Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#8201 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebem li vam majke posred supka svima redom, uhljupi jedni smetljarski!!! Na kakav se nacin momka rijesise!!!
Mogu ti ga sisat Zuka, kvalitetniji si od onih celavih futavaca Vranjesa i Sunjic zajedno! Safete pizdo!
Mogu ti ga sisat Zuka, kvalitetniji si od onih celavih futavaca Vranjesa i Sunjic zajedno! Safete pizdo!
-
Dead Man Walking
#8202 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Iako su ga naguzili gleda interes reprezentacije, za razliku od supka selektora.drugi profil wrote:Vidis da ne kontaju.jeza u ledja wrote:Fino sroceno od strane Ervina.![]()
Volio bih kad bi neki ljudi shvatili njegove rijeci.
Sad svi zele najgore reprezentaciji. Eto ti navijaca.
I sto je najsmjesnije, njima je Safet kriv.
Jezu, ti se uhvatio price jednog covjeka da je od pocetka sve rezija ko pjan plota. Mozda jeste, mozda nije, na kraju to nije ni bitno, nego je bitno da je Safet jedva docekao da ga se kutarise.
-
5 0 5
#8203 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma jebo to. ko ce igrati veceras?
-
Ripicipi
#8204 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cemu vrijedjanje VranjesaBHF_Manijak wrote:Jebem li vam majke posred supka svima redom, uhljupi jedni smetljarski!!! Na kakav se nacin momka rijesise!!!
-
al-em
#8205 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nadam se besicu na zadnjem veznom,al ko da gledam da ce igrati medunjanin505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
ostatak ekipe se zna
jel salihovic u hofenhajmu zadnji vezni,ono ko jajalo kod nas
- and
#8206 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne znamo odgovor na najbitnije pitanje-zašto zukanović nije dobio vizu????
bio je 20-og na razgovoru u ambasadi i da je bilo proceduralnih grešaka vjerovatno bi mu rekli i imao je vremena to da riješi.
ovi novinari su za 48 sati dobili vize.
momak je i te kako imao mjesta u reprezentaciji i šteta što ne ide.
bio je 20-og na razgovoru u ambasadi i da je bilo proceduralnih grešaka vjerovatno bi mu rekli i imao je vremena to da riješi.
-
printer
#8207 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Meni tesko majke mi... a mogu mislit kako je njemu...
Da se raja nije digla Safet bi i Rahimica odjebo samo tako, uz svo duzno postovanja njega kao fudbalera, on je trenerska i karakterna cista nula sto se mene tice. Covjek stalno pravi, neke sebi povoljne kompromise da nadomjesti nedostatak liderskih kvaliteta. Ako ce se ovakve stvari desavati onda ja kazem jebo i Brazil i sutnju nasih novinara i "mir u kuci"...
jebo to ba
Da se raja nije digla Safet bi i Rahimica odjebo samo tako, uz svo duzno postovanja njega kao fudbalera, on je trenerska i karakterna cista nula sto se mene tice. Covjek stalno pravi, neke sebi povoljne kompromise da nadomjesti nedostatak liderskih kvaliteta. Ako ce se ovakve stvari desavati onda ja kazem jebo i Brazil i sutnju nasih novinara i "mir u kuci"...
jebo to ba
- jeza u ledja
#8208 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moguce da je Susic jedva docekao da ga se kutarise, ali je tesko moguce da je to bio plan od pocetka.Dead Man Walking wrote:
Iako su ga naguzili gleda interes reprezentacije, za razliku od supka selektora.
Jezu, ti se uhvatio price jednog covjeka da je od pocetka sve rezija ko pjan plota. Mozda jeste, mozda nije, na kraju to nije ni bitno, nego je bitno da je Safet jedva docekao da ga se kutarise.
Moguce isto tako da su ovi u Savezu nasli da se kurce i nagovorili Safeta da je ovaj persona non grata. Nije mu prvi put da mase usima kako Savez odredi. (Besic i Jagodic, hvaljenje Usanovica, itd).
Ni meni izjave Zukanovica ne izgledaju nesto specijalno uzasne, ali i reakcija saveza na ovakve kritike (da je recimo u pitanju neka druga repka), me ne bi toliko cudila, pogotovo u situaciji kada im je bas jedan visak. (usput ako se ne varam nekad davno je receno da ce sva 24 igraca ici u Brazil, a da ce jedan ostati na tribinama). Na kraju, nije nelogicno zakljuciti da je Safet procjenio da mu igrac koji fula zadnje dvije sedmice priprema nece trebati (nebitno koji je razlog). To bi vec bilo nefer, ali ne i uzasno nedaj boze pas mu mater da bog da izgubili potez.
- Impavidus
#8209 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebem li vam pleme ko god je kriv za ovo!
Čitam neki dan neki igrač Splita dobio kao poziv za okupljanje reprezentacije, sjebao se živ otišao tamo kad neka zajebancija idiota nekih. Kontam tada žao mi čovjeka za kojeg nisam čuo do sada nikako.
Danas se ovo desi sa Zukanovićem, majku li vam jebem, da hoće čitav savez izginuti u avionu do Brazila, pa nek vam traže Amerikanci papire da vas mogu prepoznati i identifikovati.
Čitam neki dan neki igrač Splita dobio kao poziv za okupljanje reprezentacije, sjebao se živ otišao tamo kad neka zajebancija idiota nekih. Kontam tada žao mi čovjeka za kojeg nisam čuo do sada nikako.
Danas se ovo desi sa Zukanovićem, majku li vam jebem, da hoće čitav savez izginuti u avionu do Brazila, pa nek vam traže Amerikanci papire da vas mogu prepoznati i identifikovati.
- jeza u ledja
#8210 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hmm, posto vidim da si se javio na ove dvije teme par puta danas, a kao poznati kriticar Papeta, cudi me da nisi sada opet spomenuo svoju mahalsku od prije par sedmica - da je zukanovic platio svoje igranje u reprezentaciji. (i dalje to smatram notornom gluposcu da se razumijemo, ali mi je sega kako bas ti koji si ga spominjao u tom kontekstu bas sada kad je on u zizi ne spominjes bas tu svoju dojavu, vec mudro sutis.) ne odgovara tvom narativu jel tako.505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
- cvrčak_na_hedonizmu
#8211 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@američki referat, zato ti nastavljaš da palamudiš. Vjerujem ni da sam ne znaš šta si pisao prije par mjeseci, počevši od tvrdnji da imamo vremena do SP-a, ako ne budemo doveli još par pojačanja u belaju smo, do toga da ne vjeruješ da će TSS biti pozvan, pa sada ovo. Nemoj živ bio, baš ne znaš šta pišeš.
-
palermo
#8212 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hoće li iko osim mene i Lyckija navijati za BiH na svjetskom
Žao mi je Zukana, ovo svakako nije način na koji treba da se radi sa ljudima, ali život nije pravedan Ko dosada nije naučio, naučit će.
Krajnji rezultat na svjetskom će na kraju sve reći. Nama je (meni barem) navijati..
Večeras ću za početak sat da navijem u 2 ujutro
Žao mi je Zukana, ovo svakako nije način na koji treba da se radi sa ljudima, ali život nije pravedan Ko dosada nije naučio, naučit će.
Krajnji rezultat na svjetskom će na kraju sve reći. Nama je (meni barem) navijati..
- studeni76
#8213 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Taj odgovor najvjerovatnije nikad nećemo ni dobiti, ameri ne objašnjavaju puno. Ali problem je plan B, trebalo je znati da se ovo može desiti. Da je bilo koji drugi igrač u pitanju, spakuj ga i pravac Brazil. Pogotovo u ovom slučaju što Zuka može pokrivati više mjesta i stvarno nam je potreban, a i Bičakčić je svakako rovit. Momak nije rekao ništa ružno a ni teško da ga Safet tako otpiše. Sajo je ovdje trebao zaštitit igrača, štiteći njega pomagao bi i sebi jer mu Zuka treba u ekipi.and wrote:ne znamo odgovor na najbitnije pitanje-zašto zukanović nije dobio vizu????
