BL i Mostar ce dosta toga reci, gdje smo i sta smo
Prvi korak, BL
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Fino izgleda, ali tri desetke... treba neko i na krilu igrati. Vjerovatno Veseli od prve, a Stila ulazi u drugom.sime_cipol wrote:Ja bih natrpao vezni red.
Bojo-Sadikovic-Stilic-Alispahic-E. Zec
I jurissss
Nije baš konačno, gledali smo prošli vikend protiv Zvijezde 09 ...samoZeljo21 wrote:sinoć ko nije bio zajebo se. konačno gledaš utakmicu bez ikakvog srkleta
Kako komevryzas wrote:... i protiv kona je bilo bez srkleta.![]()
![]()
Teska utakmica, pogotovo ako se ovi zatvore. X ko kuca.manijak1 wrote:Kako komevryzas wrote:... i protiv kona je bilo bez srkleta.![]()
![]()
ja nisam ni vidio prvi gol pitica uživo , ali poslije Sipovićevog nesretnog gola
vjerovao sam da ćemo dobiti napuhane , ali fakat petardu nisam očekivao
.Al da je bilo stresnih momenata bilo je
.
Borac , biće jebeno, al eto , vjerujem da možemo pjevajući iz BL .
Sto nas vrijedjas, sto nam nickove pises malim slovom?zipoo wrote:kad grk i bhf manijak zakukaju, a sibicar odigra keca pobjeda nece doci u pitanju
Nece se vise ponoviti. Samo me nemoj tuciBHF_Manijak wrote:Sto nas vrijedjas, sto nam nickove pises malim slovom?zipoo wrote:kad grk i bhf manijak zakukaju, a sibicar odigra keca pobjeda nece doci u pitanju![]()
zipoo wrote:kad grk i bhf manijak zakukaju, a sibicar odigra keca pobjeda nece doci u pitanju

jesi ti primjetio kako je hrasno banovan, ovaj uzeo mahacvrčak_na_hedonizmu wrote:zipoo wrote:kad grk i bhf manijak zakukaju, a sibicar odigra keca pobjeda nece doci u pitanju
Novinar je najgori, bas neznalica iz udzbenika
Rekli bi nemac pojma