Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#8201 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
Capajebo

#8202 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
Eris II Targarjen, otac Daenerys Targerjen. Onaj sto ga je Djejmi ubio i zaradio nadimak kraljoubica.
kakavdanakneiskustvu

#8203 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Capajebo wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
Eris II Targarjen, otac Daenerys Targerjen. Onaj sto ga je Djejmi ubio i zaradio nadimak kraljoubica.

hvala
nema me tamo

#8204 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Dobra prva.
Tyke

#8205 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

mali_balon wrote:A kad je Arya osljepila, ja se ne sjecam...
Ja evo tek odgledao ovu novu epizodu i bas htjedoh pitati ovdje kad je to ona oslijepila!? Ni ja se fakat ne sjecam.

Neko ovdje zagonetno napisa kako ce ponovo "povratiti" vid ili je aludirao kako ce i pored sljepila postati aka Daredevil (valjda ce je ova sa motkom istrenirati, na to me upucuje)?
omar little

#8206 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

o, bokte, gleda li ovdje iko uopce seriju? :D

Tyke

#8207 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

pici wrote:Image

:izet: :thumbup:
Ja bih bubreg dao za Khalesi, ali ofirna joj ova desna dojka :D
Image

Nego, ko ce stregeriti ovu Brienne of Tarth ili je makar skinuti da vidimo na sta lici, imal kakav spoiler? Izgleda joj male grudi skroz. :lol:

Omar - thanks :thumbup: sta cu kad na pauzi sam odgledao sijaset drugih serija i filmova, posao, obaveze, glavobolje, pa smetnuo s uma masu tih detalja iz GoT.
kakavdanakneiskustvu

#8208 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Tyke wrote:
mali_balon wrote:A kad je Arya osljepila, ja se ne sjecam...
Ja evo tek odgledao ovu novu epizodu i bas htjedoh pitati ovdje kad je to ona oslijepila!? Ni ja se fakat ne sjecam.

Neko ovdje zagonetno napisa kako ce ponovo "povratiti" vid ili je aludirao kako ce i pored sljepila postati aka Daredevil (valjda ce je ova sa motkom istrenirati, na to me upucuje)?

poslije ubijanja meryna tranta
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8209 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

ima u trajleru kako Ajri govori da ce dati joj drugu sansu, trece nece biti, bog s mnogo lica.
Pandakonda

#8210 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Arya je progledala još u prošlim knjigama, valjda će i ovdje ubrzo.
zenit dozic

#8211 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by zenit dozic »

Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko :thumbup:

Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvu :roll: ovaj pici sve zna :shock:

PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik :run:

Šta je sa onim jebivjetrom što je išo sa Džejmijem po onu malu što je otrovana, kod ovih vještica :?
Pandakonda

#8212 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Treća epizoda se zove Oathbreaker, nadajmo se da se ovo misli na Brienne ako je prekršila zakletvu da će ubit Stannisa :mrgreen:
pici

#8213 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Bila je sinocke na HBO dokumentarna emisija i bili su neki eksperti serije i bas su obradjivali ovu prvu epizodu, bilo je dosta o Davosu, Melisandre, Stanisu, Sansi, Boltonovima, Jaimiju, Grmalju, itd itd...uglavnom Davosa favorizuju poslije smrti Jona, kao lik koji je vidio sve i svasta a opet ostao OK i Plemenit, za Melisandru su se iznenadili sa njezinim stvarnim likom al kao potice iz grada Crne Magije i to je za ocekivat i na pitanje dali ce oziviti Jona je bio da je ona bila iznenadjena kada je svestenik ozivljavao molitvom onoga lika kada ga je DOG ubio, znaci o tome ne zna al ce kao pokusati i onaj kamen na ogrlici koji svijetli je njena zivotna sila i najvjerovatnije ce to upotrjebit... jos su nadodali da izgleda nije dobro citala svoje vizije u plamenu, jer je vidjela pad Boltona kod Ostrozimlja al nije vidjela Stanisa nego Jona, zapravo pad barjaka sa oderanim covjekom i borbu Jona u Zamku... e sad :mrgreen: da nebidnu ko nasHi ''experti''... posto me ruzite da spojlam a i imaju neke slike koje su procurile tako da... sta bidne bitnu ce...

valar morghulis
SanskiBiser

#8214 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

pici wrote:Bila je sinocke na HBO dokumentarna emisija i bili su neki eksperti serije i bas su obradjivali ovu prvu epizodu, bilo je dosta o Davosu, Melisandre, Stanisu, Sansi, Boltonovima, Jaimiju, Grmalju, itd itd...uglavnom Davosa favorizuju poslije smrti Jona, kao lik koji je vidio sve i svasta a opet ostao OK i Plemenit, za Melisandru su se iznenadili sa njezinim stvarnim likom al kao potice iz grada Crne Magije i to je za ocekivat i na pitanje dali ce oziviti Jona je bio da je ona bila iznenadjena kada je svestenik ozivljavao molitvom onoga lika kada ga je DOG ubio, znaci o tome ne zna al ce kao pokusati i onaj kamen na ogrlici koji svijetli je njena zivotna sila i najvjerovatnije ce to upotrjebit... jos su nadodali da izgleda nije dobro citala svoje vizije u plamenu, jer je vidjela pad Boltona kod Ostrozimlja al nije vidjela Stanisa nego Jona, zapravo pad barjaka sa oderanim covjekom i borbu Jona u Zamku... e sad :mrgreen: da nebidnu ko nasHi ''experti''... posto me ruzite da spojlam a i imaju neke slike koje su procurile tako da... sta bidne bitnu ce...

valar morghulis
Neka tebe i postova i kao znak zahvale za ovaj post evo ti jedan GIF od mene :D

http://media3.popsugar-assets.com/files ... y-Days.gif
rage_guy

#8215 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by rage_guy »

zenit dozic wrote:Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko :thumbup:

Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvu :roll: ovaj pici sve zna :shock:

PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik :run:

Šta je sa onim jebivjetrom što je išo sa Džejmijem po onu malu što je otrovana, kod ovih vještica :?
Bronn? Vjerovatno se vratio u King's Landing, onoj svojoj (buducoj?) zeni debeloj. :D
karanana

#8216 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

gdje mogu vidjeti ove melisandrine uradke mimo game of thronesa sto je radila?

znaju li davos i ostali u castle blacku ishod borbe kod ostrozimlja?
Lincoln-Burrows

#8217 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Lincoln-Burrows »

U čemu je kvaka što je Melisandre naglo ostarila ili se pretvorila u staricu?
pici

#8218 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

karanana wrote:gdje mogu vidjeti ove melisandrine uradke mimo game of thronesa sto je radila?

znaju li davos i ostali u castle blacku ishod borbe kod ostrozimlja?
Davos zna, kao i da je Stanisu rekla da je vidjela veliku bitku kod Oštrozimlja ili ti ga Zimovrel :mrgreen: (jebem ti prevodijoce)... i pad Boltonovih barjaka al nikad nije spomenula da je vidjela Stanisa, evo sad tek je spomenula da je vidjela Jona... haj ga znaj :mrgreen:

zapravo krivo je tumačila, jer je vjerovala u Stanisa da je on taj a samo je vidjela veliku Bitku u snijegu i pad barjaka odranog čovjeka...

Image

Image

valar morghulis
karanana

#8219 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

alejkumuselam i hvala..
annoy

#8220 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Lincoln-Burrows wrote:U čemu je kvaka što je Melisandre naglo ostarila ili se pretvorila u staricu?
Nije naglo ostarila. Melisandre je starica (ne zna se tocno koliko je stara, ali je stara) koja cijelo vrijeme krije svoj pravi izgled.
Pandakonda

#8221 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

:-) :-) :-) :-)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Tyke

#8222 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

Haha vidi Tyriona ko Jasar Ahmedovski :lol:
aCme

#8223 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by aCme »

Tyriona sam već vidio negdje, al' ovaj Littlefinger je kriza :lol:
kakavdanakneiskustvu

#8224 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

zenit dozic wrote:Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko :thumbup:

ma ko ce ih sve popamtiti

bron,njemu znam ime,pustili su ga na kraju prošle sezone koliko se sjećam iz zatvora
Post Reply