Zdravo soul_eclipse,soul_eclipse wrote:Kada bi mogli u Telemachn doci uredjaji tipa mobiteli,TV .. itd
To bi bio pun pogodak
Hvala na odličnom prijedlogu. Ukoliko se navedeni uređaji nađu u okviru naše ponude, bit ćete obaviješteni.
Moderator: Benq
Zdravo soul_eclipse,soul_eclipse wrote:Kada bi mogli u Telemachn doci uredjaji tipa mobiteli,TV .. itd
To bi bio pun pogodak
Zdravo semirsar,semirsar wrote:En' ga sad?Telemach wrote:Jeste li zainteresovani za EON paket koji uključuje EON aplikaciju za Smart TV?semirsar » Yesterday, 11:41 pm
@Telemach,
pros'o mi trial period na EON smart tv aplikaciji. Mere li kako jos jednom, nikako da se odlucim, bezbeli mi malo fali?!
Ti neki novi @Telemach, izgleda![]()
odavno ja ovdeka palamudim da sam zainteresiran za EON PREMIUM TV https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi
sad vidim, ima i nekih izmjena na stranici kojih prije nije bilo
Probao sam trial i vidim da to sve fino fercera, e sad, ne znam je l' to zato sto je koax kabal ustekan u tv ili je zato sto je povezan na Logosoft internet ili cak zbogradi oboje u duetu* Za praćenje Sport Klub 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.
Nego, da ja ne duzim ovdeka, imade anamotamo u vaske moj broj ugovora i mail adresa, pa ako vam nije tesko, da mi neko, zadnja osoba s kojim sam kontaktirao je Amela "miscini", posalje ponudu sve sa cijenom svake stavke, na e-mail. Preferiram mail, ali mere i ovdeka u pp, sto da ne.
Trenutno koristim D3 prosireni paket sa CAM modulom sto me dodje 29.90KM mjesecno.
Posto posjedujem TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji a istovremeno Zelim da zadrzim postojeci CAM modul, zanimaju me detaljne cijene za slijedece:
1. EON PREMIUM TV paket bez EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj
2. EON PREMIUM TV paket sa EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj
Molio bih odgovor putem E-mail-a ili PP na forumu, jerbo zbogradi odredjenih razloga nijesam u mogucnosti se javiti na tel.
Jesam, tezak sam, priznajem, ali... Bogumi, nijeste ni vi nimalo laHki, jok vala
LP
drago mi je da si zadovoljantypeOnegative wrote: a po cemu si zakljucio da je smece ako ga nisi imao i koristio ?
Evo meni radi odlicno, imam ga vec vise od cetiri mjeseca i svega tri cetiri puta je zakov`o , sto nije strano ni ovim drugim (imao i govorim iz licnog iskustva )
onaj hvaljeni 2.0 mi je uzeo tri godine zivota . ovaj box je sto se mene tice po svemu bolji od njega ,i to meni kojem je Ci modul bio zakletva i risiver nije dolazio u obzir , a sa ovim sam vise nego zadovoljan .
Zdravo aditon,aditon wrote:zbog čega nemam sličica na epg, kao ni one s strane sličice kad se šaltaju kanali? Također nema mnogo opcija u samom risiveru, jednostavno su nestale. Resetovanjem risivera ništa se ne mijenja, resetovanjem modema problem se rješi na sat vremena i onda opet sve po starom. U pitanju je PDS 3 a isit problem i kod prijatelja se pojavio, jučer i danas cijeli dan, koji od mene živi jednu ulicu dalje.
nema jutros, bile su sve sličice i opcije na risiveru...to mi je najčudnije što nema dosta opcija na samom risiveru kad se problem desi, a čini mi se da se pojavljuje nasumice zadnja dva dana (primjera radi, nema programa razvrstanih po kategorijama, ima moja lista koja je napravljena i još TV i Radio lista...samo jedan od primjera problema)Telemach wrote:Zdravo aditon,aditon wrote:zbog čega nemam sličica na epg, kao ni one s strane sličice kad se šaltaju kanali? Također nema mnogo opcija u samom risiveru, jednostavno su nestale. Resetovanjem risivera ništa se ne mijenja, resetovanjem modema problem se rješi na sat vremena i onda opet sve po starom. U pitanju je PDS 3 a isit problem i kod prijatelja se pojavio, jučer i danas cijeli dan, koji od mene živi jednu ulicu dalje.
