Hvala!mikrozadatak wrote:693417ma-ra wrote:Vina - godina berbe se nesto ne pojavljuje - ima li netko novi ID?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
ma-ra
#8226 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- vucha
#8227 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ajde ako za moj problem nema pomoci..recite mi da li mora email adresa da bude ista na neobuxu i CF-u ili ne?
- ODB
#8228 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ne mora da bude ista jer su dvije različite stranice totalno.
- ODB
#8229 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
neka proba nekim od ova dva načina da stupi u kontakt sa adminimavucha wrote:Imam jedan problem pa ako moze pomoc nekog iskusnog.
Drug se registrovao na CF preko FB i sada nikako ne moze da se uloguje na CF. Kada pokusa da se uloguje kaze mu da su emal i lozinka nevazeci. Pokusao je i da se registruje normalnim putem i tada mu prijavljue da je email adresa zauzeta sto znaci da je vec registrovan ali mu nije jasno zasto mu onda ne dozvoli da se uloguje. Pokusao je da menja pw i opet nista.
Jel postoji neki nacin da se ovo resi?
https://success.crowdflower.com/hc/en-us/requests/new
http://www.crowdflower.com/contact
- vucha
#8230 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala ti na odgovoru.ODB wrote:neka proba nekim od ova dva načina da stupi u kontakt sa adminimavucha wrote:Imam jedan problem pa ako moze pomoc nekog iskusnog.
Drug se registrovao na CF preko FB i sada nikako ne moze da se uloguje na CF. Kada pokusa da se uloguje kaze mu da su emal i lozinka nevazeci. Pokusao je i da se registruje normalnim putem i tada mu prijavljue da je email adresa zauzeta sto znaci da je vec registrovan ali mu nije jasno zasto mu onda ne dozvoli da se uloguje. Pokusao je da menja pw i opet nista.
Jel postoji neki nacin da se ovo resi?
https://success.crowdflower.com/hc/en-us/requests/new
http://www.crowdflower.com/contact
Samo mi jos nesto nije jasno (mozda je i glupo pitanje ali i ja sam relativno skoro poceo sa ovim)..kako ce CF da zna na koji neobux nalog treba da prebaci novac kada se email adrese ne poklapaju?
- ODB
#8231 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ID broj kanalavucha wrote: Hvala ti na odgovoru.
Samo mi jos nesto nije jasno (mozda je i glupo pitanje ali i ja sam relativno skoro poceo sa ovim)..kako ce CF da zna na koji neobux nalog treba da prebaci novac kada se email adrese ne poklapaju?
- vucha
#8232 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala ti.ODB wrote:ID broj kanalavucha wrote: Hvala ti na odgovoru.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#8233 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jebo mater, mozemo li mi nabelajiti zbog ovih pedofilskih slika na moderate image ?
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#8234 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Radio sam nekad i nije nikad ništa bilo a i ne vjerujem. Je li novi id ili je onaj od 20 i kusur dana?Slo Burner wrote:Jebo mater, mozemo li mi nabelajiti zbog ovih pedofilskih slika na moderate image ?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#8235 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Zviz wrote:Radio sam nekad i nije nikad ništa bilo a i ne vjerujem. Je li novi id ili je onaj od 20 i kusur dana?Slo Burner wrote:Jebo mater, mozemo li mi nabelajiti zbog ovih pedofilskih slika na moderate image ?
Novi je, ali je placen cent, stoji tu sam kad bas nista nema
- _turpija_
#8236 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ooooooooooo Napokon mi vratili leveleeee

- majstorjUVE
#8237 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Expelled na godistima vina
jednu sliku fulo na quiz mode-u
jednu sliku fulo na quiz mode-u
-
Merengues
#8238 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nova vina : 693301
- dobojlija81
#8239 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
suoer drago mi je,od sutra udarnicki ali pazljivo,onaj Michael je tezak cojk_turpija_ wrote:ooooooooooo Napokon mi vratili leveleeee![]()
![]()
- _turpija_
#8240 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
hehhee, slagala sam od dragosti.. samo level dva mi vratili...Ma nisam nista drukcije radila al haj ... valjda ce dati i ovaj trecidobojlija81 wrote:suoer drago mi je,od sutra udarnicki ali pazljivo,onaj Michael je tezak cojk_turpija_ wrote:ooooooooooo Napokon mi vratili leveleeee![]()
![]()
-
Mlad i Nevin
#8241 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni na levelu 1 juče i danas pustinja...još sam danas otišao u expelled 
- babaroga1x
#8242 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
vikendi obično jesu pustinja svima... ako nešto i uketi, to se odmah razgrabi...
-
tigronius
#8243 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
692044
Identify Tweets about Personal Events 8centi
Svi odgovori bili yes na testu
Identify Tweets about Personal Events 8centi
Svi odgovori bili yes na testu
-
Mlad i Nevin
#8244 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kao da su me čuli, izašao task o twiter statusima i vjenčanju, opalio sam 25 komada po 7 centi, za 15-tak minuta 
-
tigronius
#8245 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
[quote="AhmetShabo"]A da ne spominjem, bilo je zadataka koje nisam nikad uradio, i otvorim ga kaze, you have completed all your work.. Ma puši. sve mi se cini da cu odustat polako od ovoga[/quo
Meni svaki drugi zadatak, koji mi tek izadje,nisam nikad ga radio pise, you have completed all your work..
Dali se ovo i dalje jos kome desava. Sta da radimo?
