Telemach wrote: semirsar » Yesterday, 11:41 pm
@Telemach,
pros'o mi trial period na EON smart tv aplikaciji. Mere li kako jos jednom, nikako da se odlucim, bezbeli mi malo fali?!

Jeste li zainteresovani za EON paket koji uključuje EON aplikaciju za Smart TV?
En' ga sad?
Ti neki novi @Telemach, izgleda
odavno ja ovdeka palamudim da sam zainteresiran za EON PREMIUM TV
https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi
sad vidim, ima i nekih izmjena na stranici kojih prije nije bilo
* Za praćenje Sport Klub 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.
Probao sam trial i vidim da to sve fino fercera, e sad, ne znam je l' to zato sto je koax kabal ustekan u tv ili je zato sto je povezan na Logosoft internet ili cak zbogradi oboje u duetu

Nego, da ja ne duzim ovdeka, imade anamotamo u vaske moj broj ugovora i mail adresa, pa ako vam nije tesko, da mi neko, zadnja osoba s kojim sam kontaktirao je Amela "miscini", posalje ponudu sve sa cijenom svake stavke, na e-mail. Preferiram mail, ali mere i ovdeka u pp, sto da ne.
Trenutno koristim D3 prosireni paket sa CAM modulom sto me dodje 29.90KM mjesecno.
Posto posjedujem TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji a istovremeno
Zelim da zadrzim postojeci CAM modul, zanimaju me detaljne cijene za slijedece:
1. EON PREMIUM TV paket
bez EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj
2. EON PREMIUM TV paket
sa EON Smart Box + postojeci CAM modul, za period od 24mj
Molio bih odgovor putem E-mail-a ili PP na forumu, jerbo zbogradi odredjenih razloga nijesam u mogucnosti se javiti na tel.
Jesam, tezak sam, priznajem, ali... Bogumi, nijeste ni vi nimalo laHki, jok vala
LP