Javite nam se ukoliko i dalje imate navedene poteškoće sa EPG-om.
Zdravo smartXL,smartXL wrote:Koliko SD a koliko HD kanala ima TGF ?
Zdravo Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:Telemach
Hajmo vako, ja pređem na eon full, bez telefona.
Vi meni ostavite sve ove trenutne pakete, ostavite mi modul (znaci ne treba mi box) i kao zadovoljan korisnik dobijem tablet da zaboravim ova poskupljenja?
Zdravo l33t,l33t wrote:l33t wrote:
pogorsali upload za 1,6KM
da se citiram za @Telemach
sta je sa UL-om - zakucan na 3.9 a bio 7-8 ???
@crnivragcrnivrag wrote:@Telemach
Da li je ovo brzina 200/12 Mbps? (Test mjeren UTP CAT 5E kablom, direktno spojenim na računar sa gigabitnom mrežnom karticom, i nijedan drugi uređaj nije bio na mreži u vrijeme mjerenja, niti je bio pokrenut bilo koji drugi program u pozadini, osim web browsera):
Šta je sa mojom duševnom boli:Telemach wrote:
Ne samo što su me dotukla povećanja, već me natežu od 15.12. i plaćam puni račun, a oni prvo puštaju svima sve kanale i SVOD kataloge (15.12. - 15.01.), zatim ponovo puštaju svima SVOD kataloge (01.02. - 01.03.), a sad puštaju CineStar Premiere HD paket (15.02. -15.05.), i Pink paket (15.02. - 31.12).
I onda mi dođe: "Drugi jebu, a ti se Muzafere kupaj"![]()
Evo ja ću biti zadovoljan ako zamijene CMTS na Dobrinji, i omoguće mi punu brzinu na paketu, te ako povećaju brzinu na paketu na 300/15 Mbps, uvedu Arena Sport HD paket kao dio premium paketa, te uvedu UniFi Travel, moderni webmail kao kod SBB-a (5 naloga po useru), te uvedu ostatak Pink paketa preko EON-a.
I puna brzina može samo u gluho doba noći, ili rano ujutro.
crnivrag wrote:Telemaše moj, pošalji mi koju milijardu joj
Ma kontam neko nesto pametno rekao, a lik spama li spama.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Jebite se vi polako, a ja više neću ni ulaziti ovdje.cincilator2012 wrote:Ma kontam neko nesto pametno rekao, a lik spama li spama.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Mila nasa patkicacrnivrag wrote:Jebite se vi polako, a ja više neću ni ulaziti ovdje.cincilator2012 wrote:Ma kontam neko nesto pametno rekao, a lik spama li spama.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Zaboli me patka i za vama i za forumom.
crnivrag wrote:Jebite se vi polako, a ja više neću ni ulaziti ovdje.cincilator2012 wrote:Ma kontam neko nesto pametno rekao, a lik spama li spama.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Kako TM ima jake korisnike, sve trpe, svakojaka poskupljenja itd jos ih pravdaju, ali najjace je da ne dozvoljavaju ni na forumu da se iznosi nezadovoljstvocrnivrag wrote:Jebite se vi polako, a ja više neću ni ulaziti ovdje.cincilator2012 wrote:Ma kontam neko nesto pametno rekao, a lik spama li spama.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Izvini ali niko nije gori od duffy-a jer lik konstatno laze.afannedim wrote:Sere frajer opasno, a naporan je do bola, gori je postao od Duffya
Ajd se ti nama vrati za par danacrnivrag wrote: Jebite se vi polako, a ja više neću ni ulaziti ovdje.
Trenutno samo tebe još volim ovdje.MTV wrote: Ajd se ti nama vrati za par dana
crnivrag wrote:Trenutno samo tebe još volim ovdje.MTV wrote: Ajd se ti nama vrati za par dana
Dakle uključili ste silent treatment za mene?Telemach wrote: