Ukrajina

Post Reply
Martinez_

#8226 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Meni se cini da ti zivis na nekoj drugoj planeti. Amerika danas vlada svijetom u svakom pogledu, cak i kad Rusija okupira onaj isprdak od Krima.

Živiš u 1997. Krim je paradigma svetskih promena. Važnije je to da se Amerika u Aziji održava na koncima. Gubi Irak gubi Avganistan čak i nekad najverniji saveznik Turska okreće ćurak polako. Pakistan, Indija, Kina..o njima da ne govorimo. Ruski energenti, novac, oružje i nuklearna tehnologija su puno, puno primamljiviji od haosa i bezumlja koji nude Amerikanci i koje sprovode na severoistoku Sirije. Rusija je partner za stabilnost. Amerikanci donose dronove i Al Kaidu.

Ja već osamdeset sedmi put postavljam prosto pitanje na forumu: ko gradi prvu nuklearnu elektranu u Turskoj? Vestinghaus? Francuzi?
Pa ko je gradi? Koga briga? Gradi je ko je najpovoljniji. Eno neki dan neko tamo stavio kako ce Nemacka propasti jer BMW nece moci prodati 40 hiljada auta u Rusiji. Jok, nego ce ruje kupovati Lade i Nive. LOL.

Shvatam ja vas cetalje. Tesko je izgubiti kolijevku vaskolikog srbstva. Ali bar mozete aplaudirat kad putinko ukrade Krim, a u tom procesu izgubi sav ostali dio Ukrajine koji mu je do juce sjedio u dzepu, dovede NATO na vlastitu granicu cijelom duzinom, ponovo pokrene trku u naoruzanju na toj istoj granici, i izgubi milijarde na trzistu energije.

Ovaj putinko je genije. Mora biti da je i on CIA covjek, sudeci po postupcima.

Oprosti ali sa obolelim od PTSP je stvarno besmisleno komunicirati. Mislim da tebe puno više boli što Amerika gubi silna prostranstva u Ayiji i trku sa novim igračima nego što mene briga za vaskoliko srbstvo. Ti si se iz nekog razloga uzrujao pa potežeš za niskim nacionalističkim uvredama.

Da, zamisli, ruska nuklearna tehnologija je em najkvalitetnija em najpovoljnija. Rusko oružje isto tako. Ruski energenti isto tako.

Ali eto, bez obzira na sve to Amerika ostaje jedina neprikosnovena supersila čiji građani u proseku duguje šest cifara zelembaća. I superiorni su nad Kinezima i Rusima koji duguju siću i koji žive sve bolje. I baš ti Amerikanci danas će izdržati trku u naoružanju. Hoće to tako. :lol: :lol:
Avetinho

#8227 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:Pa ko je gradi? Koga briga? Gradi je ko je najpovoljniji. Eno neki dan neko tamo stavio kako ce Nemacka propasti jer BMW nece moci prodati 40 hiljada auta u Rusiji. Jok, nego ce ruje kupovati Lade i Nive. LOL.

Shvatam ja vas cetalje. Tesko je izgubiti kolijevku vaskolikog srbstva. Ali bar mozete aplaudirat kad putinko ukrade Krim, a u tom procesu izgubi sav ostali dio Ukrajine koji mu je do juce sjedio u dzepu, dovede NATO na vlastitu granicu cijelom duzinom, ponovo pokrene trku u naoruzanju na toj istoj granici, i izgubi milijarde na trzistu energije.

Oprosti ali sa obolelim od PTSP je stvarno besmisleno komunicirati. Mislim da tebe puno više boli što Amerika gubi silna prostranstva u Ayiji i trku sa novim igračima nego što mene briga za vaskoliko srbstvo. Ti si se iz nekog razloga uzrujao pa potežeš za niskim nacionalističkim uvredama.

Da, zamisli, ruska nuklearna tehnologija je em najkvalitetnija em najpovoljnija. Rusko oružje isto tako. Ruski energenti isto tako.

