FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#8201 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

A sta ce biti u petak? Ne kontam sta je rekao da dolazi u zagreb.
ExNihilo

#8202 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Da riješe na šake. :D
ultima_palabra

#8203 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Pa ne mora biti nacionalizam ako zajebajes konvertita za proslost... ko mi komija :mrgreen:
omar little

#8204 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

tog klerodesnicara treba zajebavati za sadasnjost
afroshoxx

#8205 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afroshoxx »

Mislim da ćemo deranje kože gledati uskoro u njegovoj emisiji. Borba za procenat će dobiti reality oblik. Minderanje je ionako prisutno otkako je krenuo privatno.
#senadeizdrzi
m_l

#8206 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by m_l »

Upucena poruka, onako srocena, dijelom jeste bila neukusna. Ali kada gospodja K., nakon prve izjave, izrece jos jednu laz, a lazi koje potenciraju(HR) u posljednje vrijeme su promisljene i nimalo bezazlene, ne zasluzuje nista bolje.

A, Kolinda je dobila i zvanican odgovor:

Cijenim da bi svi lideri u regionu trebali dva puta razmisliti prije nego se upuste u komentarisanje situacije i problema u susjednim državama. Predsjednica Grabar-Kitarović očigledno nije postupila tako, čime je pokazala nepoštovanje prema Bosni i Hercegovini i njenom rukovodstvu. Nije dobro BiH nazvati neemancipiranom zemljom, komentarisati odijevanje Bošnjaka i Bošnjakinja, preuveličavati problem tzv. islamskog ekstremizma u BiH, recimo dodavati dvije nule na broj povratnika sa stranih ratišta... Sa sirijskog ratišta se vratilo 46 osoba iz BiH dakle, par desetina a ne par hiljada kako je to ustvrdila predsjednica Hrvatske. U prošloj godini nije zabilježen niti jedan odlazak na strano ratište iz BiH. Naše službe sigurnosti aktivno se i uspješno nose s ovim problemom, razmjenjuju podatke i iskustva s nadležnim službama, uključujući i one u Hrvatskoj. I u Hrvatskoj buja ustaški ekstremizam, i Hrvati odlaze na strana ratišta poput ukrajinskog, u Jasenovcu je otkrivena spomen- ploča s nacističkim pozdravom, javnost se čudila nekim fotografijama s ekstremističkim barjacima, pa smo mi iz BiH izbjegavali da takve pojave komentarišemo... Nadam se da će predsjednica Grabar-Kitarović ubuduće postupiti tako, odnosno brinuti o vlastitom dvorištu a nama prepustiti brigu za naše - naveo je Izetbegović. :bih:
Ridjobrki

#8207 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ridjobrki »

archi_a wrote:Sve si brko u pravu, ali.....
Ostarih (još malo pa planiram uplaćivati bakijama) gledajući orgijanja sa lijeve i desne strane. Ne tako davno orgijanja oružjem i vojskom, a od kraja rata nastavak verbalnog, političkog orgijanja po Bosni i Hercegovini.
Nema se tu šta više gospodski poručivati i diplomatski, upakovano slati poruke, ni lijevim no desnim.
Izgleda da je jedino preostalo fašistima i hijenama poručiti, onako klošarski i jalijaški: "gospodo, idite i vi i vaša "dobronamjernost" u tri lijepe. Drugačije ne može izgleda.
A volio bih da nije tako.
Kontam ja tebe i sve to stoji ali nije odgovor spuštanje ispod civilizacijskog nivoa kojim ćeš poručiti "nismo mi radikalisti nego seljačine." Ne mogu vjerovati da ću to reći ali Bakir je održao lekciju svima sa svojom reakcijom koja je sadržana u postu iznad. Kad su argumenti na tvojoj strani lijepo ih upakuješ i pošalješ ustaškoj plavki na Pantovčak i nemaš potrebe praviti kretena od sebe. Lijepo i argumentirano je verbalno išamaraš kad se već nudi na volej.

