Još nas zajebavali da su nam ga preoteliemigrazione wrote:A kakva je euforija bila kada ga dovedoše
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lider
#82151 Re: Premijer liga BiH
- emigrazione
#82152 Re: Premijer liga BiH
Pa ja sam vazda to govorio, Sarajevo samo pitar može trenirati, ostali baš ako je dokazana klasastrong69 wrote:Koliko se Sarajevu nudio... Sreca pa ne dođe kod nas. Samo naše bivše igrače za trenere. Taj koncept jedino pije vode.emigrazione wrote:A kakva je euforija bila kada ga dovedoše
-
LSD
#82153 Re: Premijer liga BiH
Ja sam vec sva gov.na svalio na vijetnamce koji su ocito bili u talu sa RS-ovcima da povale Želju. To je ta kuhinja koja stoji iza ovog, a niko nece da iznese konkretna imena i prezimena koja su glasla pa da vidimo te likove koji kroje sudbine i izdavaju licence. A vrijeme ce pokazati da sam u pravu, kao što sam odivijek bio jelTomahawk11 wrote:Hoće li biti lakše ako svališ na pitareLSD wrote:Može li na brzinu imena i prezimena ljudi kojio su glasali da se Želji blokira licenca ?
I ima li koji pitar tamo u tim komisijama, cisto da znamo na koga treba svaliti sva gov.na
Fol neko zakašnjenje
- sve_ovo_ja
#82154 Re: Premijer liga BiH
Pa dobro preći ćemo onda u Europa ligu...Kako to, kako to...House wrote:pitari kao zajebavaju, a njih očekuje teška blamaža u prvom kolu kvalifikacija.
-
lider
#82155 Re: Premijer liga BiH
A čekaj je li još predsjednik Radnika Mladen Krstajić?
Ako jeste nema šanse da bi prošlo bez posljedica da se licenca dodijelila Željezničaru a da nije sve bilo 100% čisto.
Daleko je Radnik od seljačkog kluba kako ih mnogi nazivaju
Ako jeste nema šanse da bi prošlo bez posljedica da se licenca dodijelila Željezničaru a da nije sve bilo 100% čisto.
Daleko je Radnik od seljačkog kluba kako ih mnogi nazivaju
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#82156 Re: Premijer liga BiH
Ja mislim da je sve ovo djelo udbe...
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
-
Kospice_KikiRiki
#82157 Re: Premijer liga BiH
F&N wrote:Ja mislim da je sve ovo djelo udbe...
Sta vi mislite?
+
=
ZAVERA PROTIV GOLEMOG želje
- Logovan
#82158 Re: Premijer liga BiH
Zašto bi neki klub išao u Europu ako je napravio propuste van terena? Imaš propuste, ne možeš dobiti licencu, džaba ti onda rezultati, pa taman da si ubjedljivo na prvoj poziciji.Point. wrote:Ne, nego ako su na terenu zaslužili da idu u Evropu kroz jednu dugu sezonu i osvojili više poena. Administracija nema veze sa onim što zaslužiš na terenu. Jedan klub ne može u Evropu jer je dužan neke pare bivšem treneru al zato može klub koji nema stadiona kako Bog kaže, i nema UEFA licensu za stadion pa će ganjati po BiH gdje da igraju. Smiješno.phillie wrote:
Znaci ne treba se liga ni igrati? Ustvari nek se igra, al nek idu ovi sto imaju publike?
Neka se konačno uvede neki red u našem fudbalu, a i ne samo u fudbalu nego inače u svemu. Kad god se neko kazni, nebitno u vezi čega, odmah kukanje nemoj nas, dajte pustite nas, evo uplatili smo iako smo malo zakasnili ali nije do nas, bla, bla, bla. Dosta više. Nećeš igrati jer nisi ispunio uslove za licencu, iako si izborio mjesto na tabeli za Euro utakmice i vozdra.
Ne govorim ovo samo za komšije, nego za sve klubove, uključujući i moj klub. Mora se negdje presjeći i početi kažnjavati klubovi sa neigranjem Euro utakmica, a nadam se da je ovo neki presjek, mora se od nekog kluba početi. A sada je problem što se ovako bitne odluke donesu ni manje, ni više nego glasanjem. Valjda im dođe iz guzice u glavu da promijene način donošenja odluke ili ako već hoće glasanje, onda glasaj kako Bog kaže, a ne da pomažeš svojima, iako nisu ispunili uslove za licencu.
