The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
al-em
#8201 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Iduca epizoda ce sigurno biti dobra.
Ovaj trejler za nju me podsjeca na ono kad je guverner dosao na vrata zatvora.
Ovaj trejler za nju me podsjeca na ono kad je guverner dosao na vrata zatvora.
- Pandakonda
#8202 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tako sam i ja pročitao negdje, mada oduzmi 20 minuta reklama i onda epizoda ispadne sat vremena.SanskiBiser wrote:zna li se koliko traje 80ak minuta?Pandakonda wrote:"The first day of the rest of your life" ime zadnje epizode![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8203 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A ja ne ocekujem nesto konkretno ni od finala sezone
Ono, cini mi se da ce zakuhati (jer je malo jedna epizoda da sad zavrse pricu sa Neganom) i onda imamo nastavak iduce sezone.
- Logovan
#8204 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovo kao malo se zakuhalo, neke akcije, ovo, ono, fol uzbuđenja.
Smiješna mi ona situacija sa onim upadom Ricka i ostalih na teritorij onih žena. Zarobiše ih sve, a baba zarobila lezbu i još im prijeti.
Sasha i Eugen će ubiti Negana.
Smiješna mi ona situacija sa onim upadom Ricka i ostalih na teritorij onih žena. Zarobiše ih sve, a baba zarobila lezbu i još im prijeti.
Sasha i Eugen će ubiti Negana.
- Jack Be Nimble
#8205 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Eugene bi ga mogao ubiti samo tako sto bi zapeo za kamen, mitraljez mu ispao iz ruku, rafal opalio i iz cista mira metak zakacio Negana dok pije kafu.
- Pandakonda
#8206 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Neko je ovdje objavio da je ova što glumi Sashu dobila ulogu u novom Stark Treku tako da je vrlo moguće da ona odapne u finalu. A i realno jedino njen lik više nema smisla i nema budućnosti. 
-
sizifinho
#8207 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
JEBO MAJKU hajd što sam im oprostio što su guvernera usrali, ali evo sad i Negana, e pa nećeš jebem li ti - cigani oni pederski, bez muda...
DJE BA IMA da LIK ima svoju vojsku i da mu DVA puta uleti neki proletarac, pobije njegovih ljudi i on ga ostavi na životu?????
Dje je taj vojsku napravio i kako?
Znaci negan iz stripa ima mozak, sovinista, zvijer, demon ali sa mozgom. Ovo u seriji - ovo neki moron koji je slucajno ostao sa hrpom nabrijanih muskarca pa im bacio suplju.
Moj pik je da ce iskoristiti Sašu kao ucjenu, tipa - rick, vidi mene milostivog, vratio sam ti sina, evo ti i saša a sad ću ubiti jednog vašeg jer znam da planirate sranje - a Saša, u fazonu Richarda, ona se već pomirila sa smrću i umire, ili od Negana ili sama od sebe i eto borbe.
Ako uzmemo u obzir da cigani štede na CGI, vjerovatno će se tigra riješiti. Ne očekujem puno akcije, već opet presipanje iz šupljeg u prazno tpa
Negan - saša dijalog 5 min
eugene - saša monolog 7 min
rick - dwight dijalog 10 min
dwight - daryl seruckanje 5min
rosita kmečanje 3 min
ezekiel -morgan filozofiranje 10ak min
i eto 40 minuta. Jos 15 tamo vamo, drva sijeci, postavi zamke, bombe, na svaku Negan scenu dodaj jedno pola minute kreeveljenja i pricanja kao da si na lsd/u i eto ga finale.
O da, jos jedna stvar... mislim, sta je fazon sa Rickom i bombama, ono - buraz manje stvari su privukle vise zombija i ti nakon svega razneses dragocjenu municiju i oruzje da ljudima kulturno uzmes sve sto imaju i ostavis ih bez iceg, doslovno bespomocne... wtf
A tamo s druge strane, Maggie lafo opravdava to sto onaj debil ne zna ubit zombija, a ona se u pozadini poce hrvati sa njim, tuc muc, povuci potegni.
Ne kontam koliki debil moras biti da nakon 3-4 godine apokalipse i prezivljavanja pleses tango sa zombijem, a jos si trudan.
Mislim ono... wtf se desava sa serijom. Jel moguce da su otpustili sve kreativne ljude i zaposlili skupinu debila a la Chuck Norris i Steven Segal sa Adam Sandlerom mashup?
DJE BA IMA da LIK ima svoju vojsku i da mu DVA puta uleti neki proletarac, pobije njegovih ljudi i on ga ostavi na životu?????
Dje je taj vojsku napravio i kako?
Znaci negan iz stripa ima mozak, sovinista, zvijer, demon ali sa mozgom. Ovo u seriji - ovo neki moron koji je slucajno ostao sa hrpom nabrijanih muskarca pa im bacio suplju.
Moj pik je da ce iskoristiti Sašu kao ucjenu, tipa - rick, vidi mene milostivog, vratio sam ti sina, evo ti i saša a sad ću ubiti jednog vašeg jer znam da planirate sranje - a Saša, u fazonu Richarda, ona se već pomirila sa smrću i umire, ili od Negana ili sama od sebe i eto borbe.
Ako uzmemo u obzir da cigani štede na CGI, vjerovatno će se tigra riješiti. Ne očekujem puno akcije, već opet presipanje iz šupljeg u prazno tpa
Negan - saša dijalog 5 min
eugene - saša monolog 7 min
rick - dwight dijalog 10 min
dwight - daryl seruckanje 5min
rosita kmečanje 3 min
ezekiel -morgan filozofiranje 10ak min
i eto 40 minuta. Jos 15 tamo vamo, drva sijeci, postavi zamke, bombe, na svaku Negan scenu dodaj jedno pola minute kreeveljenja i pricanja kao da si na lsd/u i eto ga finale.
