Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#8201 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
- Capajebo
#8202 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Eris II Targarjen, otac Daenerys Targerjen. Onaj sto ga je Djejmi ubio i zaradio nadimak kraljoubica.kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
-
kakavdanakneiskustvu
#8203 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Capajebo wrote:Eris II Targarjen, otac Daenerys Targerjen. Onaj sto ga je Djejmi ubio i zaradio nadimak kraljoubica.kakavdanakneiskustvu wrote:jbg,ludog kralja ne prikazase u seriji pa zato pitam,a knjige nisam citao pa ne znam nista o tome
hvala
-
nema me tamo
#8204 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobra prva.
-
Tyke
#8205 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja evo tek odgledao ovu novu epizodu i bas htjedoh pitati ovdje kad je to ona oslijepila!? Ni ja se fakat ne sjecam.mali_balon wrote:A kad je Arya osljepila, ja se ne sjecam...
Neko ovdje zagonetno napisa kako ce ponovo "povratiti" vid ili je aludirao kako ce i pored sljepila postati aka Daredevil (valjda ce je ova sa motkom istrenirati, na to me upucuje)?
-
omar little
#8206 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
o, bokte, gleda li ovdje iko uopce seriju? 
-
Tyke
#8207 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja bih bubreg dao za Khalesi, ali ofirna joj ova desna dojkapici wrote:
![]()

Nego, ko ce stregeriti ovu Brienne of Tarth ili je makar skinuti da vidimo na sta lici, imal kakav spoiler? Izgleda joj male grudi skroz.
Omar - thanks
-
kakavdanakneiskustvu
#8208 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tyke wrote:Ja evo tek odgledao ovu novu epizodu i bas htjedoh pitati ovdje kad je to ona oslijepila!? Ni ja se fakat ne sjecam.mali_balon wrote:A kad je Arya osljepila, ja se ne sjecam...
Neko ovdje zagonetno napisa kako ce ponovo "povratiti" vid ili je aludirao kako ce i pored sljepila postati aka Daredevil (valjda ce je ova sa motkom istrenirati, na to me upucuje)?
poslije ubijanja meryna tranta
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8209 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ima u trajleru kako Ajri govori da ce dati joj drugu sansu, trece nece biti, bog s mnogo lica.
- Pandakonda
#8210 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Arya je progledala još u prošlim knjigama, valjda će i ovdje ubrzo.
-
zenit dozic
#8211 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko
Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvu
ovaj pici sve zna
PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik
Šta je sa onim jebivjetrom što je išo sa Džejmijem po onu malu što je otrovana, kod ovih vještica
Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvu
PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik
Šta je sa onim jebivjetrom što je išo sa Džejmijem po onu malu što je otrovana, kod ovih vještica
- Pandakonda
#8212 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Treća epizoda se zove Oathbreaker, nadajmo se da se ovo misli na Brienne ako je prekršila zakletvu da će ubit Stannisa 
- pici
#8213 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bila je sinocke na HBO dokumentarna emisija i bili su neki eksperti serije i bas su obradjivali ovu prvu epizodu, bilo je dosta o Davosu, Melisandre, Stanisu, Sansi, Boltonovima, Jaimiju, Grmalju, itd itd...uglavnom Davosa favorizuju poslije smrti Jona, kao lik koji je vidio sve i svasta a opet ostao OK i Plemenit, za Melisandru su se iznenadili sa njezinim stvarnim likom al kao potice iz grada Crne Magije i to je za ocekivat i na pitanje dali ce oziviti Jona je bio da je ona bila iznenadjena kada je svestenik ozivljavao molitvom onoga lika kada ga je DOG ubio, znaci o tome ne zna al ce kao pokusati i onaj kamen na ogrlici koji svijetli je njena zivotna sila i najvjerovatnije ce to upotrjebit... jos su nadodali da izgleda nije dobro citala svoje vizije u plamenu, jer je vidjela pad Boltona kod Ostrozimlja al nije vidjela Stanisa nego Jona, zapravo pad barjaka sa oderanim covjekom i borbu Jona u Zamku... e sad
da nebidnu ko nasHi ''experti''... posto me ruzite da spojlam a i imaju neke slike koje su procurile tako da... sta bidne bitnu ce...