Meni svaki drugi zadatak, koji mi tek izadje,nisam nikad ga radio pise, you have completed all your work..
Dali se ovo i dalje jos kome desava. Sta da radimo?
- vucha
#8246 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
693011
Maryland Registry Lookup
Ovaj zadatak izgleda da nesto nije ok. Bilo koji odgovor kad prekopiram u ponudjena polja on mi ne prihvata. Prihvati samo ime firme i posle toga nista. Jel ima jos neko ovaj problem?
Maryland Registry Lookup
Ovaj zadatak izgleda da nesto nije ok. Bilo koji odgovor kad prekopiram u ponudjena polja on mi ne prihvata. Prihvati samo ime firme i posle toga nista. Jel ima jos neko ovaj problem?
-
tigronius
#8247 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
تصنيف رسائل / تغريدات تويتر 2
Ovaj zato prolazi
Ovaj zato prolazi
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#8248 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Kako se bliži payday zanima me uzima li banka proviziju što primi novac sa paypala ili zbog toga što primi u $ pa konverziju naplaćuje?
- relativno84
#8249 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
sve preko 100$ 20km 
- dobojlija81
#8250 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ako kome nije jasan zadatak sve je fino objasnjenotigronius wrote:تصنيف رسائل / تغريدات تويتر 2
Ovaj zato prolazi
تصنيف رسائل / تغريدات تويتر 2
Instructions
كيف يمكنك تصنيف هذه الرسائل القصيرة التي تم إرسالها من خلال تويتر
نظرة عامة
في هذه الوظيفة سيتم عرض تغريدات بعض الأشخاص علي تويتر والتي قد تحتوي على بعض آعمال العنف أو الأنتهاكات أو حتي أجزاء مقتطعة من حوارات أو أخبار
الإجراءات المطلوبة :
قراءة التغريدة
أختيار التصنيف المناسب للتغريدة.
يمكن تصنيف التغريدات إلى واحدة أو أكثر من التصنيفات التالية:
رأي سياسي تغريدة توضح وجهة نظر ذاتية أو حكم على قضية سياسية معينة ولا تعتمد على حقائق أو معرفة موضوعية. قد تحتوي هذه التغريدة على بعض الكلمات الانفعالية التي تدل على وجود تحيز واضح نحو أو ضد أحد الأطراف أو وضع معين أو قانون معين أو ما إلى ذلك
عنف
تغريدة تصف إلى حد التفصيل عملا واعيا من الاعتداء الجسدي. قد تحتوي هذه النصوص على معلومات حول المعتدي أو الضحية وطبيعة العدوان فضلا عن المعلومات الأخرى ذات الصلة مثل عدد الضحايا أو التاريخ أو المكان أو ما إلى ذلك وأهم ا يميز هذا التصنيف هو أعمال العنف المشروع والذي يصدر عن السلطات المختصة في الدولة مثل أحكام الإعدام والحبس بحكم قضائي.
جريمة
تغريدة تصف عمل إجرامي على الأشخاص أو الممتلكات. ويمكن لهذه الإجراءات أن تأخذ شكل الإهمال من قبل الجهات الحكومية التي تمس رفاهية وحقوق الأفراد، والتي تحظر قانونيا بموجب قوانين البلاد.
انتهاكات حقوق الإنسان
تغريدة تصف عمل ينتهك القوانين المعترف بها دوليا لحقوق الإنسان. وتتميز هذه التجاوزات من السلوك الإجرامي العام، وذلك لأنها عادة ما ترتكبها مؤسسات أو مجموعات منظمة أو حتي حكومات.
أحداث صراع
تغريدة تصف صراعات مادية (في كثير من الأحيان مع أسلحة) بين اثنين أو أكثر من المتحاربين وقد تكون أطراف الصراع جيوش نظامية أو جماعات مسلحة .
أزمة
تويت أن يشير إلى وجود كارثة. لا يكون هذا بالضرورة أن تنشأ من الأفعال المباشرة للعنف والصراع أو سوء المعاملة، ولكن يمكن أن يكون أيضا بسبب التداعيات غير المباشرة لهذه العوامل وغيرها الأمر الذي يؤدي بالتالي إلى الوضع الإنساني.
حادث تغريدة تهدف إلي نشر خبر عن حادث قد بنجم عنه خسائر في الأرواح أو إصابات ولكن ما يميز هذا التصنيف هو عدم وجود النية المسبقة وعدم التخطيط لذلك مثل حوادث الطرق
ليس أي مما سبق تغريدة لا تندرج تحت أي من الفئات المذكورة أعلاه وغير ذات صلة بشكل واضح.
لا أعرف
تغريدة ليس لها معنى واضح وبالتالي لا يوجد يقين حقيقي من السياق. خلافا للفئة “ليس أي مما سبق ”، قد لا تكون هذه التغريدات واضحة حول ما يقومون مشيرا إلى أنها قد تكون واحدة من سلسلة من التغريدات أو مجرد الرد على تغريدة سابقة ولا يعرف السياق.
ملخص
سوف تقوم بقراءة التغريدات المختلفة وستقوم بتصنيف كل تغريدة لواحدة من التصنيفات السابق بيانها عاليه. قد تنتمي نفس التغريدة لأكثر من تصنيف ولكن هناك بعض التصنيفات التي لا ينبغي أن تظهر معا مثل آخر وأي تصنيف أو لا أعرف مع أي تصنيف آخر
مع وافر الأحترام والتقدير لمجهودكم معنا