Izgleda da Sajo razmišlja kao i onaj Tomahawk pa nam samo treba prvih 11 a ostali su za otpisa! Ne misli trener mijenjat igrače, prvih 11 će odigrati svih 270min pa mu Zuka i ne treba
- bingov buraz
#8214 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
[qunajnaj o9te="drugi profil"]
.[/quote]
A onaj ko otpisuje treceg stopera reprezentacije bez valjanog razloga joj zeli dobro, streljati onoga ko kaze da je car go nema druge.Zbog ove izjave i zamolbe Gospodina Ervina Zukanovica da se ne talasa I treba preci preko ovog skandala ali cim zavrsi prvenstvo bandu govnjivom motkom rastjerati
Vidis da ne kontaju.jeza u ledja wrote:Fino sroceno od strane Ervina.![]()
Volio bih kad bi neki ljudi shvatili njegove rijeci.
.[/quote]
A onaj ko otpisuje treceg stopera reprezentacije bez valjanog razloga joj zeli dobro, streljati onoga ko kaze da je car go nema druge.Zbog ove izjave i zamolbe Gospodina Ervina Zukanovica da se ne talasa I treba preci preko ovog skandala ali cim zavrsi prvenstvo bandu govnjivom motkom rastjerati
- Mali_Vuk
#8215 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hoću japalermo wrote:Hoće li iko osim mene i Lyckija navijati za BiH na svjetskom![]()
Ma vjerujem da ovdje nema više od dva-tri lika koji fakat priželjkuju debakl i koji mrze reprezentaciji i državu i nas sve skupa
- relativno84
#8216 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakav je to navijacki adrenalin kad se spavati mozepalermo wrote:Hoće li iko osim mene i Lyckija navijati za BiH na svjetskom![]()
Salu na stranu, nema nam druge nego radovati se svemu sto slijedi, rezultati su bitni ali kakvi god bili nece umanjiti osjecaj ponosa da smo ipak tu, dio fudbalske elite
-
Dead Man Walking
#8217 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta bi sa onom pricom "ja sam selektor, ja biram igrace"jeza u ledja wrote:Moguce da je Susic jedva docekao da ga se kutarise, ali je tesko moguce da je to bio plan od pocetka.Dead Man Walking wrote:
Iako su ga naguzili gleda interes reprezentacije, za razliku od supka selektora.
Moguce isto tako da su ovi u Savezu nasli da se kurce i nagovorili Safeta da je ovaj persona non grata. Nije mu prvi put da mase usima kako Savez odredi. (Besic i Jagodic, hvaljenje Usanovica, itd).
Ni meni izjave Zukanovica ne izgledaju nesto specijalno uzasne, ali i reakcija saveza na ovakve kritike (da je recimo u pitanju neka druga repka), me ne bi toliko cudila, pogotovo u situaciji kada im je bas jedan visak. (usput ako se ne varam nekad davno je receno da ce sva 24 igraca ici u Brazil, a da ce jedan ostati na tribinama). Na kraju, nije nelogicno zakljuciti da je Safet procjenio da mu igrac koji fula zadnje dvije sedmice priprema nece trebati (nebitno koji je razlog). To bi vec bilo nefer, ali ne i uzasno nedaj boze pas mu mater da bog da izgubili potez.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8218 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zaboravio si da napišeš da je drugi štoper rovit, da je povrijeđen haman mjesec dana, da neće igrati u Americi i da se nadaju da će biti spreman za SPbingov buraz wrote: A onaj ko otpisuje treceg stopera reprezentacije bez valjanog razloga joj zeli dobro
Sad me već ova priča počinje da nervira. Seljačka posla.
-
Crvena Tifoza
#8219 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Pitarrr82
#8220 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da je on savezu pa i ostalima bio "bitan" rijesilo bi se to, Nigerijci mogu onom svom rijesiti a mi ne, ma daj...
Pape bez muda, klan i dalje radi svoje a u savezu oduvijek ublehe.

Pape bez muda, klan i dalje radi svoje a u savezu oduvijek ublehe.
- jeza u ledja
#8221 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uvrijedjeni licemjeru, procitah tvoje nesto juce pa sam se nesto sjetio, pronasao i nasmijao se slatko. Ne javljaj mi se zivota ti, pogotovo o tome da neko ne zna sta je pisao ranije. A o referatima, ti si ovdje diplomirao sa tim.cvrčak_na_hedonizmu wrote:@američki referat, zato ti nastavljaš da palamudiš. Vjerujem ni da sam ne znaš šta si pisao prije par mjeseci, počevši od tvrdnji da imamo vremena do SP-a, ako ne budemo doveli još par pojačanja u belaju smo, do toga da ne vjeruješ da će TSS biti pozvan, pa sada ovo. Nemoj živ bio, baš ne znaš šta pišeš.