Ali eto, bez obzira na sve to Amerika ostaje jedina neprikosnovena supersila čiji građani u proseku duguje šest cifara zelembaća. I superiorni su nad Kinezima i Rusima koji duguju siću i koji žive sve bolje. I baš ti Amerikanci danas će izdržati trku u naoružanju. Hoće to tako. :lol: :lol:
Kakv PTSP i gdje vidis nacionalisticke uvrede? Sta lupas? Nema Kosova, je li to? Pa eto neka vam je putinko vratio cast otimacinom Krima, jebo jedno Kosovo. Sad ste opet vi glavni, a ruje ce i dalje da voze Lade i Nive -- a vas ako dopadnu Yuge od prije 27 godina dobro je -- i tako pokazu svoju nadmoc nad zapadnim imperijalizmom.

Koji luzeri. Nisu ni do Mjeseca mogli dobaciti ni nakon 55 godina.
Martinez_

#8228 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:Pa ko je gradi? Koga briga? Gradi je ko je najpovoljniji. Eno neki dan neko tamo stavio kako ce Nemacka propasti jer BMW nece moci prodati 40 hiljada auta u Rusiji. Jok, nego ce ruje kupovati Lade i Nive. LOL.

Kakv PTSP i gdje vidis nacionalisticke uvrede? Sta lupas? Nema Kosova, je li to? Pa eto neka vam je putinko vratio cast otimacinom Krima, jebo jedno Kosovo. Sad ste opet vi glavni, a ruje ce i dalje da voze Lade i Nive -- a vas ako dopadnu Yuge od prije 27 godina dobro je -- i tako pokazu svoju nadmoc nad zapadnim imperijalizmom.

Tvoj PTSP. Posledica rata 90-ih. Meni natovaraš Kosovo a ti ga jedini pominješ. Meni imputiraš srbstvo a ti ga jedini pominješ. Ono što meni pripisuješ zapravo je ono što tebe krasi. Ne volim ja Rusiju jer sam Srbin već ti mrziš Rusiju jer mrziš Srbe. Voliš NATO jer mrziš Srbe. Tvoj pogled na svet je oblikovan devedesetima i NATO ćeš podržavati do poslednjeg Iračanina i Sirijca jer te NATO brani od Srba. Tvoj pogled na čitav univerzum ide iz perspektive odnosa sa Srbima.

Tužno čoveče, tužno

Rusi luzeri jer nisu stigli do meseca. Šta si onda ti koji ne vidiš dalje od Sremske Rače jebote život
Avetinho

#8229 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:

Tvoj PTSP. Posledica rata 90-ih. Meni natovaraš Kosovo a ti ga jedini pominješ. Meni imputiraš srbstvo a ti ga jedini pominješ. Ono što meni pripisuješ zapravo je ono što tebe krasi. Ne volim ja Rusiju jer sam Srbin već ti mrziš Rusiju jer mrziš Srbe. Voliš NATO jer mrziš Srbe. Tvoj pogled na svet je oblikovan devedesetima i NATO ćeš podržavati do poslednjeg Iračanina i Sirijca jer te NATO brani od Srba. Tvoj pogled na čitav univerzum ide iz perspektive odnosa sa Srbima.

Tužno čoveče, tužno

Rusi luzeri jer nisu stigli do meseca. Šta si onda ti koji ne vidiš dalje od Sremske Rače jebote život
Bezi bre.

Evo odmah cu se bre pokajem. Neka Rusa bre na Krimu i neka bre se RS odcepljuje, po uzoru na bre slobodarski Krim! I sto pre da nam ruska cizma bre gazi otadzbinom. Kazacok!
Avetinho

#8230 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:

Tužno čoveče, tužno

Ne imputiram nikom srbstvo. To iz tebe zraci.

Cak i PTSD je po tebi neka izmisljena trauma kojoj porijekla u stvari nema.
Toje komsije, prijatelji familija, mozda cak i ti sam, ali sigurno tvoji sunarodnjaci -- sopali ste nas granatama, snajperima i protivavionskim mitraljezima, po glavi stanovnika, kako ste htjeli, i sad bi ti htio da smo mi -- kao -- psihicki bolenici sto bezrazlozno pate od nepostojecih trauma.

Tvoj odnos prema svijetu je ocigledno odnos Srba prema svijetu. Sve je fino dok putinko otima od ostalih, ali je veliki plac kad se Kosovo od vekovnog ognjista odvali.

Putinko moze kratkorocno pod dejstvom votke slavit.
Dugorocno, Rusija luzer, kao i uvijek do sada.
Martinez_

#8231 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote:
Evo odmah cu se bre pokajem. Neka Rusa bre na Krimu i neka bre se RS odcepljuje, po uzoru na bre slobodarski Krim! I sto pre da nam ruska cizma bre gazi otadzbinom. Kazacok!
Ne trebaš se kajati i drago mi je da se ne stidiš svog poremećaja. Pošteno. Samo okani se ovakvih tema i poštedi nas svojih procena i ocena. Zaista nikog ne zanima pogled na svetska gibanja iz perspektive bošnjačko-srpskih odnosa koje potenciraš. Imaš toliko balkanskih tema na forumu, troši tamo svoje frustracije
Avetinho

#8232 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Ne trebaš se kajati i drago mi je da se ne stidiš svog poremećaja. Pošteno. Samo okani se ovakvih tema i poštedi nas svojih procena i ocena. Zaista nikog ne zanima pogled na svetska gibanja iz perspektive bošnjačko-srpskih odnosa koje potenciraš. Imaš toliko balkanskih tema na forumu, troši tamo svoje frustracije
Necu te majkemi prijavit za ovo samo zato sto me tvoje cetnicke frustracije zabavljaju.

Ali ako ti ipak padne na pamet, otvorider bre svoj blog pa onda bre naredjuj ko ce bre gde da se javi. Odmah si administrator i mozes sviju banovati.
Imas bre toliko foruma da bre ne moras ovde bre naredjivati.
Martinez_

#8233 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:

Tužno čoveče, tužno

Toje komsije, prijatelji familija, mozda cak i ti sam, ali sigurno tvoji sunarodnjaci -- sopali ste nas granatama, snajperima i protivavionskim mitraljezima, po glavi stanovnika, kako ste htjeli, i sad bi ti htio da smo mi -- kao -- psihicki bolenici sto bezrazlozno pate od nepostojecih trauma.

Tvoj odnos prema svijetu je ocigledno odnos Srba prema svijetu. Sve je fino dok putinko otima od ostalih, ali je veliki plac kad se Kosovo od vekovnog ognjista odvali.

Tebe, kao i onog General Wara i ostale - ozbiljno jebe hronologija. Putinko čoveče dolazi na kraju. Akcija - reakcija, znaš. Prvo je bio Irak, bio je Avganistan pa i to Kosovo kojim si opterećen. A onda tek reakcija Putina. Što će reći licemerje je jedino tvoje.

Rusija je uvek bila luzer, sigurno. Rekoše to i Tevtonci, reče i Napoleon, reče i Hitler, reče i Regan i ko sve ne a ono u 2014. najveća i prirodno najbogatija država je...?
Martinez_

#8234 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:

Tužno čoveče, tužno

Tebe, kao i onog General Wara i ostale - ozbiljno jebe hronologija. Putinko čoveče dolazi na kraju. Akcija - reakcija, znaš. Prvo je bio Irak, bio je Avganistan pa i to Kosovo kojim si opterećen. A onda tek reakcija Putina. Što će reći licemerje je jedino tvoje.

Rusija je uvek bila luzer, sigurno. Rekoše to i Tevtonci, reče i Napoleon, reče i Hitler, reče i Regan i ko sve ne a ono u 2014. najveća i prirodno najbogatija država je...?
Avetinho

#8235 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Martinez_ wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
Martinez_ wrote:

Tužno čoveče, tužno

Koga je briga sta je bilo prije? Kakav bre Napoleon i kakvo Kosovo? To tebe boli jelde.

