ONI TI GA PUŠE MIRSADEEEE, MIRSADEEEEEE....
Moderators: Charuga, Tomahawk11

I Siroki da je kup osvojio isli bi u Evropu, da smo dobili licencuplain vanilla wrote:Zapravo je Sarajevo osiguralo Zelji Europu na terenu, ipak je Zeljo bio tek cetvrti. Ali nije bilo s halalom.Logovan wrote:LSD wrote:Željo je izborio Evropu gdje i treba, na terenu. Tabela je jedino mjerilo.
Ko su Midhat Hodžić i Maid Delić da mu uskracuju to pravo
Ako može slike tih ljudi.Bože dragi.
Jeste li ispunili uslove za licencu? Niste? Ok, nema Europe. Kakav bolan teren. To što ste izborili na terenu ne daje vam za pravo da idete u Europu, iako niste ispunili svoje obaveze za dobijanje licence.
I ovaj drugi dio posta je....
Sta je, nemas nista za reci osim da zakukas da ste izborili na terenu? Sedam dana nazadak ti je od Misimovica, Siljka i tako tih ljudi kojima se jebe za tvoj klub, a tu vec nije do mene.LSD wrote:Nemoj me ti citirati, sviju tiLogovan wrote:LSD wrote:Željo je izborio Evropu gdje i treba, na terenu. Tabela je jedino mjerilo.
Ko su Midhat Hodžić i Maid Delić da mu uskracuju to pravo
Ako može slike tih ljudi.Bože dragi.
Jeste li ispunili uslove za licencu? Niste? Ok, nema Europe. Kakav bolan teren. To što ste izborili na terenu ne daje vam za pravo da idete u Europu, iako niste ispunili svoje obaveze za dobijanje licence.
I ovaj drugi dio posta je....
Odmah mi je sedam dana nazadak
Opet niste visime_cipol wrote: I Siroki da je kup osvojio isli bi u Evropu, da smo dobili licencu
Otkud ja znam da trola kad postoje ljudi sa ovakvim nacinom razmisljanja. Ako trola, onda je svjestan da je do vas.avetinja wrote:![]()
Trola vas frajer, šta vam je.
Pa valjda je jasno da nisam govorila licno tebi, nego i nama i vama.. nasi nisu bili duzni puno para, ali su cekali drugostepenu da uplate.sime_cipol wrote:@ vanilla
Ja ne kukam, imaju moji postovi ovdje jos od odluke 1stepene komisije. Samo po slovu zakona, po svima. Ako je trebalo da se kola slome prvo na Zelji, pa ubuduce na svima, nema problema, ali daj svima neka budu jednaki arsini.
A ne, rok je za nešto do 31.3. za nešto do zasjedanja 1stepene, za nesto do 2stepene, pa moze se igrati na stadionima bez displaya za rezultat i vrijeme, na stadionima bez WC, bez dovoljno natkrivenih mjesta itd itd da ne nabrajam sve uslove za igranje PL.
Ovi su jos gori sto se primaju hahaavetinja wrote:![]()
Osvojili duplu krunu i redovno dobivaju banove. Šta bi tek bilo da je obrnuta situacija.sole2mio wrote:Ovi su jos gori sto se primaju hahaavetinja wrote:![]()
Ma gotov je to, ide Radnik, valja protiv sviju Vas sad navijatinorth wrote:Ustamujic ce to sutra srediti...ide preokret i vijest da ide licenca...On i onaj sto u skupstini kaze bolje Zrinjski nego cigani djeluju kao sposobni ljudi....a fakat jos ovo nije zvanicno ako sam dobro skontao, mozda i bude drugacija odluka, bez zajebancije
..a onda ce biti pitari poletili, bijeli bubrezi na tanjiru, i tad mi ni dupla nece biti interesantna i bitna
![]()
..inace u suprotnom Siljka gologuzog po Grbavici pojuriti i napuckati Lutvu na njega..
Javili bolan (ne bio) Radniku sta da spremi za ono licenciranje sto su kone prizivali (vanredno licenciranje).north wrote:Ustamujic ce to sutra srediti...ide preokret i vijest da ide licenca...On i onaj sto u skupstini kaze bolje Zrinjski nego cigani djeluju kao sposobni ljudi....a fakat jos ovo nije zvanicno ako sam dobro skontao, mozda i bude drugacija odluka, bez zajebancije
..a onda ce biti pitari poletili, bijeli bubrezi na tanjiru, i tad mi ni dupla nece biti interesantna i bitna
![]()
..inace u suprotnom Siljka gologuzog po Grbavici pojuriti i napuckati Lutvu na njega..
Cudoviste, 8 kili, brala je sisarikestrong69 wrote:Barba, ima li ribe?