valar morghulis
valar morghulis
- SanskiBiser
#8214 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Neka tebe i postova i kao znak zahvale za ovaj post evo ti jedan GIF od menepici wrote:Bila je sinocke na HBO dokumentarna emisija i bili su neki eksperti serije i bas su obradjivali ovu prvu epizodu, bilo je dosta o Davosu, Melisandre, Stanisu, Sansi, Boltonovima, Jaimiju, Grmalju, itd itd...uglavnom Davosa favorizuju poslije smrti Jona, kao lik koji je vidio sve i svasta a opet ostao OK i Plemenit, za Melisandru su se iznenadili sa njezinim stvarnim likom al kao potice iz grada Crne Magije i to je za ocekivat i na pitanje dali ce oziviti Jona je bio da je ona bila iznenadjena kada je svestenik ozivljavao molitvom onoga lika kada ga je DOG ubio, znaci o tome ne zna al ce kao pokusati i onaj kamen na ogrlici koji svijetli je njena zivotna sila i najvjerovatnije ce to upotrjebit... jos su nadodali da izgleda nije dobro citala svoje vizije u plamenu, jer je vidjela pad Boltona kod Ostrozimlja al nije vidjela Stanisa nego Jona, zapravo pad barjaka sa oderanim covjekom i borbu Jona u Zamku... e sadda nebidnu ko nasHi ''experti''... posto me ruzite da spojlam a i imaju neke slike koje su procurile tako da... sta bidne bitnu ce...
valar morghulis
http://media3.popsugar-assets.com/files ... y-Days.gif
- rage_guy
#8215 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bronn? Vjerovatno se vratio u King's Landing, onoj svojoj (buducoj?) zeni debeloj.zenit dozic wrote:Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko![]()
Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvuovaj pici sve zna
![]()
PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik![]()
- karanana
#8216 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
gdje mogu vidjeti ove melisandrine uradke mimo game of thronesa sto je radila?
znaju li davos i ostali u castle blacku ishod borbe kod ostrozimlja?
- Lincoln-Burrows
#8217 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U čemu je kvaka što je Melisandre naglo ostarila ili se pretvorila u staricu?
- pici
#8218 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Davos zna, kao i da je Stanisu rekla da je vidjela veliku bitku kod Oštrozimlja ili ti ga Zimovrelkaranana wrote:gdje mogu vidjeti ove melisandrine uradke mimo game of thronesa sto je radila?
zapravo krivo je tumačila, jer je vjerovala u Stanisa da je on taj a samo je vidjela veliku Bitku u snijegu i pad barjaka odranog čovjeka...

valar morghulis
- karanana
#8219 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
alejkumuselam i hvala..
- annoy
#8220 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nije naglo ostarila. Melisandre je starica (ne zna se tocno koliko je stara, ali je stara) koja cijelo vrijeme krije svoj pravi izgled.Lincoln-Burrows wrote:U čemu je kvaka što je Melisandre naglo ostarila ili se pretvorila u staricu?
- Pandakonda
-
Tyke
#8222 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Haha vidi Tyriona ko Jasar Ahmedovski 
- aCme
#8223 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tyriona sam već vidio negdje, al' ovaj Littlefinger je kriza 
-
kakavdanakneiskustvu
#8224 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zenit dozic wrote:Ova melisandre ima više klipova na x videos od tere patrick, a vidim i guy pierce je tare, svaka čast mačko![]()
Dobri ste vi što pamtite ove situacije i imena, ja u rangu kakav danak neiskustvuovaj pici sve zna
![]()
PS.. u zadnoj epizodi mi je smješno kako je onaj garavi međed odapeo, jbote uštinula ga mala sa čakijicom i on žik![]()
ma ko ce ih sve popamtiti
bron,njemu znam ime,pustili su ga na kraju prošle sezone koliko se sjećam iz zatvora