Ali cetalj ce uvijek reci da treba oteti od druge drzave, ukrast ves-masine, sudopere i WC solje, pa makar bilo sta, pa cak i ako se u procesu upucas dobro u nogu, ili, kao sto je sliucaj sa Srbijom, pravo u glavu.
Martinez_

#8236 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Ja Sam Odavle wrote: Koga je briga sta je bilo prije?
Tebe, čoveče, tebe:
Ja Sam Odavle wrote: Dugorocno, Rusija luzer, kao i uvijek do sada.

I PTSP i demencija, ajoj.
tik_tak

#8237 Re: Ukrajina

Post by tik_tak »

@Martinez

sto se raspravljas sa njim? pogledaj na temi o Siriji njegove postove. svaki drugi mu je "bacanje drkice" ili neki "kurcici" . a i ovdje se prica o ukrajini, krimu itd a on konstatno prica o cetnicima i balkanskim desavanjima kao da smo ebeni centar svijeta.

@ja sam odavde

moja preporuka. idi po.ebi neko zensko, nema veze JEL iz balijskog, ustaskog ili cetnickog plemena. dobro je za zdravlje umociti ga. manje sikiracije i ne bi trebao vise spominjati "drkice"

i da napomenem da trolate temu glupostima

Sent from my C6603 using Tapatalk
Avetinho

#8238 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

tik_tak wrote:@Martinez

sto se raspravljas sa njim? pogledaj na temi o Siriji njegove postove. svaki drugi mu je "bacanje drkice" ili neki "kurcici" . a i ovdje se prica o ukrajini, krimu itd a on konstatno prica o cetnicima i balkanskim desavanjima kao da smo ebeni centar svijeta.

@ja sam odavde

moja preporuka. idi po.ebi neko zensko, nema veze JEL iz balijskog, ustaskog ili cetnickog plemena. dobro je za zdravlje umociti ga. manje sikiracije i ne bi trebao vise spominjati "drkice"

i da napomenem da trolate temu glupostima

Sent from my C6603 using Tapatalk
Evo ga jos jedan sto bi zelio postati administrator. Kao i za Martineza, i tebi preporucujem da otvoris blog, pa tamo komanduj ko ce bacati drkice na Ass-sadovu mladu a ko nece.

Shvatam ja da bi ti zelio "kurcice". ali u mojim postovima se govori o "kurircicima". Moj topao prijedlog: nemoj citat ako ti se ne svidja, a mene i Martineza pusti da se ubjedjujemo o cetnickim pitanjima.
Avetinho

#8239 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Izgleda usro se putinko. Od cijele Ukrajine koju je imao u zadnjem dzepu do juce, osto mu samo Krim.

Stvarno je jadan.
zilog

#8240 Re: Ukrajina

Post by zilog »

Martinez_ wrote:I PTSP i demencija, ajoj.
Ko si ti da ikoga prozivas za PTSP?
Ako je PTSP propoznati ponasanje i mitologiju sto je dijelu tvog naroda okrvavilo ruke, onda je to dobro.

Puno je lakse tebe prozvati za krvave ruke, pa cijeli svijet vidis kroz tu prizmu, nego nas za PTSP.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#8241 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

putin heroj oslobodilac branitelj
svijetla i dobra rusija u borbi protiv zla i tame
ustaško đihadsko vatikansko gušterska ZaVeRa bre
i šta sad ... propada amerika i dolar propadaju i oni hemorofroditi kako se već kaže
putin kara i zadaje mačičima ... obama plače i kuka
kina čeka priliku da povrati vEkOvNo ognjište japan ... rusi če im dati plin đaba

putin se naljutio na merkelovu i okupirao krim
obečala mu dati *ičke i izradila
putin ljut i na olanda
postavlja se pitanje zašto i šta če slijedeče okupirati
to putine mačomene

uživajte u lijepom vremenu do slijedeče epizode
Martinez_

#8242 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

japin_mutapi wrote:putin heroj oslobodilac branitelj
i šta sad ... propada amerika i dolar propadaju i oni hemorofroditi kako se već kaže
kina čeka priliku da povrati vEkOvNo ognjište japan ... rusi če im dati plin đaba

putin ljut i na olanda
to putine mačomene

Neće ništa ukoliko Zapad prestane da izaziva pučeve, haos i bezumlje u suverenim državama.

