Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nesto kontam, taj microledeni tv, treba jaku konekciju, pretpostavljam, pa se pitam... a dokle su onije sa tvojijem problemom brzine sto placas a ne dobjajes, radu li oni sto po tom pitanju, mislim, ipak si ti neko ko him mnogo pomaze i znaci u poslu?!
semirsar wrote:nesto kontam, taj microledeni tv, treba jaku konekciju, pretpostavljam, pa se pitam... a dokle su onije sa tvojijem problemom brzine sto placas a ne dobjajes, radu li oni sto po tom pitanju, mislim, ipak si ti neko ko him mnogo pomaze i znaci u poslu?!
Kažu na proljeće mijenjaju CMTS na Dobrinji, i daju mi 16 dowstream i 3 upstream frekvencije, u odnosu na sadašnjih 8 downstream i 2 upstream frekvencije.
aj super, sam' ak' ne slazu pa otegnu s tijem
a cifra ce da ti bidne pomasna sve su prilike, znas, nejma u njihA djabe, jok vala, sta god dadu dobro oni to odradu, po djepu
semirsar wrote:aj super, sam' ak' ne slazu pa otegnu s tijem
a cifra ce da ti bidne pomasna sve su prilike, znas, nejma u njihA djabe, jok vala, sta god dadu dobro oni to odradu, po djepu
Kažu to je za džabe, da Dobrinja prodiše punom internet brzinom
semirsar wrote:cuo si za LoL-in giga net, e to ti je oto, isto ce bit, oni djaba do tacke A a ti dalje masno placaj kabal do tacke B, odnosno do tebe
Eno Benq-a su proširili besplatno, isto nije mogao da nagura na 120 Mbps, i kako su mu promijenili CMTS i dodali nove frekvencije, frajko fura na 200 Mbps.
sam se nadaj, treba se nadat'... ja bi' vala dosadjiv'o ne b' him oka dao otvorit dok to ne odradu.
a prosirit ce te kadli tadli ko njega, samo se trebas potrudit ko sto reko'
Da li se HBO GO koji je u sklopu HBO Premium a ovaj opet u sklopu EON Premium može staviti na više od jednog uređaja kao nativni HBO GO koji ide do 5 uređaja jedan account čini mi se, bez obzira na ip adresu?
rida1976 wrote:Da li se HBO GO koji je u sklopu HBO Premium a ovaj opet u sklopu EON Premium može staviti na više od jednog uređaja kao nativni HBO GO koji ide do 5 uređaja jedan account čini mi se, bez obzira na ip adresu?
Naravno:
S tim da možeš koristiti aplikaciju na maksimalno dva uređaja istovremeno.