Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Evo ti sastava komisije: Drugostepenu komisiji čini šest članova, a to su: Miodrag Rosić, Ivica Đogić, Maid Delić, Midhat Hodžić, Slaven Petrić i Dragan Komadina.
Može li podatak ko su ti likovi Midhat Hodžić i Maid Delić, neki osnovni podaci, njihov background, za koga navijaju i sl...i oni ti koji odlucuju o sudbini Želje, jel
Ostatak družine me ne zanima uopšte pošto je jasno ko dan zašta su glasali. I molim te, poštedi me šuplje price i glumatanja kako u ovoj državi može bez politike i nacionalnih ključeva, kad znamo kako to ide
Ne znam ko je Midhat, Maid je pitar.
Pa eto, sve se svodi na kraju na tu uplatnicu i datum.
Da vi imate uplatnicu koja je sa datumom prije 01.04., ne bi vas niko živ mogao zajebati i ne bi bilo uopšte ove drame koja se odvija.
Možda je lakše opravdati time da je kriv neko drugi, ali vidiš i sam da su krivci upravo oni koji rade u Želji.
LSD wrote:Željo je izborio Evropu gdje i treba, na terenu. Tabela je jedino mjerilo.
Ko su Midhat Hodžić i Maid Delić da mu uskracuju to pravo
Ako može slike tih ljudi.
Bože dragi.
Jeste li ispunili uslove za licencu? Niste? Ok, nema Europe. Kakav bolan teren. To što ste izborili na terenu ne daje vam za pravo da idete u Europu, iako niste ispunili svoje obaveze za dobijanje licence.
I ovaj drugi dio posta je....
Last edited by Logovan on 27/05/2019 22:33, edited 1 time in total.
Tomahawk11 wrote:
Da vi imate uplatnicu koja je sa datumom prije 01.04., ne bi vas niko živ mogao zajebati i ne bi bilo uopšte ove drame koja se odvija.
Možda je lakše opravdati time da je kriv neko drugi, ali vidiš i sam da su krivci upravo oni koji rade u Želji.
Mi ovdje potražujemo slike tih pitara Maida i Midhata, pa da vidimo ko to vrši opstrukciju u Evropu. Ko podmeće klipove zajedno sa tim Miodrazima, Slavenima, Draganima itd
Jesu li oni ta komisija ? ako jesu - samo transparetno da ih vidimo.
Realno krivi smo mi najviše jer na vrijeme nismo uplatili, okej nema Evrope nećemo propasti radi toga, ali van svake pameti da pitar glasa kako ustaše i četnici glasaju, zna se da će oni protiv nas vazda bilo, mada ni za pitara nije čudno Dug je vraćen, to je najbitnije, kome god se duguje treba vratiti, sada navijati protiv bh. klubova lagano
I naravno svim selekcijama Fudbalske reprezentacije BiH zabraniti treniranje i igranje na Grbavici, neka treniraju i igraju po Sokocu, Kalinoviku, Širokom, Koševu itd...
Last edited by RasAlGhul on 27/05/2019 22:39, edited 2 times in total.
Ja mislim da upravi Zelje teba za ovo provociranje NS BiH oduzeti 9 boda sljedece sezone pa da krenu sa -9 i jos ih uzeti na zub kod delegiranja sudija.
Tomahawk11 wrote:
Mi ovdje potražujemo slike tih pitara Maida i Midhata, pa da vidimo ko to vrši opstrukciju u Evropu. Ko podmeće klipove zajedno sa tim Miodrazima, Slavenima, Draganima itd
Ni ja ne kontam kako nisu dobili licencu? Pa oni su htjeli uplatiti na vrijeme, to što je uplaćeno 4 dana kasnije, kakve to veze ima? Bitan je dan nijeta. A i redovne su im plate i redovno plaćaju doprinose. Ako je iko zaslužio da ide u europu onda je to Željezničar, ali pitari iz saveza im ne dadoše, a sve u dogovoru sa predstavnicima ostala 2 konstitutivna naroda.
Tomahawk11 wrote:
RasAlGhul wrote:Realno krivi smo mi najviše jer na vrijeme nismo uplatili, okej nema Evrope nećemo propasti radi toga, ali van svake pameti da pitar glasa kako ustaše i četnici glasaju, zna se da će oni protiv nas vazda bilo, mada ni za pitara nije čudno Dug je vraćen, to je najbitnije, kome god se duguje treba vratiti, sada navijati protiv bh. klubova lagano
I naravno svim selekcijama Fudbalske reprezentacije BiH zabraniti treniranje i igranje na Grbavici, neka treniraju i igraju po Sokocu, Kalinoviku, Širokom, Koševu itd...
Ima li to gdje napismeno, to ko je kako glasao?
Meni lično je bezveze ta priča u ovom slučaju, pitar, ovaj, onaj...mislim da ste na ovaj način spašeni blamaže u slučaju da je MDK bila ispred Radnika, jer bi onda UEFA naribala i Želju i savez, a ishod bi bio isti.
Ko je taj A.O. koji je tužio golemog želju za 400000 KM (ČETIRISTOTINEHILJADAKONVERTIBILNIHMARAKA)? Tražimo slike tog dušmana svih manijaka i velikih željovaca!
Pitar sa Kariba wrote:Ovome Maidu jedine "reference" Predsjednik skupstine FKS i osnivac BP1946.
I nije dozvoljavao da se dobacuje iz skupstinskih klupa!
omega369 wrote:Vrati im covjek za ono "bolje zrinjski nego cigani" i sad se oni cude zasto??? Zar je tesko skontati?
Pa vi ste prvi bili cigani (cijeli stadion kad je Zrinjski kradjom dosao do titule u zadnjoj minuti), a sada se pozivas na nekog cvikerasa u skupstini koji je rekao svoje misljenje. Hej pitari, bas ste cudna raja...
RasAlGhul wrote:Realno krivi smo mi najviše jer na vrijeme nismo uplatili, okej nema Evrope nećemo propasti radi toga, ali van svake pameti da pitar glasa kako ustaše i četnici glasaju, zna se da će oni protiv nas vazda bilo, mada ni za pitara nije čudno Dug je vraćen, to je najbitnije, kome god se duguje treba vratiti, sada navijati protiv bh. klubova lagano
Ima li to gdje napismeno, to ko je kako glasao?
Meni lično je bezveze ta priča u ovom slučaju, pitar, ovaj, onaj...mislim da ste na ovaj način spašeni blamaže u slučaju da je MDK bila ispred Radnika, jer bi onda UEFA naribala i Želju i savez, a ishod bi bio isti.
Jeste pitar nas je spasio blamaže, hvala mu i njegovoj braći iz Kalinovika i Širokog