Putin je upozorenje, glas Boga koji poručuje: preigrali ste se gospodo.

Last edited by Martinez_ on 30/03/2014 13:20, edited 3 times in total.
Martinez_

#8243 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

putin ljut i na olanda
to putine mačomene

Neće ništa ukoliko Zapad prestane da izaziva pučeve, haos i bezumlje u suverenim državama.

Putin je samo i jedino upozorenje, glas Boga koji poručuje: preigrali ste se gospodo.

sanjin_1

#8244 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

..
Last edited by sanjin_1 on 30/03/2014 14:47, edited 1 time in total.
sanjin_1

#8245 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

husic-enes wrote:
sanjin_1 wrote:- Rusija je treći poslovni partner EU-a

- EU izvozi u Rusiju mašineriju, transportnu opremu, kemikalije, medecinsku i farmaceutsku opremu, poljoprivredne proizvode, industrijsku tehnologiju, automatiku itd..itd..

- Rusija izvozi u EU sirovine (dominantno)

- 75% stranih investicija uloženih u Rusiju stiže iz zemalja EU-a

itd..itd....

Samo jedan mali mig "zapadnih oligarha" i u Rusiji će ponovo zavladati glad. To je činjenično stanje, sviđalo se ono rusofilima ili ne, oni ga promijeniti ne mogu bez nekog "trećeg svjetskog rata".

U drugu ruku, razumijem i ovdašnje rusofile i njihove frustracije. Dvadest godina čekaju da se digne "majka Rusija" i izbavi ih iz kandži "mrskog zapada" i "ослободі свесрпске землйе" . U međuvremenu su se izdešavale mnoge stvari na svjetskoj geopolitičkoj sceni a u njihovim životima turobna svakodnevnica začinjena žigom genocidnosti i odlaskom "вековне српске землйе".

Šta ćeš, nije im lahko ali neka se ne sekiraju. Stiže nova "noga u dupe" od "anithristovske koalicije" :izet:
ocigledno da si prespavo da se kina prva javila da ce kupiti od rusije sve sirovine.
ali zar sumnjas da ce njemacka prekinuti saradnju sa rusijom,,a ostali su nebitni iz eu rusiji,

a gle sad ovo,,najaca grana njemacke privrede je auto industrija,,najveci uzvoznik njemackih auta je-------rusija :-D
cisto sumnjam da bi nijemci dozvolili da izgube najvece trziste zbog krima i americkog nemocnog placa

pa dalje broj njemckih firmi koji posluje u rusiji je 6000 slovima 6 hiljada,

pa dalje njemacka od rusije dnevno uveze gasa u vrijednosti 50 miliona eura,
da bi tu kolicinu uvezla iz norveske morala bi platiti 80 miliona eura :-D
dnevno
bi njemacka gubila 30 miliona eura samo na gasu :D

tako da ce njemacka jos malo KAO galamiti,da se obamica ne bi rasplako :-D
ali kad je rijec o sankcijama ponavljace kako to nije dobro :-D :-D :zzzz: :zzzz:
Pošto tvrdiš da sam prespavao, jel me ti možeš prosvijetliti i staviti link koji potvrđuje tvoje pisanje vezano za sljedeće:
1) kina prva javila da ce kupiti od rusije sve sirovine

2) ostali su nebitni iz eu rusiji

3) najaca grana njemacke privrede je auto industrija

4) najveci uzvoznik njemackih auta je-------rusija

5) broj njemckih firmi koji posluje u rusiji je 6000 slovima 6 hiljada,

6) njemacka od rusije dnevno uveze gasa u vrijednosti 50 miliona eura

7) da bi tu kolicinu uvezla iz norveske morala bi platiti 80 miliona eura

8 ) dnevno bi njemacka gubila 30 miliona eura samo na gasu

Eto ako nije teško da odgovoriš na ove tvrdnje jel su one tvoje pisanje.

