Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#82051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

crnivrag wrote:
semirsar wrote: mescini si mi ti nesto nezadovoljan? :shock: :? :mrgreen:
https://forum.klix.ba/telemach-all-abou ... #p15370987
joj tebe, pa sta je problem u kupanju, znas onu staru... cistoca je pola zdravlja :-)
ma to su male nesuglasice u vasem braku, svugdi hi imade tujdi i tamo , rasplamsace se jopet ljubav u novom i punijem plamu :mrgreen:
moradnemo mi ostali trazit stogod vatrostalno za zastitu :pisnuo: :pisnuo:
semirsar

#82052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

odmor wrote:
crnivrag wrote:
odmor wrote:@Samso ma kakvi. Trica ide za bajram.
Telemašak unosi promjena dašak :dance:
Pjesnice, mogo si te rijeci bolje rasporedit, da se barem malo rimuje, da se ne izgubi smisao.

...
ja ba, nes' vako npr.
al' moras ga s'vatit, malkice je ljut :evil:
a bas nam telemasak orkanski unosi promjena dasak za ne povjerovat :pisnuo:
l33t

#82053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Image
pogorsali upload za 1,6KM :thumbup:
odmor

#82054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

crnivrag wrote:
odmor wrote:
@Telemach sta Hanifa dobiva na Duo tel senior paketu ovim stalnim poskupljenjem.
Net nema, telefon se ne unapredjuje, a tv je prije imala start paket te joj je raznim poskupljenjima kao dato da u svom paketu ima osnovni paket. Sad nakon izmisljanja eon paketa i bajagi unapredjenja usluga ona je ponovo unazadjena i oduzet joj osnovni pa ima samo start paket. Sad od aprila ponovo poskupljuje a i dalje samo start paket.
Unapredjenja koja spominjete ovaj paket uopste ne dotice jer u ovom paketu ni net ni tel ni tv nisu unapredjeni.
Upravo Hanifa dobija 12 SVOD foldera, CineStar Premiere HD i Pink pakete.

Neka se malo zabavi uz Zauder, ima dobrih emisija koje će pobuditi strast u njoj :D
To je to unapredjenje koje ce dobiti 2-3 mjeseca i nakon toga vrati je na tvornicke postavke tj. samo start paket i vozi dalje za skuplje pare. Takosu je prije 2-3 poskupljenja zamazali oci sa osnovnim paketom. Ma sve je to privremeno unaprijedi pa ponovo unazadi a cijene rastu li rastu.
Cekam hoce li se Telemach sta oglasit za ovo.
Telemach

#82055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

c_g » Yesterday, 3:13 pm

Ima li tableta na stanju, @Telemach? Taman mi treba jedan i ja zadovoljan. :mrgreen:
Jeste li učestvovali u našim nagradnim igrama? :)
Telemach

#82056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

GoodTaste » Yesterday, 3:52 pm

Istice mi ugovor ovih dana, da li ima kakva pogodnost za stare korisnike, osim da placam 6-12 mjeseci racun kao i do sad i dobijem nevjerovatan popust od 1-5 KM, a novi korisnici u pola cijene? :bih:
Javite nam se u inbox :)
Telemach

#82057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

FoolControl » Yesterday, 6:14 pm

crnivrag wrote:
FoolControl wrote:
Gdje su sve dostupni 'fiber' paketi iz novog cjenovnika, samo u Sarajevu ili?

Sarajevo - Nova Otoka.

@Telemach jel možete ovo potvrditi i kad možemo očekivati fiber pakete u drugim gradovima BiH?

btw. hvala vraže
Da, za sada. O novostima, obavijestimo.
Telemach

#82058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

quasar » Yesterday, 11:25 pm

Ne ide ovo u dobrom smjeru telemaše.
Stvarate situaciju gdje cete izgubiti masu korisnika pri pojavi prve konkurentne ponude, a ona će kad-tad doći.
Naši planovi su usmjereni ka tome da kontinuirano poboljšavamo ponudu i kvalitet naših usluga.
Konkurenciju nećemo komantarisati. To ćemo prepustiti korisnicima :)
Telemach

