemu i nikom ništa, Vardy se zagradi, igrač Atletica nabije loptu u korner, sudija svira ili gol aut ili kontra faul .... pa mislim bil ti odigrao ''sjajno'' ?Tomahawk11 wrote:Niko ne spominje ''sjajno'' odigranu utakmicu Vardyja![]()
![]()
Ma ja .... sve 5 drugTomahawk11 wrote:edo jarane, da ti je cijela ekipa Atletica bila na ledjima, nema izgovora za utakmicu u kojoj ti kao igrac ne postojis.edo_79 wrote:Vardy nije mogani ni igrati pored onog smeća od suca, trojica igraju flaster na njemu i nikom ništa, Vardy se zagradi, igrač Atletica nabije loptu u korner, sudija svira ili gol aut ili kontra faul .... pa mislim bil ti odigrao ''sjajno'' ?Tomahawk11 wrote:Niko ne spominje ''sjajno'' odigranu utakmicu Vardyja![]()
![]()
Sta se ima tu raspravljati sve jasno ko dan Madrid ih rasuo prvu, a drugu ce ih razbucatiAmiĐa_Idriz wrote:Osjetim spektakl u zraku večeras![]()
a Boga mi i najmanje dvosedmičnu raspravu između Bavaraca i Madridista na forumu![]()
Samo je jednom bio đubrentus prvak kad je izbacio madrid, s druge strane ovi njih jednom izbacili i odmah prvaciI am Happy wrote:
Medju top 5 najmrzih igraca.Tito_i_Partija wrote:Vidalu otet' kopacke, dat' mu pistolj, i poslat' ga da radi za neki narko-kartel. Mislim da jedino tako moze nac' svrhu svog zivota.
Normalno kad su to uglavnom kontre.skafiskafsnjak wrote:Tacno se vidi kvalitet Reala ... ovaj Bayern nesto mulja tamo vamo nigdje nista. Real cim dodje do gola, odmah dobra sansa ...