Hvala unaprijed
sanjin_1

#8246 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

husic-enes wrote:imas google pa izvoli,,provjeri,a tacan broj njemackih firmi koji posluju u rusiji je 6200..a eu iz rusije dnevno uveze gasa u vrijednosti od 100 miliona eura,,a njemacka polovinu od tog,
tak da znas sta ces da trazis. :-D
Pa ne razgovaram sa google već sa tobom. Nije google pisao gluposti po forumu već ti
Kao što sam i očekivao. Jednostavno pitanje na jel tvoje pisanje dovede te pred svšen čin...nema problema samo nastavi. Utjeha je jedino što vam je preostalo :thumbup:
Co0l

#8247 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Ti izgleda nisi nikad bio u Bosni kad takve nebuloze valjas.
sanjin_1

#8248 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

husic-enes wrote:
sanjin_1 wrote:
husic-enes wrote:imas google pa izvoli,,provjeri,a tacan broj njemackih firmi koji posluju u rusiji je 6200..a eu iz rusije dnevno uveze gasa u vrijednosti od 100 miliona eura,,a njemacka polovinu od tog,
tak da znas sta ces da trazis. :-D
Pa ne razgovaram sa google već sa tobom. Nije google pisao gluposti po forumu već ti
Kao što sam i očekivao. Jednostavno pitanje na jel tvoje pisanje dovede te pred svšen čin...nema problema samo nastavi. Utjeha je jedino što vam je preostalo :thumbup:
pa ja ti lijepo kazem upisi na google..ma primjer ...6200 njemackoh firmi posluje u rusiji,,pa ukucas koliko eu uvozi godisnje ili dnevno plina iz rusije
sta ti ocekujes da ja tebi ostavljam linkove.
a bas mi je uzivancija vijeti kako vi ljubitelji amerike se koprcate u blatu..
i znajte da svaki normalan covjek u bosni bez obzira na naciju i vjeru podrzaavaju slavensku rusiju,,
sto je i normalno ipak smo mi svi slaveni,svi pricamo slavenski jezik.
tako da stavljanje u isti kos rusa sa nekim cetnicima nece vam uspjeti,
vasa teza je da rusiju vole samo srbi a vidimo da nije tako,zato i pjenite.
Sve je to super već mene interesuju odgovori na ove tvrdnje koje si ti napisao:

1) kina prva javila da ce kupiti od rusije sve sirovine

2) ostali su nebitni iz eu rusiji

3) najaca grana njemacke privrede je auto industrija

4) najveci uzvoznik njemackih auta je-------rusija

5) broj njemckih firmi koji posluje u rusiji je 6000 slovima 6 hiljada,

6) njemacka od rusije dnevno uveze gasa u vrijednosti 50 miliona eura

7) da bi tu kolicinu uvezla iz norveske morala bi platiti 80 miliona eura

8 ) dnevno bi njemacka gubila 30 miliona eura samo na gasu

A evo još malo
9) znajte da svaki normalan covjek u bosni bez obzira na naciju i vjeru podrzaavaju slavensku rusiju
Po čemu znamo? Po tvome pisanju?
10) tako da stavljanje u isti kos rusa sa nekim cetnicima nece vam uspjeti
Ko ih stavlja?
11) vasa teza je da rusiju vole samo srbi a vidimo da nije tako,zato i pjenite.
Po čemu vidimo i ko pjeni?
jefferson

#8249 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Martinez_ wrote:

putin ljut i na olanda
to putine mačomene

Putin je samo i jedino upozorenje, glas Boga koji poručuje: preigrali ste se gospodo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post godine!!!!
jefferson

#8250 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

husic-enes wrote:
Co0l wrote:Ti izgleda nisi nikad bio u Bosni kad takve nebuloze valjas.
ja sam iz tuzle,slavinovici,i ovdje su pretezno uz rusiju,,ipak je rusija prijatelj sa muslimanskim zemljama za razliku od amerike,irak,libija,avganistan,libija ,iran..
Sta reci :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply