Ja bi je mjenjo pred njim vala.sarajevo-x.com wrote:Koje sam ja sreće crkne mi sijalica od kratkog svjetla u putu i naletim na policiju i dobijem kaznu [emoji38]
Jest da moram tocak skidati ali.....
E jedino ako nisi imao sijalicu onda je logicno.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ja bi je mjenjo pred njim vala.sarajevo-x.com wrote:Koje sam ja sreće crkne mi sijalica od kratkog svjetla u putu i naletim na policiju i dobijem kaznu [emoji38]
ja to svako jutro gledam, u 30 metara 2 pjesacka al jok mora se između i preko trave prećipunosvega wrote:Ovo me nervira, pješački je 30 metara daleko ali je tatici mrsko prohodati pa kolica gura preko četiri-pet traka.
sto to?zdruzdjo wrote: moram tocak skidati .....
Ako imas indikator na tabli koji ti je dao do znanja da sijalica ne radi ali je nisi zamijenio onda nekako i moze proci kazna, ali ako ne znas da je crkla, pa tokom recimo voznje po danu on pise kaznu to je tacno samo da ga covjek pljune.zdruzdjo wrote:Ja bi je mjenjo pred njim vala.sarajevo-x.com wrote:Koje sam ja sreće crkne mi sijalica od kratkog svjetla u putu i naletim na policiju i dobijem kaznu [emoji38]
Da bih joj prisao moram skinuti tocak i unutrasnji blatobran ili cijeli far skidati sto ukljucuje i odsarafljivanje prednjeg branika.bitanga_sa_otesa wrote:sto to?zdruzdjo wrote: moram tocak skidati .....
Po opisu bi se reklo da vozi RenoLa Megane III.bleee_sa wrote:jel to forda vozis
Kod RenoLa Megane III se samo odviju vijci na faru, far se izvuče i imaš mjesta za jagnje okrenuti.The BEN10 wrote:Po opisu bi se reklo da vozi RenoLa Megane III.bleee_sa wrote:jel to forda vozis
Ma imao sam ja set rezervnih sijalica, rekoh sad cu ja to zamijeniti ali džaba kaže vozio si tehnički neispravno vozilonightvision wrote:Ako imas indikator na tabli koji ti je dao do znanja da sijalica ne radi ali je nisi zamijenio onda nekako i moze proci kazna, ali ako ne znas da je crkla, pa tokom recimo voznje po danu on pise kaznu to je tacno samo da ga covjek pljune.zdruzdjo wrote:Ja bi je mjenjo pred njim vala.sarajevo-x.com wrote:Koje sam ja sreće crkne mi sijalica od kratkog svjetla u putu i naletim na policiju i dobijem kaznu [emoji38]
Hvala obojici na odgovorima.mirzet87sa wrote:Kazna za "zuto" ti je crveno. 300km. Ako nije pisao, , ne vjerujem ni da ce ista doci, mada moze. Ako ih je bilo dvoje, plati odma. Izlaskom na sud platit ces 400+.
Može jednom, za sve postoji prvi putBakir1 wrote:opet ti je na foru naplatio kaznu, morao ti je ostaviti mogucnost zamjene iste na licu mjesta....
On će meni namigivat'.direstraits0078 wrote:Kod RenoLa Megane III se samo odviju vijci na faru, far se izvuče i imaš mjesta za jagnje okrenuti.The BEN10 wrote:Po opisu bi se reklo da vozi RenoLa Megane III.bleee_sa wrote:jel to forda vozis
Ja sam se cca 20 minuta raspravljao s njimamar1994 wrote:ja mogu zmireci kolko prostora ima, a h11 pa izvrni, uvrni i skopcaj![]()
al bi se napravio lud namjerno, njegova je duznost da nas zaustavi i upozori da ne radi,ne da pise kaznu
, al valja % kazni nabit
![]()
A on kaže tvoje je auto ili ima majstor ?bleee_sa wrote:Ja mu dam sijalicu i kažem evo zamjeni je ti ako znaš.
Ne kaže ništa, u većini slučajeva počnu pisat kaznu jer sam bezobrazan al' mene boli kuracsarajevo-x.com wrote:A on kaže tvoje je auto ili ima majstor ?bleee_sa wrote:Ja mu dam sijalicu i kažem evo zamjeni je ti ako znaš.