O da, jos jedna stvar... mislim, sta je fazon sa Rickom i bombama, ono - buraz manje stvari su privukle vise zombija i ti nakon svega razneses dragocjenu municiju i oruzje da ljudima kulturno uzmes sve sto imaju i ostavis ih bez iceg, doslovno bespomocne... wtf
A tamo s druge strane, Maggie lafo opravdava to sto onaj debil ne zna ubit zombija, a ona se u pozadini poce hrvati sa njim, tuc muc, povuci potegni.
Ne kontam koliki debil moras biti da nakon 3-4 godine apokalipse i prezivljavanja pleses tango sa zombijem, a jos si trudan.
Mislim ono... wtf se desava sa serijom. Jel moguce da su otpustili sve kreativne ljude i zaposlili skupinu debila a la Chuck Norris i Steven Segal sa Adam Sandlerom mashup?
- strong69
#8208 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ali Rapey Davey kad rece 
-
sizifinho
#8209 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
da su ga prenijeli iz stripa ti bi se kocenuo na svaku njegovu scenustrong69 wrote:Ali Rapey Davey kad rece
-
sencobih
#8210 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
baš ga seru.Pogotovo napad na one žene kada ih kao ovce ganjaju po livadi
- strong69
#8211 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobar je Negansizifinho wrote:da su ga prenijeli iz stripa ti bi se kocenuo na svaku njegovu scenustrong69 wrote:Ali Rapey Davey kad rece
- Logovan
#8212 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- beni-bu-man
#8213 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
shoooj sto ne roknu rick dwight-a 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8214 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
'naci, Dwight je bio onaj sa samostrijelom...tja
- beni-bu-man
#8215 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
meni kao da je falila jedna eipzoda izmedju one sinoc i prosle sedmice 
-
Cavali
#8216 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sve u svemu solidna epizoda,ako sa vremena na vrijeme iskljucimo mozak i prestanemo traziti logiku...
Nemam neka ocekivanja da ce se u ovoj sezoni desiti bilo sta krupmo.Mozda se zapuca ili negan ubije nekoga,ovi popizde i kraj.
Nemam neka ocekivanja da ce se u ovoj sezoni desiti bilo sta krupmo.Mozda se zapuca ili negan ubije nekoga,ovi popizde i kraj.
-
kakavdanakneiskustvu
#8217 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jack Be Nimble wrote:Eugene bi ga mogao ubiti samo tako sto bi zapeo za kamen, mitraljez mu ispao iz ruku, rafal opalio i iz cista mira metak zakacio Negana dok pije kafu.
-
kakavdanakneiskustvu
#8218 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Logovan wrote:![]()
Što se ismijah postu od @sizifinho.
- turbofolk
#8219 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I meni isto. Gledam onu Sashu u zatvoru, a samo smo vidjeli kako ulijeće u bazu za Eugenom.beni-bu-man wrote:meni kao da je falila jedna eipzoda izmedju one sinoc i prosle sedmice
Rosita i Dwight tek se na kraju ukazaše. Kontam, vjerovatno će u osmoj sezoni biti neka spin off epizoda da pofatamo šta se sve zbilo, odnosno da oni popune epizode do finala
- irac300
#8220 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ku'š dalje kada je i njemu puk'o film.Logovan wrote:![]()
Što se ismijah postu od @sizifinho.
I da, Sasha, popij tabletu, vole te tvoji forumaši.
- beni-bu-man
#8221 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
eh toe toturbofolk wrote:I meni isto. Gledam onu Sashu u zatvoru, a samo smo vidjeli kako ulijeće u bazu za Eugenom.beni-bu-man wrote:meni kao da je falila jedna eipzoda izmedju one sinoc i prosle sedmice
Rosita i Dwight tek se na kraju ukazaše. Kontam, vjerovatno će u osmoj sezoni biti neka spin off epizoda da pofatamo šta se sve zbilo, odnosno da oni popune epizode do finala
-
r_faruk
#8222 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ja ne skontah kako sasha zaglavi u zatvoru!!! mora da sam radio nesto deseto... ispuhao osjecaj i zelja za ovom serijom... sad samo premotavam naprijed.... steta sto se ne moze premotavati ko na vhs-u. ovi player-i uvijek sjeckaju sliku kad premotavas
eto koliko sam ravnodusan mrsko mi premotati unazada da vidim sta propustim.....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8223 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa normalno da izgleda kao da fali ne jedna, nego tri epizode. jedna koja će popuniti događaje i dvije retrospektive. sada se nešto ko desilo i sve to stalo u jedno epizodu.
kao da sa bicikla upadneš u warp pogon.
kao da sa bicikla upadneš u warp pogon.
- beni-bu-man
#8224 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
neas sta premotavat toe to ona je tu u zatvoru, zato kazem fali mi epizoda izmedju sinoc i prosle sedmicer_faruk wrote:ja ne skontah kako sasha zaglavi u zatvoru!!! mora da sam radio nesto deseto... ispuhao osjecaj i zelja za ovom serijom... sad samo premotavam naprijed.... steta sto se ne moze premotavati ko na vhs-u. ovi player-i uvijek sjeckaju sliku kad premotavaseto koliko sam ravnodusan mrsko mi premotati unazada da vidim sta propustim.....
-
r_faruk
#8225 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
hahaha evo procitah sad par postova prije, skontao sam da u biti nisam nista fulio.....