- Ultraviolent
#82159 Re: Premijer liga BiH
NIJE VALJDA DA, NEKO NAS SABOTIRA HAHAHAHAH
-
Sa_u_srcu
#82160 Re: Premijer liga BiH
Teski dani za sve navijace manjeg sarajevskog kluba...nemam cak ni volje za provokacijama...tuzni smo svi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82161 Re: Premijer liga BiH
Evo ti sastava komisije: Drugostepenu komisiji čini šest članova, a to su: Miodrag Rosić, Ivica Đogić, Maid Delić, Midhat Hodžić, Slaven Petrić i Dragan Komadina.LSD wrote:Ja sam vec sva gov.na svalio na vijetnamce koji su ocito bili u talu sa RS-ovcima da povale Želju. To je ta kuhinja koja stoji iza ovog, a niko nece da iznese konkretna imena i prezimena koja su glasla pa da vidimo te likove koji kroje sudbine i izdavaju licence. A vrijeme ce pokazati da sam u pravu, kao što sam odivijek bio jelTomahawk11 wrote:Hoće li biti lakše ako svališ na pitareLSD wrote:Može li na brzinu imena i prezimena ljudi kojio su glasali da se Želji blokira licenca ?
I ima li koji pitar tamo u tim komisijama, cisto da znamo na koga treba svaliti sva gov.na![]()
Fol neko zakašnjenjeovo je cista politika i pakost prema najvecem klubu u državi.
Sad ti meni reci je li realno, ako je tačno ono da je bilo 3-3, da je pitar u ovom sastavu glasao protiv vas
Druga stvar, što otpustiše Šiljka ako su krivi pitari, članovi komisije iz RS, savez ili ko već?
Nema tu fol, ne smiju ovi iz saveza, čini mi se da je tako FS Srbije fasovo 250 k eura kaznu što su licencu dali CZ, a nije uplaćeno na vrijeme.
Sve i da su Želji dali danas licencu, Radnik bi se žalio i bila bi dupla pušiona. I savezu i Želji.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#82162 Re: Premijer liga BiH
Da se gleda sve po pravilima, Gosk ni Mladost ne bi igrali na svojim stadionima PL ili bi bili izbačeni, jer isti ne zadovoljavaju uslove, (oni su mi prvi pali na pamet),pa vec nekoliko godina igraju PL
Nije problem u pravilima, nego se primjenjuju selektivno.
Ono što se može sakriti u sopstvenoj kući, to je ok. Što se ne može, e ta pravila ćemo poštovati.
Ako će se pravila strogo pratiti i na svima primjenjivati nek su onda počeli i od Želje. Samo da ne bude za godinu druga priča.
Ono što se može sakriti u sopstvenoj kući, to je ok. Što se ne može, e ta pravila ćemo poštovati.
Ako će se pravila strogo pratiti i na svima primjenjivati nek su onda počeli i od Želje. Samo da ne bude za godinu druga priča.
- Logovan
#82163 Re: Premijer liga BiH
Neka se sva pravila primijenjuju za sve klubove i kraj priče. Nema povlaštenih, nema "mi smo veliki klub, nemojte nas" i tako to.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#82164 Re: Premijer liga BiH
Pa selektivno je i što se Čelik čeka do zadnje, što se ne zna ni dan danas je li Borac izmirio 250 k, a igraće sigurno ligu, ali to je domaće dvorište i tu ti se UEFA još ne petlja.sime_cipol wrote:Da se gleda sve po pravilima, Gosk ni Mladost ne bi igrali na svojim stadionima PL ili bi bili izbačeni, jer isti ne zadovoljavaju uslove, (oni su mi prvi pali na pamet),pa vec nekoliko godina igraju PL
Dobio bi Željo sigurno licencu danas da su to smjeli izglasati. Nisu, a zbog straha za svoju guzicu.
Tako da ćeš uvijek imati jedne aršine za Evropu, druge za ligu.
