Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitar_na_motoru wrote:Nasim sportskim prijteljima iz Bijeljine, FK Radnik, cestitam na izlasku na Evropsku scenu. Zelim im puno uspjeha i srece u nastupima u Evropi.
Meni je simpaticna cinjenica da su ostali bez Evrope iz razloga sto nisu na vrijeme uplatili premiju za plasman u Evropu. To je bas lijep primjer karme.
Ja koilko sam shvatio ko plati vise poreza i ko ima vise zaposlenih on ide u Evropu, jesam li u pravu ?
Nije. Ides u Evropu samo ako ti Udba sredi.
Aha, pa ja, sad mi je sve jasno.
I ne mogu u Evropu kad ruse sisteme i drzave od svog postojanja, sta treba jos sa EU da belaj naprave, samo nam jos i to treba.
Ne mogu ih ni zajebavati svega mi, zajebana je situacija. Hajde, Evropa vise manje, popusili su jednu godinu, ima opet dogodine, ali meni je puno zanimljivije zasto Siljak nije uplatio. Vidim ovdje uplitanje Misimovica & Co, vjerovatno namjerno povaljuju novu upravu, bit ce ovdje jos svega dok mrtve glave ne pocnu padati.
Mislim ono, jedna godina, super zajebancija, nama dupla, oni se raspadaju po savovima, ali meni ovo izgleda puno dugorocnije, mogla bi bas zestoka zajebancija biti...
phillie wrote:
Znaci ne treba se liga ni igrati? Ustvari nek se igra, al nek idu ovi sto imaju publike?
Ne, nego ako su na terenu zaslužili da idu u Evropu kroz jednu dugu sezonu i osvojili više poena. Administracija nema veze sa onim što zaslužiš na terenu. Jedan klub ne može u Evropu jer je dužan neke pare bivšem treneru al zato može klub koji nema stadiona kako Bog kaže, i nema UEFA licensu za stadion pa će ganjati po BiH gdje da igraju. Smiješno.
Kakva ti je ovo glupa logika majke ti. Uefu zanimaju cisti racuni prema igracima i trenerima. Desavalo se da se istim ne placa nista pa belaj. Administracija i igraci su jedan klub. Da je vas savez zajebo pa uredu, ali cuj imali smo nijet, 4. smo, nemamo mi nista sa siljkom i dajte nam evropu.
Jos pivara da vam udje sa 2.5miliona eura i ova sezona je vasa
Nisam Željovac, nit Pitar. Govorim iz neutralnog ugla.
Point. wrote:Nije onda ni Radnik ispunio uvjete jer nema UEFA licensed stadion.
Moraću otvoriti temu o utakmicama, dobro si me napomenuo.
Stadion i nije toliki problem jer se može prijaviti neki drugi, čak se može i u drugoj državi igrati.
Uefina nakradna logika. Po meni, onaj koji nema sređenu infrastrukturu i vlastiti stadion uređen po važećim pravila za igranje u Evropi nema šta raditi u istoj.