#82059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

semirsar » Yesterday, 11:41 pm

@Telemach,
pros'o mi trial period na EON smart tv aplikaciji. Mere li kako jos jednom, nikako da se odlucim, bezbeli mi malo fali?! :mrgreen:
Jeste li zainteresovani za EON paket koji uključuje EON aplikaciju za Smart TV?
Telemach

#82060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

duffy_duck » Today, 1:29 am

Mislim da je nakon 5 godina saradnje sa vama dosao kraj na moju i vasu zalost. Poskupljivati uslugu bez nekog nadogradivanja iste je stvarno u najmanju ruku tuzno.
Ima altenativa ali nemaju Sport Klubove i slicno ali ima i iptv kupit za cvaju uzmem neki internet i uzivaj.
Ako se nekako mozemo dogovoriti na moju i vasu radost tu sam za dogovor.
Jer ovako vise ne moze i opet cete poskupiti vjerovatno uslugu naredne godine.
Javite nam se u inbox, ukoliko niste zadovoljni trenutnom ponudom, predložit ćemo Vam novu.
Telemach

#82061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakaljin wrote:
Meni nisu otkljucani cinestar kanali niti pink kanali u ovom gratis periodu.

Ako imaš CI modul, izvadi ga van, pa ga ponovo vrati, a ako je u pitanju resiver, onda opali jedan reset.
Pozovite nas na 1360, da detaljnije provjerimo.
Telemach

#82062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

[quote]odmor wrote:

@Telemach sta Hanifa dobiva na Duo tel senior paketu ovim stalnim poskupljenjem.
Net nema, telefon se ne unapredjuje, a tv je prije imala start paket te joj je raznim poskupljenjima kao dato da u svom paketu ima osnovni paket. Sad nakon izmisljanja eon paketa i bajagi unapredjenja usluga ona je ponovo unazadjena i oduzet joj osnovni pa ima samo start paket. Sad od aprila ponovo poskupljuje a i dalje samo start paket.
Unapredjenja koja spominjete ovaj paket uopste ne dotice jer u ovom paketu ni net ni tel ni tv nisu unapredjeni.[quote]

Kao korisnici digitale televizije dobijaju promotivno kanale, o kojima smo pisali, dakle Pink paket i CineStar Premiere HD.
Usluga telefonije već uključuje besplatne telefonske razgovore, ka svim fiksnim mrežama.
REDDEVILS

#82063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

@Telemach ne rade dva kanala na Eon Smart TV Aplikaciji a to su:
OTV Valentino
Izvorna TV
Nema signala. (#400)
U pitanju je Eon Full TV van Telemach mreže
Samso

#82064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Telemach wrote:
quasar » Yesterday, 11:25 pm

Ne ide ovo u dobrom smjeru telemaše.
Stvarate situaciju gdje cete izgubiti masu korisnika pri pojavi prve konkurentne ponude, a ona će kad-tad doći.
Naši planovi su usmjereni ka tome da kontinuirano poboljšavamo ponudu i kvalitet naših usluga.
Konkurenciju nećemo komantarisati. To ćemo prepustiti korisnicima :)
Zaboravili ste napisati i da kontinuirano dizete cijene KKS.
Vrlo bahat stav. Odbit ce vam se od glavu.
daramo

#82065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by daramo »

Lako je dizati cijene dok nema konkurencije, vidjet ćemo kad dođe.
Samso

#82066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

daramo wrote:Lako je dizati cijene dok nema konkurencije, vidjet ćemo kad dođe.
Nek odbiju radnicima, direktorima, menadzerima itd. 50-100 KM mjesecno pa cemo vidjeti kakva ce im reakcija biti. Najlakse je markicu po markicu stanovnistvu krasti.
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#82067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gentoo »

Moze li neko ko ima EON Box napisati ima li mogucnos povezivanja ext bluetooth zvucnika na njega ? Dakle nekim cudom da zvuk ide na taj zvucnik a ne na HDMI (ili kako vec ide kablom)
Mehemed
Vozim: automobil

#82068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

gentoo wrote:Moze li neko ko ima EON Box napisati ima li mogucnos povezivanja ext bluetooth zvucnika na njega ? Dakle nekim cudom da zvuk ide na taj zvucnik a ne na HDMI (ili kako vec ide kablom)
Nemam ga, ali ne vjerujem da može. Box nema ni wifi da se poveže na internet već se mora povezivati kablom, a kamo li da ima bluetooth za povezivanje bluetooth zvučnika.
soul_eclipse

#82069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by soul_eclipse »

Kada bi mogli u Telemachn doci uredjaji tipa mobiteli,TV .. itd

To bi bio pun pogodak :D
afannedim

#82070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Kako ne shvatate da se TM ovdje nista ne pita. Kad god je na TM srbija neka vijest , akcija ili bilo sta onda je to i ovdje. Ako tamo ukidaju kanale i ovdje to rade ako povecaju cijenu onda i ovdje rade isto. Dakle TM sarajevo se nista ne pita
semirsar

#82071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Telemach wrote:
semirsar » Yesterday, 11:41 pm

@Telemach,
pros'o mi trial period na EON smart tv aplikaciji. Mere li kako jos jednom, nikako da se odlucim, bezbeli mi malo fali?! :mrgreen:
Jeste li zainteresovani za EON paket koji uključuje EON aplikaciju za Smart TV?
En' ga sad?
Ti neki novi @Telemach, izgleda :mrgreen:
odavno ja ovdeka palamudim da sam zainteresiran za EON PREMIUM TV https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi
sad vidim, ima i nekih izmjena na stranici kojih prije nije bilo :-)
* Za praćenje Sport Klub 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.
Probao sam trial i vidim da to sve fino fercera, e sad, ne znam je l' to zato sto je koax kabal ustekan u tv ili je zato sto je povezan na Logosoft internet ili cak zbogradi oboje u duetu :mrgreen:
Nego, da ja ne duzim ovdeka, imade anamotamo u vaske moj broj ugovora i mail adresa, pa ako vam nije tesko, da mi neko, zadnja osoba s kojim sam kontaktirao je Amela "miscini", posalje ponudu sve sa cijenom svake stavke, na e-mail. Preferiram mail, ali mere i ovdeka u pp, sto da ne.
Trenutno koristim D3 prosireni paket sa CAM modulom sto me dodje 29.90KM mjesecno.
Posto posjedujem TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji a istovremeno Zelim da zadrzim postojeci CAM modul, zanimaju me detaljne cijene za slijedece:

1. EON PREMIUM TV paket bez EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj
2. EON PREMIUM TV paket sa EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj

Molio bih odgovor putem E-mail-a ili PP na forumu, jerbo zbogradi odredjenih razloga nijesam u mogucnosti se javiti na tel.
Jesam, tezak sam, priznajem, ali... Bogumi, nijeste ni vi nimalo laHki, jok vala :mrgreen:

LP
chudjenhe

#82072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

Mehemed wrote:
gentoo wrote:Moze li neko ko ima EON Box napisati ima li mogucnos povezivanja ext bluetooth zvucnika na njega ? Dakle nekim cudom da zvuk ide na taj zvucnik a ne na HDMI (ili kako vec ide kablom)
Nemam ga, ali ne vjerujem da može. Box nema ni wifi da se poveže na internet već se mora povezivati kablom, a kamo li da ima bluetooth za povezivanje bluetooth zvučnika.
nemam ni ja al po komentarima ovdje box je obicni krs
ne vjerujem da ima

:zzzz:
c_g

#82073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

semirsar wrote:.
Šta je s tobom i tim SK 4K? Imam ga od početka, nije bilo ni 5 tekmi kako treba. Bezveze kanal, zjapi.
semirsar

#82074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Mehemed wrote:
treba malo i agilnosti pokazati a ne samo "lupetat'" ha ja :mrgreen:
Image
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#82075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gentoo »

chudjenhe wrote:
Mehemed wrote:
nemam ni ja al po komentarima ovdje box je obicni krs
ne vjerujem da ima

:zzzz:

Ovdje pise da ima bluetooth.. https://telemach.ba/eon-tv/uredjaji

Zato i pitam ko ima.. da potrosi 2min i prodje kroz opcije. Apple TV npr. to regularno ima.. :roll:
Locked