Do nekih boljih vremena kad će bar svi morati imati uslovne terene, pa onda i sve ostalo, reflektore, natkrivene tribine i sve ono što ide uz današnji fudbal.
-
lider
#82165 Re: Premijer liga BiH
U ostalom ko kaže da se iz Evrope nije ispalo namjerno da se posvete ligi i osvajanju iste 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#82166 Re: Premijer liga BiH
Reflektori?
Koliko su puta prolongirali svoju odluku? 3-4?
Koliko su puta prolongirali svoju odluku? 3-4?
- omega369
#82167 Re: Premijer liga BiH
KAKO TO, KAKO TOOO???

-
bleicher
#82168 Re: Premijer liga BiH
Kao navijac najveceg, najboljeg i najorganizovanijeg kluba sa najboljim navijacima odmah da kazem da mi je zao sto Zeljo nije dobio licencu.... NOT 
Last edited by bleicher on 27/05/2019 22:32, edited 1 time in total.
- omega369
#82169 Re: Premijer liga BiH
A da se u isto vrijeme kutarisu batrljka iz misketove vladavine! Mudrolider wrote:U ostalom ko kaže da se iz Evrope nije ispalo namjerno da se posvete ligi i osvajanju iste
A i ne kosta puno
-
LSD
#82170 Re: Premijer liga BiH
Može li podatak ko su ti likovi Midhat Hodžić i Maid Delić, neki osnovni podaci, njihov background, za koga navijaju i sl...i oni ti koji odlucuju o sudbini Želje, jelTomahawk11 wrote:
Evo ti sastava komisije: Drugostepenu komisiji čini šest članova, a to su: Miodrag Rosić, Ivica Đogić, Maid Delić, Midhat Hodžić, Slaven Petrić i Dragan Komadina.
Ostatak družine me ne zanima uopšte pošto je jasno ko dan zašta su glasali. I molim te, poštedi me šuplje price i glumatanja kako u ovoj državi može bez politike i nacionalnih ključeva, kad znamo kako to ide
Last edited by LSD on 27/05/2019 22:26, edited 1 time in total.
-
90minut
#82171 Re: Premijer liga BiH
Zamisli koliko moraš biti ponizen da ti to bude utjeha.
Ili nakon svega da kazes Atalanta vas je silovala koga bi zajebavate?

Ili nakon svega da kazes Atalanta vas je silovala koga bi zajebavate?
-
Sa_u_srcu
#82172 Re: Premijer liga BiH
O sudbini zelje je odlucila nesposobna uprava i zlocaste komsije sa 0-3... 
- Logovan
#82173 Re: Premijer liga BiH
Ma ja, problem je Maid koji je pitar, a možda je i Midhat pitar.
Ali ne, nismo mi krivi, krivi su pitari, glasali su da ne dobijemo licencu samo zato što mrze Željezničar, sve je do pitara, mi smo sve uradili za dobijanje licence.

Ali ne, nismo mi krivi, krivi su pitari, glasali su da ne dobijemo licencu samo zato što mrze Željezničar, sve je do pitara, mi smo sve uradili za dobijanje licence.
- Leopard_SA
#82174 Re: Premijer liga BiH
Ne razumijem!LSD wrote:
Ja sam vec sva gov.na svalio na vijetnamce koji su ocito bili u talu sa RS-ovcima da povale Želju. To je ta kuhinja koja stoji iza ovog, a niko nece da iznese konkretna imena i prezimena koja su glasla pa da vidimo te likove koji kroje sudbine i izdavaju licence. A vrijeme ce pokazati da sam u pravu, kao što sam odivijek bio jel![]()
Fol neko zakašnjenjeovo je cista politika i pakost prema najvecem klubu u državi.
Sarajevo nije imalo problema sa licencom...
-
LSD
#82175 Re: Premijer liga BiH
Željo je izborio Evropu gdje i treba, na terenu. Tabela je jedino mjerilo.
Ko su Midhat Hodžić i Maid Delić da mu uskracuju to pravo
Ako može slike tih ljudi.
Ko su Midhat Hodžić i Maid Delić da mu uskracuju to pravo
Ako može slike tih ljudi.
Last edited by LSD on 27/05/2019 22:31, edited 1 time in total.