Kefalo, klon, licemjer i zlatna ribica, sve u jednom. Imas mahanje, baGmintonas.
-
5 0 5
#8222 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
pa o onome o cemu sam ja pisao jos prije par godina, a i prije par sedmica, kao sto si spomenuo, veceras bruji cijeli forum. ja jesam ispao budala onda. a veceras su vidim svi budale.jeza u ledja wrote:hmm, posto vidim da si se javio na ove dvije teme par puta danas, a kao poznati kriticar Papeta, cudi me da nisi sada opet spomenuo svoju mahalsku od prije par sedmica - da je zukanovic platio svoje igranje u reprezentaciji. (i dalje to smatram notornom gluposcu da se razumijemo, ali mi je sega kako bas ti koji si ga spominjao u tom kontekstu bas sada kad je on u zizi ne spominjes bas tu svoju dojavu, vec mudro sutis.) ne odgovara tvom narativu jel tako.505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
no dobro. safet je postenjacina, sa naivnom facom, odlican strucnjak koje traze svi, ali je on ipak patriota, dobili ga na rasprodaji. ne lihvari, ne petlja, ne laze, ne svadja se sa igracima... radi odlicno svoj posao. jel' valja ovako? gdje je tabela da je zalijepim?
- jeza u ledja
#8223 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bira ih on naravno, osim kad ih neko drugi izabere.Dead Man Walking wrote:
Sta bi sa onom pricom "ja sam selektor, ja biram igrace"Nije bitno jel bio plan od pocetka ili nije, ali odreci se covjeka koji je u najgorem slucaju treci, a vrlo vjerovatno drugi najbolji stoper i potencijalni starter nije za dobrobit reprezentacije i cisti je seljacki bezobrazluk! Ovaj scenarij koji si rekao oko fulanja priprema sam prognozirao, ali eto smislili su jos gluplje objasnjenje, valjda svjesni cinjenice da ce igrati Bicakcic koji je fulio kompletne pripreme.
Ne znam bolan, sve sto hocu reci nije ovo Susiceva ideja ili zelja. Zasto je sad odluceno ovako, ko je odlucio i na koji nacin, o tome mozemo nagadjati, ali siguran sam da cemo o tome cuti nesto vise i od samog Susica, ili mozda Begica.
PS: Samo da napomenem, Besic je stoper.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8224 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Valjda bi bilo logičnije da se stvari "vrte" između Hadžića, Vršajevića i TSS ? Ah, oni zaslužuju SP. Safet je spasio MujdžuCrvena Tifoza wrote:Stvari su se vrtile oko Mujdže ili Zukanovića. Sušić dok je spašavao Mujdźu kola su se slomila na Zukanoviću. Sve će isplivati, samo lagano.
@ američki referat, lupaš barem jednu godinu, petljajući se u fudbal, koji NE RAZUMIJEŠ. Shvati to, mani se gluposti. Ispadaš smiješan.
- jeza u ledja
#8225 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cekaj, jel i dalje tvrdis da je Zukanovic platio igranje u repki ili ne?505sCrtom wrote:pa o onome o cemu sam ja pisao jos prije par godina, a i prije par sedmica, kao sto si spomenuo, veceras bruji cijeli forum. ja jesam ispao budala onda. a veceras su vidim svi budale.jeza u ledja wrote:hmm, posto vidim da si se javio na ove dvije teme par puta danas, a kao poznati kriticar Papeta, cudi me da nisi sada opet spomenuo svoju mahalsku od prije par sedmica - da je zukanovic platio svoje igranje u reprezentaciji. (i dalje to smatram notornom gluposcu da se razumijemo, ali mi je sega kako bas ti koji si ga spominjao u tom kontekstu bas sada kad je on u zizi ne spominjes bas tu svoju dojavu, vec mudro sutis.) ne odgovara tvom narativu jel tako.505sCrtom wrote:ma jebo to. ko ce igrati veceras?
no dobro. safet je postenjacina, sa naivnom facom, odlican strucnjak koje traze svi, ali je on ipak patriota, dobili ga na rasprodaji. ne lihvari, ne petlja, ne laze, ne svadja se sa igracima... radi odlicno svoj posao. jel' valja ovako? gdje je tabela da je zalijepim?