Ali to je taj naš mentalitet, to su naše veličine... Nek je Bošnji otipkati "joj jes joj Senad reko" a to što naši prominentni Bošnjaci ne poentiraju ni kad imamo sve u rukama, jeb'o to.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8208 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chmoljo »

Velkoski wrote:cripple fight :mrgreen:
Timmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
piupiu

#8209 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by piupiu »

Ridjobrki wrote:Jalijaški vokabular i nastup baš na tom seljačkom nivou Đoge i Šagolja kojim Senad puca na niske strasti pučanstva, iliti u prevodu čisti novinarski turbofolk trash.
:thumbup:
L u c i f e r

#8210 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by L u c i f e r »

Njuprimitivsi su mala maca za ove. :roll:
luckylaka

#8211 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Kako god Senad je ponovo izbio u prvi plan sto mu je ocito bio i cilj kao i to da faceTv izbija u prvi plan bar preko vikenda.Stari je to lisac umjesto da drzavni uhljupi rjesavao problem sa Kitom Senad je to preuze na sebe naravno sve radi gledanosti tv kuce.To sto neki misle da Je Senci glup,tup i sl.prije bi se njima to moglo pripisati jer kada mislis da vec gubi tlo pod nogama vrati se na velika vrata.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8212 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Velkoski »

bolje da mu je cilj da da plate ljudima
asker

#8213 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by asker »

Cim je krenula ova pizdarija, pa prepucavanja protekla 2 dana, odmah sam pomislio kako ce Senad u Petak krenuti sa onim "postovani gledaoci, bili smo prrrrrvvviii koji smo reagovali"
:(
omar little

#8214 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

kako to da katarina nije dosla macetom sjeci svakog ko se usudio napisati ijednu losu rijec kontra padisaha hadzifejza? :D
luckylaka

#8215 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

omar little wrote:kako to da katarina nije dosla macetom sjeci svakog ko se usudio napisati ijednu losu rijec kontra padisaha hadzifejza? :D
Ti si izgleda prespavao kada je Katarina iz posta u post kritikovala FaceTv i Senada
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#8216 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

luckylaka wrote:
omar little wrote:kako to da katarina nije dosla macetom sjeci svakog ko se usudio napisati ijednu losu rijec kontra padisaha hadzifejza? :D
Ti si izgleda prespavao kada je Katarina iz posta u post kritikovala FaceTv i Senada
Pukla tikva?
shalla

#8217 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shalla »

Na stranu sve, početak cijelog prepucavanja, ne želim da branim Senada jer on je po meni već odavno izgubio svoj integritet ali se kidam od smijeha na činjenicu da (uz dužno poštovanje prema tom narodu) pripadnik najneduhovitijeg naroda na dunjaluku, naroda kojem su vrh humora "bitange i princeze", "odmori se zaslužio si" i slični debilizmi, komentariše nečiji drugi humor :roll: . To je isto kao da ja sa svojih 130 kg kažem za nekoga da je debeli krmak :lol:
cyprus

#8218 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

Bitange i princeze nisu tako loša serija :-D
apsidejzi

#8219 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

Zanimljiva mantra ovih forumasa. Drvlje i kamenje na Senada i njegov dnevnik a kad dodje vrijeme za isti, oni sjede u prvom redu i zeljno cekaju isti. Sve znaju kad je sta kazao, kako ce poceti i zavrsiti i sl.

:lol: :lol: :lol: :lol:
shalla

#8220 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shalla »

cyprus wrote:Bitange i princeze nisu tako loša serija :-D
Ma eto da ne griješim duše, nije baš žešći odron al brate kad se sjetim nekih njihovih pokušaja "humoristične serije" plakao bih od muke
spree

#8221 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spree »

shalla wrote:
cyprus wrote:Bitange i princeze nisu tako loša serija :-D
Ma eto da ne griješim duše, nije baš žešći odron al brate kad se sjetim nekih njihovih pokušaja "humoristične serije" plakao bih od muke
Realno je uzas serija osim onog pjevaca.

Edit: Mada ni nase novokomponovane nisu nesto, al' eto. U svakom slucaju hrvati mogu biti smijesni, ali tesko humoristicni (hint eurosmijeh).

Poslano sa mog koristeći Tapatalk
cyprus

#8222 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cyprus »

Imali su preseravanja, ali vala i dobrih stvari :D

Mislim na BiP
KB9

#8223 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KB9 »

:lol:
karanana

#8224 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

A sta smo to mi smijesno i duhovito snimili u zadnjih mnogo godina?
Kod njih mi je bilo ok ono nesto tipa falicnog pansiona na moru zimmer frei, i prosle godine su imali seriju o nekom nacelniku neke zabacene opstine u zagori koja mi je bila ok.
omar little

#8225 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by omar little »

vise od minut ne mogu izdrzati, mene sramota gledati ove njihove klipove, fremdschamen skolski.
Locked